Archívum

MOSONSZENTMIKLÓS - június 18-án vízhálózat karbantartás

2018. június 19. 17:26

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez Mosonszentmiklósonn 2018. június 18-án hétfőn 8 órától 12 óráig. A vízhálózat karbantartását végezzük, az utcai vízelzárókat cseréljük. Ha kérik, házhoz küldjük az ivóvizes tartálykocsit, igényeiket a 96/311 753 telefonszámon jelezhetik. Előbbi visszanyitás lehetséges.

 

GYŐRÚJFALU - GYŐRZÁMOLY -GYŐRLADAMÉR térsége

2018. június 13. 15:25

Győrújfalú, Győrzámoly, Győrladamér térségében az esti órákban átmeneti vízelszíneződéssel találkozhatnak, munkatársaink öblítik a hálózatot. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük! 

Tavaszi vizes teendők

2018. május 29. 16:32

A jó időben egyre többen látogatnak ki  a hétvégi házakba. Kérjük, hogy a ház tulajdonosok tavaszi teendőik közé illesszék be az itt olvasottakat is!

Hibaelhárítás az Ifjúság körúton

2018. április 24. 16:55

Március 23-án pénteken délután Győrben, az Ifjúság körút 62. szám előtt ivóvíz csőtörés történt. Az eltört csőszakaszt a Pannon-Víz Zrt. szakemberei hétfőn kicserélték, a beavatkozás az ivóvíz ellátásban nem okozott fennakadást, a sérült szakasz kizárása fogyasztókat nem érintette.
A csőtörés környezetének burkolat helyreállítása elkezdődött, azonban az Ifjúság körút felújításának befejezése a Húsvét utáni héten várható.

Helyreállítottuk a vízszolgáltatást Öttevényen

2018. március 21. 17:56

Víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre számíthatnak Kunsziget és Öttevény térségében 2018 március 13-én kedden  az esti órákban. Az öttevényi focipályánál tört el a két települést összekötő főnyomócső, szakembereink déltán öt órára állították helyre az ivóvíz szolgáltatást. A visszanyitás után átmeneti vízelszíneződés és nyomásingadozás várható, így a fehér ruhák mosását célszerű későbbre halasztani. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. 

Elkelt a karácsonyi szódagép

2018. január 14. 18:04

Idén karácsonyra is szódagépet nyerhetett egy fogyasztónk, a szerencse ezúttal Takács Józsefné, Győr, Budai úti fogyasztónknak kedvezett. A helyes válaszok: vízóráinkat télen mindenképpen szigeteljük, a pannon-vizes csapvíz nem tartalmaz klórt, az ecet kitűnő környezetbarát takarítószer, a vezetékes víz örnyezetbarát választás.

Áramszünetek nehezítik a szennyvízelvetést

2018. január 14. 18:05

A Kisalföldön és a Rábaközben tomboló vihar december 12-én több helyen megrongálta az elektromos vezetékeket is. Abdán, Kónyban és Rábacsanakon jeleleg is aggregátorokkal működtetjük a legfontosabb szennyvízátemelőket. 

GYŐR - vízvezeték cserék az Ifjúság köúton

2017. december 12. 14:55

A rekonstrukciós munkák során előre nem tervezhető többlet feladatok miatt 2017. december 11-ig,munkanapokon 8 órától 15 óráig továbbra is számtani kell kisebb-nagyobb vízelzárásokra az Ifjúság körúton. Az érintett szakasz a Ifjúság körút páratlan oldala 1-től 97-ig, a páros oldal 2 től 76 ig, (kivéve a 34.-50. és 64.) továbbá a Földes Gábor u. páratlan oldala az 1-től 7-ig.  

CSORNA - Köszönjük türelmüket elkészült a vízvezeték felújítás a Mátyás utcában

2017. december 05. 15:47

November közepére elkészült a vízezeték felújítás a csornai Mátyás király utcában. Kicseréltük az utcai vízvezetékeket, köszönjük türelmüket!

GYŐR-MÉNFŐCSANAK Új élet utca november 9-én hibaelhárítás

2017. december 05. 15:29

November 9-én csütörtökön 8 órától 12 óráig szünetelt a vízszolgáltatás Győr-Ménfőcsanakon az Új élet utca, a Szellő és a Hármashatár utcákban. A vízvezeték viszanyitása után a környéken átmeneti víznyomás csökkenésre és vízelszíneződésre számíthatnak. Köszönjük türelmüket! 

A szélviharban akadozott a szennyvízelvezetés

2018. január 14. 18:05

Az október 29-i szélvihar áramszüneteket okozott, több szennyvízátemelőt ideiglenesen diesel aggregátorral működtettünk, illetve szippantókocsikkal hordtuk el a szennyvizet. A szennyvízelvezetés így több helyen akadozott és lelassult.   Csornán ás Páliban kisebb épület károkat okozott a vihar. 

 

GYŐR - Erkel Ferenc utca - köszönjük türelmüket!

2018. január 14. 18:10

Elkészültünk a csatorna bekötés javításával a győri Erkel Ferenc utcában, ismét teljes szélességben járható az úttest. Köszönjük türelmüket!

Győr, Víziváros - megjavítottuk az átfúrt vízvezetéket

2018. január 14. 18:11

A Víztükör és az Új Bácsai út csomópontnál  útátfúrás közben rongálták meg egy kivitelező cég munkatársai a körzetet ellátó 200 mm átmérőjű  ivóvíz vezetéket. A késő esti órákban végeztünk a javítással, a kártérítési eljárás folyamatban van. 

Szerelőverseny- miénk a második hely

2018. február 06. 16:51

Az Országos Víziközmű Szerelőversenyen második helyen végzett a Pannon-Víz Zrt. csapata: Domán Zoltán, Horgány Attila, Buczkó Róbert és Horváth Csaba! Gratulálunk!

Nézze meg kik nyertek tűzcsapos pendrájvot játékunkon!!

2018. január 14. 18:07

 Különdíjas a Korábik család, közönségdíjas Németh Ferencné, és a további öt nyertes pedig a Fenyvesiné Wulcz Viktória, Gergely Ramóna, Marácz Patrik, Sulyokné Csáktornyai Erzsébet és Virág László! Gratulálunk!  

TÉT - vízhálózat öblítés

2018. június 14. 16:25

Tét térségében átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz a vízhálózat öblítése miatt.  Az ivóvíz minőségét folyamatosan ellenőrizzük, az elszíneződött ivóvíz nem káros az egészségre, vastartalma viszont a szokásosnál magasabb lehet. Az okozott kellemetlenségekért fogyasztóink türelmét és megértését kérjük!

GYŐR - éjszakai főnyomóvezeték öblítés

2018. június 14. 16:16

Május 30-án szerdán és május 31-én csütörtökön Győr - Révfalu térségében az éjszakai órákban víznyomás csökkenésre és vízelszíneződésre számíthatnak. A szakemberek előbb a Kossuth híd közelében, majd a Jedlik hídon kialakított öblítési pontokon fognak több ezer m3 vizet kiengedni a Mosoni-Dunába. 

Győr - április 9-én víznyomás ingadozás és vízelszíneződés várható

2018. április 20. 11:37

Megváltozott víznyomással és átmeneti ivóvíz elszíneződéssel találkozhatnak április 9-én hétfőn  Győr Újváros, Sziget és Nádorváros térségében. A szolgáltató kéri, hogy a fehér ruhák mosása előtt szemrevételezéssel szíveskedjenek ellenőrizni a vízminőséget. Az elszíneződött ivóvíz vas és mangán vegyületeket tartalmaz, melyek nem károsak az egészségre, de az ivóvíz háztartási célú felhasználását megnehezítik. Az okozott kellemetlenségért türelmüket és megértésüket kéri a Pannon-víz Zrt.

Tét és Gyarmat térségében iszapszállítás miatt némi szaghatásra számíthatnak

2018. április 24. 16:56

Tét és Gyarmat térségében a napokban kerül sor kerül sor a szokásos tavaszi szennyvíziszap kiszállításra. A szállítás idején a környéken kellemetlen szaghatásra számíthatnak, szíves elnézésüket kérjük.  A téti szennyvíztisztító telepen képződött szennyvíziszapot - az érvényes hatósági engedélyek birtokában, mezőgazdasági területekre szállítjuk ki, és ott a lehető leggyorsabban beszántják a gazdák. A szennyvíztisztítás végtermékében, az iszapban lévő értékes tápanyagok így hasznosulhatnak. Az iszapszállítás az időjárás függvényében történik, várhatóan néhány napot vesz igénybe. A munkák befejezésének határideje március 30.

Kedden délelőtt nem működtek a pannon-vizes mobiltelefonok

2018. február 13. 15:41

Kedd hajnaltól a déli órákig elnémultak a pannon-vizes mobil telefonok. A távközlési szolgáltató rendszerében történt hibát sikerült javítani, 12:30 tól ismét működnek a mobil telefonjaink. 

Ügyfélszolgálati irodáink ünnepi nyitvatartása

2018. január 05. 16:14

A két ünnep közti munkanapokon Győrben a Jókai utcai ügyfélszolgálatunkon és a telefonos ügyfélszolgálatunkon állunk ügyfeleink rendelkezésére. A nyitvatartási időket a képre kettintva láthatják. 

Víz és robotok

2018. április 24. 16:58

A robotépítés mellett a víz volt az idei kutatási témája a „Nemak-Mobilis robotverseny – FLL Győr regionális forduló" címmel megrendezett vetélkedőknek. A 14 csapatos regionális verseny első két helyezettje, a budapesti TövisCsapat és a győri Mobilis Bits jutott tovább a versenysorozat februári lengyelországi elődöntőjébe...

BŐSÁRKÁNY - megkezdődött a csatorna építés

2018. június 14. 16:20

A bősárkányi szennyvízhálózat több mint másfél évtized után végre megvalósulhat, mintegy 3,7 milliárd forintból  megkezdődött a bősárkányi és a döri hálózat kiépítése, valamint megújul a csornai szennyvíztelep is.

GYŐR- Szabolcska u.- Török István u. - átmeneti vízelszíneződés

2017. december 05. 15:29

Kicseréltük a Török István utca Szabolcska utcai csomópontjában a sérült gerincvezeték szakaszt. Egy utcai vízelzáró meghibásodása miatt azonban a vártnál jóval több fogyasztónkat érintette a beavatkozás. Köszönjük türelmüket! 

Köszönjük türelmüket, befejeztük az iszap kiszállítást

2017. december 22. 12:42

Tét, Bana, Bőny, Kapuvár, Osli, Veszkény és Kunsziget térségében befejeződött az iszapszállítás, köszönjük türelmüket! Az iszap kiszállítás mindenhol az érvényes hatósági engedélyek birtokában történik, a műveletet a hatóság ellenőrzi. Az iszapban lévő tápanyagok így környezetbarát módon a mezőgazdaságban hasznosulhatnak . 

Búcsúzunk kollégánktól: Vági Zoltán

2017. december 22. 13:11

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett kollégánk és barátunk Vági Zoltán, a Pannon-Víz Zrt. Nyúli Üzemmérnökségének üzemelésvezetője elhunyt. Emlékét megőrizzük!  

ÉCS - szennyvíziszap kihordás - köszönjük türelmüket

2017. október 26. 09:59

Köszönjük türelmüket, október 16-án sikerült befejezni a szennyvíziszap kihordádz az Écsi szennyvíztelep környékén. A hatósági ellenőrzés mindent rendben talált, panasz nem érkezett. Legközelebb jövő tavassza várható iszap szállítás. 

GYŐR - Ifjúság krt. - Bán Aladár utca - szeptember 27.

2017. október 05. 16:21

Szeptember 27-én szerdán  8 órától 14 óráig  Győrben, az Ifjúság körút és a Bán Aladár utca négyemeletes házaiban a hideg és a meleg víz szolgáltatás szünetel. A vízelzárásra hálózat rekonstrukció miatt lesz szükség, utcai vízelzárót építünk be. A munkálatok idejére az Ifjúság körútra két ivóvizes tartálykocsit irányítunk, valamint három környékbeli tűzcsapon ideiglenes vízvételezési helyet alakítunk ki. A munkálatokkal kapcsolatban a 96/ 311 753 telefonszámon kaphatnak tájékoztatást.  A vízelzárás idejére kérjük lehetőség szerint előzetesen tartalékoljanak a fogyasztásunknak megfelelő mennyiségű vizet. A kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Pannon-Víz Zrt.

Óriási mennyiségű csapadékvizet vezettek el a csatornák

2017. október 10. 08:01

Szeptember 17-én vasárnap 44 mm eső esett, legtöbbször egy hónap alatt sincs ennyi csapadék. A záporkiömlőkön 76 ezer m3 csapadékvízzel hígított szennyvízzel tehermentesítettük az elvezető rendszert. Idén ez a mennyiség rekordnak számít. Hogy érzékeljük, milyen hatalmas mennyiség ez: harminc darab, olimpiai úszómedencét meg lehetne tölteni ennyi vízzel. Győr déli kerületeire jutott legtöbb a csapadékból...

Győr Ipari park - új nyomocsó rákötés

2017. szeptember 24. 13:15

2017. szeptember 14-én csütörtökön 22 órától, péntek hajnali 2 óráig Győrben az Ipari park - Hűtőházi út térségében egy új ivóvíz főnyomó vezetéket helyezünk üzembe. A vezeték a győri ipari park vízellátását javítja. A munkálatok befejezése után tűzcsapokon öblíteni fogjuk a környékbeli vízhálózatot...

1 2 3 4 5