IVÓVÍZELLÁTÁS SZÜNETEL: Győrszentiván Sugár u. környékén

Aktuális | 2023. február 02. 09:47

Csőtörés történt az ivóvízvezetéken Győrszentivánon a Sugár utcában. A javítási munkák miatt a víz elszíneződése és átmeneti vízhiány várható a Sugár utca környékén.  Részletek itt.

Miért dolgozz velünk? Mert itt dolgozni több mint csak egy munka!

Aktuális | 2023. január 26. 11:35

A Pannon-Víz Zrt. munkatársai minden egyes nap azért dolgoznak, hogy biztosítsák a tiszta, egészséges, biztonságosan fogyasztható ivóvizet felhasználóink számára és gondoskodjanak a szennyvíz elvezetéséről és annak megtisztításáról. Azonban mindez többről szól! Részletek itt.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK: szennyvíztisztítómű kezelő – csatornaműkezelő munkakörbe

Aktuális | 2023. január 13. 12:11

A PANNON-VÍZ ZRT munkatársat keres a Nyúli Üzemmérnökség szennyvízágazatára a Bakonyszentlászló szennyvíztisztító telepre szennyvíztisztítómű kezelő – csatornaműkezelő munkakörbe. Részletek itt.

Védje vízmérőjét a fagyok ellen!

Aktuális | 2022. november 29. 16:21

A tél beköszönte előtt rendkívül fontos odafigyelni arra, hogy milyen intézkedéseket tehetünk annak érdekében, hogy megelőzzük a hideg által okozott fagykárokat ingatlanjaink vízellátó rendszerében. Részletek itt.

Gyors és kényelmes ügyintézés a Pannon-Víz Zrt.-nél

Aktuális | 2022. július 29. 10:10

A modern technikának köszönhetően mérőóra állását ma már sokkal rugalmasabb, gyorsabb és környezetbarát módon jelentheti le Társágunknál. Intézze el ügyeit bárhol, bármikor weboldalunkon vagy telefonos applikációnkon keresztül! Részletek itt.

Lezárásra kerül Győrszentivánon a Vonal utca egy része

Aktuális | 2023. január 30. 16:40

2023.01.31-től (keddtől) Győrszentivánon csatorna javítási munkák miatt a Vonal utca lezárásra kerül a Gólyarét u. és a Sugár úti körforgalom közötti szakaszon. Részletek itt.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK: hálózatszerelő munkakörbe

Aktuális | 2023. január 16. 11:12

A PANNON-VÍZ ZRT. munkatársat keres a Nyúli Üzemmérnökség Győrszemere vízműtelepére hálózatszerelő munkakörbe. Részletek itt.

CSORNA - KAPUVÁR Változik a nem közművel gyűjtött háztartási szennyvíz elszállítás módja

Aktuális | 2022. december 20. 11:15

Változik a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz elszállításának módja Kapuvár és Csorna térségében.

A Pannon-Víz Zrt., mint családbarát munkahely és szolgáltatóhely

Aktuális | 2022. szeptember 16. 12:30

Nagy örömünkre szolgál, hogy Társaságunk az idei évben elnyerte a családbarát munkahely és szolgáltatóhely tanúsító minősítést! Részlete itt.

VÁLTSON E-SZÁMLÁRA!

Aktuális | 2022. május 26. 11:12

Válassza a környezettudatos megoldást a Pannon-Víz Zrt.-nél, VÁLTSON E-SZÁMLÁRA! Lakossági felhasználóink már Díjnet rendszeren keresztül igényelhetik elektronikus számla szolgáltatásunkat, ahol gyorsan és kényelmesen rendezhetik számlájukat a Pannon-Víz Zrt. felé. Részletek itt!

Pályázat