Archívum

Kóstolja meg a palackozott Pannonvizet is!

2021. február 11. 17:53

Ital automatánk nemcsak hideg, hanem meleg italok készítéséhez is kitűnő választás. Forróvíz adagolásával egy percen belűl elkészíthetjük a teát,   kávét vagy forró levest. Zárt térbe percek alatt telepíthető, csak 220 Voltos elektomos csatlakozásrra van szükség. A Győr határában lévő parti szűrésű kutak kiváló minőségű vize ózonos fertőtlenítés után kerül a 19 literes ballonokba. 

Az új vezérigazgató dinamikusabb szemléletet hozott

2021. október 11. 12:04

„Az, aki megelégszik a tegnap eredményeivel, másnapra elavulttá válik” - vallja Rácz Attila, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója. A közgazdasági szakember számos nemzetközi munkacsoportban dolgozott már, és az ott látott technikákat szeretné itt is használni.

Mellékvízmérők hitelesítése

2020. szeptember 16. 13:32

Egy nemrég életbe lképett törvényi változás szerint, ha lejár a mellékvízmérők hitelesítési ideje, azt a fogyasztónak kell újra hitelesíteni...

Október 22-én pénteken nem lesz elérhető telefonos ügyfélszolgálatunk

ma, 08:57

2021. október 22-én pénteken műszaki okok miatt nem lesz elérhető telefonos ügyfélszolgálatunk. A változás a személyes ügyfélfogadást nem érinti, Győrben a Bartók Béla u. 10/C alatti ügyfélszolgálati  7.00 től 13.00 ig várjuk ügyfeleinket. Kérjük, amennyiben lehetséges használják elektronikus elárhetőségeinket. 

Mosonszentmiklós, Festő utca - csőtörés javítás

2021. október 15. 14:03

Mososszentmiklós, Festő utcában csőtörés történt, a hibát javítottuk, az ivóvízszolgáltatás helyreállt.

GYŐR - Adyváros, Ifjúság krt. csőtörés

2021. október 11. 11:23

GYŐR - Adyváros - csőtörés történt szerda délután az Ifjúság körút 39. sz. előtti játszótéren. A környező házakban ivóvizes tatálykocsiból juthattak vízhez. A hibát elhárítotuk, újra van víz mindenhol. Este még ingadozhat a víznyomás és levegős lehet az ivóvíz. Köszönjük türelmüket!

GYŐR - Viola utca és környéke

2021. október 11. 11:24

Csőtörést javítottunk hétfőn reggel Győr Újvárosban, a Viola utcában. Munkatársaink rövid idő alatt helyeállították az ivóvíz szolgáltatást. Visszanyitás után ingadozni fog a víznyomás és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. Köszönjük türelmüket! 

Macher Zoltánra emlékezünk

2021. október 11. 11:23

Mintegy kétszázan gyűltek össze kedden délelőtt a Nyúli Üzemmérnökség udvarán, köztük a térség településeinek vezetői, egykori és jelenlegi kollégák barátok, rokonok. Felejthetetlen munkatársunk előtt tisztelegve emléktáblát avattunk és létrehozzuk a Macher Zoltán Alapítványt, mellyel évente egy-egy jó képességű a víziközmű szolgáltatás szakterületen kutatást végző egyetemista diák tanulmányait fogjuk támogatni.

ZöldGYŐR

2021. október 20. 11:24

GYŐR - a mai nap is remekül sikerült, még több látogatónk volt, mint tegnap! Továbbra is Csövi, a víztorony modellek és a terepasztal volt a sláger. Vízbázisvédelmi szemlélet formáló programunkkal is jól haladtunk. Majdnem minden látogatónk szívesen venné, ha még ősszel tartanánk egy nyílt napot a Szabadhegyi Víztoronyban..Szombaton délelőtt megtisztelt látogatásával Hortobágyi T. Cirill pannonhalmi főapát is, mint a Zöld Győr rendezvény fő támogatója

GYŐR - Németh László utca - köszönjük türelmüket!

2021. szeptember 13. 13:31

"021. szeptember 8-án hátfőn délután csőtörést javítottunk Győrben, a Németh László utca - Kertész utca csomópontban. Munkatársaink a délutáni órákra helyr állították a vízszolgáltatást. Hétfőn délután még levegős lehet a víz és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. Köszönjük türelmmüket!

GYŐR - hétfőn délután akadozhat az adatforgalom

2021. szeptember 07. 20:45

2021. szeptember 6-án hétfőn, 15:30 tól várhatóan a késő esti órákig a Pannon-Víz központi irodaépülete ideiglenes energiabetáplálással fog működni, emiatt az adatforgalom akadozhat. A telefon központon keresztül működő telefonvonalak sem a megszokott módon fognak működni. Kérjük, hibabejelentéseiket a 0696311753 analóg telefonvonalon, valamint a 0680204086 os zöld számon tegyék meg. Telefonos applikációnk, online felületeink a megszokott módon fognak működni. Köszönjük türelmüket!

ÉCS - Fő utca, Tó utca és Pándzsa utca

2021. szeptember 13. 12:24

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez Écsen, a Fő utca - Tó utca és Pándzsa utca térségében, szeptember 6-án hétfőn, 8 órától 16 óráig. Érintett fogyasztóinkat előzetsen éresítjük a vízelzárásról. Javssoljuk, szíveskedjenek félretenni ivóvizet erre az időszakra. 

GYŐR - Sárás - szeptember 9-én csütörtökön 8-tól 12-ig ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez!

2021. szeptember 13. 12:14

GYŐR Sáráson, a Kövirózsa és az Írisz utcák közti szakaszon ivóvizes tartálykocsiból juthatak vízhez szeptember 9-én csütörtökön, 8 órától 12 óráig. Javasoljuk, szíveskedjenek ivóvizet tartalékolni erre az időszakra. A vízelzárásra a csatorna építés miatt lsez szükség. Az érintett háztartásokat kiértesítjük. 

 

GYŐR - Bajcsy Zsilinszky út - vízcsőtörés javítás - köszönjük türelmüket

2021. szeptember 13. 13:30

Megjavítottuk a csőtörést a Bajcsy Zsilinszky úton, a Jókai és a Munkácsy utcák közti szakaszon, a 3. sz. előtt. Köszönjük türelmüket! 

Újra elérhető telefonos ügyfélszolgálatunk!

2021. szeptember 03. 11:44

GYŐR - augusztus 30-án hétfőn adatforgalmunk egy része leállt, többek közt telefonos ügyfélszolgálatunk sem volt hívható. A közeli építkezésen sérült meg a központ irodaház optikai kábele. A távközlési szakemberek ideiglenesen helyreállították az adatforgalmat, ügyfélszolgálatunk kedd reggeltől újból elérhető. Köszönjük türelmüket! 

Tudnivalók az új Online Ügyfélszolgálatról

2021. január 05. 14:44

Megújult Online Ügyfélszolgálatunk! Gyorsan és egyszerűen lehet vízmérő állást jelenteni, akár több felhasználási hely vízmérő adatai is tárolhatók. A mérőállás bejelentéshez már fotó is csatolható. Bízunk benne, hogy az új fejlesztés elnyeri Felhasználóink elégedettségét, és az újításoknak köszönhetően tovább bővül az online ügyintézést választó ügyfeleink száma.

Ne dőljön be a házalóknak!

2020. szeptember 21. 11:50

A győri vezetékes víz minőségét megkérdőjelező telefonhívásokról számolt be a napokban egyre több fogyasztók. A víztisztító berendezéseket forgalmazó kft-k gyakori módszere, hogy a csapvízről valótlanságokat állítanak...

GYŐR - Puskás Tivadar utca

ma, 08:16

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez október 25-én hétfőn, 8 órától 12 óráig Győrben, a Puskás Tivadar úton, a Szövetkezet utcától az Ipar csatornáig tartó szakaszon.  Előbbi visszanyitás lehetséges. Visszanyitáskor levegős lessz az ivóvíz, elszíneződés is várható. A világos ruhák mosását célszerű későbbre halasztani. 

ABDA- Pagony utca - csőtörés javítás

2021. október 21. 13:17

2021. október 18-án csőtörést javítunk Abdán, a Pagony utcában. A környéken ingadozni fog a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. Munkatársaink a helyszínen vannak, dolgoznak a hiba elhártásán, várhatóan még a délutáni órákban sikerül helyreálítani az ivóvíz szolgáltatást. 

Kapuvár - szeretlek

2021. október 21. 10:37

Köszönjük, hogy közel háromszázan részt vettek kapuvári bemutatónkon, a Kapuvár Szeretlek rendezvényen. Képek a rendezvényről a bejegyzésben.

CSORNA - Aradi utca

2021. október 11. 11:24

CSORNA - Aradi út - csőtörés történt hétfő délután az utcai ivóvíz főnyomó vezetéken. Munkatársaink a helyszínen vannak, a hiba elhárítását megkezdték. Várhatóan a késő esti órákra sikerül helyreállítani az ivóvíz szolgáltatást. A csőtörés miatt felgyorsult a vízáramlás az utcai vezetékekben, ezért a délutáni és esti órákban vízelszíneződésre számíthatunk.

Kapuvár és térsége - Karbantartási munkák

2021. október 21. 10:37

Hálózatöblítés és hálózatkarbantartás Kapuváron és térségében. 

GYŐR - Likócs - köszönjük türelmüket!

2021. szeptember 14. 15:14

2021. szeptember 13-án hétfőn délután csőtörést javítottunk Győr-Likócs városrészben, a Kövecses és a Római és Török út környékén. Munkatársaink a vízszolgáltatást helyreállították,  de hétfőn délután ingadozni fog a víznyomás és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. Köszönjük türelmüket! 

GÖNYŰ - tűzoltók dolgoznak a Bem utcában- elszíneződhet a víz

2021. szeptember 09. 12:52

2021. szeptember 8-án szerdán délután tűzoltók dolgoznak Gönyűn, a Bem utcában. A tűzcsap használata miatt felgyorsult a vízáramlás, ez fellezíthatja a hálózatban kiülepedett vas vegyületeket, emiatt barnás színe lehet a víznek. A tűzoltás után munkatársaink öblíteni fogják a vízvezetéket. Köszönjük türelmüket. 

Győr-Sashegy, Töltéstava, Pér, Mezőörs - köszönjük türelmüket

2021. szeptember 13. 12:23

Újra a megszokott víznyomással jut el a víz  Győr-Sashegy, Töltléstava, Mezőörs és Pér térségébe. Szerdán délelőtt megjavítottuk a csőtörést, így ismét Győr felől tudjuk ellátni a településeket. Köszönjük türelmüket! 

GÖNYŰ - Deák utca - megjavítottuk a hétfői csőtörést

2021. szeptember 08. 16:50

Csőtörés történt hétfőn geggel Gönyűn, a Deák utcában. Munkatrsaink a déli órákra helyreállították a vízszolgáltatást. Visszanyitás után levegős lesz az ivóvíz és átmeneti vízelszíneződés is várható. Köszönjük türelmüket!

GYŐR - Bajcsy Zs. u. - csatorna bekötés javítás - VIDEO

2021. október 11. 11:18

GYŐR - Bajcsy Zsilinszky út - csatornát javítunk, a Jókai és a Munkácsy út közti szakaszon. Sebesség korlátozás mellett az átmenő forgalom folyamatosan haladhat, néhány parkolóhelyet viszont el fogunk foglalni a Bajcsy Zs. u. 7. sz. társasház környékén. Köszönjük türelmüket! 

TÉT - köszönjük türelmüket!

2021. szeptember 13. 13:30

Csőtörést javítottunk pénteken délelőtt Téten, a Révai utcában. A vízszolgáltatást helyreállítottuk, pénteken kora délután levegős lesz az ivóvíz és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. Munatársaink öblítéssel állítják majd helyre a megszokott vízminséget. Köszönjük türelmüket! 

GYŐRÚJFALU - köszönjük türelmüket, helyreállítottuk a vízszolgáltatást!

2021. szeptember 08. 16:51

Köszönjük türelmüket Győrújfalun helyreállítottuk a vízszolgáltatást. 

KAJÁRPÉC - köszönjük türelmüket!

2021. szeptember 03. 12:35

Kajárpécen helyreállítottuk a vízszolgáltatást, miután eltört a települést ellátó főnyomó vezeték. Hétfőn délután még levegős lehet az ivóvíz, de kiengedés után rövid idő alatt le fog tisztulni. Köszönjük türelmüket! 

1 2 3 4 5