Aktuális

GÖNYŰ - rövidesen vízhálózat öblítés

2020. július 14. 12:06

Az utóbbi időben elszíneződött ivóvízzel találkozhattak gönyűi fogyasztóink. Lokális öblítésekkel sikerült helyreálítani a megszokott vízminőséget, de rövidesen szükség lesz egy átfogó, tervezett vízhálózat öblítésre. Utcáról utcára fogjuk átöblíteni a település vízellátó hálózatát. Az előkészítést megkezdtük, az ütemtevvel röidesen jelentkezni fogunk. 

GYŐRSZENTIVÁN - köszönjük türelmüket befejeztük az öblítést!

2020. július 14. 05:49

Győrszentivánon befejeztük a légdugós vízhálózat tisztítást. Köszönjük türelmüket! 

Ügyfélszolgálataink teljes nyitva tartással működnek

2020. július 09. 09:04

Győri, Csornai, Kapuvári és Nyúli ügyfélszolgálataink teljes nyitvatartsi idővel működnek. A megváltozott fogyasztói igényeknek megfelelően Győrben a Jókai utcai ügyfélszolgálati irodánkat bezárjuk. Ügyfeleink és munkatársaink egészségének megőrzése érdekében kérjük, hogy a személyes ügyintézés helyett továbbra is válasszák inkább a telefonos (96/522-630), internetes (www.pannon-viz.hu), valamint az email-es (iktato@pannon-viz.hu) ügyintézést.

Intézkedések a koronavírus járvány kapcsán

2020. június 22. 21:16

Kérjük, elsősorban telefonon vagy elektronikus úton vegyék fel velünk a kapcsolatot! Az üzemmérnökségeken a személyes közműegyeztetés szünetel. A vízmérő plombálásokat szüneteltetjük. A díjtartozások miatti korlátozásokat, kizárásokat szüneteltetjük. FRISSÍRÉS: júniustól karbantartási munkáinkat és a vízmérők cseréjét fokozatosan újra indítjuk. Ügyfélszolgálati irodáinkat fokozatosan újra kinyitjuk. 

RÁBAPORDÁNY és BÁGYOGSZOVÁT - köszönjük türelmüket, befejeztük az öblítést

2020. július 07. 11:58

Június 18 csütörtöktől június 26 péntekig RÁBAPORDÁNYBAN és BÁGYOGSZOVÁTON öblítettük a vízvezetékekekt. Köszönjük türelmüket. A várható nyári kánikula miatt az öblítéseket felfüggesztettük. 

Eldugult a víznyelő? - VIDEO

2020. június 07. 17:48

A nnyári záporokra készülve kérjük, tartsák szabadon a víznyelőket, hogy azok működni tudjanak. A víznyelők ellenőrzsée és tisztítása folyamatos, de számítunk rá, hogy hibabejelentéseikkel  is segítetik munkánkat. Aki víznyelő dugulást lát, kérjük hívja a 06 80 20 40 86 os zöld számot! 

GYŐR - MÉNFŐCSANAK főnyomó vezeték bélelés

2020. június 07. 09:33

Köszönjük türelmüket, elkészültünk a Győr-Ménfőcsanak és Győrújbarát térségét ellátó ivóvíz főnyomó vezeték bélelésével. A felújítás idején megváltozott a víznyomás Ménfőcsanakon, elszíneződött ivóvízzel pedig alig néhány fogyasztónk találkozott. Nézzék meg a bélelés képeit!

Kérjük, az elhasznált védőeszközöket ne dobják a wc-be, lefolyóba

2020. június 14. 18:09

Kérjük, hogy az elhasznált védőeszközöket, kesztyűket, maszkokat és egyéb egészségügyi termékeket ne a wc-be, lefolyókba dobják. A szennyvízhálózatban és szivattyúkban dugulásokat okoznak az oda nem való anyagok. Javasoljuk, hogy ezeket az anyagokat gyűjtsék műanyag zacskóba, majd jól összekötve tegyék a kommunális hulladék közé. Ezzel az apró lépéssel is sokat tesznek a járvány terjedésének megfékezéséért.

VÍZ VILÁGNAP - nézzék meg a nyertes rajzokat

2020. április 21. 09:56

Víz és Klímaváltozás volt a témája a Víz Világnapnak. Sok kisgyerek még a járvány előtt elkészítette a rajzát, ezek már rég beérkeztek. A veszélyhelyzet kihirdetése miatt egy héttel meghosszabbítottuk a határidőt, mely március 25-én délben járt le. Postán és e-mailben még az utolsó pillanatban is érkezetek pályaművek. Nagyon szépen köszönünk minden rajzot! Köszönjük, hogy gondoltatok ránk, ez sokat segít ebben a nehéz időszakban. A veszélyhelyzet elmúltával keresni fogunk benneteket az oklevelekkel, az ajándékokkal és az állatkerti belépőkkel. Vigyázzatok magatokra, szüleitekre, nagyszüleitekre! És még egy nagyon fontos dolog: maradjatok otthon! A nyertes rajzok Facebook oldalunkon megtekinthetők. 

Kilencmilliárd forintos árbevételt ért el a Társaság

2020. február 06. 22:00

Tőke Lászlóval, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatójával készített riportunkban az elmúlt év értékelése mellett a Pannon-Víz jelenlegi helyzetéről, az előttük álló feladatokról, kihívásokról és a jövőképről is szó esett.

 

KECSKEMÉT - ügyfélszolgálati verseny

2019. október 14. 21:59

Ötödik helyen végzett a vízműves ügyfélszolgálatosok versenyén a Pannon-Víz Zrt. csapata. A Kecskeméten megrendezett versenyre 17 víziközmű szolgáltató cég küldte el legjobb ügyfélszolgálatosait, szinte az ország minden részéről. A háromfős csapatok szituációs feladatban, szakmai tesztben, levélírásban mérték össze tudásukat.

Előzzük meg az elöntéseket!

2019. május 30. 15:46

Kérjük, ne vezessen csapadékvizet a szennyvízelvezető csatornába! Záporoknál ez a mélyebb fekvésű területek elöntéséhez vezet, fel fog törni az utcára a csatorna tartalma! Tipikusan olyan családi házas beépítésű körzetekről van szó, ahol az év 360 napján szinte semmi gond sincs a szennyvízelvezető rendszerrel. Egy kiadós esőnél, zápornál viszont azonnal túlterheltté válik a rendszer.

Víztornyok a háborúban

2020. április 13. 12:21

Áprilisban emlékezünk a győri terrorbombázás áldozataira. Az amerikai nehézbombázók egy év alatt 24 légitámadást mértek a megyeszékhelyre. Cikkünkből megtudhatják, hogyan érintette a bombatámadás városunk viziközműveit

GYŐR - Marcalvárosi víztorony - VIDEO

2019. január 22. 21:02

Egy kortárs képzőművészeti projekt keretében kapott új külsőt a marcalvárosi víztorony. Az építmény új megjelenése szakított a korábbi szürke-bordó színnel, dinamikus és játékos sokszínűségével Győr egyik színfoltjává vált. Az újrafestés Maurer Dóra Kossuth-díjas grafikus, festő irányításával zajlott másfél hónapon keresztül, a kivitelezés pedig egy fiatal művész, Varga Bertalan keze munkáját dicséri. A kortárs külsőt kapott víztorony ünnepélyes avatását Radnóti Ákos alpolgármester bejelentette, a jövőben megvilágítást is kap majd a város új dísze.

Kigyulladt személygépkocsit oltottak el a Pannon-Víz ügyeletesei

2018. október 23. 12:03

Önzetlen segítségnyújtásból mutattak példát a Pannon-Víz szennyvízágazatának ügyeletes szerelői, Kaszás Zsolt és Kiss Krisztián. Gyors beavatkozásuknak köszönhetően sikerült megfékezni egy gépjármű tüzet a csatornamosó fecskendővel.

GYŐRÚJBARÁT - Veres Péter utca

2020. július 14. 09:08

Csőtörés miatt ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez Győrújbaráton, az épülő körforgalomnál, a Vees Péter út - Liszt Ferenc út - Fő utca csomópontban. Várhatóan a déli órákra sikerüll helyreállítani a vízszolgáltatást. A környéken lekóknak érdemes ivóvizet tartalékolni, mert holnap (július 15-én csütörtökön) ugyanitt vízelzárásra kerül sor, 8 órától 16 óráig. Előbbibvisszanyitás lehetséges. 

NAGYSZENTJÁNOS - köszönjük türelmüket!

2020. július 14. 05:42

NAGYSZENTJÁNOSON befejeztük a sűrített levegős vízhálózat tisztítást. Köszönjük türelmüket!

Vízminőség - vízkeménység

2020. június 24. 09:51

Kávéfőzőt, vasalót, vagy mosogatógépet vásárolt? Cikkünkből megtudhatja, hogy az Ön lakóhelyén milyen kemény a víz. Itt találja részletes vízminőségi adatainkat, településenként. 

GYŐRÚJBARÁT - István u. - Széchenyi u. - köszönjük türelmüket

2020. június 22. 21:16

2020. június 15-én hétfőn 8 órától 14 óráig  szükségkútból juthattak vízhez az István utcánában, a Vadkörte utca, Úrszőlő utca és Málnáskert utca térségében. Folytatjuk a vízvezeték felújítást, a  8311.sz. főútvonal belterületi szakaszán. Győrújbarát és Nyúl községek határában több helyen útszűkületre, sebességkorlátozásra és munkagépek mozgására számítsanak. A közmű felújításhoz kapcsolódóan további vízelzárásokra is szükség lesz, ezekről előre értasíteni fogjuk fogyasztóinkat. 

GYŐR - Jókai utca - teljes útlezárás mellett folyik a munka - VIDEO

2020. július 14. 12:49

A Jókai utcában teljes az útlezárás a Zechmeister és a Bajcsy csomópontok közt.  A szakemberek jelenleg a cstorna bekötéseket cserélik. Kérjük az itt lakókat, szíveskedjenek ivóizet tartalékolni, mert  július végéig munkanapokon 8 órától 16 óráig kisebb-nagyobb vízelzárásokra lehet számítani. 

Újra indulnak a vízmérőcserék

2020. május 28. 19:41

Június 2-től újra indítjuk a vízmérők cseréjét!  Fokozott óvatossággal dolgozunk, kérjük Önöket is, hogy saját maguk és dolgozóink egészsége érdekében tartsák be az óvintézkedéseket! Köszönjük együttműködésüket!

 

A járványveszély miatt Fogyasztóinkat kérjük meg a vízóra leolvasásra

2020. április 29. 16:17

A járvány miatt elmarad a vízmérők szokásos leolvasása. A rendkívüli helyzetben Fogyasztóinkat kérjük meg: legyenek szívesek eljuttatni hozzánk a mérőállást! Munkatársaink a napokban több ezer háztartásba juttatják el az erről szóló értesítést.

Takarékoskodni akar? Szereltessen fel locsolómérőt!

2020. június 22. 10:59

Cikkünkben megmutatjuk, kinek éri meg igazán locsolómérőt kialakítani. Egyszerű a képlet, minél több olyan vizet használnak, ami nem kerül vissza a szennyvízcsatornába, annál gyorsabban térül meg a locsolómérőjük.

Terjedhet-e a koronavírus ivóvízzel vagy szennyvízzel?

2020. március 03. 15:59

Jelen tudásunk szerint a koronavírus egy légúti vírus, amely elsősorban emberről emberre, cseppfertőzéssel terjed. Bár a legutóbbi vizsgálatok kimutatták a vírust fertőzött személy vizeletében, illetve székletében (nagyon kevés vizsgálat alapján), egyelőre nincs közvetlen bizonyíték ilyen úton történő terjedésre. 

Akikre büszkék vagyunk

2020. január 31. 22:23

Negyven éve erősíti a Pannon-Víz csapatát Érsekné Schőberl Magdolna, Bacskó Lajos és Burányi András. Cikkünkben riportot olvashatnak az ünnepeltekkel.

RÁBAPATONA - víztorony felújítás

2019. október 12. 08:23

Szakembereink befejezték a víztorony felújítását,  ezután kitisztították a község vízvezeték hálózatát. Köszönjük türelmüket!

Új laboratóriumi épület a Pannon-Víznél - VIDEO

2020. január 31. 21:11

Zöldmezős fejlesztés eredményeképpen, új vízminőségvizsgáló laboratórium kezdi meg működését a Pannon-Víznél. Évente mintegy 8-9 ezer vízminta 70-80 ezer vizsgálata történik meg a korszerű laborban - mondta a létesítmény átadásán Tőke László elnök-vezérigazgató. 

Nézze meg, melyik szelvénnyel nyerték meg a szódagépet!

2020. június 16. 15:46

A szabadhegyi víztorony látogatáson kisorsolt szódagépet a” kék sorozatú, telefon jelű, 47 -es számú ” szelvénnyel nyerték! Gratulálunk! A nyertes jelentkezését munkanapokon 8 órától 16 óráig a 96/522613-as telefonszámon várjuk .  

GYŐR - lerövidítjük a szennyvíz útját - VIDEO

2019. október 13. 09:09

Mérföldkőnek számított városunk csatornahálózatának történetében a győri Petőfi téri szennyvízátemelő és a hozzá tartozó főnyomó vezeték üzembe állítása. 2017 tavasza óta a belvárosban enyhült a csatornabűz, kevesebb a beton korrózióból adódó csatorna sérülés és javult a vízelvezetés hatékonysága.

Elektromos gépkocsik

2018. július 10. 17:18

Két új elektromos kisteherautó áll szolgálatba holnaptól a Pannon-Víz Zrt.-nél. A gépkocsik beszerzéséhez a Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatán 2 x 1,5 millió Ft-ot nyert a vízszolgáltató cég. Forgalomba állásukkal két régebbi diesel üzemű kisteherautót sikerül leváltani. A gépkocsikat Tőke László, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója adta át leendő használóiknak.