Aktuális

CSÖVI és barátai - érdekességek a győri csatornahálózatról

2021. április 17. 21:02

GYŐR - Csövi és barátai - a győri csatornahálózat rejtett kincsei! 2021. április 22. csütörtök 12 órától Győr, Fürdő tér - az eseményről élőben jelentkezik a Győr + Rádió csapata! - képünkön Csövi az országos hírű aligátor teknős, 2014-ben megtalálójával, Szalontai Lászlóval.

NYÚL - Berek utca

2021. április 17. 20:02

Vízcsőtörést okozott egy löszfal leszakadása Nyúlon a Berek utcában. Az omlás következtében megsérült az itt húzódó 80 mm-es vízvezeték, így ezt ideiglenes vezetékkel kellett pótolnunk. Az omlás délután történt,  a késő esti órákra sikerült helyreállítani a vízszolgáltatást. Köszönjük türelmüket!

GYŐR - Adyváros - köszönjük türelmüket!

2021. április 16. 21:47

Elhárítottuk a hibát a Kodály Zoltán utcában, a sérült rossz állapotú vezetéket végleg kikapcxsoltuk a hálózatból. Köszönjük türelmüket!

Intézkedések a koronavírus járvánnyal kapcsolatban

2021. március 11. 21:46

Ezúton tájékoztatom a PANNON-VÍZ Zrt. valamennyi fogyasztóját, hogy a meghirdetett rendkívüli járványügyi intézkedések lezárásáig – fogyasztóink és dolgozóink biztonsága, az ellátás zavartalan fenntartása érdekében - az alábbi intézkedéseket hozom >>>  

 

Trükkös csatorna tisztítók - legyenek óvatosak

2021. április 07. 20:30

Módszerük a régi, rábeszélik a tulajdonost, hogy 3000 forintért tisztítassa ki a csatornáját. Viszont nem teszik hozzá, hogy ez az ár egy 1 méter csatornára vonatkozik. Trükkjükkel a tisztességes ár 8-10 szeresét próbálják megszerezni. A közteületi csatornák -tisztítása mindenhol ingyenes, a saját ingatlanjukra pedig most különösen ne engedjenek be idegeneket!

GYŐR - Ifjúság krt. 38.-48. hétfőre érdemes vizet tartalékolni

2021. április 17. 20:16

Április 19-én hétfőn 8-tól 12 óráig ivóvizes tartálykocsiból juthatnak majd vízhez az Ifjúság körút 38.-48. négyemeletes háztömbben. Célszerű lesz erre az időszakra előzetesen ivóvizet, illetve a wc-k öblítésére szánt vizet tartalékolni. Munkatársaink az utcai vízelzárókat fogják javítani. Köszönjük együttműködésüket!

GYŐR - Nagy Sándor József út Toldi út csomópont

2021. április 16. 05:56

Csőtürés miatt kellett felbontanunk az úttestet a Nagy Sándor József utcában. Az útburkolat alá elásott vasúti talpfák miatt a szokásosnál jóval nagyobb területen kellett felbontanunk az úttestet. Vevezzesenek óvatosan!

Mit tegyek, ha zárva az ügyfélszolgálat? Segítünk az ügyintézésben!

2021. március 11. 21:27

Mit tegyek, ha valamilyen ügyet szeretnék intézni a Pannon-Víznél? Megmutatjuk, hogyan működik az elektronikus ügyintézés, sorra vesszük mit kell tenni akkor, ha ügyfélszolgálatainkon nincs személyes ügyfélfogadás. Kérjük, amennyiben lehetséges, regisztráljon honlapunkon. Köszönjük érdeklődését!

Takarékoskodni akar? Szereltessen fel locsolómérőt!

2021. április 15. 21:54

Cikkünkben megmutatjuk, kinek éri meg igazán locsolómérőt kialakítani. Egyszerű a képlet, minél több olyan vizet használnak, ami nem kerül vissza a szennyvízcsatornába, annál gyorsabban térül meg a locsolómérőjük.

Csapadékvíz bevezetések ellenőrzése

2021. március 24. 10:26

Győr-Ménfőcsanak és Győr -Gyirmót térségében a napokban kapják meg fogyasztóink levelünket, melyben kérjük, nyilatkozzanak, hova vezetik csapadélvizüket.  Többször hangsúlyoztuk: ezekben a körzetekben nem szabad a szennyvízelvezető rendszerekbe csapadékvizet vezetni, mert túlterhelést, elöntést okoz.