Aktuális

'Válts e-számlára és nyerd meg Csövit!' nyereményjátékunk nyertesei

2022. október 04. 08:44

Lezárult a Győr+ hetilap XII/36 + 2022/09/09 számában, illetve a Rábaköz Szíve Magazin 2022.09.15-én megjelent számában megtalálható kvíztesztes nyereményjátékunk! A nyertesek neve és a helyes megfejtésekért kattintson ide.

Ma is sokan kilátogattak standunkhoz a II. Győri Klíma Expo rendezvényen

2022. október 02. 22:19

Ma is sokan kilátogattak a Pannon-Víz Zrt. szemléletformáló, játékos standjához az Olimpiai Sportparkba, ahol a II. Győri Klíma Expo keretében vártuk az érdeklődőket, játékos kedvű fiatalokat. Részletek itt.

Diákok látogattak ki ma a Klíma Expora

2022. szeptember 30. 17:10

Szakmai nappal indult ma a II. Győri Klíma Expo az Olimpiai Sportparkban, ahol vállalatok képviselői és iskolások vehettek részt szakmai előadásokon, kiállításokon. Részletek itt.

III. Pannon-Víz Zrt. Horgászverseny 2 fordulója

2022. szeptember 26. 14:37

A hétvégén megrendezésre került Bősárkány határában a Pannon-Víz Zrt. III. horgászversenyének második fordulója Társaságunk dolgozói és családtagjaik körében. Részletek itt.

A Pannon-Víz Zrt., mint családbarát munkahely és szolgáltatóhely

2022. szeptember 16. 12:30

Nagy örömünkre szolgál, hogy Társaságunk az idei évben elnyerte a családbarát munkahely és szolgáltatóhely tanúsító minősítést! Részlete itt.

Jól teljesítenek a Pannon-Víz Zrt. szakemberei az országos szerelőversenyen

2022. szeptember 15. 13:43

A verseny tegnap kezdődött Budapesten, ahol a jelenlegi feladatban a szakembereknek egy nyomáspróba kiegyenlítést kellett megoldaniuk, melyet a Pannon-Víz Zrt. szakembereinek sikeresen és jól sikerült teljesíteniük. Részletek itt.

Gyors és kényelmes ügyintézés a Pannon-Víz Zrt.-nél

2022. július 29. 10:10

A modern technikának köszönhetően mérőóra állását ma már sokkal rugalmasabb, gyorsabb és környezetbarát módon jelentheti le Társágunknál. Intézze el ügyeit bárhol, bármikor weboldalunkon vagy telefonos applikációnkon keresztül! Részletek itt.

„Idősen Biztonságban” Szakmai Konferencia

2022. október 03. 18:16

Az idősek világnapja alkalmából a Győri Rendőrkapitányság a mai napon tartotta a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában az „Idősen Biztonságban” Szakmai Konferenciáját, ahol szolgáltatók mellett további szervezetek igyekeztek felhívni az idősebbek figyelmét a rájuk leselkedő veszélyekre. Részletek itt.

  

Megnyitotta kapuit a II. Győri Klíma Expo

2022. október 01. 23:10

A délelőtti ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét a  II. Győri Klíma Expo rendezvény melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők. Részletek itt.

Az Észt Víziközmű Szövetség szakmai kirándulást tett a Pannon-Víz Zrt.-nél

2022. szeptember 30. 15:34

Szakmai kirándulás keretében látogattak el tegnap a Pannon-Víz Zrt. szolgáltatási létesítményeihez az Észt Víziközmű Szövetség tagjai. Részletek itt.

 

Idén is a nyúli csapat nyerte a Pannon-Víz Zrt. Főzőversenyét

2022. szeptember 19. 14:29

A hétvégén megrendezésre került a Pannon-Víz Zrt. II. Főzőversenye Társaságunk dolgozói részére, ahol egy jó hangulatú közös program keretében 17 csapat mutatta meg, hogy mennyire kiváló a főzésben. Részletek itt.

Kiváló helyezést értek el a Pannon-Víz Zrt. szakemberei az Országos Víziközmű Szerelőversenyen!

2022. szeptember 16. 11:39

Véget ért az idei Országos Víziközmű Szerelőverseny Budapesten, ahol az ország kitűnő szakemberei között a Pannon-Víz Zrt. csapata kiváló helyezéssel végzett. Részletek itt.

TÁJÉKOZTATÁS: Győr-Sárás II. ütem

2022. augusztus 04. 13:38

Tisztelt Felhasználók! Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket Győr-Sárás II. ütem szennyvízcsatorna építés keretében megvalósult közműves szennyvízrendszerhez történő csatlakozás és a közművesítési hozzájárulás megfizetése tárgyában...

VÁLTSON E-SZÁMLÁRA!

2022. május 26. 12:43

Válassza a környezettudatos megoldást a Pannon-Víz Zrt.-nél, VÁLTSON E-SZÁMLÁRA! Lakossági felhasználóink már Díjnet rendszeren keresztül igényelhetik elektronikus számla szolgáltatásunkat, ahol gyorsan és kényelmesen rendezhetik számlájukat a Pannon-Víz Zrt. felé. Részletek itt!

Pályázat