Archívum

A gyermeknapi kis-markolót Csaranko Ákos nyerte! Gratulálunk!

2017. június 19. 20:29

Várjuk a nyertes jelentkezését! Az igazi kis-markolóval pedig legközelebb a Győrkőc fesztiválon találkozhattok!

Víztornyok a háborúban

2017. május 22. 15:46

Áprilisban emlékezünk a győri terrorbombázás áldozataira. Az amerikai nehézbombázók egy év alatt 24 légitámadást mértek a megyeszékhelyre. Cikkünkből megtudhatják, hogyan érintette a bombatámadás városunk viziközműveit

CSORNA - vízhálózat öblítés

2017. május 22. 15:13

Értesítjük Csorna város, Farád és Dör község Tisztelt Fogyasztóit, hogy április 3-tól  vízhálózat öblítés miatt az éjszakai órákban átmeneti nyomásingadozásra és vízelszíneződésre számíthatnak. 

Víz Világnap 2017

2017. június 19. 16:41

 Köszönjük a sok-sok rajzot! A díjazott pályaművek készítőinek névsorát cikkünkben olvashatják! Díjátadás a Szabadhegyi Víztoronyban, az április 8-i nyílt napon!!

Közös Jövőnk 2017 - Környezetvédelmi vetélkedő Mezőőrsön

2017. június 19. 16:25

Az éghajlat változás és a Duna vízi energiájáának hasznosítása is szerepel az idei Közös Jövőnk környezetvédelmi vetélkedő témái közt, melyet március 3-án rendez a mezőőrsi Magyar Műhely ÁMK. A versenyt évek óta szponzoráljuk, most különösen kíváncsiak vagyunk, hogy a 13-14 éves tanulóknak mi a véleménye ezekről a fontos kérdésekről...  

Vérüket adják a Pannon-Víz dolgozói - 2017. január 20

2017. március 28. 18:15

Január 20-án több mint ötven segítőkész munkatársunk adott vért a győri véradó állomáson. Egy véradománnyal, a statisztikák szerint három emberéletet lehet megmenteni. Életet menteni pedig nagyszerű érzés. 

Elkelt a karácsonyi szódagép!

2017. január 23. 16:09

A Pannon-Víz Zrt. karácsonyi víz-kvíz játékának megfejtései # vízóránkat mindenképpen szigeteljük, még akkor is, ha elég mélyen van # a pannon-vizes csapvíz nem tartalmaz klórt # vízkőmentesítésnél és ablaktisztításnál is bátran használhatunk ecetet # a vezetékes víz környezetkímélő megoldás # közterületi csatornák tisztításáért senki sem kérhet pénzt.  A szódagépet Döbrösiné Horváth Anikó marcalvárosi olvasónk nyerte, gratulálunk! 

Budapest Water Summit - vizes kiállítás

2016. december 15. 16:22

Magyarország 2016. november 28-30. között ismét megrendezi a Budapesti Víz Világtalálkozót ahol többek közt a  Fenntartható Vízipari Megoldások címmel szakkiállításra is sor kerül. 

Elszíneződhet az ivóvíz Víziváros -Kisbácsa- Nagybácsa térségében

2016. október 10. 15:37

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy vízhálózati főnyomóvezeték karbantartás miatt víznyomás ingadozással és ivóvíz elszíneződéssel találkozhatnak Víziváros - Kisbácsa, Nagybácsa, térségében. Az ivóvíz elszíneződését a csőhálózatban lévő vas és mangán vegyületek okozzák, melyek nem károsak az egészségre, ülepítés után a víz fogyasztható. A főnyomóvezeték karbantartási munkák várhatóan okrtóber első hetében fejeződnek be, ezután a  megszokott vízminőség helyreáll.  Kérjük szíves türelmüket, és megértésüket!

 

Vízhálózat öblítés Győrszentivánon

2016. október 10. 15:38

A győrszentiváni vízelosztó hálózaton sikerült stabilizálni a vízminőséget, egyre kevesebb bejelentés érkezik elszíneződött, vagy üledékes ivóvízről. Az utcai vízhálózat öbltésének menetrendjét rövidesen közzétesszük. 

Vámosszabadi: vízhálózat öblítés

2016. október 10. 15:37

Vámosszabadi térségében az utóbbi napokban elszíneződött ivóvízzel találkozhattak fogyasztóink. A főnyomó vezetékek belső lerakódásai okozták a panaszokat, közel háromszáz háztartásban. A vízhálózat öblítése sikeres volt, 

Köszönjük türelmüket, újra járható a Szent István út az Iparkamaránál

2016. október 11. 15:36

Befejeződött a 300 mm-es beton szennyvízcsatorna cseréje. A főútvonalon mindegyik irábnyban teljes szélességben járható. Köszönjük türelmüket!

CSORNA - köszönjük türelmüket, befejeztük a belvárosi csatorna rekonstrukciót!

2016. október 25. 08:07

 A 85. és 86. számú főút belvárosi szakasza alatt, a Mártírok terén, a Palota sori szervízúton és a Szent István téren is megújultak a vezetékek. Az ellenőrző vizsgálatokat elvégeztük, az új vezetékek kitűnően működnek.

Budapest Water Summit - vizes pályázat

2016. október 10. 15:36

A „Víz Összeköt” című pályázatot  hirdet a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ a Budapest Víz Világtalálkozó 2016 kapcsán. A pályázaton két kategóriában – fotók és videófilmek – lehet pályázni...

Ivócsapok - a Pannon-Víznél is

2016. november 09. 14:03

A piros színű tűzcsapokra felszerelt feltűnő kék színű ivócsapokból a nyomógomb benyomásával az ivóvíz 15 másodpercen keresztül folyik. Az Ivócsapon egyetlen felső kifolyási pont van, ehhez közel hajolva lehet közvetlenül inni...

Ami elfagyott, az most kiolvad

2017. június 19. 16:32

Még májusban is érkezett néhány bejelentés  a rendkívüli hideg télen szétfagyott vízórákról. Cikkünkből megtudhatja, mi a teendő ilyenkor 

Víztorony látogatás Szabadhegyen

2017. május 22. 15:33

Remekül sikerült a győrszabadhegyi víztorony látogatás, közel nyolcszázan jutottak fel a kilátó teraszra. Odafent citromos frissítő koktél fogyasztása közben gyönyörködhettek a panorámában. 

Tavaszi vizes teendők

2017. március 28. 18:15

Végre itt a tavasz, így a jó időben egyre többen látogatnak ki  a hétvégi házakba. Kérjük, hogy a ház tulajdonosok tavaszi teendőik közé illesszék be az itt olvasottakat is!

Víz-világnapi programok Győrben 2017

2017. május 22. 15:54

Minden eddiginél több iskolás láthatja a győri víz világnap programjait a jövő héten. Bemutatóinkat idén az Arany-, Gárdonyi-, Apor, Gyakorló-, és Petőfi iskolások láthatják.Több mint ezer kisiskloásnak szerzünk érdekes és talán felejthetetlen napot... 

GYŐR - forgalom korlátozás és csőbélelés a Jereváni úton

2017. március 28. 18:17

Az erős fagyok miatt  kényszerszünetet tart a Jereváni uti vezeték felújítás. Ahogy az időjárás engedi, a műanyag csővezetéket befűzzük a helyére. Kérjük vezessenek óvatosan, ne történjen több baleset!

GYŐR - Jókai utca - feloldottuk az útzárat

2017. május 22. 15:11

A javítás helyszínén a munkagödör néhány napig még nyitott lesz a szükséges utómunkák miatt, de ez az eddiginél jóval kisebb fennakadást fog okozni. A hibaelhárítás helyszínét ezután zúzottkővel töltjük vissza. A végleges helyreállítás és az aszfaltozás csak akkor készülhet el..

KISBAJCS - környezetvédelmi vetélkedő

2017. június 19. 16:33

Győri és Győr környéki iskolák tanulói mérték össze tudásukat a múlt héten Kisbajcson, a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában. A környezet- és természetvédelem legkülönbözőbb témaköreit feldolgozó kérdések megválaszolására, a gyakorlati feladatok megoldására az idei évben hat iskola hét csapata vállalkozott. Közülük - az elmúlt évhez hasonlóan - a házigazda iskola csapata érte el a legjobb eredményt. 

Csoportosan olcsóbb a vízmérőcsere

2016. december 19. 07:51

Csoportos kedvezményünk lényege: ha legalább öt fogyasztónál egyszerre, egy kiszállással tudjuk lecserélni a lakásmérőket, akkor az öt helyett egy kiszállási díjat számolunk fel. Házanként kell majd egy lakótárs, aki megszervezi a csoportot és jelentkezik ügyfélszolgálatunknál, majd fogadja szerelőinket. 

Vízvezetékek téli felkészítése

2017. február 22. 15:08

Aki gondosan felkészült a télre, azt nem érheti meglepetés tavasszal. Az egyik legfontosabb tennivaló a belső vízhálózat, a vízmérő és a vízmérőakna gondos felkészítése. Olvassák el jótanácsainkat!

Épül az új szennyvíz főnyomóvezeték

2017. május 22. 15:12

Mérföldkő a győri csatornahálózat történetében az a szennyvíz főnyomó vezeték, melyet közel három éve kezdték el építeni és még mindig nem értek a munka végére a Petőfi híd újvárosi oldalán. A nyomócső fektetése Vízivárosból indul, a vezetéket átfűzték a Mosoni-Duna alatt, végül a Rába-part mentén csatlakozik a Petőfi téri hatalmas földalatti szennyvízátemelőbe. A Kisalföld képriportjában láthatják a Petőfi híd újvárosi hídfőjénél épült egykori óvóhelyet is... 

Kapuvár - Osli - Veszkény: szennyvíziszap szállítás szept. 22-től 23-ig

2016. október 10. 15:37

Az táblákkal jelölni fogjuk, az utak takarítását folyamatosan végezzük. Az iszap szállítás óhatatlanul szaghatással járhat, emiatt szeretnénk kérni a térségben lakók és közlekedők szíves türelmét és megértését! 

Akikre büszkék vagyunk: Oross Sándor

2016. október 10. 15:40

Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötték nemrég Oross Sándort, a Pannon-Víz Zrt. főművezetőjét. Az ünnepelt, még fiatal szakemberként, a Győr Megyei Építőipari Vállalat művezetőjeként került a  Győr és Környéke Vízmű és Fürdő Vállalathoz...

Köszönjük türelmüket, véget ért a szennyvíziszap szállítás Écs térségében

2016. szeptember 12. 17:25

Augusztus végén az Écsi Szennyvíztisztítóban képződött szennyvíziszapot a környező kukoricaföldekre szállítottuk ki. A korszerű szennyvíztisztítási technológiának köszönhetően az eddigiekél jóval kisebb szaghatásra számíthatunk. A munkálatokat az illetékes hatóság is ellenőrizte.  

Felhőszakadás Győrben 2016. augusztus 19.

2016. szeptember 13. 15:48

Az utóbbi évek legnagyobb felhőszakadásán vagyunk túl, Győrre péntek délután 50 mm/óra intenzitású csapadék zúdult. A zápor legintenzívebb szakasza délután két órától mintegy negyed órán keresztül tartott, Újváros, Sziget, Belváros, Nádorváros térségében. 

Abda: újabb szakaszt cserélünk a főnyomóvezetékből

2016. augusztus 16. 08:11

Augusztus 9-én kedden újabb szakasz cseréjére lesz szükség az abdai főnyomóvezetéken. A sportpálya melletti öt ingatlan lakói kedden délelőtt ivóvizes tartályköocsiból juthatnak vízhez. Az okozott kellemetlenségekért az ott lakók és a kerékpár utat használók türelmét és megértését kérjük. 

1 2 3 4 5