Aktuális

GYŐR - Ady Endre út

2020. március 30. 11:16

Ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez rövid ideig hétfőn délelőtt az Ady Endre út környékén. Egy vízbekötés hibásodott meg az Ady E. u. 31. sz. előtt. Munkatársaink elhárították a hibát, és helyreállították a szolgáltatást. Köszönjük türelmüket!

GYŐR - Somos utca

2020. március 25. 17:19

Megkezdődik a vízvezeték felújítás, útszűkületre számítsanak, de vízelzárásra a közeljövőben nem kerül sor. Ez az első projektünk, melyet a Víziközműek Állami Rekonstrukciós alapjából valósítunk meg. Bőven megérett a cserére az itt húzódó azbeszt cement csővezeték, átlagosan félévente volt csőtörés. Most a Nép utcai csomóponttól az Áchim András utcáig épül meg a korszerű új vezeték. 

GYŐRÚJBARÁT - István utca - vízvezeték felújítás- ELHALASZTVA

2020. március 19. 15:55

Útszűkületre, sebességkorlátozásra számítsanak a 8311.sz. főútvonal Győrújbarát és Nyúl közti, belterületi szakaszán. Vízvezeték felújításba kezdtünk, de a járvány miatt felfüggesztetteük a munkát.  Az útfelújítás előtt cseréltük  volna ki a főútvonal alatt húzódó ivóvíz főnyomóvezeték csomópontjait. Az építési helyszíneket ideiglenesen helyreállítjuk. 

Intézkedések a koronavírus járvány kapcsán

2020. március 19. 16:54

Ügyfélszolgálati irodáinkat bezárjuk, telefonon és e-mailban érhetik el munkatársainkat. Az üzemmérnökségeken a személyes közműegyeztetés szünetel. Vízmérőcseréket, plombálásokat szüneteltetjük. A díjtartozások miatti korlátozásokat, kizárásokat szüneteltetjük. Karbantartási munkáinkat leállítottuk.

VÍZ VILÁGNAP - minden személyes találkozással járó program elmarad

2020. március 15. 09:00

Elmarad a Víz Világnapjára tervezett víztorony látogatás, az öt iskolai bemutatót tartalmazó Road Show, az összes üzemlátogatás, vetélkedő, az ovis és iskolás vizes bemutatók, a gátőrfutás és a koszorúzás is. A rendezvényeket igyekszünk későbbi időpontban megtartani, a szervezőkkel tatjuk a kapcsolatot, illetve tájékoztatni fogjuk olvasóinkat. Egyedül a rajzpályázat nem marad el. 

Kilencmilliárd forintos árbevételt ért el a Társaság

2020. február 06. 22:00

Tőke Lászlóval, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatójával készített riportunkban az elmúlt év értékelése mellett a Pannon-Víz jelenlegi helyzetéről, az előttük álló feladatokról, kihívásokról és a jövőképről is szó esett.

 

Eldugult a víznyelő? - VIDEO

2019. december 25. 09:36

A karácsony előtti napok kitartó esőzése miatt sok dolguk volt csatornás hibaelháítóinknak. Köszönjük, hogy hibabejelentéseikkel segítették munkánkat. Aki víznyelő dugulást lát, kérjük hívja a 06 80 20 40 86 os zöld számot! 

KECSKEMÉT - ügyfélszolgálati verseny

2019. október 14. 21:59

Ötödik helyen végzett a vízműves ügyfélszolgálatosok versenyén a Pannon-Víz Zrt. csapata. A Kecskeméten megrendezett versenyre 17 víziközmű szolgáltató cég küldte el legjobb ügyfélszolgálatosait, szinte az ország minden részéről. A háromfős csapatok szituációs feladatban, szakmai tesztben, levélírásban mérték össze tudásukat.

Előzzük meg az elöntéseket!

2019. május 30. 15:46

Kérjük, ne vezessen csapadékvizet a szennyvízelvezető csatornába! Záporoknál ez a mélyebb fekvésű területek elöntéséhez vezet, fel fog törni az utcára a csatorna tartalma! Tipikusan olyan családi házas beépítésű körzetekről van szó, ahol az év 360 napján szinte semmi gond sincs a szennyvízelvezető rendszerrel. Egy kiadós esőnél, zápornál viszont azonnal túlterheltté válik a rendszer.

Országos Laboratóriumi Értekezlet

2019. október 12. 08:22

Az ETO Park Hotelben tartott konferencián az ágazat laboratóriumait érintő szakmai kérdésekről hallhattunk előadásokat. A vízműves laboratóriumokban dolgozók évről évre megosztják tapasztalataikat, beszámolnak a legújabb kutatási eredményekről, munkamódszerekről . 

Nézze meg, melyik szelvénnyel nyerték meg a szódagépet!

2019. április 03. 16:22

A szabadhegyi víztorony látogatáson kisorsolt szódagépet a” kék sorozatú, telefon jelű, 47 -es számú ” szelvénnyel nyerték! Gratulálunk! A nyertes jelentkezését munkanapokon 8 órától 16 óráig a 96/522613-as telefonszámon várjuk .  

GYŐR - Marcalvárosi víztorony - VIDEO

2019. január 22. 21:02

Egy kortárs képzőművészeti projekt keretében kapott új külsőt a marcalvárosi víztorony. Az építmény új megjelenése szakított a korábbi szürke-bordó színnel, dinamikus és játékos sokszínűségével Győr egyik színfoltjává vált. Az újrafestés Maurer Dóra Kossuth-díjas grafikus, festő irányításával zajlott másfél hónapon keresztül, a kivitelezés pedig egy fiatal művész, Varga Bertalan keze munkáját dicséri. A kortárs külsőt kapott víztorony ünnepélyes avatását Radnóti Ákos alpolgármester bejelentette, a jövőben megvilágítást is kap majd a város új dísze.

Kigyulladt személygépkocsit oltottak el a Pannon-Víz ügyeletesei

2018. október 23. 12:03

Önzetlen segítségnyújtásból mutattak példát a Pannon-Víz szennyvízágazatának ügyeletes szerelői, Kaszás Zsolt és Kiss Krisztián. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően sikerült megfékezni egy gépjármű tüzet a csatornamosó fecskendővel.

Legyenek óvatosak, ne engedjenek be bárkit otthonukba!

2019. augusztus 10. 08:13

Legyenek óatosak, ne engedjenek be bárkit otthonukba! Javasoljuk, ha nem az ismerős mérőleolvasó keresi fel Önöket, kérjék el arcképes igazolványát. Hibabejelentéseknél mindíg a hibát bejelentő személyt keressük, vele tartjuk a kapcsolatot. Ha valaki vízóra vagy víznyomás ellenőrzésre hivatkozva több helyre is becsenget, akkor az több mint gyanús..

Programok ovisoknak!

2018. november 02. 16:22

Az ovisokat is egyre inkább érdekli a környezetvédelem és a vizek világa. Óvodás programunkban a gyerekek egy viziközmű terepasztalon játékos formában megismerkedhetik, hogyan jut el az ivóvíz a vízcsapokba és hogyan folyik el a szennyvíz...

VÍZ VILÁGNAP - nézzék meg a nyertes rajzokat

2020. március 26. 22:37

Víz és Klímaváltozás volt a témája a Víz Világnapnak. Sok kisgyerek még a járvány előtt elkészítette a rajzát, ezek már rég beérkeztek. A veszélyhelyzet kihirdetése miatt egy héttel meghosszabbítottuk a határidőt, mely március 25-én délben járt le. Postán és e-mailben még az utolsó pillanatban is érkezetek pályaművek. Nagyon szépen köszönünk minden rajzot! Köszönjük, hogy gondoltatok ránk, ez sokat segít ebben a nehéz időszakban. A veszélyhelyzet elmúltával keresni fogunk benneteket az oklevelekkel, az ajándékokkal és az állatkerti belépőkkel. Vigyázzatok magatokra, szüleitekre, nagyszüleitekre! És még egy nagyon fontos dolog: maradjatok otthon! A nyertes rajzok Facebook oldalunkon megtekinthetők. 

PANNONHALMA, TÉT és BANA - köszönjük türelmüket

2020. március 26. 22:48

Pannonhalma, Écs és Győrság  valamint Tét, Gyarmat, Bőny és Bana környékén befejeződött a szennyvíziszap kihordás. A szántóföldeken az iszapot a lehető leggyorsabban be szántották, így az értékes tápanyagok a talajban hasznosulhatnak tovább. 

A nyaralókban még felfedezhetünk elfagyott vízórákat - VIDEO

2020. március 19. 16:01

Elmúltak a kemény hidegek de azért legyenek óvatosak. Mínusz 4 Celsius fok alatt már az is gondot okozhat, ha a vízmérő akna fedele félre van csúszva. Lehetséges, hogy néhány nyaralóban, hétvégi házban a napokban fedezik majd fel az elfagyott vízmérőt.

Víz-világnapi Road Show - ELMARAD

2020. március 16. 09:27

Az ÉDUVIZIG, a Pannon-Víz és a Hild SZC szakemberei idén is öt iskolai bemutató nappal készültek Víz-Világnapra. Az idei programot sajnos el kellett halasztanunk. Videónk a 2019-es túra egyik állomásán készült. A szervezőkkel tartjuk a kapcsolatot, igyekszünk pótolni az elmaradt programokat. 

Terjedhet-e a koronavírus ivóvízzel vagy szennyvízzel?

2020. március 03. 15:59

Jelen tudásunk szerint a koronavírus egy légúti vírus, amely elsősorban emberről emberre, cseppfertőzéssel terjed. Bár a legutóbbi vizsgálatok kimutatták a vírust fertőzött személy vizeletében, illetve székletében (nagyon kevés vizsgálat alapján), egyelőre nincs közvetlen bizonyíték ilyen úton történő terjedésre. 

Akikre büszkék vagyunk

2020. január 31. 22:23

Negyven éve erősíti a Pannon-Víz csapatát Érsekné Schőberl Magdolna, Bacskó Lajos és Burányi András. Cikkünkben riportot olvashatnak az ünnepeltekkel.

Vízminőség - vízkeménység

2019. november 07. 10:50

Kávéfőzőt, vasalót, vagy mosogatógépet vásárolt? Cikkünkből megtudhatja, hogy az Ön lakóhelyén milyen kemény a víz. Itt találja részletes vízminőségi adatainkat, településenként. 

RÁBAPATONA - víztorony felújítás

2019. október 12. 08:23

Szakembereink befejezték a víztorony felújítását,  ezután kitisztították a község vízvezeték hálózatát. Köszönjük türelmüket!

Új laboratóriumi épület a Pannon-Víznél - VIDEO

2020. január 31. 21:11

Zöldmezős fejlesztés eredményeképpen, új vízminőségvizsgáló laboratórium kezdi meg működését a Pannon-Víznél. Évente mintegy 8-9 ezer vízminta 70-80 ezer vizsgálata történik meg a korszerű laborban - mondta a létesítmény átadásán Tőke László elnök-vezérigazgató. 

Víztornyok a háborúban

2019. május 13. 07:50

Áprilisban emlékezünk a győri terrorbombázás áldozataira. Az amerikai nehézbombázók egy év alatt 24 légitámadást mértek a megyeszékhelyre. Cikkünkből megtudhatják, hogyan érintette a bombatámadás városunk viziközműveit

SZERELŐT KERESÜNK!!

2019. január 23. 17:03

Lakatos, csőszerelő, víz-, gáz- központifűtés szerelő munkakörökbe várjuk jelenkezését! Azonnali munkakezdés, hosszú távú munkalehetőség, határozatlan időrejű munkaszerződés...

 

GYŐR - lerövidítjük a szennyvíz útját - VIDEO

2019. október 13. 09:09

Mérföldkőnek számított városunk csatornahálózatának történetében a győri Petőfi téri szennyvízátemelő és a hozzá tartozó főnyomó vezeték üzembe állítása. 2017 tavasza óta a belvárosban enyhült a csatornabűz, kevesebb a beton korrózióból adódó csatorna sérülés és javult a vízelvezetés hatékonysága.

Elektromos gépkocsik

2018. július 10. 17:18

Két új elektromos kisteherautó áll szolgálatba holnaptól a Pannon-Víz Zrt.-nél. A gépkocsik beszerzéséhez a Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatán 2 x 1,5 millió Ft-ot nyert a vízszolgáltató cég. Forgalomba állásukkal két régebbi diesel üzemű kisteherautót sikerül leváltani. A gépkocsikat Tőke László, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója adta át leendő használóiknak.

Ne dőljön be a házalóknak! - VIDEO

2018. november 02. 16:23

Ne dőljenek be a házaló víztisztító ügynököknek, akik vízvizsgálat ürügyén balekokat keresnek és borsos áron megvetetik velük a csodálatos berendezésüket. A készülék mindent eltávolít a vízből, de természetesen csak abból a vízből, amit előzőleg már valaki ivóvíz mnőségűre megtisztított. Videónkban láthatják az átverés részleteit>>>

Hátralék kezelése a Pannon-Víznél

2018. november 02. 16:12

Tavaly 37 helyen szüntette meg  a vízbekötést győri családi házas fogyasztóinál a vízszolgáltató. A Pannon-Víz Zrt. kintlévőségeinek közel fele Győrben halmozódott fel, a nem fizetők túlnyomó része önkormányzati bérlakásban él. Együttműködés vagy fizetés hiányában a lakásmérővel rendelkező fogyasztók szolgáltatási szerződését felmondják, vízfogyasztásukat a társasházi fővízmérőre számlázzák.