Rácz Attila István a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója

Aktuális | 2020. szeptember 14. 19:42

A napokban a Pannon-Víz Zrt. élére kinevezett 52 éves debreceni születésű  menedzser megbízásával egy hazai és nemzetközi szinten is elismert szakembert sikerült Győrbe hozni. A kétgyermekes okleveles közgazdász végzettségű, nemzetközi MBA diplomás cégvezető a Győr-Plusz-nak adta első interjúját...

GYŐR - mai csőtörés javítások

Aktuális | 2020. szeptember 22. 15:03

2020. szeptember 21-én kedden délelőtt Győrben a Szent István u. 12. sz. társasház előtt, az Egysori u. 131. sz. családi ház előtt javítottunk csőtörést. Mindkét helyen rövid ideig szünetelt a vízszolgáltatás. A Szigethy Attila u. 47.-49. sz. társasház belső vízhálózatán a Győr Szol Zrt. javított belső csőtörést, itt is szükség volt vízelzárásra. Visszanyitás után mindhárom helyen rövid ideig ingadozni fog a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet a csapvíz.

 

Terjedhet-e a koronavírus ivóvízzel vagy szennyvízzel?

Aktuális | 2020. szeptember 21. 15:54

Jelen tudásunk szerint a koronavírus egy légúti vírus, amely elsősorban emberről emberre, cseppfertőzéssel terjed. Bár a legutóbbi vizsgálatok kimutatták a vírust fertőzött személy vizeletében, illetve székletében (nagyon kevés vizsgálat alapján), egyelőre nincs közvetlen bizonyíték ilyen úton történő terjedésre. 

Öt fontos érv a vízivás mellett

Aktuális | 2018. január 03. 16:54

1. Ébredéskor igyunk egy pohár vizet, segít elindítani a test anyagcsere folyamatait. Egy másik érdekes tény, hogy a hideg víz segít égetni a kalóriákat. 2. Nagyszerű szabály, hogy minden egyes elfogyasztott alkoholos ital után igyunk egy pohár vizet. Mindenki meglepődik, mennyivel egyszerűbb a másnap reggel...

VÍZ és CSATORNADÍJAK - REZSICSÖKKENTÉS - díjkalkulátor

Aktuális | 2017. június 08. 14:04

2013. július 1-jétől 10%-kal csökkent a víz- és csatornadíj, az alapdíj, valamint a nem közművel összegyűjtött szennyvíz díja lakossági felhasználók, társasházak, lakásszövetkezetek lakossági felhasználói esetében. Díjkalkulátorunkkal kiszámíthatja, mennyit kell fizetnie.

TÉT és GYARMAT térségében szennyvíziszapot hordanak a földekre

Aktuális | 2020. szeptember 22. 16:22

A Tét és Gyarmat közt elterülő szántóföldekre szeptember 23-tól szeptember 30-ig fogják a gazdák kiszállítani a szennyvíztisztítókban képződött szennyvíziszapot. A művelet pontos időpontját az időjárás függvényében tudjuk majd meghatározni. Ha hasonló száraz idő lesz, két-három nap alatt végezni fognak. A termőföldeken szétterített iszapot a gazdák a lehető leggyorsabban beszántják-betárcsázzák, így az iszapban lévő tápanyagok hasznosulni tudnak.

e-számla = a legjobb megoldás

Aktuális | 2020. szeptember 21. 07:05

Ha már fizetni kell, tegye meg a legegyszerűbben! Kényelmes, biztonságos és ingyenes! A Pannon-víz Zrt. megkezdte e-számla szolgáltatását lakossági ügyfeleinek, mellyel gyorsan, biztonságosan kaphatják meg számlájukat és kényelmesen egyenlíthetik ki számlatartozásukat.

Vízminőség - vízkeménység

Aktuális | 2020. június 23. 10:44

Kávéfőzőt, vasalót, vagy mosogatógépet vásárolt? Cikkünkből megtudhatja, hogy az Ön lakóhelyén milyen kemény a víz. Itt találja részletes vízminőségi adatainkat, településenként. 

Ne dőljön be a házalóknak! - VIDEO

Aktuális | 2018. február 14. 16:14

Ne dőljenek be a házaló víztisztító ügynököknek, akik vízvizsgálat ürügyén balekokat keresnek és borsos áron megvetetik velük a csodálatos berendezésüket. A készülék mindent eltávolít a vízből, de természetesen csak abból a vízből, amit előzőleg már valaki ivóvíz mnőségűre megtisztított. Videónkban láthatják az átverés részleteit>>>