Archívum

GYŐR - Marcalvárosi víztorony - VIDEO

2020. október 08. 11:20

Egy kortárs képzőművészeti projekt keretében kapott új külsőt a marcalvárosi víztorony. Az építmény új megjelenése szakított a korábbi szürke-bordó színnel, dinamikus és játékos sokszínűségével Győr egyik színfoltjává vált. Az újrafestés Maurer Dóra Kossuth-díjas grafikus, festő irányításával zajlott másfél hónapon keresztül, a kivitelezés pedig egy fiatal művész, Varga Bertalan keze munkáját dicséri. A kortárs külsőt kapott víztorony ünnepélyes avatását Radnóti Ákos alpolgármester bejelentette, a jövőben megvilágítást is kap majd a város új dísze.

Kóstolja meg a palackozott Pannonvizet is!

2021. február 11. 17:53

Ital automatánk nemcsak hideg, hanem meleg italok készítéséhez is kitűnő választás. Forróvíz adagolásával egy percen belűl elkészíthetjük a teát,   kávét vagy forró levest. Zárt térbe percek alatt telepíthető, csak 220 Voltos elektomos csatlakozásrra van szükség. A Győr határában lévő parti szűrésű kutak kiváló minőségű vize ózonos fertőtlenítés után kerül a 19 literes ballonokba. 

Ügyfélszolgálati irodáink ünnepi nyitvatartása

2021. január 02. 12:49

Karácsony és szilveszter közt munkanapokon  telefonos ügyfélszolgálatunk, 7:30 tól 13:30-ig érhető el a 96/522 630 as hívószámon. Itt lehet időpontot egyeztetni a kártyás mérők egyenleg feltöltéséhez is. Műszaki hibaelhárításunk változatlanul éjjel nappal elérhető a 06 80 20 40 86 -os telefonszámon. 

GYŐR - ÚJVÁROS, Bokréta utca és környéke

2020. december 23. 11:01

2020. december 22-én kedden délelőtt Győr Újvárosban, a Bokréta utcában hibaelhárításra volt szükség, rövid idejű utcazárással. A környéken ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. A hibaelhárítás után öblítjük a környék vízvezetékeit. Köszönjük türelmüket!

Víziközmű tervezőt keresünk! Legyen Ön is a munkatársunk!

2021. január 20. 18:19

Feladatok: víziközművek tervezése (tanulmányterv, vízjogi létesítési engedélyes terv, kiviteli terv); Elvárások: felsőfokú műszaki szakképesítés (mélyépítő, vízépítő mérnöki végzettség); Amit kínálunk: hosszú távú munkalehetőség, határozatlan idejű szerződés, szakmai fejlődési és továbbképzési lehetőség. Pályakezdő tervezők jelentkezését is várjuk! Szerezd meg a tervezői gyakorlatot nálunk!

 

GYŐR-PINNYÉD, ABDA, BÖRCS, IKRÉNY - vízhálózat mosatás

2020. november 09. 11:37

2020. november 6-án pénteken Győr-Pinnyéd városrészben továbbá Abda, Börcs és Ikrény településeken éjszakára érdemes lesz ivóvizet tartalékolni. Vízhálózat tisztítás miatt elszíneződött ivóvízzel találkozhatnak. Ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízhiány is előfordulhat. Éjszakánként 22 órától 04 óráig a térséget ellátó ivóvíz főnyomó vezetékeket tisztítjuk. Az esti fürdést célszerű lesz előbb befejezni, éjszakára vizet félretenni, a mosást pedig a délutáni órákra ütemezni. Jövő héten Győr-Pinnyéden nem csak éjszaka, hanem nappal is mostani fogjuk a vízhálózatot. 

Ne dőljön be a házalóknak!

2020. szeptember 21. 11:50

A győri vezetékes víz minőségét megkérdőjelező telefonhívásokról számolt be a napokban egyre több fogyasztók. A víztisztító berendezéseket forgalmazó kft-k gyakori módszere, hogy a csapvízről valótlanságokat állítanak...

Mellékvízmérők hitelesítése

2020. szeptember 16. 13:32

Egy nemrég életbe lképett törvényi változás szerint, ha lejár a mellékvízmérők hitelesítési ideje, azt a fogyasztónak kell újra hitelesíteni...

KAPUVÁR- csőtörés a Fürdő utcai lakótelepen

2021. július 19. 12:44

Csőtörés történt Kapuváron, a Fürdő utcai lakótelepet ellátó ivóvíz vezetéken. Munaktársaink a helyszínen vannak, várhatóan a kora délutáni órákra helyre tdják álltani a vízszolgáltatóást. A javítás idejéb a Lakótelepi Óvioda mellett kialakított vízvételi helyen juthatnak víthez. Köszönjük türelmüket! 

GYŐR - Bisinger sétány

2021. július 22. 14:08

Csatornajavítás miatt középen le kellett lezárni a sétányt. Most mindkét irányból meg lehet közelíteni a parkolókat, de az áthaladás néhány napig nem lehetséges. Köszönjük türelmüket! Vezessenek óvatosan! 

GYŐR - Ipar út

2021. július 22. 14:11

GYŐR -egyik legforgalmasabb helyszínünén, az Ipar úton a felüljáró és a Kartács utca között végeztünk a vízvezeték cserével. Az azbeszt cement nyomócső helyett korszerű műanyag vezetéken jut el a víz fogyasztóinkhoz. A héten már az útépítők dolgoznak. Aszfaltozás után rövidesen újra visszaadják a forgalomnak az Ipar úti szélső sávot. 

GYŐR - Bácsai út

2021. július 06. 17:14

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez a Bácsai úton, az Irinyi János utcai csomópont környékén. A 200 mm-es főnyomóvezetéken történt csőtörés, hibaelhárító csapatunk a helysznen van, várhatóan néhány órán belűl helyreállítják a vízszolgáltatást.  Köszönjük türelmüket! 

GYŐR- MARCALVÁROS -2021. június 30.- köszönjük türelmüket!

2021. július 05. 10:51

GYŐR, MARCARVÁROS I. - megjavítottuk a csőtörést a Lajta út - Ikva út csomópontban, köszönjük türelmüket! Egy ivóvíz főnyomó vezeték meghibárodása okzott gondot. mindössze két fogyasztónk jelezte, hogy a térségben lecsökkent a víznyomás. 

KAJÁRPÉC - Kapus utca és környéke

2021. június 30. 07:39

Ingadozhat a víznyomás, a magasabb területeken időszakos vízhiány is előfordulhat Kajárpéc magasabb fekvésű utcáiban. Egy utcai vízelzáró hibaelhárításán dolgoznka munkatársaink, várhatóan a délutáni rákra újból feltöltődik a rendszer és helyreáll a megszoott víznyomás. 

SOPRONNÉMETI - Rákóczi u.- Vasút utca

2021. június 25. 08:36

Csőtörést javítunk csütörtök reggel Sopronnémetiben, a Rákóczi és Vasút utcák térségében. A környéken rövid ideig szünetelninfog a vízszolgáltatás. Köszönjük türelmüket! 

Dinamikusabb szemléletet honosított meg az új vezérigazgató

2021. február 11. 15:28

„Az, aki megelégszik a tegnap eredményeivel, másnapra elavulttá válik” - vallja Rácz Attila, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója. A közgazdasági szakember számos nemzetközi munkacsoportban dolgozott már, és az ott látott technikákat szeretné itt is használni.

 

VÁMOSSZABADI - karácsonyi csőtörés az Ipari Parkban

2021. január 04. 07:26

A pannon-vizes hibaelhárítóknak karácsonykor egy Vámosszabadiban történt csőtörés adott munkát. A Duna menti település Ipari Parkjában nagy területet árasztott el a víz. A szigetközi kavics talajban könnyen utat talált magának a csőtöréskor kifolyó víz, így közel 150 m2 -es terület került víz alá. A sérülés helyét hangfrekvenciás beméréssel sikerült azonosítani. A pontos helymeghatározás után a javítás már rutin munka volt. A hibaelhárítás lakossági fogyasztót nem érintett, minden lakóépületben folyamatosan volt ivóvíz.

Tudnivalók az új Online Ügyfélszolgálatról

2021. január 05. 14:44

Megújult Online Ügyfélszolgálatunk! Gyorsan és egyszerűen lehet vízmérő állást jelenteni, akár több felhasználási hely vízmérő adatai is tárolhatók. A mérőállás bejelentéshez már fotó is csatolható. Bízunk benne, hogy az új fejlesztés elnyeri Felhasználóink elégedettségét, és az újításoknak köszönhetően tovább bővül az online ügyintézést választó ügyfeleink száma.

Csatorna mosókocsi vezetőt keresünk!

2021. január 12. 15:10

Csatorna mosó kocsi vezetőt keresünk, kapuvári munkavégzéssel,  C kategóriás jogosítvánnyal. Azonnali munkakezdés, hosszú távú munkalehetőség, határozatlan idejű szerződés!  

GYŐR - Sárás - helyreállítottuk a vízszolgáltatást

2020. november 29. 08:00

Helyreállítottuk a vízszolgáltatást Győr-Sárás térségében, ahol kedden délelőtt elmarkolták az ivóvíz vezetéket. Délután, a vezeték visszanyiása után, nyomásingadozásra számíthatnak, és levegős lesz az ivóvíz. Ez azt jelenti hogy az apró légbuborékok fehérre színezik majd a vizet. A kiengedett csapvíz rövid időn belűl letissztul. Előfordulhat barnás színű vízelszíneződés is, ezt a vízvezetékekben leülepedett vas vegyületek okozzák. 

GYŐR- fertőtlenítették a Pannon-Víz Zrt. ügyfélszolgálatát és központi irodaházát

2020. október 06. 17:50

A Pannon-Víz ZRt. ügyfélszolgálatán és központi irodaházában megtörtént a teljes körű fertőtlenítés. Az ügyfélszolgálat átmeneti ideig zárva tart, a félfogadás elektronikus úton folyamatos >>> Kollégáinknak mihamarabbi gyógyulást kívánunk! Rácz Attila elnök-vezérigazgató

GYŐR - Írinyi János utca - köszönjük türelmüket!

2020. október 21. 09:33

Hétfőn reggel csőtörés történt Győrben, az Irinyi János utcában. A hibát elhárítottuk, visszanyitás után ingadozni fog a víznyomás, levegős lesz az ivóvíz és átmeneti elszíneződés is előfordulhat. A mosást érdemes keddre halasztani.     

GYŐRÚJBARÁT - Imre utca - elmarkolták a vízvezetéket

2021. július 22. 14:07

Egy idegen vállalkozó földmunkagéppel sértette meg az ivóvíz vezetékünket Győrújbaráton, az Ipari Parkban. Munkatársaink a helyszínen vannak, a hiba elhárításán dolgozunk. Várhatóan a délutáni órákra sikerül helyreállítsni az ivóvíz szolgáltatást. Köszönjük türelmüket! 

ABDA - BÖRCS - PINNYÉD

2021. július 22. 14:08

Pénteken a déli órákban rövid ideig lecsökkent a víznyomás Abda és Börcs településen, valamint Győr-Pinnyéd egyes részein. A változást az okozta, hogy a térséget ellátó főnyomó vezetéken végeztünk egy kisebb beavatkozást. A javítás sikeres volt, a víznyomás fokozatosan mindenhol helyreáll. Köszönjük türelmüket! 

GYŐR - Lomnic u.- Mónus Illés u. Zrínyi u. környéke

2021. július 19. 12:44

Vízcsőtörés történt egy tervezett vízvezeték javítás helyszínén Győr-Nádorvárosban, a Mónus Illés utcában. Előzetes kiértesítés csak az előre tervezett területre  történt, így több környező fogyasztónknál váratlanul jelentkezett a vízhiány. Ivóvizes tartálykocsit irányítottunk a helyszínre.

GYŐR - Liezen Mayer utca megjavítottuk a csőtörést - VIDEO

2021. július 12. 16:12

Csőtörést javítunk Győrben, a Liezen Mayer utcában. Kedden délután tört fel a víz, hibaelhárító csapatunk a helyszínen van, váhatóan az esti órákra sikerül helyreállítani a vízszolgáltatást. A környéken lakók a Liezen Mayer u. 90-es szám előtti tűzcsapra szerelt vízcsapról juthatnak vízhez. 

GYŐRSZENTIVÁN - Diák utca

2021. július 05. 10:49

Június 30-án szerda délután ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez Győszentivánon, a Diák utca térségében. Délután tört el a vízvezeték, munkatársaink dolgoznak a javításon, várhatóan az esti órákra sikerül helyreállítani a vízstolgáltatást. Köszönjük türelmnüket !

Pápoc - Páli

2021. július 22. 14:09

PÁLI - PÁPOC - június utolsó hétvégéjén közösségi oldalakon aggódó környezetvédők keresték az okát a Rába folyó pápoci szakaszán tapasztalható habzásnak. Ezúton is jelezzük, hogy a térségben működő Páli Szennyvíztisztítónk jól működik, a tisztított szennyvizet minden tekintetben megfelelő minőségben, a vízjogi engedély szerint juttatjuk a Rábába.

GYŐR - Bartók Béla út - pénteken tudjuk javítani az 52. sz előtti csőtörést

2021. június 30. 07:40

Június 24-én csütörtökön a Bartók Béla út 32. sz. előtt, a szervíz úton, pénteken az 52. sz előtt javítunk csőtörést. Itt egy különleges alkatrész rendelésével sikerül majd elérni, hogy a vízszolgáltatás közel folyamatos marad a javítás idején is.  A Bartók Béla út ezen szakaszára ivóvizes tartálykocsit irányítunk.  

GYŐR - Brigád utca

2021. június 30. 07:40

Június 24-én pénteken reggel csőtörés történt Győrben, a Brigád utca 3. sz előtt. A hibaelhárítást megkezdtük, várhatóan még délelőtt sikerül helyreállítani a vízszolgáltatást. 

1 2 3 4 5