Archívum

GYŐR- Otthon utca

2020. július 14. 05:37

Egy sérült vízvezetéket fogunk kicserélni Győr-Jancsifaluban, az Otthon utcában. A szereléshez vízelzárásra lesz szükség, ezért érdemes csütörtök délelőttre néhány palack vizet félretenni. Csütörtökön a vízeltárást 8 órától 12 óráig tervezzük, előbbi visszanyitás lehetséges. Visszanyitás után ingadozni fog a víznyomás, levegős lesz az ivóvíz és átmeneti vízelszíneződést is tapasztalhatnak. Az elszínezőött ivóvíz nem káros az egészségre, de mosáskor megszínezheti a fehér ruhákat, ezért a mosást célszerű későbbre halasztani. A vízelzárás idejére ivóvizes tartálykocsit irányítunk az Otthon utcába. 

GYŐR - Kultúrház u. és környéke - hétfőn délelőtt csőtörést javítottunk

2020. július 14. 11:55

Hétfőn délelőtt Győrben, a Kultúrház u. környékén közműépítés közben megsértették az ivóvíz vezetéket, rövid ideig vízhiány volt a térségben. A hiba elhárítása után  a környéken víznyomás ingadozással és átmeneti vízelszíneződés sel találjozhattak. 

GYŐR Pálffy u. és Batthyány tér

2020. június 22. 21:08

2020. június 17-én szerdán délelőtt Győrben a Pálffy u. 8. és Batthyány tés 23. sz. társasházakban szünetel a vízszolgáltatás, se hideg se meleg víz nem lesz. A Pálffy u. 6. sz. házban pedig csak meleg víz lesz, hideg nem. A vízelzárásokra a hőközpontban tervezett javítások miatt lesz szükség. Köszönjük türelmüket!

GYŐRSZABADHEGY, Új utca környéke

2020. június 17. 08:10

Kedden reggel csőtörés történt Győrszabadhegyen, az Új utcában egy vízmérőcsere során. Munkatársaink rövid időn belűl helyre fogják állítani a vízszolgáltatást. 

GYŐRSZEMERE - NAGYSZENTPÁL

2020. június 14. 18:19

2020. június 4-én csütörtökön 8 órától 13 óráig ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez Győrszemere-Nagyszentpálon. A vízelzárásra hálózatbővítés miatt lesz szükség. Javasoljuk Fogyasztóinknak, amennyiben lehetséges tartalékoljanak fogyasztáuknak megfelelő mennyiségű vizet csütörtök délelőttre. Előbbi visszanyitás lehetséges.  Visszanyitás után csütörtök délután ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ióvíz. A fehér ruhák msását célszerű lesz péntekre halasztani. Köszönjük türelmüket ! 

GYŐR - ADY ENDRE ÚT - rövid idejű vízhiány szerda reggel

2020. június 07. 09:02

Csőtörés történt egy építkezésen Győr-Révfaluban, az Ady Endre úton szerda reggel. A Rónay Jácint utcai és a Községház utcai csomópontok közt rövid iedeig vízhiányra, nyomáscsökkenésre számíthatnak. Egy vízbekötés hibásodott meg, szerelőink a helyszínen vannak, rövid időn belűl helyre fogják állítania  vízszolgáltatást. Köszönjük türelmüket. 

GYŐR, TESSEDIK utca és TÓPART liget

2020. június 07. 09:01

Vízhiányra és víznyomás csökkenésre számíthatnak Győrben a Tessedik utca és a Tópart liget térségében. Szerelőink dolgoznak a hiba elhárításásn, várhatóan rövidesen sikerül helyreállítani a vízszolgáltatást. Visszanyitás után nyomásingadozás és átmeneti vízelszíneződés fordulhat elő. A fehér ruhák mosását célszerű lesz szerdára halasztani. 

ÉCS- PANNONHALMA - lecsökkenhet a víznyomás

2020. június 22. 21:54

Écs és Pannonhalme körzetében mai nap a déli órák környékén lecsökkenhet a víznyomás. Az Écsi Ipari Park környékén dolgozunk, fogyasztóink ms irámyból jutnak vízhez. Vízhiányra nem kell számítani. 

SZILSÁRKÁNY -RÁBACSANAK - BARBACS - MAGLÓCA érdemes lesz vizet tartalékolni- vízhálózat öblítés kezdődik

2020. május 12. 14:36

Május 6. szerdától május 8. péntekig Szilsárkányban, május 11. hétfőtől május 14. csütörtökig Rábacsanakon, május 11. hétfőtől május 13. szerdáig Barbacson és Maglócán érdemes lesz ivóvizet tartalékolni! Folytatódik a rábaközi vízhálózatok öblítése . 

GYŐR - csőtörés a Szent Imre úton

2020. május 12. 14:43

GYŐR - Szent Imre út - megjavítottuk a csőtörést történt a Szent Imre úton. A Pándzsa lakótelep és a Kakas vendéglő környékén 2020. május 4-én hétfőn délután átmeneti nyomásingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre számítsanak.  Köszönjük türelmüket !

GYŐR - SOMOS és ÁCHIM ANDRÁS utcák köszönjük türelmüket

2020. május 12. 14:42

A Somos utcai vízvezeték cseréje után egy közeli csomópontban is ki kell cserélnünk az elzárókat. Sajnos április 29-én nem sikerült befejezni, ezért május 5-én újabb vízelzárásra lesz szükség a folytatáshoz.  Érintett fogyasztóinkat előzetesen értseíteni fogjuk.

TÉT, Kisfaludy utca - köszönjük türelmüket!

2020. április 27. 22:22

2020. április 23-án csütörtökön délelőtt csőtörést javítottunk Téten a Kisfaludy utcában. A hibát elháítottuk, visszanytás után a környéken átmeneti víelszíneződés várható. A fehér ruhák mosását célszerű péntekre halasztani. Köszönjük türelmüket! 

GYŐR - Szent István u. - rövidesen csatornabélelés következik

2020. április 30. 16:05

GYŐR - kicseréltük a hibás csatorna szakaszt a Szent István úton, a Jókai és az Aradi Vértanúk utcai csomópont közt. Jelenleg rteljes szélességben járható az út, de rövidesen bélelni fogjuk a csatornát. Útfelbontás már nem lesz, de sávlezárásra ismét szükség lesz.  Várhatóan néhány nap alatt végezni fogunk. 

ÉCS – PANNONHALMA - RAVAZD és GYŐRSÁG - köszönjük türelmüket!

2020. április 19. 12:10

2020. április 15-én szerdán sikeresen átépítettük Écsen a Coop ABC nél a főnyomóvezeték csomópontját. A sikerhez hozzájárüult az is, hoy Écs, Pannonhalma, Ravazd és Győrság fogyasztói a délelőtti órákban mérsékelték vízfogasztásukat. Köszönjük. Écsen, a 82. sz főút belterületi szakaszán útszűkületre számítsanak! 

GYŐR, BLAHA és PACSIRTA utcák

2020. április 13. 21:56

GYŐR - BLAHA és PACSIRTA utcák - csőtörés történt csütörtök délután, a környéken ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez. Hibaelhárítóink a helyszínen vannak, várhatóan még ma este sikerül helyreállítani a vízszolgáltatást. Visszanyitás után a környéken ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. A fehér ruhák mosását célszerű későbbre halasztani. Köszönjük türelmüket .

GYŐR-MÉNFŐCSANAK - Sokorópátkai út - megjavítottuk a csőtörést

2020. július 14. 05:37

Kedden délelőtt csőtörést javítottunk Győr-Ménfőcsanakon, a Sokorópátkai úton. A hibát elhárítotuk, visszanyitás után a környéken víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre lehet számítani. 

GYŐR - Sió utca

2020. június 18. 13:53

Csőtörés történt szerda reggel a győri Sió utcában, hibaelhárító csapatunk a helyszínen van, várhatóan még délelőtt helyreállítják a vízszolgáltatást. A javítás idején ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez a győri Sió utvában. 

Győr, Ady Endre út

2020. június 22. 21:07

Csőtörés történt Győrben az Ady Endre úton egy vízbekötés csere során, munkatársaink igyekeznek rövid időn belűl helyreállítani a vízszolgáltatást. 

NAGYSZENTJÁNOS - ismét átlátszó az ivóvíz

2020. július 14. 05:51

Köszönjük türelmüket, sikerült helyreállítani a Nagyszentjánosn tapasztalt gondot, ismét átlátszó a csapvíz. Átmeneti ivóvíz elszíneződéssel találkozhattak a településen június 11-én csütörtökökön.  Az elszíneződést a vízhálózatban lévő vas vegyületek okozták, melyek nem károsak az egészségre, de a csapvíz háztartási felhasználását megnehezítik.  A változást egy üzemzavar miatt fellépett nyomásváltozás okozta. Rövidesen utcáról utcára átöblítjük a település vízellátő rendszerét. 

BEZENYE - helyreált a vízszolgáltatás

2020. június 07. 08:57

2020. június 2-án kedden délután Bezenyén egy vállalkozás árokásó gépe csatorna építés közben tépte el a vízvezetéket. A hibát elhárítottuk, a vízszogltatás rövid időn belűl helyreállt.

GYŐR-GYIRMÓT Sárkereki utca és Szent László utca köszönjük türelmüket!

2020. június 07. 08:58

GYŐR - GYIRMÓT Sárkereki utca és Szent László utca - kedden délelőtt szerelőink egy tervezett hibaelhárításon dolgoznak a Sárkereki utcában. Sajnos egy váratlan esemény miatt a tervezettnél több fogyasztót érintett a vízelzárás. A hibát megjavtottuk. Kedden délután a környéken ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. 

ENESE- vízhálózat öblítés miatt érdemes ivóvizet tartalékolni

2020. június 07. 09:14

május 22. péntektől érdemes lesz ivóvizet tartalékolni,  vízhálózat öblítés kezdődik. Utcáról utcára haladva fogjuk öblíteni a település vízvezetékeit, várhatóan május 29 péntekig. Munkanapokon 7 órától 15 óráig vízhiány, víznyomás csökkenés, átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat.

GYŐR - Bajcsy Zsilinszky út

2020. június 07. 09:00

Csatornajavítás miatt május 12-én keddtől várhatóan egy hétre lezárják Győrben a Bajcsy Zsilinszky utat, a Baross út és az Arrabona udvar bejárója közt.  Az Arrabona udvar Bajcsy Zsilinszky úti bejárója továbbra is használható marad, az Aradi Vértanuk útja felől közelíthető majd meg. Ezen a szakaszon a kétirányú forgalom lesz.  

CSORNA - FARÁD - vízhálózat öblítés

2020. június 07. 17:38

Május 11. hétfőtől május 22-én péntekig Kiscsornán, a Déli városrészben és Farádon érdemes lesz ivóvizet tartalékolni, vízhálózatot öblítünk. Az öblítések munkanapokon 8 órától 14 óráig tartanak, ez idő alatt rövid idejű vízhiány, víznyomás csökkenés, esetleg átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. A fehér ruhák mosását célszerű lesz a délutáni, esti órákra vagy hétvégére ütemezni. A vízvezeték öblítésről falragaszokon értesítjük  az érintett körzetek lakosságát.

GYŐR - Szent István u. - hétfőtől sávlezárás, csatornabélelés

2020. június 22. 21:33

A Szent István úton a Honvéd ligetnél hétfőn reggel 8 órától sávlezárás miatt torlódás várható. Kérjük, aki teheti, válasszon más útvonalat! Nemrég útfelbontással cseréltünk itt egy csatorna szakaszt, rövidesen egységes, új műanyag bélést kap a főútvonal alatt húzódó csatorna. Várhatóan öt munkanapon át tart majd a munka. Ideiglenes szennyvízátemelő fog működni, a szennyvizet föld feletti vezetékeken továbbítják. 

GYŐR, Szabadrév és Malomsok utcák - köszönjük türelmüket!

2020. április 27. 22:44

2020. április 23-án csütörtök délelőtt ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez Győr-Révfaluban a Szabadrév és a Malomsok utca környékén. A vízszolgáltatást helyreállítottuk. Csütörtökön a kora délutáni órákban a környéken ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. A fehér ruhák mosását célszerű későbbre halasztani. Köszönjük türelmüket!  

GYŐR, Köztelek u. - elhárítottuk a hibát

2020. június 22. 21:54

Csőtörést javítottunk a Köztelek utca 23. sz. társasház környékén. Vízelzárásra nem került sor, sikerült nyomás alatt megjavtani a vezetéket. Az útburkolat helyreállítása folyamatban van. 

GYŐR- Nádor utca - köszönjük türelmüket

2020. június 22. 21:51

GYŐR - NÁDOR utca - ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez a környéken, illetve nyomáscsökkenéssel, átmeneti vízelszíneződéssel találkozhattak április 20-án hétfőn délelőtt. A csőtörést megjavítottuk, a munkaterületet rövidesen helyreállítjuk.  Köszönjük türelmüket!

MECSÉR - köszönjük türelmüket!

2020. június 22. 21:52

2020. április 15-én szerdán 8 órától 14 óráig ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez Mecséren. Megkezdtük a Mosoni-Duna hídon lévő vezeték felújítássát, előreláthatólag április végéig a hídra szerelt ideiglenes vezetéken jut el a víz Mecsérre. Elkezdődött az új vezeté szerelése is. 

GYARMAT - köszönjük türelmüket!

2020. április 21. 10:02

Április 9-én csütörtökön délelőtt ivóvizes tartálykocsiból juthatnak ivóvízhez Gyarmaton, az Új soron, valamint a Rákóczi és Jókai utcákban, összesen mintegy 100 háztartásban. A tervezett időpontnál hamarabb elkészültünk a szereléssel és visszanyitottunk

 

1 2 3 4 5