Archívum

GYŐR - Marcalvárosi víztorony - VIDEO

2020. október 08. 11:20

Egy kortárs képzőművészeti projekt keretében kapott új külsőt a marcalvárosi víztorony. Az építmény új megjelenése szakított a korábbi szürke-bordó színnel, dinamikus és játékos sokszínűségével Győr egyik színfoltjává vált. Az újrafestés Maurer Dóra Kossuth-díjas grafikus, festő irányításával zajlott másfél hónapon keresztül, a kivitelezés pedig egy fiatal művész, Varga Bertalan keze munkáját dicséri. A kortárs külsőt kapott víztorony ünnepélyes avatását Radnóti Ákos alpolgármester bejelentette, a jövőben megvilágítást is kap majd a város új dísze.

Kóstolja meg a palackozott Pannonvizet is!

2021. február 11. 17:53

Ital automatánk nemcsak hideg, hanem meleg italok készítéséhez is kitűnő választás. Forróvíz adagolásával egy percen belűl elkészíthetjük a teát,   kávét vagy forró levest. Zárt térbe percek alatt telepíthető, csak 220 Voltos elektomos csatlakozásrra van szükség. A Győr határában lévő parti szűrésű kutak kiváló minőségű vize ózonos fertőtlenítés után kerül a 19 literes ballonokba. 

Ügyfélszolgálati irodáink ünnepi nyitvatartása

2021. január 02. 12:49

Karácsony és szilveszter közt munkanapokon  telefonos ügyfélszolgálatunk, 7:30 tól 13:30-ig érhető el a 96/522 630 as hívószámon. Itt lehet időpontot egyeztetni a kártyás mérők egyenleg feltöltéséhez is. Műszaki hibaelhárításunk változatlanul éjjel nappal elérhető a 06 80 20 40 86 -os telefonszámon. 

GYŐR - ÚJVÁROS, Bokréta utca és környéke

2020. december 23. 11:01

2020. december 22-én kedden délelőtt Győr Újvárosban, a Bokréta utcában hibaelhárításra volt szükség, rövid idejű utcazárással. A környéken ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. A hibaelhárítás után öblítjük a környék vízvezetékeit. Köszönjük türelmüket!

Víziközmű tervezőt keresünk! Legyen Ön is a munkatársunk!

2021. január 20. 18:19

Feladatok: víziközművek tervezése (tanulmányterv, vízjogi létesítési engedélyes terv, kiviteli terv); Elvárások: felsőfokú műszaki szakképesítés (mélyépítő, vízépítő mérnöki végzettség); Amit kínálunk: hosszú távú munkalehetőség, határozatlan idejű szerződés, szakmai fejlődési és továbbképzési lehetőség. Pályakezdő tervezők jelentkezését is várjuk! Szerezd meg a tervezői gyakorlatot nálunk!

 

GYŐR-PINNYÉD, ABDA, BÖRCS, IKRÉNY - vízhálózat mosatás

2020. november 09. 11:37

2020. november 6-án pénteken Győr-Pinnyéd városrészben továbbá Abda, Börcs és Ikrény településeken éjszakára érdemes lesz ivóvizet tartalékolni. Vízhálózat tisztítás miatt elszíneződött ivóvízzel találkozhatnak. Ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízhiány is előfordulhat. Éjszakánként 22 órától 04 óráig a térséget ellátó ivóvíz főnyomó vezetékeket tisztítjuk. Az esti fürdést célszerű lesz előbb befejezni, éjszakára vizet félretenni, a mosást pedig a délutáni órákra ütemezni. Jövő héten Győr-Pinnyéden nem csak éjszaka, hanem nappal is mostani fogjuk a vízhálózatot. 

Ne dőljön be a házalóknak!

2020. szeptember 21. 11:50

A győri vezetékes víz minőségét megkérdőjelező telefonhívásokról számolt be a napokban egyre több fogyasztók. A víztisztító berendezéseket forgalmazó kft-k gyakori módszere, hogy a csapvízről valótlanságokat állítanak...

Mellékvízmérők hitelesítése

2020. szeptember 16. 13:32

Egy nemrég életbe lképett törvényi változás szerint, ha lejár a mellékvízmérők hitelesítési ideje, azt a fogyasztónak kell újra hitelesíteni...

GYŐR - Sokorópátkai út - vezessenek óvatosan!

2021. február 23. 19:19

Csatornadugulás miatt szennyvíz tört fel Győr-Ménfőcsanakon, a Sokorópátkai úton. Munaktársaink dolgoznak a hiba elháításán, az útburkolatot fertőtleníteni fogják. Kérjük, vezessenek óvatosan!

Főnyomó vezeték felújítás miatt ingadozhat a víznyomás és elszíneződhet az ivóvíz.

2021. február 18. 22:09

Győr - Sziget, Újváros, Pinnyéd városrészekben továbbá Ikrény, Abda és Börcs településeken 2021. február 18-án csütörtökön délelőtt ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. A szakemberek Győr-Révfalu térségében fogják üzembe helyezni a nemrég felújított 400 mm átmérőjű főnyomó vezetéket. Az ivóvíz áramlási irányának megváltozása miatt a hálózatban lévő vas vegyületek, valamint a javításkor a csövekbe jutó levegő átmeneti vízelszíneződést okozhat.

GYŐR - Révai utca - vezessenek óvatosan!

2021. február 20. 19:15

GYŐR - Révai utca - vezessenek óvatosan, csőtörést javítottunk a Hotel Szárnyaskerék előtt!  A fél útpálya le van zárva, torlódás várható. Egy 150 mm átmérőjű öntöttvas nyomócső hibásodott meg. A hibaelhárítással végeztünk, az útburkolatot egyelőre zúzottkővel fogjuk helyreállítani. Köszönjük türelmüket!

Viziközmű terepasztal

2021. február 18. 22:24

Terepasztalunkon egy képzeletbeli városrész makettjén meséljük el, hogyan jut el a víz a vízcsapokba, és hogy mi történik a lefolyón távozó szennyvízzel. Nemrég arra kértük olvasóinkat, írjanak nekünk erről terepesztalról. Nyertesünk így fogalmazott: "Csoda világ kisautó vízforgása jól látható. Terepasztal házikó, ott pedig a tűzoltó. Létráskocsi slagoló dolgozik a szippantó. Kocsik alatt csatorna érkezik a kulacska!

GYŐR - megmértük, milyen hideg a víz

2021. február 19. 13:13

A szigetköz kavicsos talajába fúrt parti szűrésű kutakban 12,5 C˚ hőmérsékletű a víz. Huszonöt-harminc méteres mélységben nem szokott nagyon ingadozni a hőmérséklet. Nyáron is csak legfeljebb két-három fokkal melegebb. Győrbe hatalmas átmérőjű csővezetéken érkezik a víz, ebben nem nagyon tud lehűlni A legnagyobb változás az utcai elosztó vezetékben lehet. A Sió utcai közkifolyónál 11,2 C˚-os hőmérsékletet mértünk. 

Ne dőljön be a házalóknak! - VIDEO

2021. február 14. 16:10

Ne dőljenek be a házaló víztisztító ügynököknek, akik vízvizsgálat ürügyén balekokat keresnek és borsos áron megvetetik velük a csodálatos berendezésüket. A készülék mindent eltávolít a vízből, de természetesen csak abból a vízből, amit előzőleg már valaki ivóvíz mnőségűre megtisztított. Videónkban láthatják az átverés részleteit>>>

GYŐR - Ifjúság körút - a helyreállítás befejezéséig türelmüket kérjük!

2021. február 09. 22:00

Január utolsó hetében főnyomó vezetéket javítottunk Győrben, az Ifjúság körút páratlan oldali társasházai és a hőtáv vezeték közt. A hibát elhártottuk, a zöldterület helyreállításásig szíves türelmüket kérjük!  A hibaelhárítás során a főnyomó vezetéket sikerült nyomás alatt megjavítani, így vízelzárásra nem volt szükség. 

Dinamikusabb szemléletet honosított meg az új vezérigazgató

2021. február 11. 15:28

„Az, aki megelégszik a tegnap eredményeivel, másnapra elavulttá válik” - vallja Rácz Attila, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója. A közgazdasági szakember számos nemzetközi munkacsoportban dolgozott már, és az ott látott technikákat szeretné itt is használni.

 

VÁMOSSZABADI - karácsonyi csőtörés az Ipari Parkban

2021. január 04. 07:26

A pannon-vizes hibaelhárítóknak karácsonykor egy Vámosszabadiban történt csőtörés adott munkát. A Duna menti település Ipari Parkjában nagy területet árasztott el a víz. A szigetközi kavics talajban könnyen utat talált magának a csőtöréskor kifolyó víz, így közel 150 m2 -es terület került víz alá. A sérülés helyét hangfrekvenciás beméréssel sikerült azonosítani. A pontos helymeghatározás után a javítás már rutin munka volt. A hibaelhárítás lakossági fogyasztót nem érintett, minden lakóépületben folyamatosan volt ivóvíz.

Tudnivalók az új Online Ügyfélszolgálatról

2021. január 05. 14:44

Megújult Online Ügyfélszolgálatunk! Gyorsan és egyszerűen lehet vízmérő állást jelenteni, akár több felhasználási hely vízmérő adatai is tárolhatók. A mérőállás bejelentéshez már fotó is csatolható. Bízunk benne, hogy az új fejlesztés elnyeri Felhasználóink elégedettségét, és az újításoknak köszönhetően tovább bővül az online ügyintézést választó ügyfeleink száma.

Csatorna mosókocsi vezetőt keresünk!

2021. január 12. 15:10

Csatorna mosó kocsi vezetőt keresünk, kapuvári munkavégzéssel,  C kategóriás jogosítvánnyal. Azonnali munkakezdés, hosszú távú munkalehetőség, határozatlan idejű szerződés!  

GYŐR - Sárás - helyreállítottuk a vízszolgáltatást

2020. november 29. 08:00

Helyreállítottuk a vízszolgáltatást Győr-Sárás térségében, ahol kedden délelőtt elmarkolták az ivóvíz vezetéket. Délután, a vezeték visszanyiása után, nyomásingadozásra számíthatnak, és levegős lesz az ivóvíz. Ez azt jelenti hogy az apró légbuborékok fehérre színezik majd a vizet. A kiengedett csapvíz rövid időn belűl letissztul. Előfordulhat barnás színű vízelszíneződés is, ezt a vízvezetékekben leülepedett vas vegyületek okozzák. 

GYŐR- fertőtlenítették a Pannon-Víz Zrt. ügyfélszolgálatát és központi irodaházát

2020. október 06. 17:50

A Pannon-Víz ZRt. ügyfélszolgálatán és központi irodaházában megtörtént a teljes körű fertőtlenítés. Az ügyfélszolgálat átmeneti ideig zárva tart, a félfogadás elektronikus úton folyamatos >>> Kollégáinknak mihamarabbi gyógyulást kívánunk! Rácz Attila elnök-vezérigazgató

GYŐR - Írinyi János utca - köszönjük türelmüket!

2020. október 21. 09:33

Hétfőn reggel csőtörés történt Győrben, az Irinyi János utcában. A hibát elhárítottuk, visszanyitás után ingadozni fog a víznyomás, levegős lesz az ivóvíz és átmeneti elszíneződés is előfordulhat. A mosást érdemes keddre halasztani.     

GYŐR - újra jól működik telefonközpontunk

2021. február 24. 15:43

2021. február 23-án kedden délután a Pannon-Víz Zrt. Győr, Országút utcai központjában meghibásodott a telefonközponzt. Valószínű, hogy emiatt többen nem értek el minket. A hibaelhárítás idejére weblapunkon megadtunk egy alternatív telefonszámot.  A távközlési szakemberek a hibát elhárították, a telefonközpont újra jól működik.

GYŐR - Régi Veszprémi út

2021. február 20. 19:09

Február 19-én pénteken 8 órától 14 óráig ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez Győrszabadhegyen, a Régi Veszprémi úton, a körforgalomtól a Pándzsa hídig tartó szakaszon.  Visszanyitás után levegős lesz a víz, ingadozni fog a víznyomás és átmeneti vízelszneződés is előfordulhat. Köszönjük türelmüket!

Egyre több a gond a nedves törlőkendőkkel

2021. február 18. 22:25

 A nedves törlőkendők egyre több gondot okoznak csatornába kerülve. A gyártók úgy fejlesztették ezeket ki az apró kis kendőket, hogy szálaik nagyon erősek legyenek. Ez a törlésnél nagy előny, de a wc-n lehúzva már súlyos gondok forrása lehet. Az erős és vékony textil szálak gyakran elakadnak a csatorna vezetékekben, illesztéseknél, könyökcsöveknél, akár még az ingatlanon belül. 

GYŐR - Nagy Sándor József út

2021. február 17. 14:29

Csőtörést javítottunk Győrben, Nagy Sándor József utcában, a Nemak Jégcsarnoknál. A sérült főnyomócsövet javítottuk, az útburkolat helyreállításáig türelmüket kérjük!

CSORNA - enyhe fertőtlenítőszer szagot érezhette az ivóvízben

2021. február 17. 09:11

Csorna vízműtelepen a mai nap során karbantartást végeztünk. A folyamat részeként fertőtlenítettük a tisztítási technológiát, melynek hatására enyhe (minimális) szaghatás volt érezhető a kimenő hálózati vízben. Tájékoztatjuk Fogyasztóinkat, hogy a fertőtlenítőszer koncentrációja határérték alatti. A szaghatás rövidesen megszűnik. Megértésüket köszönjük!

GYŐR - Mester utca

2021. február 12. 14:09

Útszükületre számítsanak Győrben, a Mester utcában, vízbekötés javítás miatt bontottuk fel a burkolatot. A hibát elhárítottuk, a munkaterületet rövideen helyreállítjuk, egyelőre zúzottkővel. Vezessenek óvatosan.

Új kutakkal készülünk a nyári csúcsfogyasztásra

2021. február 12. 14:09

Új kutakkal készülnek a nyári csúcsfogyasztásra a pannon-vizesek, a metsző februári hidegben kútfúrók dolgoznak Győr határában. Minden szakmának megvannak a szépségei. Nekik például tél közepén kell kiköltözniük lakókocsiba egy mezőre, mozgatni és igazítani a hatalmas fém csöveket, fúrófejeket. 

GYŐR - Újváros, Szalay Imre, Tavasz és Liget utcák - csőtörés javítás

2021. február 05. 12:37

Január 28-án csütörtökön további javításra volt szükség Győr-Újvárosban, a szerdai Vak utcai beavatokozás környékén. Csürtörtökön délelőtt sürgősen ki kellett cserélnünk egy meghibásodott utcai vízelzárót, emiatt a Szalay Imre és a Liget utca egy részén, valamint a Tavasz utcában rövid ideig  szünetelt az ivóvíz szolgáltatás. Visszanyitás után ingadozni fog a víznyomás, levegős lesz a csapvíz és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat.  Köszönjük türelmüket!

1 2 3 4 5