Aktuális

Dinamikusabb szemléletet honosított meg az új vezérigazgató

2021. január 22. 19:00

„Az, aki megelégszik a tegnap eredményeivel, másnapra elavulttá válik” - vallja Rácz Attila, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója. A közgazdasági szakember számos nemzetközi munkacsoportban dolgozott már, és az ott látott technikákat szeretné itt is használni.

 

DÖR - megkezdhetők a szennyvízrákötésék

2021. január 22. 18:45

Régi álmuk válik valóra a napokban döri fogyasztóinknak, megkezdhetik a rákötéseket a szennyvízelvezető rendszerre. Ennek egyik legfontosabb feltétele, hogy igazolnia kell, hogy a házi szennyvízszikkasztók, szennyvízgyűjtők tartalmának elszállítását. Az ezekben lévő berothadt szennyvíz a közcsatornában erőteljes csatornabűzt okozna.

Győr - Bálint Mihály utca - Beér köz

2021. január 22. 12:33

Győr Újvárosban, a Bálint Mihály utcában csatorna csere zajlik. A szűk utcát még teljesen elfoglalja a hatalmas markológép, de már temeti vissza az árkot a frissen cserélt csatorna fölött. Az út tengelyében 20 méteres szakaszon, négy méter mélységben cserélték ki a szakemberek a régi beton csatornacsövet korszerű műanyag csőre. Egyelőre zúzottkővel fogják helyreállítani a munkaterületet, így az utca rövidesen járható lesz. 

Kóstolja meg a palackozott Pannonvizet is!

2021. január 22. 19:08

Ital automatánk nemcsak hideg, hanem meleg italok készítéséhez is kitűnő választás. Forróvíz adagolásával egy percen belűl elkészíthetjük a teát,   kávét vagy forró levest. Zárt térbe percek alatt telepíthető, csak 220 Voltos elektomos csatlakozásrra van szükség. A Győr határában lévő parti szűrésű kutak kiváló minőségű vize ózonos fertőtlenítés után kerül a 19 literes ballonokba. 

Válogatás legolvasottabb cikkeinkből

2021. január 22. 19:11

Vízminőség, vízkeménység - Víz és csatornadíjak, rezsicsökkentés, díjkalkulátor - Tudnivalók az e-számláról - Jótanácsok ingatlan vásárláshoz - Elhasznált védőeszközök - Eldugult víznyelők - Víztisztító ügynökök szemfényvesztése -  Csatornabűz? Van megoldás! - Előzzük meg az elöntéseket - válogatás legolvasottabb cikkeinkből 

Megújúlt az Online Ügyfélszolgálatunk!

2021. január 13. 10:35

Január 1-től megújult on-line ügyfélszolgálatunk! Kérjük, hogy telefonjáról távolítsa el a régi Pannon-Víz applikációt, és a Google Play ill. az App Store áruházakból töltse le az újat! - tudtuk meg Vadász Ernő informatikai osztályvezetőtől. "Az új elnök-vezérigazgató határozott kérése volt, hogy az informatikai rendszert abszolút fogyasztó központúvá kell tenni. Ennek eredményeivel találkozhatnak felhasználóink."  

Ami eddig elfagyott, az most kiolvad- VIDEO

2021. január 22. 18:33

Aki teheti, annak érdemes ellenőriznie, nem fagyott-e el a vízvezetéke. Ha egy elhagyott épület vízaknája körül hatalmas tócsát látnak, vagy folyik ki az épületből a víz, valószínű  szétfagytak a vízcsövek. Kérjük, ilyenkor értesítsék a tulajdonost. Az elfagyott vízmérő a 96/311 753 telefonszámon jelenthető be. Január végéig nem számítunk újabb fagyásokra.

Mit tegyek, ha zárva az ügyfélszolgálat? Segítünk az ügyintézésben!

2021. január 16. 13:31

Mit tegyek, ha valamilyen ügyet szeretnék intézni a Pannon-Víznél? Megmutatjuk, hogyan működik az elektronikus ügyintézés, sorra vesszük mit kell tenni akkor, ha ügyfélszolgálatainkon nincs személyes ügyfélfogadás. Kérjük, amennyiben lehetséges, regisztráljon honlapunkon. Köszönjük érdeklődését!

CSORNA - Bartók Béla út - csőtörés javítás

2021. január 26. 15:12

Január 26-án kedden délelőtt csőrörést javítottunk Csornán, a Bartók Béla úton, a Kórház és a Tűzoltóság közti szakaszon. A hibaelhárítás 40 háztartást érintett. Visszanyitás után ingadozni fog a víznyomás, levegős lesz a csapvíz és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat.