Aktuális

Nyugdíjba megy a Pannon-Víz elnök-vezérigazgatója

2020. augusztus 03. 16:38

Tőke László 2007. április 27-től látta el pozícióját, akkor egymilliárd forintos folyószámla hitellel és százmilliós nagyságrendű beruházási hitellel. Az elmúlt 13 évben gazdaságilag stabilizálta a céget, jelenleg azon kevés vízműcég közé tartozik a Pannon-Víz, ahol stabil anyagi háttérrel és szakmailag kiváló szakemberekkel rendelkeznek. 

GYŐR - sávlezárás a Szent István úton

2020. augusztus 02. 08:25

Megváltozott a forgalmi rend Győrben, a Szent István  Nádor aluljárónál lévő csomópontjában. Csatorna felújítás zajlik, a főútvonal alatt húzódó vezeték szakaszt kell kicserélni. Az eredeti forgalmi rend augusztus 10-én hétfőn reggel áll majd vissza. Kérjük, vezessenek óvatosan!

GYŐR 2020. július 21. - felhőszakadás

2020. július 27. 17:33

2020. július 21-én este hatalmas felhőszakadás vonult át a város felett. A csapadék intenzitása a 100-150 mm /óra volt az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint. A hirtelen lezúdult rengeteg víztől percek alatt feltelt az elvezető rendszer. Mindegyik záporkiömlőt kinyitottuk melyek a rendszert tehermentesítik, össszesen 61 ezer m3 csapadékvízzel higíttott szennyvízzel. Némileg nehezítette a vízelvezetést a szélvihar által letört ágak és a víznyelőkre hullott jég. Este 8 órától fokozatosan normalizálódott a helyzet a főgyűjtő csatornák leürültek.

Búcsúzik a Honvédelmi Irányító Törzs

2020. július 16. 15:21

A koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet kihirdetése után a PANNON-VÍZ Zrt. első körben került be az ország működése szempontjából létfontosságú 140 legfontosabb vállalat közé. Március 19-én reggel a Pannon-Víz Országút utcai központjában is megjelent Honvédelmi Irányító Törzs háromfős csapata, két honvéd őrnagy és egy tűzoltó hadnagy személyében. Megbizatásuk a napokban ért véget. 

GÖNYŰ - rövidesen vízhálózat öblítés

2020. július 14. 12:06

Az utóbbi időben elszíneződött ivóvízzel találkozhattak gönyűi fogyasztóink. Lokális öblítésekkel sikerült helyreálítani a megszokott vízminőséget, de rövidesen szükség lesz egy átfogó, tervezett vízhálózat öblítésre. Utcáról utcára fogjuk átöblíteni a település vízellátó hálózatát. Az előkészítést megkezdtük, az ütemtevvel röidesen jelentkezni fogunk. 

NAGYSZENTJÁNOS - köszönjük türelmüket!

2020. július 14. 05:42

NAGYSZENTJÁNOSON befejeztük a sűrített levegős vízhálózat tisztítást. Köszönjük türelmüket!

Vízminőség - vízkeménység

2020. június 24. 09:51

Kávéfőzőt, vasalót, vagy mosogatógépet vásárolt? Cikkünkből megtudhatja, hogy az Ön lakóhelyén milyen kemény a víz. Itt találja részletes vízminőségi adatainkat, településenként. 

RÁBAPORDÁNY és BÁGYOGSZOVÁT - köszönjük türelmüket, befejeztük az öblítést

2020. július 07. 11:58

Június 18 csütörtöktől június 26 péntekig RÁBAPORDÁNYBAN és BÁGYOGSZOVÁTON öblítettük a vízvezetékekekt. Köszönjük türelmüket. A várható nyári kánikula miatt az öblítéseket felfüggesztettük. 

Eldugult a víznyelő? - VIDEO

2020. június 07. 17:48

A nnyári záporokra készülve kérjük, tartsák szabadon a víznyelőket, hogy azok működni tudjanak. A víznyelők ellenőrzsée és tisztítása folyamatos, de számítunk rá, hogy hibabejelentéseikkel  is segítetik munkánkat. Aki víznyelő dugulást lát, kérjük hívja a 06 80 20 40 86 os zöld számot! 

GYŐR - MÉNFŐCSANAK főnyomó vezeték bélelés

2020. június 07. 09:33

Köszönjük türelmüket, elkészültünk a Győr-Ménfőcsanak és Győrújbarát térségét ellátó ivóvíz főnyomó vezeték bélelésével. A felújítás idején megváltozott a víznyomás Ménfőcsanakon, elszíneződött ivóvízzel pedig alig néhány fogyasztónk találkozott. Nézzék meg a bélelés képeit!

Takarékoskodni akar? Szereltessen fel locsolómérőt!

2020. június 22. 10:59

Cikkünkben megmutatjuk, kinek éri meg igazán locsolómérőt kialakítani. Egyszerű a képlet, minél több olyan vizet használnak, ami nem kerül vissza a szennyvízcsatornába, annál gyorsabban térül meg a locsolómérőjük.

Terjedhet-e a koronavírus ivóvízzel vagy szennyvízzel?

2020. március 03. 15:59

Jelen tudásunk szerint a koronavírus egy légúti vírus, amely elsősorban emberről emberre, cseppfertőzéssel terjed. Bár a legutóbbi vizsgálatok kimutatták a vírust fertőzött személy vizeletében, illetve székletében (nagyon kevés vizsgálat alapján), egyelőre nincs közvetlen bizonyíték ilyen úton történő terjedésre. 

Akikre büszkék vagyunk

2020. január 31. 22:23

Negyven éve erősíti a Pannon-Víz csapatát Érsekné Schőberl Magdolna, Bacskó Lajos és Burányi András. Cikkünkben riportot olvashatnak az ünnepeltekkel.

RÁBAPATONA - víztorony felújítás

2019. október 12. 08:23

Szakembereink befejezték a víztorony felújítását,  ezután kitisztították a község vízvezeték hálózatát. Köszönjük türelmüket!

Új laboratóriumi épület a Pannon-Víznél - VIDEO

2020. január 31. 21:11

Zöldmezős fejlesztés eredményeképpen, új vízminőségvizsgáló laboratórium kezdi meg működését a Pannon-Víznél. Évente mintegy 8-9 ezer vízminta 70-80 ezer vizsgálata történik meg a korszerű laborban - mondta a létesítmény átadásán Tőke László elnök-vezérigazgató. 

Augusztus 4-én Győr északi kerületeiben és a környező szigetközi településeken ingadozhat a víznyomás

2020. augusztus 02. 08:21

2020. augusztus 4-én kedden délelőtt ingadozni fog a víznyomás, és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz Győr északi kerületeiben ( Révfalu, Kisbácsa, Nagybácsa, Győrszentiván) és a környező szigetközi településeken (Vámosszabadi, Kisbajcs, Nagybajcs, Vének). Az ivóvíz elszíneződését az utcai vízvezetékekben lerakódott vas-mangán vegyületek okozzák, melyek nem károsak az egészségre. Ülepítés után a víz fogyasztható. A fehér ruhák mosását érdemes szerdára halasztani és a mosás előtt célszerű ellenőrizni a víz átlátszóságát. A változás oka, hogy Szőgyei vízmű telepünkön kicseréljük a térséget ellátó ivóvíz főnyomó vezeték egy szakaszát. A munkálatok idején más irányból jutnak vízhez a felsorolt városrészek és települések.

 

GYŐR - Kodály Zoltán utca

2020. augusztus 02. 08:04

GYŐR, Kodály Zoltán utca - csütörtökön délelőtt csőtörés miatt ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez a Kodály Zoltán utca páros oldalán, a 34. számtól a 44. számú házig. A hibát elhárítottuk, a hibás vezetéket kicseréltük. Köszönjük türelmüket!

 

GYŐR - Muskátli utca és környéke

2020. július 22. 14:16

Hétfőn délután megjavítottuk a két csőtörést a győri Muskátli utcában. Az útépítő gépek törték össze a régi azbesztcemet vízvezetéket. A hibát elháítottuk, de sajnos a vízvezetéket nem fogjuk tudni kicserélni. Az útépítés folytatdik tovább.  

PANNONHALMA - ÉCS -GYŐRSÁG szennyvíziszap kiszállítás

2020. július 16. 15:26

Büdös lesz néhány napig Écs - Pannonhalma - Győrság térségében. A Szennyvíziszapot az Écsi Szennyvíztisztító Telepről fogják kiszállítani a környék mezőgazdasági területeire. A talajvédelmi hatóság július 20-tól -31-ig adott engedélyt a munkára. A kezdés pontos időpontja az időjárástól függ. Ha a hét elején nem lesz jelentősebb csapadék, előreláthatólag 2-3 nap alatt elvégezhető a munka.  

GYŐRSZENTIVÁN - köszönjük türelmüket befejeztük az öblítést!

2020. július 14. 05:49

Győrszentivánon befejeztük a légdugós vízhálózat tisztítást. Köszönjük türelmüket! 

Ügyfélszolgálataink teljes nyitva tartással működnek

2020. július 09. 09:04

Győri, Csornai, Kapuvári és Nyúli ügyfélszolgálataink teljes nyitvatartsi idővel működnek. A megváltozott fogyasztói igényeknek megfelelően Győrben a Jókai utcai ügyfélszolgálati irodánkat bezárjuk. Ügyfeleink és munkatársaink egészségének megőrzése érdekében kérjük, hogy a személyes ügyintézés helyett továbbra is válasszák inkább a telefonos (96/522-630), internetes (www.pannon-viz.hu), valamint az email-es (iktato@pannon-viz.hu) ügyintézést.

GYŐRÚJBARÁT - István u. - Széchenyi u. - köszönjük türelmüket

2020. június 22. 21:16

2020. június 15-én hétfőn 8 órától 14 óráig  szükségkútból juthattak vízhez az István utcánában, a Vadkörte utca, Úrszőlő utca és Málnáskert utca térségében. Folytatjuk a vízvezeték felújítást, a  8311.sz. főútvonal belterületi szakaszán. Győrújbarát és Nyúl községek határában több helyen útszűkületre, sebességkorlátozásra és munkagépek mozgására számítsanak. A közmű felújításhoz kapcsolódóan további vízelzárásokra is szükség lesz, ezekről előre értasíteni fogjuk fogyasztóinkat. 

GYŐR - Jókai utca - teljes útlezárás mellett folyik a munka - VIDEO

2020. július 14. 12:49

A Jókai utcában teljes az útlezárás a Zechmeister és a Bajcsy csomópontok közt.  A szakemberek jelenleg a cstorna bekötéseket cserélik. Kérjük az itt lakókat, szíveskedjenek ivóizet tartalékolni, mert  július végéig munkanapokon 8 órától 16 óráig kisebb-nagyobb vízelzárásokra lehet számítani. 

Újra indulnak a vízmérőcserék

2020. május 28. 19:41

Június 2-től újra indítjuk a vízmérők cseréjét!  Fokozott óvatossággal dolgozunk, kérjük Önöket is, hogy saját maguk és dolgozóink egészsége érdekében tartsák be az óvintézkedéseket! Köszönjük együttműködésüket!

 

Kérjük, az elhasznált védőeszközöket ne dobják a wc-be, lefolyóba

2020. június 14. 18:09

Kérjük, hogy az elhasznált védőeszközöket, kesztyűket, maszkokat és egyéb egészségügyi termékeket ne a wc-be, lefolyókba dobják. A szennyvízhálózatban és szivattyúkban dugulásokat okoznak az oda nem való anyagok. Javasoljuk, hogy ezeket az anyagokat gyűjtsék műanyag zacskóba, majd jól összekötve tegyék a kommunális hulladék közé. Ezzel az apró lépéssel is sokat tesznek a járvány terjedésének megfékezéséért.

VÍZ VILÁGNAP - nézzék meg a nyertes rajzokat

2020. április 21. 09:56

Víz és Klímaváltozás volt a témája a Víz Világnapnak. Sok kisgyerek még a járvány előtt elkészítette a rajzát, ezek már rég beérkeztek. A veszélyhelyzet kihirdetése miatt egy héttel meghosszabbítottuk a határidőt, mely március 25-én délben járt le. Postán és e-mailben még az utolsó pillanatban is érkezetek pályaművek. Nagyon szépen köszönünk minden rajzot! Köszönjük, hogy gondoltatok ránk, ez sokat segít ebben a nehéz időszakban. A veszélyhelyzet elmúltával keresni fogunk benneteket az oklevelekkel, az ajándékokkal és az állatkerti belépőkkel. Vigyázzatok magatokra, szüleitekre, nagyszüleitekre! És még egy nagyon fontos dolog: maradjatok otthon! A nyertes rajzok Facebook oldalunkon megtekinthetők. 

Kilencmilliárd forintos árbevételt ért el a Társaság

2020. február 06. 22:00

Tőke Lászlóval, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatójával készített riportunkban az elmúlt év értékelése mellett a Pannon-Víz jelenlegi helyzetéről, az előttük álló feladatokról, kihívásokról és a jövőképről is szó esett.

 

KECSKEMÉT - ügyfélszolgálati verseny

2019. október 14. 21:59

Ötödik helyen végzett a vízműves ügyfélszolgálatosok versenyén a Pannon-Víz Zrt. csapata. A Kecskeméten megrendezett versenyre 17 víziközmű szolgáltató cég küldte el legjobb ügyfélszolgálatosait, szinte az ország minden részéről. A háromfős csapatok szituációs feladatban, szakmai tesztben, levélírásban mérték össze tudásukat.

Előzzük meg az elöntéseket!

2019. május 30. 15:46

Kérjük, ne vezessen csapadékvizet a szennyvízelvezető csatornába! Záporoknál ez a mélyebb fekvésű területek elöntéséhez vezet, fel fog törni az utcára a csatorna tartalma! Tipikusan olyan családi házas beépítésű körzetekről van szó, ahol az év 360 napján szinte semmi gond sincs a szennyvízelvezető rendszerrel. Egy kiadós esőnél, zápornál viszont azonnal túlterheltté válik a rendszer.

Víztornyok a háborúban

2020. április 13. 12:21

Áprilisban emlékezünk a győri terrorbombázás áldozataira. Az amerikai nehézbombázók egy év alatt 24 légitámadást mértek a megyeszékhelyre. Cikkünkből megtudhatják, hogyan érintette a bombatámadás városunk viziközműveit

1 2 3