Víz- és csatornabekötés

Ívóvíz- és csatornabekötés

Megrendelő-formanyomtatványon kell a munkát igényelni. A közműfejlesztés rendezését a helyi önkormányzatnak vagy a társulatnak kell igazolnia. Közterületbontási engedélyt győri ingatlanok esetén a Győr, Kálvária u. 4-10. sz. alatt a Gy.M.J.V. Útkezelő Szervezetétől, vidék esetében a helyi önkormányzaton kell kérni. A formanyomtatvány mellé hiteles földhivatali térképmásolat szükséges. A bekötést megrendelő fogyasztó az ügyfélszolgálaton a kitöltött formanyomtatvány leadásakor folyóméter - illetve csatornarákötés esetén az előzetesen az üzemmérnökséghez tartozó műszaki csoporttal egyeztetett csatlakozási lehetőség - alapján előleget fizet. A megrendelő a munka elvégzése után részletes záró számlát kap postán, fizetendő vagy visszajáró összeggel. Győrött a vízhálózat illetve csatornahálózat, vidéken az üzemmérnökségek végzik a bekötéseket; a földmunkálatokról a megrendelő gondoskodik. A nyomtatványra a telek valamennyi tulajdonosának aláírása szükséges.

Mérőfelszerelés

Megrendelő-formanyomtatványon kell a munkát igényelni. A közműfejlesztés rendezését a helyi önkormányzatnak vagy a társulatnak kell igazolnia. A formanyomtatvány mellé hiteles földhivatali térképmásolat szükséges. A mérőfelszerelést megrendelő fogyasztó az ügyfélszolgálaton előleget fizet. A megrendelő a munka elvégzése után részletes záró számlát kap postán, fizetendő vagy visszajáró összeggel. Győrött a vízhálózat, vidéken az üzemmérnökségek végzik a munkát. Mérőfelszerelést olyan ingatlanok esetében kell rendelni, ahol a vízvezeték-beállás a telken van. Amennyiben vízmérő-akna még nincs, annak kiépítéséről a megrendelő gondoskodik. A nyomtatványra a telek valamennyi tulajdonosának aláírása szükséges.

Ikresítés (második főmérő beszerelése az aknába)

Megrendelő-formanyomtatványon kell a munkát igényelni. A közműfejlesztés rendezését a helyi önkormányzatnak vagy a társulatnak kell igazolnia. A formanyomtatvány mellé hiteles földhivatali térképmásolat szükséges. Az ikresítést megrendelő fogyasztó az ügyfélszolgálaton előleget fizet. A megrendelő a munka elvégzése után részletes záró számlát kap postán, fizetendő vagy visszajáró összeggel. Győrött a vízhálózat, vidéken az üzemmérnökségek végzik a munkát. Ikresítés rendeléséhez a bekötési vízmérő fogyasztójának nyilatkozata szükséges a VI. pontban, valamint a telek valamennyi tulajdonosának aláírása.

Közműegyeztetés, közműnyilatkozat kiadása

A Győri Üzemmérnökség területén: Gyepszél u 15. kedd és csütörtök 7-12 óra.

Vidéken a településhez tartozó ügyfélszolgálaton kérhető.

Víz- és csatornabekötés

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!