Aktuális

Macher Zoltánra emlékezünk

2021. szeptember 14. 15:13

Mintegy kétszázan gyűltek össze kedden délelőtt a Nyúli Üzemmérnökség udvarán, köztük a térség településeinek vezetői, egykori és jelenlegi kollégák barátok, rokonok. Felejthetetlen munkatársunk előtt tisztelegve emléktáblát avattunk és létrehozzuk a Macher Zoltán Alapítványt, mellyel évente egy-egy jó képességű a víziközmű szolgáltatás szakterületen kutatást végző egyetemista diák tanulmányait fogjuk támogatni.

GYŐR - laboratóriumunkba keresünk munkatársat

2021. augusztus 27. 11:09

 Győri Minőségvizsgáló Laboratóriumunkba keresünk munkatársat!  Ön az ideális jelölt, amennyiben vegyész, vegyészmérnök, kémia tanár, laboratóriumi operátor vagy egyéb, a korszerű nagyműszerek ismeretével rendelkező, esetleg ilyen mérések elvégzésében jártas szakember

GYŐR - Széchenyi tér csatorna javítás a nyárzáró koncert után

2021. szeptember 03. 14:05

A Széchenyi tér Szabadsajtó utca felőli végén, a nyárzáró koncert után néhány napon át csatornabélelők dolgoztak. Forgalom elterelésre nem volt szükség, a munkára forgalom által elzárt területen került sor.

BŐSÁRKÁNY- Ifjúság utca

2021. augusztus 25. 08:06

A Pannon-Víz Zrt. munkatársai Bősárkányban az Ifjúság utca 15. és 45. számú ingatlanok közti szakaszon augusztus 16-ától az azbesztcement ivóvízvezetékek cseréjét fogják végezni. A vezetékkiváltás a Petőfi Sándor utcai csomóponttól indul. A rekonstrukciós munkákat hétköznaponként 8:00-14:00 óra között végezzük. A munkavégzés során az Ifjúság utcában időszakosan vízhiány is felléphet, a település többi részén a szolgáltatás zavartalanul fog működni.

 

Mit tegyek, ha valamilyen ügyet szeretnék intézni a Pannon-Víznél?

2021. július 13. 21:05

Mit tegyek, ha valamilyen ügyet szeretnék intézni a Pannon-Víznél? Megmutatjuk, hogyan működik az elektronikus ügyintézés: sorra vesszük, mit kell tenni az egyes ügyekben. Kérjük, regisztráljon honlapunkon. A gyorsabb ügyintézés, a várakozás és a személyes ügyfélszolgálati iroda túlterheltségének elkerülése érdekében kérjük, amennyiben lehetséges, továbbra is az online ügyintézést szíveskedjenek igénybe venni.

GYŐR - Bajcsy Zs. u. - csatorna bekötés javítás - VIDEO

2021. szeptember 13. 13:20

GYŐR - Bajcsy Zsilinszky út - csatornát javítunk, a Jókai és a Munkácsy út közti szakaszon. Sebesség korlátozás mellett az átmenő forgalom folyamatosan haladhat, néhány parkolóhelyet viszont el fogunk foglalni a Bajcsy Zs. u. 7. sz. társasház környékén. Köszönjük türelmüket! 

ZöldGYŐR

2021. szeptember 13. 15:14

GYŐR - a mai nap is remekül sikerült, még több látogatónk volt, mint tegnap! Továbbra is Csövi, a víztorony modellek és a terepasztal volt a sláger. Vízbázisvédelmi szemlélet formáló programunkkal is jól haladtunk. Majdnem minden látogatónk szívesen venné, ha még ősszel tartanánk egy nyílt napot a Szabadhegyi Víztoronyban..Szombaton délelőtt megtisztelt látogatásával Hortobágyi T. Cirill pannonhalmi főapát is, mint a Zöld Győr rendezvény fő támogatója

GYŐR - Nagy Imre út - Lomnic utcai csomópont

2021. augusztus 25. 08:35

Győr- Nádorvárosban, a Nagy Imre út - Lomnic út csomópontban vízvezeték felújítás miatt megváltozott a forgalmi rend, a Lomnic utca bizonyos szakaszai egyirányúvá váltak. Kérjük, vezessenek óvatosan!

GYŐR - új kiállítás a Pannon-Víznél - Városi struktúrák Tóth Enikő festőművész képei

2021. szeptember 14. 15:50

Mint beszámoltunk róla, a Pannon-Víz Zrt. Országút utcai irodaházában lehetőséget ad dolgozóinak és családtagjainak képzőművészeti alkotásaik bemutatására. Csoma Katalin után most Tóth Enikő kapott kiállítási lehetőséget. A központi irodaházban egy válogatást láthatnak, melyek közül néhány képen emblematikus győri épületeket is felfedezhetnek a látogatók.

 

Csatornahálózati munkatársakat keresünk

2021. július 22. 14:00

Győri munkahelye keresünk csatornaműkezelő villanyszerelőt, - gépkocsivezetőt és segédmunkást. Biztos, bejelentett munalehetőséget kínálunk egy nagy cégnél, azonnali belépéssel!

VÍZ és CSATORNADÍJAK - REZSICSÖKKENTÉS - díjkalkulátor

2021. június 15. 10:55

2013. július 1-jétől 10%-kal csökkent a víz- és csatornadíj, az alapdíj, valamint a nem közművel összegyűjtött szennyvíz díja lakossági felhasználók, társasházak, lakásszövetkezetek lakossági felhasználói esetében. Díjkalkulátorunkkal kiszámíthatja, mennyit kell fizetnie.