Archívum

Újból hívhatók központi számaink

2019. december 20. 13:42

December 11-én szerdán délelőtt műszaki hiba miatt központi telefonszámunk a 96/522 600  és alállomásai, valamint 96/522 630 -as telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg nem volt elérhető. A műszaki hibát javították,  11:30-tól a telefonok ismét működnek.

GYŐR - Jókai úti ügyfélszolgálatunk hétfőn zárva tart

2019. november 26. 19:50

November 25-én hétfőn Győrben, a Jókai úti Önkormányzati Közös Ügyfélszolgálatunk áramszünet miatt zárva tart. A Bartók Béla úti ügyfélszolgálaton változatlan nyitvatartással 8:30 tól 15:30-ig várjuk Ügyfeleinket!

CSORNA - vízhálózat öblítés

2019. december 20. 13:53

Csornán október 14 től, előreláthatólag november végéig, munkanapokon érdemes lesz a nappali vízfogyasztásuknak megfelelő mennyiségű ivóvizet tartalékolni. Vízhálózat tisztítás miatt, hétfőtől péntekig 8 órától 14 óráig, 2-3 órás vízelzárások várhatók. A Palota soron és a Szabadság utcában végzett felújítások után Csorna keleti részétől elkezdve, utcáról utcára fogják átöblíteni a vízvezetékeket.

GYŐR - Ipar út - csatornafedél cserék

2019. december 25. 09:39

Október 28-tól, kisebb szakaszokon sávlezárásokra számítsanak az Ipar úton, csatornafedelek cseréje miatt. Munkanapokon a reggeli csúcsforgalom után, 8-9 óra közt kezdjük  majd a munkát. Beton keretes, nehéz fedlapokat építenek be. A hagyományos fém keretes fedlapok nehezen álltak ellen a hatalmas forgalomnak.

ABDA - BÖRCS - IKRÉNY

2019. november 12. 21:58

Víznyomás csökkenéssel és átmeneti vízhiánnyal találkozthattak október 23-án az esti órákban Adba, Ikrény, Börcs térségében. A településeket ellátó főnyomó vezeték tört el Abdán, a Zöldmező utcában. Szerelőink átterhelték a fogyasztást, így néhány Zöldmező utcai ingatlan kivételével mindenhol  fokozatosan emelkedik a víznyomás és helyreáll a szolgáltatás. Abdán, a Zöldmező utcában, a Radnóti ltp csomópont környékén továbbra ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez. Szerelőink dolgoznak a hiba elhárításán. 

GYŐRSZENTIVÁN

2019. október 12. 08:19

GYŐRSZENTIVÁN - a Homoksori, Napos, Mogyorós, Korona, Honfoglalás, Palást és Jogar utcákban, valamint a Külső Vasút soron szeptember 26-án csütörtökön 15 óráig és 27-én pénteken 9 órától 15 óráig vízvezeték öblítés miatt rövid idejű vízelzárásokra lesz szükség. A vízelzárások idején a kihelyezett ivóvizes tartálykocsikból juthatnak vízhez az érintett körzetekben.Az ivóvíz továbbra is mindenhol fogyasztható.Az esetenként tapasztalható elszíneződés és apró szemcsés üledék viszont megnehezíti a háztartási célú vízfelhasználást. Az öblítést sűrített levegő hozzáadásával tesszük hatékonyabbá. Ezzel a több helyen bevált módszerrel rövid idő alatt újból tiszta és átlátszó ivóvíz lesz a rendszerben. 

GYŐRZÁMOLY- GYŐRLADAMÉR-MECSÉR-DUNASZEG-DUNASZENTPÁL

2019. szeptember 14. 05:40

Helyreállítottuk a vízszolgáltatást, a vezeték visszanyitása után, a rendszer feltelésekor ingadozni fog a víznyomás, levegős lehet a csapvíz, és átmeneti vízelszíneződéssel is találkozhatnak. A fehér ruhák mosását célszerű holnapra halasztani. 2019. augusztus 29-én hajnalban tört el az ivóvíz vezeték Győrzámoly belterületén, a 1402. sz főútvonal mellett. A délelőtti órákban ivóvizes tartálykocsikból juthattak vízhez a környéken. 

 

GYŐR-MÉNFŐCSANAK - Malom utca

2019. október 12. 08:20

Köszönjük türelmüket, nnagyszabású víziközmű felújtítás zajlik a ménfőcsanaki Malom utcában. A szakemberek kicserélték az itt húzódó ivóvíz főnyomó vezetéket, korszerű KPE műanyag cső került a föld alá. A szennyvízcsatornát is felújították. 

CSORNA - vízmérőcserék

2019. október 11. 16:41

A keleti városrész irányából haladva megkezdtük az aknás vízmérők cseréjét.  Egyenruhában, pannon-vizes gépkocsival fognak érkezni. A vízmérő csere rövid idő alatt elvégezhető. Így aki beengedi szerelőinket és van pár perc ideje, nála azonnal elvégzik a cserét. Az akcióban résztvevő mérők cseréje ingyenes .

GYŐRÚJBARÁT - Kossuth u.- Csárda sor - Százszorszép lakópark

2019. augusztus 09. 13:41

GYŐRÚJBARÁT - köszönjük türelmüket, helyreállítottuk a vízszolgáltatást. Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez augusztus 8-án csütörtökön a kora délutáni órákban a Kossuth u. - Csárda sor - Százszorszép lakópark körzetében. Egy tervezett beavatkozás során tönkrement egy utcai vízelzáró, ezt kellett kicserélnünk.  Köszönjük türelmüket!  

ÉCS - TÉT -GYARMAT - köszönjük türelmüket!

2019. október 11. 16:37

Rendben lezajléott az iszap kiszállítás Écs és Tét szennyvízteleprő. Köszönjük a lakosság türeelmét, megértését! Az iszapban lévő tápanyagok a mezőgazdasági területen hasznosulnak tovább . 

BÖRCS és ABDA

2019. augusztus 05. 21:01

Helyreállítottuk a vízszolgáltatást BÖRCS és ABDA területén! Péntek délután átmeneti víznyomás csökkenéssel és vízhiánnyal találkozhattak a két településen, egy főnyomóvezeték sérülés miatt. A szolgáltatást rövid időn belűl helyreállítottuk, a fogyasztókat átterheltük másik vezetékre.  

GYŐR - Pattantyús utca, Templom utca

2019. július 02. 17:21

Csőrörés történt 2019. június 26-án szerdán délután Győrszabadhegyen, ezért a Pattantyús és a Templom utcák környékén ingadozhat a víznyomás és vízhiány léphet fel. Szerekőinbk a hiba elhárításn dolgoznak, várhatóan még ma este helyreállítják a vízszolgáltatst. Visszanyitás után levegő kerülhet a vízhálózatba ez átmeneti ítelszíneződést okohat. Köszönjük türelmüket! 

GYŐR- Szent István út késésben a csatornafedél cserék

2019. augusztus 05. 21:15

A vakáció első hetében csatornafedelek cseréjét terveztük Győr egyik legforgalmasabb főútvonalán. A forgalom technikai tervekre várunk, emiatt sajnos néhány héttel később kezdhetjük csak a munkát. Munkanapokon délelőtt fogunk dolgozni, a reggeli csúcsforgalom után néhány órára le fogunk zárni egy-egy sávot. 

Friss víz a hőségben

2019. október 11. 16:04

Győrben a Dunakapu téren, a Baross úton és a Megyeháza téren, valamint Csorna és Kapuvár központjában párakapuk alatt frissülhetnek fel az arra járók. A megyeszékhelyen a legfrissebb vízfogyasztási adat 2019 június 12-i, 44 456 m3. Valószínű június 13-án ezt is túl fogjuk lépni 

NAGYSZENTJÁNOS - ismét átlátszó az ivóvíz

2019. december 20. 13:46

Átmeneti ivóvíz elszíneződéssel találkozhatnak a településen december 3-án kedden, a délelőtti órákban. Munkatársaink öbíltéselnhelyreállították a vízminőséget. Az elszíneződést a vízhálózatban lévő vas vegyületek okozták, melyek apró üledékként is megjelenhettek. A változás oka, hogy az áramszünetre felkészülve megváltoztattuk az üzemrendet.  Köszönjük türelmüket!

GYŐR - Bajcsy Zs. ut, Arrabona udvar

2019. december 25. 09:20

Megkezdődött a csatorna javítás a Bajcsy Zsilinszky úton, az Arrabona udvar bejáratánál, ahol egy tehergépkocsi alatt szakadt be az út.  12 méter vezetéket cserélünk ki, kőagyag csöveket építünk be. A Bajcsy Zsilinszky út egy rövid szakaszán sáűveltolással haladhat a forgalom. Az Arrabona udvar bejárata tovvábbra is használható . 

GYŐR-RÉVFALU - befejeztük az öblítést - köszönjük türelmüket!

2019. december 20. 13:45

Győr - Révfaluban befejeztük a vízhálózat öblítést. Köszönjük türelmüket! Az öblítés előozott néhány rejtett hibát is a rendszerből, így a Kertész, Zólyom és Damjanich utcákban kisebb hibaelhárításokra volt szükség.

TÉT és GYARMAT térségében köszönjük a türelmüket!

2019. november 24. 15:07

Tét és Gyarmat térségében sikeresen kiszállítottuk a szántóföldekre a szennyvíziszapot.  A szennyvíztisztítás végtermékében, az iszapban lévő értékes tápanyagok így hasznosulhatnak. köszönjük türelmüket!

GYŐR - Bajcsy Zs. u. csatorna javtás

2019. november 12. 21:59

A Bajcsy Zsilinszky út elején október 22-én keddtől megváltozik a forgalmi rend. Nem lehet majd  közvetlenül kihajtani a Munkácsy úti körforgalomba, csak a Zechmeister utca felé. Az autósoknak érdemes lesz más útvonalat választani. Munkagépek és teherautók is lassítják majd a forgalmat. A munka első része a folytatáshoz képest csak kisebb kellemetlenséggel jár.

ABDA

2019. szeptember 14. 05:39

ABDA - Köszönjük türelmüket, helyreállítottuk a vezetékes vízszolgáltatást. Augusztus 30-án pénteken délelőtt a Hunyadi - Petőfi és Arany János utcák környékét érintette egy váratlan meghibásodás, emiatt ivóvizes tartályjkocsiból juthattak vízhez az ott lakók. 

Kapuvár - Osli: szennyvíziszap kiszállítás augusztus 29-től 30-ig

2019. október 11. 15:54

Kapuvár és Osli térségében augusztus 29-én csütörtökön és augusztus 30-én pénteken kerül sor a szokásos szennyvíziszap kiszállításra. A művelet miatt kisebb kellemetlenségre számíthatnak a környéken lakók és az erre közlekedők. A kapuvári szennyvíztisztító telepen képződött szennyvíziszapot - az érvényes hatósági engedélyek birtokában, a környező mezőgazdasági területekre, szántóföldekre szállítjuk ki. A földeken lévő iszapot azonnal betárcsáztatjuk .

Győri ügyfélszolgálatunk augusztus 19-én zárva van

2019. augusztus 27. 16:49

Az augusztus 20-i hosszú hétvége munkanap áthelyezései miatt ügyfélszolgálataink augusztus 19-én hétfőn zárva tartanak. Ezt a munkanapot augusztus 10-én szombaton dolgoztuk le. Munkatársaink augusztus 21-én a szokásos nyitvatartás szerint várják Önöket.  Köszönjük megrértésüket.

GYŐR - Kertész, Zemplén és Rozmaring utcák

2019. augusztus 19. 08:48

GYŐR - Köszönjük türelmüket, helyreállítottuk a vízszolgáltatást Révfaluban, a Kertész, Zemplén és Rozmaring utcák környékén. A Kertész utca 20. sz. előtt történt a javítás. Pénteken délután ingadozhat a víznyomás és apró légbuborékok lehetnek a vízben.

SZANY - iszap kiszállítás

2019. augusztus 27. 17:04

SZANY térségében trágyaszagra számíthatnak. Augusztus 5-15 közti időszakban fogják a szennyvíztelepen képződött szennyvíziszapot kiszállítani a környező termőföldekre. Az iszapot a lehető leggyorsabban be fogják szántani. 

NYALKA - nem jött be a trükk

2019. november 24. 15:08

Nem jött be a trükk! Vízórát akartak cserélni ötvenezer forintért Nyalkán! Ismeretlenek telefonon próbálták rávenni egy nyalkai fogyasztónkat arra, hogy ötvenezer forintért kicserélhessék vízóráját. Kérjük legyenek óvatosak! Társaságunk a bekötési vízmérőket/fővízmérőket/ ingyen cseréli, ezért nem kérhet pénzt senki....

SZÁRFÖLD - főnyomócsövet cserélünk

2019. október 12. 08:21

Nagyszabású felújítás zajlik a Fő utca és a Vasút utca térségében. Közel 1000 méter hosszban fogjuk kicserélni az itt húzódó 150 mm átmérőjű ivóvíz főnyomócsövet. Ez a vezeték a nyolcvanas években épült, a PVC nyomócsövek nem bizonyultak jó választásnak. A csőszálak feszülése miatt mára egyre többször fordult elő a csövek hosszirányú repedése.

RÁBAPATONA - péntek reggel lecsökkent a víznyomás

2019. július 02. 17:22

2019. június 21-én reggel 8 óra környékén rövid ideig víznyomás csökkenéssel és vízhiánnyal találkozhattak rábapatonai fogyasztóink. A víztorony karbantartás idején működő hidrofóros rendszeren volt üzemzavar. Szerelőink a hibát elhárították, pénteken 8:15-től helyreállt a víznyomás a településen. 

DUNASZEG - GYŐRLADAMÉR térségében ingadozhat a víznyomás

2019. július 02. 17:22

Ismét zavartalan a vízszolgáltatás Győrladamér és Dunaszeg térségében. Munkatársaink a szigetközi településeket ellátó NA 250-es ivóvíz főnyomó vezetéken végeztek hibaelhárítást, délelőtt 11 órára sikeerült a javítóidomot felghelyezni a vezetékre.  

BAKONYSZENTLÁSZLÓ és SIKÁTOR - kedden délelőtt csőtörést javítottunk

2019. június 13. 10:59

Június 11-én kedden Bakonyszentlászlón a Hunyadi és a László Király utca körzetében valamint Sikátorban a Rákóczi úton javítottunk csőtörést. Mindkét helyszínen nyomáscsökkenéssel átmeneti vízhiánnyal taálkozhattak. A hibákat elhárítottuk, köszönjük türelmüket ! 

1 2 3 4 5