Archívum

GYŐRÚJBARÁT - Kossuth u.- Csárda sor - Százszorszép lakópark

2019. augusztus 09. 13:41

GYŐRÚJBARÁT - köszönjük türelmüket, helyreállítottuk a vízszolgáltatást. Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez augusztus 8-án csütörtökön a kora délutáni órákban a Kossuth u. - Csárda sor - Százszorszép lakópark körzetében. Egy tervezett beavatkozás során tönkrement egy utcai vízelzáró, ezt kellett kicserélnünk.  Köszönjük türelmüket!  

GYŐR - Pattantyús utca, Templom utca

2019. július 02. 17:21

Csőrörés történt 2019. június 26-án szerdán délután Győrszabadhegyen, ezért a Pattantyús és a Templom utcák környékén ingadozhat a víznyomás és vízhiány léphet fel. Szerekőinbk a hiba elhárításn dolgoznak, várhatóan még ma este helyreállítják a vízszolgáltatst. Visszanyitás után levegő kerülhet a vízhálózatba ez átmeneti ítelszíneződést okohat. Köszönjük türelmüket! 

GYŐR- Szent István út késésben a csatornafedél cserék

2019. augusztus 05. 21:15

A vakáció első hetében csatornafedelek cseréjét terveztük Győr egyik legforgalmasabb főútvonalán. A forgalom technikai tervekre várunk, emiatt sajnos néhány héttel később kezdhetjük csak a munkát. Munkanapokon délelőtt fogunk dolgozni, a reggeli csúcsforgalom után néhány órára le fogunk zárni egy-egy sávot. 

BAKONYSZENTLÁSZLÓ és SIKÁTOR - kedden délelőtt csőtörést javítottunk

2019. június 13. 10:59

Június 11-én kedden Bakonyszentlászlón a Hunyadi és a László Király utca körzetében valamint Sikátorban a Rákóczi úton javítottunk csőtörést. Mindkét helyszínen nyomáscsökkenéssel átmeneti vízhiánnyal taálkozhattak. A hibákat elhárítottuk, köszönjük türelmüket ! 

GYŐR, Ifjúság körút - nem jött be a trükk!

2019. július 19. 17:49

Vízóracserére hivatkozva próbáltak meg ismerertlenek bejutni ma délelőtt a győri Ifjúság körúton élő fogyasztónkhoz. Az ott lakónak feltűnt, hogy most nem kapott előzetes értesítést a cseréről, ráadásul a szerelők arcképes igazlványt sem tudot mutatni.  Nem jött be a trükk.  Lehet, hogy az egész csak arra volt jó, hogy bejuthassanalk az idegen lakásba...

ABDA - GYARMAT - GYŐR-PINNYÉD - köszönjük türelmüket!

2019. augusztus 05. 21:03

Szeretnénk megköszönni a türelmet Győrújfalú, Győrzámoly, Győrladamér, Dunaszeg, Dunaszentpál, Mecsér, Vámosszabadi, Kisbajcs, Gyarmat és Abda települések lakosságának, valamint a Győr- Nagybácsa, Kisbácsa, Szitásdomb, Víziváros és Pinnyéd körzetében élőknek. Idén itt az új, hatékony tisztítási módszerrel sikerült a vezetékeket megtisztítani.

GYŐR - Márvány utca

2019. május 23. 15:20

2019. május 23-án 8 órától 12 óráig szünetel az ivóvíz szolgálttatás Győr-Szigetben, a Márvány utcában. Az 1. sz. ház bekötővezetéke hibásodott meg, a hibát május 22-én elhárítottuk, de a bekötés teljes cseréje szükséges. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. 

GYŐR-PINNYÉD, ABDA, BÖRCS, IKRÉNY

2019. május 17. 17:23

2019. május 13-tól 18-ig Győr-Pinnyéd városrészben továbbá Abda, Börcs és Ikrény településeken érdemes lesz ivóvizet tartalékolni. Vízhálózat tisztítás miatt elszíneződött ivóvízzel találkozhatnak. Ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízhiány is előfordulhat. Éjszakánként ( hétfőtől péntekig, 23 órától 04 óráig) a fenti körzeteket ellátó ivóvíz főnyomó vezetékeket tisztítjuk. Az otthoni fürdést 23 óráig célszerű lesz befejezni, éjszakára vizet félretenni, a mosást pedig a délutáni, esti órákra ütemezni.  Pinnyéd körzetében nem csak éjszaka, hanem nappal is (május 13-tól 18-ig, munkanapokon 8 órától 14 óráig ) dolgozni fogunk. Utcáról utcára haladva át fogjuk át öblíteni a pinnyédi vízvezetékeket. Így, a héten Pinnyéden nem csak éjszaka, hanem 8 órától 14 óráig is számíthatnak elszíneződött ivóvízre, ingadozó a víznyomásra és átmeneti vízhiányra. Célszerű lesz itt is ivóvizet félretenni, a mosást pedig a délutáni, esti órákra ütemezni, a fürdést pedig 23 óráig befejezni.

GYŐRÚJBARÁT - Liszt Ferenc utca

2019. május 13. 07:37

Győrújbaráton, a Liszt Ferenc utca alsó szakaszán érdemes lesz ivóvizet félretenni csütörtök délelőtre. Május 9-én csütörtökön, 8 órától 12 óráig vízhálózat bővítés miatt szünetelni fog az ivóíz szolgáltatás az Erzsébet utca és a Veres Péter utca /Kontra sarok közt. Előbbi visszanyitás lehetséges. Visszanyitáskor ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.  

GYŐR - viziközmű felújítások 2019. áprilisban

2019. május 30. 16:25

Rövidesen új munka kezdődik a Külső Bácsai úton és a Malom utcában, végeztünk a Lehel, Reptéri és Hűtőházi úton, a Puszaszeri úton pedig rövidesen kezdődik az útépítés. Kérdése van, kiegészítést szeretne? Közvetlen a szakértőktől kaphat választ.  

GYŐR - Engel lakópark

2019. április 15. 12:03

Köszönjük türelmüket, április 8-án a déli órákra helyreállt az ivóvíz szolgáltatás a győri Engel lakóparkban. Egy új társasház vízvezeték rákötése miatt víznyomás csökkenéssel és vízhiánnyal találkozhattak, a délelőtti óákban. 

Győr Kisbácsa, Nagybácsa, Szitásdomb, Ergényi lakótelep, valamint Vámosszabadi - Szitásdomb lakópark

2019. április 18. 17:37

Április 8-án hétfőtől várhatóan április 18. csütörtökig, munkanapokon, 8 órától 14 óráig vízhálózat tisztítás miatt ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz a fenti városrészekben, lakóövezetekben. Javasoljuk, hogy szíveskedjenek féretenni a nappali órákra  fogyasztásuknnak megfelelő mennyiségű ivóvizet. A fehér ruhák mosása előtt pedig érdemes ellenőrizni a víz átlátszóságát.

KISBAJCS

2019. április 07. 08:38

Április 5-én pénteken 8 órától 14 óráig Kisbajcs térségében, a Szavai csatornától délre elhelyezkedő utcákban érdemes előre tartalékolni a fogyasztásunknak megfelelő mennyiségű ivóvizet. A fehér ruhák mosása előtt célszerű lesz ellenőrizni a víz átlátszóságát. A szakemberek sűrített levegővel tisztítják a vízhálózatot. Várhatóan ezzel sikerül befejezni a kisbajcsi hálózat tisztítást .  

GYŐR- átmeneti víznyomás változás és vízelszíneződés várható a keleti városrészekben

2019. április 01. 16:32

Víznyomás változás és átmeneti vízelszíneződés fordulhat elő Győr keleti városrészeiben, elsősorban Gyárváros, Adyváros , Győrszabadhegy térségében, március 28-án. Vízhiány sehol sem lesz, de a fehér ruhák mosása előtt érdemes ellenőrizni a víz átlátszóságát. A változás oka, hogy a Győrt ellátó ivóvíz főnyomó vezetéken a Pesti út- Reptéri út térségében hibaelhárításra lesz szükség. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük  !

GYŐR - Likócs városrész - éjszakai hálózat öblítés

2019. április 01. 16:33

A Reptéri úti főnyomócső felújítás idején Likócs városrészben lakó fogyasztóink más irányból jutnak ivóvízhez. A változás miatt nyomás ingadozásra és átmeneti víz elszíneződésre számíthatnak. Apró légbuborékok is megjelenhetnek a vízben, melyektől enyhén fehéres színe lehet a csapvíznek. A légbuborékok 1-2 perc alatt távoznak a vízből. Az új forgalmi csomópont környékén már tavaly elkezdődött a munka, most 200 méter ivóvíz főnyomó vezetéket cserélünk a Reptéri út mellett . 

BÖRCS és ABDA

2019. augusztus 05. 21:01

Helyreállítottuk a vízszolgáltatást BÖRCS és ABDA területén! Péntek délután átmeneti víznyomás csökkenéssel és vízhiánnyal találkozhattak a két településen, egy főnyomóvezeték sérülés miatt. A szolgáltatást rövid időn belűl helyreállítottuk, a fogyasztókat átterheltük másik vezetékre.  

RÁBAPATONA - péntek reggel lecsökkent a víznyomás

2019. július 02. 17:22

2019. június 21-én reggel 8 óra környékén rövid ideig víznyomás csökkenéssel és vízhiánnyal találkozhattak rábapatonai fogyasztóink. A víztorony karbantartás idején működő hidrofóros rendszeren volt üzemzavar. Szerelőink a hibát elhárították, pénteken 8:15-től helyreállt a víznyomás a településen. 

DUNASZEG - GYŐRLADAMÉR térségében ingadozhat a víznyomás

2019. július 02. 17:22

Ismét zavartalan a vízszolgáltatás Győrladamér és Dunaszeg térségében. Munkatársaink a szigetközi településeket ellátó NA 250-es ivóvíz főnyomó vezetéken végeztek hibaelhárítást, délelőtt 11 órára sikeerült a javítóidomot felghelyezni a vezetékre.  

Fagyizz a szünidő előtt!

2019. augusztus 05. 21:17

Játékunkban a Rábacsanaik Ovi víztorony látogatásán és a Rábatamási Iskola vizes előadásán készült csoportképpel nyertek fagyizást a gyerekek. Gratulálunk a nyerteseknek! 

RÁBACSANAK - május 31-én délelőtt hibaelhárítás

2019. június 06. 06:05

Május 31-én pénteken a délelőtti órákban Rábacsanakon rövid ideig  szünetelt a vízszolgáltatás. Szerelőink elhárították a hibát, délre sikerült helyreállítani a vízszolgáltatást. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket, megértésüket kérjük!

Vízvezeték öblítés: ABDA május 20-től 31-ig, BÖRCS május 24

2019. május 30. 16:01

2019. május 20-tól 31-ig Abdán és május 24-én Börcsön érdemes lesz ivóvizet tartalékolni,  vízhálózat tisztítás miatt elszíneződött ivóvízzel találkozhatnak. Ingadozhat a víznyomás és rövid idejű vízhiány is előfordulhat egy-egy utcában. Munkanapokon, 8 órától 14 óráig fogunk dolgozni, de május 24-én pénteken még egy éjszakai mosatásra is szükség lesz, mely ABDÁT és BÖRCSÖT fogja érnteni . 

KÓNY - ENESE - BEZI

2019. június 11. 16:21

2019. május 22-től előreláthatólag június 7-ig Kónyban érdemes lesz ivóvizet tartalékolni, vízhálózat tisztítás miatt elszíneződött ivóvízzel találkozhatnak. Ingadozhat a víznyomás és rövid idejű vízhiány is előfordulhat a egy-egy utcában. A vízvezeték tisztításra munkanapokon, 8 órától 14 óráig kerül sor. A település lakosságát falragaszokon értesítettük. Kóny után Enese és Bezi öblítése következik majd.

GYARMAT - köszönjük türelmüket!

2019. május 30. 16:00

Gyarmat község területén május 17-én vízvezetéket tisztítottunk, ezért ingadozhatott a víznyomás, elszíneződhetett az ivóvíz és rövid idejű vízhiánnyal is találkozhattak. A munka végére értünk, a vezetéket kitisztítottuk, köszönjük türelmüket !

BŐNY - BANA szennyvíziszap szállítás

2019. május 13. 07:51

Köszönjük türelmüket, Bőny és Bana térségében befejeztük a szennyvíziszap kiszállítást. A művelet miatt némi szaghatással találkozhattak a környéken lakók és az arra közlekedők. A szennyvíztisztító telepen képződött szennyvíziszapot - az érvényes engedélyek birtokában - a szennyvíztisztító telep környékén lévő szántóföldekre szállítottuk ki, ahol az iszapot a gazdák a lehető leggyorsabban beszántották .

TÉNYŐ

2019. április 15. 12:00

Április 10-én szerdán délelőttre érdemes előre ivóvizet tartalékolni Tényőn, a Kossuth u. - Külső sor - Kétsor - Békavár utcák térségében. Vízvezeték szerelés miatt szerdán 8 órától 14 óráig szünetelni fog a vezetékes vízszolgáltatás. Előbbi visszanyitás lehetséges. A Rigácsi u. 8. sz. előtt ideiglenes vízvételi helyet alakítunk ki.

CIRÁK - DÉNESFA

2019. április 15. 11:55

Köszönjük türelmüket, 2019. április 4-én csütörtökön egyy sürgős hibaelhárítás miatt víznyomás csökkenéssel és vízhiánnyal találkozhattak. A déli órákra sikerült helyreállítani  a vízszolgáltatást.

ABDA - BÖRCS - IKRÉNY és GYŐR-PINNYÉD

2019. április 07. 08:37

Köszönjük türelmüket, sikeres volt az éjszakai javítás, a hálózat kora hajnaltól ismét működik, a vízszolgáltatás fokozatosan áll helyre!  Előzmény: sürgős éjszakai volt szükség a településeket ellátó ivóvíz főnyomó vezetéken, ezért 2019. április 3-án szerdán 22 órától másnap hajnali 3 óráig víznyomás csökkenéssel és vízhiányal találkozhattak a fenti körzetekben .

GYŐRSZENTIVÁN - Kálmán Imre út és Kishegyi út

2019. április 07. 08:36

2019. április 3-án szerdán, 8 órától 14 óráig, szünetelni fog a vezetékes vízszolgáltatás Győrszentivánon a Kálmán Imre utcában a Vajda János utcai csomóponttól északra, a Kishegyi utcában teljes egészében, valamint az Eisemann Mihály és Ábrahám Pál utcák előtti szakaszon. A körzetbe ivóvizes tartálykocsit iránytunk. Javasoljuk, szíveskedjenek félretenni a fogyasztásunkak megfelelő mennyiségű  ivóvizet . 

Állatkerti belépőket nyerhet a beküldött képével!!

2019. április 01. 16:55

 Ha valaki szeretne ellátogatni a győri állatkertbe, küldjön nekünk egy víztorony látogatáson készült képet! A felvételeket a kviz@pannon-viz.hu címre, vagy Facebook oldlunkra várjuk! A jól sikerült képeket közzétesszük! 

 

Elhunyt Macher Zoltán

2019. május 30. 16:27

A Pannon-Víz Zrt. vezetősége és munkatársai mély fájdalommal tudatják, hogy szeretett munkatársuk, Macher Zoltán, a Társaság Nyúli Üzemmérnökségének vezetője elhunyt. Emlékét megőrizzük .

1 2 3 4 5