Aktuális

GYŐR - ADY ENDRE ÚT - rövid idejű vízhiány szerda reggel

2020. május 27. 08:39

Csőtörés történt egy építkezésen Győr-Révfaluban, az Ady Endre úton szerda reggel. A Rónay Jácint utcai és a Községház utcai csomópontok közt rövid iedeig vízhiányra, nyomáscsökkenésre számíthatnak. Egy vízbekötés hibásodott meg, szerelőink a helyszínen vannak, rövid időn belűl helyre fogják állítania  vízszolgáltatást. Köszönjük türelmüket. 

GYŐR, TESSEDIK utca és TÓPART liget

2020. május 27. 08:32

Vízhiányra és víznyomás csökkenésre számíthatnak Győrben a Tessedik utca és a Tópart liget térségében. Szerelőink dolgoznak a hiba elhárításásn, várhatóan rövidesen sikerül helyreállítani a vízszolgáltatást. Visszanyitás után nyomásingadozás és átmeneti vízelszíneződés fordulhat elő. A fehér ruhák mosását célszerű lesz szerdára halasztani. 

ENESE- vízhálózat öblítés miatt érdemes ivóvizet tartalékolni

2020. május 21. 14:51

május 22. péntektől érdemes lesz ivóvizet tartalékolni,  vízhálózat öblítés kezdődik. Utcáról utcára haladva fogjuk öblíteni a település vízvezetékeit, várhatóan május 29 péntekig. Munkanapokon 7 órától 15 óráig vízhiány, víznyomás csökkenés, átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat.

CSORNA és RÁBAKÖZ - vízvezeték öblítések miatt érdemes ivóvizet tartalékolni

2020. május 21. 14:53

Május 11. hétfőtől május 22. péntekig Csornán, Kiscsorna és Déli városrész területén valamint Farádon,  május 11. hétfőtől május 13. szerdáig Barbacson és Maglócánmájus 11. hétfőtől május 14. csütörtökig Rábacsanakonmájus 13. szerdától május 19. keddig Bősárkányban, május 15. péntektől május 22. péntekig  Szil, Magyarkeresztúr és Zsebeháza területén érdemes lesz ivóvizet tartalékolni !

CSORNA - FARÁD - vízhálózat öblítés

2020. május 12. 14:37

Május 11. hétfőtől május 22-én péntekig Kiscsornán, a Déli városrészben és Farádon érdemes lesz ivóvizet tartalékolni, vízhálózatot öblítünk. Az öblítések munkanapokon 8 órától 14 óráig tartanak, ez idő alatt rövid idejű vízhiány, víznyomás csökkenés, esetleg átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. A fehér ruhák mosását célszerű lesz a délutáni, esti órákra vagy hétvégére ütemezni. A vízvezeték öblítésről falragaszokon értesítjük  az érintett körzetek lakosságát .

GYŐR - Jókai utca - éjszakai csatorna tisztítás

2020. május 14. 09:33

GYŐR - Jókai utca - éjszakai csatornatisztításra lesz szükség a Jókai utcában, a művelet zajjal fog járni. Szeretnénk kérni az ott lakók türelmét és megértését! Az útfelújítás előtt fel kell mérnünk a csatorna állapotát. Köszönjük türelmüket! 

A járványveszély miatt Fogyasztóinkat kérjük meg a vízóra leolvasásra

2020. április 29. 16:17

A járvány miatt elmarad a vízmérők szokásos leolvasása. A rendkívüli helyzetben Fogyasztóinkat kérjük meg: legyenek szívesek eljuttatni hozzánk a mérőállást! Munkatársaink a napokban több ezer háztartásba juttatják el az erről szóló értesítést.

GYŐR, Köztelek u. - elhárítottuk a hibát

2020. április 27. 22:22

Csőtörést javítottunk a Köztelek utca 23. sz. társasház környékén. Vízelzárásra nem került sor, sikerült nyomás alatt megjavtani a vezetéket. Az útburkolat helyreállítása folyamatban van. 

Kérjük, az elhasznált védőeszközöket ne dobják a wc-be, lefolyóba

2020. április 19. 12:04

Kérjük, hogy az elhasznált védőeszközöket, kesztyűket, maszkokat és egyéb egészségügyi termékeket ne a wc-be, lefolyókba dobják. A szennyvízhálózatban és szivattyúkban dugulásokat okoznak az oda nem való anyagok. Javasoljuk, hogy ezeket az anyagokat gyűjtsék műanyag zacskóba, majd jól összekötve tegyék a kommunális hulladék közé. Ezzel az apró lépéssel is sokat tesznek a járvány terjedésének megfékezéséért.

PANNONHALMA - Mátyás körút - Kossuth u. térsége

2020. április 19. 12:09

PANNONHALMA - csütörtökön délelőtt ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez a Mátyás körút - Kossuth utca térségében. Kedden délelőtt ugyanitt elmarkolták egy vízvezetékünket, a hibát rövid idő alatt javítottuk . 

Intézkedések a koronavírus járvány kapcsán

2020. március 19. 16:54

Ügyfélszolgálati irodáinkat bezárjuk, telefonon és e-mailban érhetik el munkatársainkat. Az üzemmérnökségeken a személyes közműegyeztetés szünetel. Vízmérőcseréket, plombálásokat szüneteltetjük. A díjtartozások miatti korlátozásokat, kizárásokat szüneteltetjük. Karbantartási munkáinkat leállítottuk.

Kilencmilliárd forintos árbevételt ért el a Társaság

2020. február 06. 22:00

Tőke Lászlóval, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatójával készített riportunkban az elmúlt év értékelése mellett a Pannon-Víz jelenlegi helyzetéről, az előttük álló feladatokról, kihívásokról és a jövőképről is szó esett.

 

Eldugult a víznyelő? - VIDEO

2019. december 25. 09:36

A karácsony előtti napok kitartó esőzése miatt sok dolguk volt csatornás hibaelháítóinknak. Köszönjük, hogy hibabejelentéseikkel segítették munkánkat. Aki víznyelő dugulást lát, kérjük hívja a 06 80 20 40 86 os zöld számot! 

KECSKEMÉT - ügyfélszolgálati verseny

2019. október 14. 21:59

Ötödik helyen végzett a vízműves ügyfélszolgálatosok versenyén a Pannon-Víz Zrt. csapata. A Kecskeméten megrendezett versenyre 17 víziközmű szolgáltató cég küldte el legjobb ügyfélszolgálatosait, szinte az ország minden részéről. A háromfős csapatok szituációs feladatban, szakmai tesztben, levélírásban mérték össze tudásukat.

Előzzük meg az elöntéseket!

2019. május 30. 15:46

Kérjük, ne vezessen csapadékvizet a szennyvízelvezető csatornába! Záporoknál ez a mélyebb fekvésű területek elöntéséhez vezet, fel fog törni az utcára a csatorna tartalma! Tipikusan olyan családi házas beépítésű körzetekről van szó, ahol az év 360 napján szinte semmi gond sincs a szennyvízelvezető rendszerrel. Egy kiadós esőnél, zápornál viszont azonnal túlterheltté válik a rendszer.

GYŐR-GYIRMÓT Sárkereki utca és Szent László utca köszönjük türelmüket!

2020. május 26. 14:43

GYŐR - GYIRMÓT Sárkereki utca és Szent László utca - kedden délelőtt szerelőink egy tervezett hibaelhárításon dolgoznak a Sárkereki utcában. Sajnos egy váratlan esemény miatt a tervezettnél több fogyasztót érintett a vízelzárás. A hibát megjavtottuk. Kedden délután a környéken ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. 

Egyre többen szereltetnek locsolómérőt

2020. május 25. 13:17

A kényszerű bezártságban többen kertészkednek, megnőtt az igény a locsolómérőkre. Cikkünkben utánajártunk, kinek éri meg beszereltetni és hogyan érdemes hozzá kezdeni. Locsolómérővel lényegesen olcsóbban juthatunk vízhez. Az itt mért vízmennyiségre ugyanis nem kell szennyvízdíjat fizetni. Cserébe persze ki kell alakítanunk a vízaknában a mérőhelyet, meg kell venni a vízmérőt, le kell plombáltatni és szerződni kell a Pannon-Vízzel

ÉCS- PANNONHALMA - lecsökkenhet a víznyomás

2020. május 20. 11:10

Écs és Pannonhalme körzetében mai nap a déli órák környékén lecsökkenhet a víznyomás. Az Écsi Ipari Park környékén dolgozunk, fogyasztóink ms irámyból jutnak vízhez. Vízhiányra nem kell számítani. 

GYŐR - Bajcsy Zsilinszky út

2020. május 11. 15:28

Csatornajavítás miatt május 12-én keddtől várhatóan egy hétre lezárják Győrben a Bajcsy Zsilinszky utat, a Baross út és az Arrabona udvar bejárója közt.  Az Arrabona udvar Bajcsy Zsilinszky úti bejárója továbbra is használható marad, az Aradi Vértanuk útja felől közelíthető majd meg. Ezen a szakaszon a kétirányú forgalom lesz.  

GYŐRÚJBARÁT - István u. - Széchenyi u. - szerdán vízelzárás

2020. május 19. 10:37

2020. május 20-án szerdán 8 órától 14 óráig ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez a környéken. Folytatjuk a vízvezeték felújítást, a  8311.sz. főútvonal belterületi szakaszán. Győrújbarát és Nyúl községek határában több helyen útszűkületre, sebességkorlátozásra és munbkagépek mozgására számítsanak. Vezessenek óvatosan!

GYŐR - Szent István u. - hétfőtől sávlezárás, csatornabélelés

2020. május 12. 14:44

A Szent István úton a Honvéd ligetnél hétfőn reggel 8 órától sávlezárás miatt torlódás várható. Kérjük, aki teheti, válasszon más útvonalat! Nemrég útfelbontással cseréltünk itt egy csatorna szakaszt, rövidesen egységes, új műanyag bélést kap a főútvonal alatt húzódó csatorna. Várhatóan öt munkanapon át tart majd a munka. Ideiglenes szennyvízátemelő fog működni, a szennyvizet föld feletti vezetékeken továbbítják. 

GYŐR - MÉNFŐCSANAK - április 27-től elszíneződött vízzel találkozhatnak

2020. április 29. 15:19

2020. április 27 hétfőtől néhány napig Ménfőcsanakon, Gyirmóton és Győrújbarát Győrhöz közeli területein átmeneti vízelszíneződésre és víznyomás ingadozásra számíthatnak. Az elszíneződött víz nem káros az egészségre, ülepítés után fogyasztható. Kérjük, hogy az érintett területen a fehér ruhák mosását ne erre az időszakra ütemezzék! Mosás előtt szemrevételezéssel szíveskedjenek ellenőrizni a megfelelő vízminőséget!

GYŐR- Nádor utca - köszönjük türelmüket

2020. április 23. 08:22

GYŐR - NÁDOR utca - ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez a környéken, illetve nyomáscsökkenéssel, átmeneti vízelszíneződéssel találkozhattak április 20-án hétfőn délelőtt. A csőtörést megjavítottuk, a munkaterületet rövidesen helyreállítjuk.  Köszönjük türelmüket!

MECSÉR - köszönjük türelmüket!

2020. április 27. 22:48

2020. április 15-én szerdán 8 órától 14 óráig ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez Mecséren. Megkezdtük a Mosoni-Duna hídon lévő vezeték felújítássát, előreláthatólag április végéig a hídra szerelt ideiglenes vezetéken jut el a víz Mecsérre. Elkezdődött az új vezeté szerelése is. 

VÍZ VILÁGNAP - nézzék meg a nyertes rajzokat

2020. április 21. 09:56

Víz és Klímaváltozás volt a témája a Víz Világnapnak. Sok kisgyerek még a járvány előtt elkészítette a rajzát, ezek már rég beérkeztek. A veszélyhelyzet kihirdetése miatt egy héttel meghosszabbítottuk a határidőt, mely március 25-én délben járt le. Postán és e-mailben még az utolsó pillanatban is érkezetek pályaművek. Nagyon szépen köszönünk minden rajzot! Köszönjük, hogy gondoltatok ránk, ez sokat segít ebben a nehéz időszakban. A veszélyhelyzet elmúltával keresni fogunk benneteket az oklevelekkel, az ajándékokkal és az állatkerti belépőkkel. Vigyázzatok magatokra, szüleitekre, nagyszüleitekre! És még egy nagyon fontos dolog: maradjatok otthon! A nyertes rajzok Facebook oldalunkon megtekinthetők. 

Terjedhet-e a koronavírus ivóvízzel vagy szennyvízzel?

2020. március 03. 15:59

Jelen tudásunk szerint a koronavírus egy légúti vírus, amely elsősorban emberről emberre, cseppfertőzéssel terjed. Bár a legutóbbi vizsgálatok kimutatták a vírust fertőzött személy vizeletében, illetve székletében (nagyon kevés vizsgálat alapján), egyelőre nincs közvetlen bizonyíték ilyen úton történő terjedésre. 

Akikre büszkék vagyunk

2020. január 31. 22:23

Negyven éve erősíti a Pannon-Víz csapatát Érsekné Schőberl Magdolna, Bacskó Lajos és Burányi András. Cikkünkben riportot olvashatnak az ünnepeltekkel.

Vízminőség - vízkeménység

2019. november 07. 10:50

Kávéfőzőt, vasalót, vagy mosogatógépet vásárolt? Cikkünkből megtudhatja, hogy az Ön lakóhelyén milyen kemény a víz. Itt találja részletes vízminőségi adatainkat, településenként. 

RÁBAPATONA - víztorony felújítás

2019. október 12. 08:23

Szakembereink befejezték a víztorony felújítását,  ezután kitisztították a község vízvezeték hálózatát. Köszönjük türelmüket!

Új laboratóriumi épület a Pannon-Víznél - VIDEO

2020. január 31. 21:11

Zöldmezős fejlesztés eredményeképpen, új vízminőségvizsgáló laboratórium kezdi meg működését a Pannon-Víznél. Évente mintegy 8-9 ezer vízminta 70-80 ezer vizsgálata történik meg a korszerű laborban - mondta a létesítmény átadásán Tőke László elnök-vezérigazgató. 

1 2 3