Archívum

GYŐR - Gyárvárosban és Adyvárosban elszíneződdhet az ivóvíz

2018. július 30. 11:08

Átmeneti ivóvíz elszíneződéssel és nyomás ingadozással találkozhatnak július 23 és 27 közt Győr Gyárváros és Adyváros területén. A változás oka, hogy az állatkert bővítése miatt át kell helyezni az ivóvíz főnyomóvezeték egy szakaszát 

IKRÉNY - Sport u. - vízhálózat karbantartás

2018. július 04. 16:46

2018. június 29-én pénteken Ikrényben a Sport utca környékén víznyomás ingadozás, esetenként vízhiány és átmeneti vízelszíneződés fordulhat elő. A Sport utcai vízvezeték karbantartása 8 órától 13 óráig fog tartani. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

GYŐR - június 19 éjszaka - öblítés a Jedlik hídnál

2018. június 25. 14:29

Június 19-én kedden éjszaka Győr - Révfalu térségében víznyomás csökkenésre és vízelszíneződésre számíthatnak. A szakemberek a Jedlik hídon kialakított öblítési ponton fognak vizet kiengedni a Mosoni-Dunába. A felgyorsult vízáramlás magával ragadja a főnyomó vezetékekben lévő lerakódásokat. Az intenzív vízmozgás gyakorlatilag leborotválja a vezetékek belső faláról az elszíneződést okozó lerakódásokat. Az öblítést 23 órakor kezdjük és legkésőbb hajnali 5 órakor fejezzük be.Természetesen a munkálatok  idején is fogyasztható az ivóvíz, de ivóvizes tartálykocsit is irányítunk a körzetbe. Kérjük, hogy a fehér ruhák mosása előtt szemrevételezéssel szíveskedjenek ellenőrizni a megfelelő vízminőséget.

GYŐR - Útlezárás a Szabolcska utcában

2018. július 10. 16:47

Vízcsőtörés javításhoz teljes szélességben le kellett zárni a Szabolcska utcát a Török István és a Mester utca közti szakaszon. A szakemberek kicserélik a sérült ivóvíz vezetéket és csatorna aknát. A helyreállítás néhány napot vesz igénybe, addig a Szabolcska utca érintett szakasza zsákutcaként használható. Köszönjük türelmüket! 

Fagyizz a szünidő előtt!

2018. július 04. 17:02

Gratulálunk a nyerteseknek! Játékunkban csoportos fagyizást lehetett nyerni egy pannon-vizes programon készült csoportlképpel. Nyert a Győrújfalui Általános Iskola csoportja és a Fekete István Iskola első osztálya. Gratulálunk!

TÉT - vízhálózat öblítés

2018. június 14. 16:25

Tét térségében átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz a vízhálózat öblítése miatt.  Az ivóvíz minőségét folyamatosan ellenőrizzük, az elszíneződött ivóvíz nem káros az egészségre, vastartalma viszont a szokásosnál magasabb lehet. Az okozott kellemetlenségekért fogyasztóink türelmét és megértését kérjük!

GYŐRÚJFALU - GYŐRZÁMOLY -GYŐRLADAMÉR térsége

2018. június 13. 15:25

Győrújfalú, Győrzámoly, Győrladamér térségében az esti órákban átmeneti vízelszíneződéssel találkozhatnak, munkatársaink öblítik a hálózatot. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük! 

GYŐR, Külső Baross út - módosul a határidő, viszont nem tolódik jövőre semmi

2018. július 10. 17:21

Köszönjük türelmüket, elkészült a Külső Baross uti csatornacsere és az útépítés! 

Győr - április 9-én víznyomás ingadozás és vízelszíneződés várható

2018. április 20. 11:37

Megváltozott víznyomással és átmeneti ivóvíz elszíneződéssel találkozhatnak április 9-én hétfőn  Győr Újváros, Sziget és Nádorváros térségében. A szolgáltató kéri, hogy a fehér ruhák mosása előtt szemrevételezéssel szíveskedjenek ellenőrizni a vízminőséget. Az elszíneződött ivóvíz vas és mangán vegyületeket tartalmaz, melyek nem károsak az egészségre, de az ivóvíz háztartási célú felhasználását megnehezítik. Az okozott kellemetlenségért türelmüket és megértésüket kéri a Pannon-víz Zrt.

Hibaelhárítás az Ifjúság körúton

2018. április 24. 16:55

Március 23-án pénteken délután Győrben, az Ifjúság körút 62. szám előtt ivóvíz csőtörés történt. Az eltört csőszakaszt a Pannon-Víz Zrt. szakemberei hétfőn kicserélték, a beavatkozás az ivóvíz ellátásban nem okozott fennakadást, a sérült szakasz kizárása fogyasztókat nem érintette.
A csőtörés környezetének burkolat helyreállítása elkezdődött, azonban az Ifjúság körút felújításának befejezése a Húsvét utáni héten várható.

Helyreállítottuk a vízszolgáltatást Öttevényen

2018. március 21. 17:56

Víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre számíthatnak Kunsziget és Öttevény térségében 2018 március 13-én kedden  az esti órákban. Az öttevényi focipályánál tört el a két települést összekötő főnyomócső, szakembereink déltán öt órára állították helyre az ivóvíz szolgáltatást. A visszanyitás után átmeneti vízelszíneződés és nyomásingadozás várható, így a fehér ruhák mosását célszerű későbbre halasztani. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. 

Kedden délelőtt nem működtek a pannon-vizes mobiltelefonok

2018. február 13. 15:41

Kedd hajnaltól a déli órákig elnémultak a pannon-vizes mobil telefonok. A távközlési szolgáltató rendszerében történt hibát sikerült javítani, 12:30 tól ismét működnek a mobil telefonjaink. 

Elkelt a karácsonyi szódagép

2018. január 14. 18:04

Idén karácsonyra is szódagépet nyerhetett egy fogyasztónk, a szerencse ezúttal Takács Józsefné, Győr, Budai úti fogyasztónknak kedvezett. A helyes válaszok: vízóráinkat télen mindenképpen szigeteljük, a pannon-vizes csapvíz nem tartalmaz klórt, az ecet kitűnő környezetbarát takarítószer, a vezetékes víz örnyezetbarát választás.

Áramszünetek nehezítik a szennyvízelvetést

2018. január 14. 18:05

A Kisalföldön és a Rábaközben tomboló vihar december 12-én több helyen megrongálta az elektromos vezetékeket is. Abdán, Kónyban és Rábacsanakon jeleleg is aggregátorokkal működtetjük a legfontosabb szennyvízátemelőket. 

GYŐR - vízvezeték cserék az Ifjúság köúton

2017. december 12. 14:55

A rekonstrukciós munkák során előre nem tervezhető többlet feladatok miatt 2017. december 11-ig,munkanapokon 8 órától 15 óráig továbbra is számtani kell kisebb-nagyobb vízelzárásokra az Ifjúság körúton. Az érintett szakasz a Ifjúság körút páratlan oldala 1-től 97-ig, a páros oldal 2 től 76 ig, (kivéve a 34.-50. és 64.) továbbá a Földes Gábor u. páratlan oldala az 1-től 7-ig.  

GYŐR - Nagy Imre út - köszönjük türelmüket!

2018. július 31. 12:52

Az ígért határidőre elkészültünk a javítással, köszönjük türelmüket!

KORONCÓ - helyreállt a vízszolgáltatás

2018. június 28. 16:59

Újra van víz Koroncón, d.u. 4 órától fokozatosan telik fel a vízellátó rendszer. 2018. június 25-én hétfőn a déli és a kora délutáni órákban csőtörés miatt ivóvizes tartálykocsiból juthattak ivóvízhez Koroncó és Koroncó-Haraszt térségében. A települést ellátó ivóvíz főnyomó vezeték hibásodott meg, a hibát elhárítottuk. 

MOSONSZENTMIKLÓS - június 18-án vízhálózat karbantartás

2018. június 19. 17:26

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez Mosonszentmiklósonn 2018. június 18-án hétfőn 8 órától 12 óráig. A vízhálózat karbantartását végezzük, az utcai vízelzárókat cseréljük. Ha kérik, házhoz küldjük az ivóvizes tartálykocsit, igényeiket a 96/311 753 telefonszámon jelezhetik. Előbbi visszanyitás lehetséges.

 

CSORNA - köszönjük türelmüket!

2018. július 20. 11:44

Június első hetében befejeztük Csorna város, Farád és Dör község éjszakai vízhálózat mosatását. A megszokott jó vízminőség fenntartása érdekében a vízellátó csőhálózatot rendszeresen öblítenünk kell, ez történt most is. Köszönjükn türelmüket. 

ÖTTEVÉNY és KUNSZIGET -vastalanító töltet csere

2018. július 09. 10:40

Öttevényen és Kunszigeten átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz a vastalanító tartály töltet cseréje miatt. Az öttevényi vízműtelepen 10 évente esedékes kicserélni a szűrőkavicsot,  ennek az ideje érkezett most el. A tartályból 18 m3 szűrőanyagot távolítunk el, és elvégezzük az ilyenkor szükséges karbantartást, majd betöltjük és aktiváljuk az új szűrőanyagot.  A beavatkozás után öblíteni fogjuk a kéttelepülés vízellátó rendszerét. Az ivóvíz minőségét folyamatosan ellenőrizzük, az elszíneződött ivóvíz nem káros az egészségre, vastartalma viszont a szokásosnál magasabb lehet. A munkálatok június 14-ig tartanak. Az okozott kellemetlenségekért fogyasztóink türelmét és megértését kérjük !

GYŐR - köszönjük türelmüket, elkészült a csatornacsere az Árpád úton

2018. július 10. 17:20

2018. májusban Győr belvárosában az Árpád útnak a Tarcsay Vilmos utca és a Kiss János utca közti szakaszán kicseréltünk egy csatornaszakaszt. Az okozott kellemetlenségekért az itt lakók és az erre közlekedők szíves türelmét és megértését kérjük.

GYŐR - éjszakai főnyomóvezeték öblítés

2018. június 14. 16:16

Május 30-án szerdán és május 31-én csütörtökön Győr - Révfalu térségében az éjszakai órákban víznyomás csökkenésre és vízelszíneződésre számíthatnak. A szakemberek előbb a Kossuth híd közelében, majd a Jedlik hídon kialakított öblítési pontokon fognak több ezer m3 vizet kiengedni a Mosoni-Dunába. 

Tavaszi vizes teendők

2018. május 29. 16:32

A jó időben egyre többen látogatnak ki  a hétvégi házakba. Kérjük, hogy a ház tulajdonosok tavaszi teendőik közé illesszék be az itt olvasottakat is!

Még most is találkozhatunk fagykárokkal

2018. július 10. 17:19

Ha olyan hétvégi házzal, nyaralóval találkoznak, melynél tócsa alakult ki a vízmérő akna körül akkor célszerű értesíteni a tulajdonost. A további károk megelőzése érdekében hívják ügyeleteseinket is a 96 311 753-as telefonszámon.

Tét és Gyarmat térségében iszapszállítás miatt némi szaghatásra számíthatnak

2018. április 24. 16:56

Tét és Gyarmat térségében a napokban kerül sor kerül sor a szokásos tavaszi szennyvíziszap kiszállításra. A szállítás idején a környéken kellemetlen szaghatásra számíthatnak, szíves elnézésüket kérjük.  A téti szennyvíztisztító telepen képződött szennyvíziszapot - az érvényes hatósági engedélyek birtokában, mezőgazdasági területekre szállítjuk ki, és ott a lehető leggyorsabban beszántják a gazdák. A szennyvíztisztítás végtermékében, az iszapban lévő értékes tápanyagok így hasznosulhatnak. Az iszapszállítás az időjárás függvényében történik, várhatóan néhány napot vesz igénybe. A munkák befejezésének határideje március 30.

Tűzcsap kitörés miatt elszíneződhet az ivóvíz Győrladamér környékén

2018. július 31. 12:58

2018. február 6-án kedden, az esti órákban tűzcsapot tört ki egy kamion Győrladaméron. Közel 200 m3 víz folyt el, emiatt a vezetékekben felgyorsult vízáramlás. Emiatt a csövek belső falán lévő vas vegyületek enyhén megszínezhettték a vizet. Az elszíneződött víz nem káros az egészségre, de a barnás elszíneződés a háztartási célú vízhasználatot megnehezíti. Célszerű a fehér ruhák mosását későbbre halasztani. Munkatársaink dolgoznak a vízhálózat öblítésén, a víz rövidesen ismét a megszokott minőségű lesz. A kárt okozó kamion vezetője elismerte felelősségét.

GYŐR - Köszönjük türelmüket, befejeztük az Ifjúság körúti vezeték cserét

2018. július 10. 17:28

Ezúton is szeretnénk megköszönni fogyasztóink türelmét és megértését, befejeztük az Ifjúság körúti vezeték cseréklet. További vízelzárásokra nem kell számítani, már az új vezetékeken jutt el a víz fogyasztóinkhoz. 

Ügyfélszolgálati irodáink ünnepi nyitvatartása

2018. január 05. 16:14

A két ünnep közti munkanapokon Győrben a Jókai utcai ügyfélszolgálatunkon és a telefonos ügyfélszolgálatunkon állunk ügyfeleink rendelkezésére. A nyitvatartási időket a képre kettintva láthatják. 

Víz és robotok

2018. április 24. 16:58

A robotépítés mellett a víz volt az idei kutatási témája a „Nemak-Mobilis robotverseny – FLL Győr regionális forduló" címmel megrendezett vetélkedőknek. A 14 csapatos regionális verseny első két helyezettje, a budapesti TövisCsapat és a győri Mobilis Bits jutott tovább a versenysorozat februári lengyelországi elődöntőjébe...

BŐSÁRKÁNY - megkezdődött a csatorna építés

2018. június 14. 16:20

A bősárkányi szennyvízhálózat több mint másfél évtized után végre megvalósulhat, mintegy 3,7 milliárd forintból  megkezdődött a bősárkányi és a döri hálózat kiépítése, valamint megújul a csornai szennyvíztelep is.

1 2 3 4 5