Aktuális

GYŐR - Árpád út - csatorna csere kezdődik

2021. február 20. 19:57

Megváltozik a forgalmi rend Győrben, az Árpád úton, hétfő reggeltől csatorna csere kezdődik. Az építők a ukács Sándor utci csomópontnál fognak dolgozni. Kérjük, aki teheti, kerülje ezt az útszakaszt. Az Árpád parkolóház továbbra is használható marad. Az erről szóló hirdetés megosztásával Facebook oldalunkon megnyerhető a képen látható játék! 

Megkezdődött a csapadékvíz bevezetések ellenőrzése

2021. február 20. 19:19

Rövidesen megkezdjük a csapadékvíz rákötések ellenőrzését Győrszentiván, Kisbácsa, Kismegyer, Likócs, Nagybácsa, Pinnyéd, Révfalu, Szabadhegy és Újváros városrészekben. Többször hangsúlyoztuk: ezekben a körzetekben nem szabad a szennyvízelvezető rendszerekbe csapadékvizet vezetni, mert túlterhelést, elöntést okoz. 

GYŐR - Aba Sámuel utca

2021. február 19. 13:14

Pénteken kora hajnalban csőtörés történt Győr-Ménfőcsanakon, az Aba Sámuel utcában. A 250-es főnyomóvezeték hibáját még az éjszaka javítotuk, a vízszolgáltatást reggelre helyreállítottuk. A helyreállítás befejezéséig szíves türelmüket kérjük! 

Mit tegyek, ha zárva az ügyfélszolgálat? Segítünk az ügyintézésben!

2021. február 15. 17:11

Mit tegyek, ha valamilyen ügyet szeretnék intézni a Pannon-Víznél? Megmutatjuk, hogyan működik az elektronikus ügyintézés, sorra vesszük mit kell tenni akkor, ha ügyfélszolgálatainkon nincs személyes ügyfélfogadás. Kérjük, amennyiben lehetséges, regisztráljon honlapunkon. Köszönjük érdeklődését!

Válogatás legolvasottabb cikkeinkből

2021. február 15. 17:09

Vízminőség, vízkeménység - Víz és csatornadíjak, rezsicsökkentés, díjkalkulátor - Tudnivalók az e-számláról - Jótanácsok ingatlan vásárláshoz - Elhasznált védőeszközök - Eldugult víznyelők - Víztisztító ügynökök szemfényvesztése -  Csatornabűz? Van megoldás! - Előzzük meg az elöntéseket - válogatás legolvasottabb cikkeinkből 

Eljött az olvadás ideje - VIDEO

2021. február 17. 10:30

A meteorológiai előrejelzések szerint újabb fagyások nem váhatók, viszont most fog kiolvadni az, ami eddig elfagyott. Ha lakatlan ingatlanon tócsákat, vízfolyást látnak, kérjük, értesítsék a tulajdonost. A vízelzárásban éjjel-nappali ügyeletünk fog sagíteni, a 96/311753 telefonszámon érik el őket és ők cserélik a fagyott vízmérőt is.  

Öt fontos érv a vízivás mellett

2021. február 20. 19:34

1. Ébredéskor igyunk egy pohár vizet, segít elindítani a test anyagcsere folyamatait. Egy másik érdekes tény, hogy a hideg víz segít égetni a kalóriákat. 2. Nagyszerű szabály, hogy minden egyes elfogyasztott alkoholos ital után igyunk egy pohár vizet. Mindenki meglepődik, mennyivel egyszerűbb a másnap reggel...

Halo és Danny, a szivárgáskereső kutyák

2021. február 20. 19:15

Túl az ötvenen - Halo és Danny, az ausztrál szivárgás kereső kutyák a napokban derítették fel ötvenedik csőtörésüket. A két különlegesen kiképzett spániel az ausztrál Queensland Utility -nél teljesít szolgálatot, a társaság 9000 km vízvezetéket üzemeltet. A bokros, bozótos területen nagy hasznát veszik a szivárgás kereső kutyáknak. 

Jó tanácsok ingatlan vásárláshoz

2021. február 20. 19:16

Cikkünkben összefoglaljuk, mit érdemes ellenőrizni egy családi ház vásárlásakor a házi vízvezetékeknél.