Nyúli vízmű

A 82.sz. főútvonal melletti nyúli telephelyünk az üzemmérnökség központja és egyben a regionális vízellátó rendszer legfontosabb telephelye.

Téti vízmű

Megyénkben a téti  vízmű volt az első községi szerveződésből létrejött vízellátó rendszer. 1972 óta a környező települések is csatlakoztak az immár városi rendszerre.

Szerecsenyi vízmű

A település központjában működő vízműtelep a mélyfúrású kutak vízét vas és mangántalanítás után jutttatja el a fogyasztókhoz. Összeköttetésben áll a téti rendszerrel.

Banai vízmű

A két mélyfúrású kút vize vas és mangántalanítás után kerül a banai vízhálózatba. Rövidesen kapcsolatot építünk ki a szomszédos regionális rendszer irányába.

Téti szennyvíztisztító

A Téti Kistérség központjában lévő szennyvíztisztító telepre hat település szennyvíze érkezik. Harmadfokú biológiai tisztítás után az elfolyó víz a Csángota patakba kerül.

Bakonyszentlászlói szennyvíztisztító

A Bakony északi lankái közt megbúvó kis szennyvíztisztító telepenünkön három lépcsős szennyvíztisztítást végzünk Bakonyszentlászló és Fenyőfő számára.

Écsi iskolások a szennyvíztelepen - üzemlátogatás VIDEO

2011. március utolsó hetében az Écsi Általános Iskolások megtekintették az écsi szennyvíztisztítót - a látogatás képei itt láthatók

Gyarmati Szennyvíztisztító

A szennyvíztisztító eleveniszapos rendszerű, vagyis a szennyvízben lévő szennyező anyagokat élő szervezetek (mikroorganizmusok) segítségével tisztítjuk meg. A tisztított szennyvíz befogadója a Cuhai Bakony ér, a szennyvízből származó iszapot pedig a mezőgazdaság hasznosítja. 

Bana - szennyvíztisztító korszerüsítés

Több mint húszmillió forintos fejlesztéssel új tisztítóműtárgyat alakítottunk ki a térség szennyvíztisztítójában, és az iszapvonalat is korszerüsítetettük a hatékopnyabb szennyvíztiszítás érdekében.

Ménfőcsanaki vízmű

Évente egyszer, a Víz Világnapján megelevenedik a ménfőcsanaki vízmű. A csanaki ovisok több éve itt ünneplik a víz viágnapját. Az év többi napján nincs nagy mozgás a víznműtelepen, tartalék vízműként működik.

Győrszemerei vízmű

A Győrszemerei vízműtelep  a település délnyugati határában található, a térség több települését látja el ivóvízzel.

Csikvándi vízmű

Egy mélyfúrású kút, egy gépház, egy víztorony - egyik legkisebb telephelyünk a csikvándi vízmű. Szükség esetén a rendszer Gyarmat irányában átterhelhető.

Fenyőfői vízmű

A bakonyi karsztvíz bázis különösen féltett kincsünk. Jelenleg is több irányú rendszer kapcsolattal rendelkezik, a jövőben még nagyobb szerepet szánunk  a vízellátó rendszernek.

Veszprémvarsányi szennyvíztisztító

A Bakony északi szélén található szennyvíztisztítónkhoz három település csatornahálózata kapcsolódik. A tisztított szennyvíz befogadója a Zirci-medencében eredő Cuhai-Bakony-ér.

Banai szennyvíztisztító

Négy település összefogásával épült az 1996-ban üzembe helyezett, eleveniszapos rendszerű szennyvíztisztító Banán.

Uniós pályázatból épülhet meg Győrszemere és Tényő szennyvízcsatornázása

A két faluban összegyűjtött szennyvizet a téti szennyvíztisztító telepre vezetik át, amelyet bővíteni és korszerűsíteni fognak.

Gyarmati Vízmű

A vízműtelep területén található két mélyfúrású kútból jutunk vízhez. A védett vízkészlet jó minőségű, a tisztítás során egyedül az ivóvízben lévő vasat és a mangánt távolítjuk el, vegyszermentes technológiával, klór hozzáadása nélkül, levegőztetésel és szűréssel. 

Écsi szennyvíztisztító

Écsen 13 település (Écs, Nyúl, Pannonhalma, Ravazd, Tarjánpuszta, Győrasszonyfa, Győrság, Győrság-Halomalja, Pázmándfalu, Nyalka, Táp, Pér és Mindszentpuszta) szennyvízét tisztítjuk.

Pályázat