Aktuális

Dinamikusabb szemléletet hoz az új vezérigazgató

ma, 09:59

 A közgazdasági szakember számos nemzetközi munkacsoportban dolgozott már, és az ott látott technikákat szeretné itt is használni.  "Egy egészen új szemléletet szeretnék meghonosítani, ami dinamikusabb és korszerűbb. A munkába állásomat követően minden szakterület vezetőjével egyeztettem és mindenki nyitott a fejlődésre. A szolgáltatási területünkön lévő víz és szennyvízhálózatot messze nem azokra a kapacitásokra tervezték, amelyekkel ma kell megbirkózniuk. Emellett pedig sajnos a szükséges beruházások és karbantartások is elmaradtak. Napjainkban kulcskérdés az informatikai fejlettség is, ahol egy sokkal inkább felhasználóközpontú, a pandémiás helyzetnek megfelelő rendszert kell kiépítenünk. Azt szeretném elérni, hogy az okostelefonról bárki el tudja intézni vizes ügyeit, legyen az számlafizetés vagy hibabejelentés - mondta el a vezérigazgató.

GYŐR - Szent Imre út

ma, 18:25

GYŐRSZABADHEGY - csütörtökön 8 órától 12 óráig ismét vízelzárásra lesz szükség a Szent Imre út páros oldalán, a vasúttól a Régi Veszprémi útig, valamint a Régi Veszprémi úton és a Serfőző utcában. Az Iker és a Bagoly utca vízellátása folyamatos marad. A csütörtöki beavatkozásra az épülő kerékpárút miatt lesz szükség, át kell helyeznünk egy tűzcsapot. Visszanyitás után - 2020. október 22-én csütörtök délután- ingadozni fog a víznyomás, levegős lesz az ivóvíz és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. Az érintett területeken érdemes lesz félretenni csütörtök délelőttre fogyasztásuknak megfelelő mennyiségű vizet, de ivóvizes tartálykocsiból is juthatnak vízhez. Köszönjük türelmüket!

Pannonhalma, Écs, Győrság, Bana és Bőny térségében bűzhatásra számíthatnak, szennyvíziszappal trágyázzák szántóföldeket

ma, 18:34

Pannonhalma, Écs, Győrság, Bana és Bőny térségében bűzhatásra számíthatnak, szennyvíziszappal trágyázzák szántóföldeket. Az écsi és a banai szennyvíztisztítóból a napokban kezdik kiszállítani a gazdák a szennyvíziszapot. A művelet pontos időpontját az időjárás határozza majd meg. Ha hasonló száraz idő lesz, néhány nap alatt végezni fognak. 

Mit tegyek, ha... segítünk az elektronikus ügyintézésben

ma, 19:09

Mit tegyek, ha valamilyen ügyet szeretnék intézni a Pannon-Víznél? Megmutatjuk, hogyan működik az elektronikus ügyintézés, sorra vesszük mit kell tenni akkor, ha ügyfélszolgálatainkon nincs személyes ügyfélfogadás. Kérjük, amennyiben lehetséges, regisztráljon honlapunkon. Köszönjük érdeklődését!

GYŐR - Szent István út - sávlezárás a Jókai utcánál - felszáll a gőz a csatornából

ma, 17:59

2020. október 21-én szerdán reggeltől csütörtök délutánig lezárják Győrben a Szent István úton, a Jókai utcánál  a Bécs felé haladó belső sávot. A lezárásra a Jókai utcai csatorna bélelése miatt van szükség. A főútvonal közepén lévő csatornaaknánál szerelik fel azt a kazánt a szakemberek, amivel rámelegítik a bélésanyagot s csatornára. 

Középpontban a fogyasztó - elégedettség felmérés

2020. október 16. 20:07

A Pannon-Víz Zrt. működési területén a felmérést a Kutatópont Kft. kérdezőbiztosai végzik, a mintavétel során kiválasztott felhasználási helyek személyes felkeresésével. A kérdezőbiztos igazolja magát, majd a szolgáltatás és az ivóvíz minőségével, a számlázással, díjfizetéssel, ügyfélszolgálattal, hibaelhárítással kapcsolatban fog kérdéseket feltenni. A felmérés célja az ügyfelek véleményének megismerése, szolgáltatásunk színvonalának emelése.