Archívum

SZIL- hétfőn délelőtt ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez

2018. szeptember 18. 21:38

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez 2018. szeptember 17-én hétfőn 8 órától 11 óráig Szilban. A Pannon-Víz Zrt. szakemberei a települést ellátó ivóvíz főnyomóvezeték elzáróját cserélik. A vízszolgáltatás szüneteltetéséről a település lakosságát külön kiértesítettük. Előbbi visszanyitás lehetséges. A vezeték visszanyitásakor átmenetileg ingadozhat a víznyomás és elszíneződhet az ivóvíz. 

TÉT - köszönjük türelmüket!

2018. szeptember 21. 16:17

2018. szeptember 10-én hétfőn Téten utcai vízeklzárókat cseréltünk. A beavatkozás miatt a település több utcájban ivóvizes tartálykocsiból juhattak vízhez. Köszönjük türelmüket! 

GYŐR - 2018. szeptember 4. felhőszakadás

2018. október 09. 21:52

A szeptember 4-i felhőszakadás idején négy nagyteljesítményű csatorornatisztító gépkocsi val felszerelt brigádunk dolgozik Győrben. Legtöbb bejelentés Győr-Gyárváros térségéből érkezett, a Madách, Bólyai, Nagysándor utcákban nem tudta azonnal elnyelni a csatorna a csapadékvizet, rövid ideig összefüggően állt a víz. A mélyebb fekvésű közterületeken máshol is előfordult összefüggő vízborítás, az elvezető rendszer a legnagyobb kapacitással működik. Ha Önök is vízzel borított víznyelőt látnak, kérjük jelezzék a 06 80 20 40 86 -os zöld számon. Munkatársaink késő estig ellenőrzik az elvezető rendszert, ahol szükséges azonnal beavatkoznak.  

Kapuvár - Osli: szennyvíziszap szállítás aug.16-tól 17-ig

2018. október 09. 21:42

Köszönjük türelmüket, véget ért a szennyvíz iszap kiszállítása Kapuvár és Osli térségében!

Hasznos tanácsok hőség idejére

2018. augusztus 28. 13:01

Hogyan tudjuk minél könnyebben átvészelni a kánikulát. A legfontosabb: fogyasszunk több folyadékot, zuhanyozzunk többször!

GYŐR - Nagy Imre út - köszönjük türelmüket!

2018. július 31. 12:52

Az ígért határidőre elkészültünk a javítással, köszönjük türelmüket!

IKRÉNY - Sport u. - vízhálózat karbantartás

2018. július 04. 16:46

2018. június 29-én pénteken Ikrényben a Sport utca környékén víznyomás ingadozás, esetenként vízhiány és átmeneti vízelszíneződés fordulhat elő. A Sport utcai vízvezeték karbantartása 8 órától 13 óráig fog tartani. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

MOSONSZENTMIKLÓS - június 18-án vízhálózat karbantartás

2018. június 19. 17:26

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez Mosonszentmiklósonn 2018. június 18-án hétfőn 8 órától 12 óráig. A vízhálózat karbantartását végezzük, az utcai vízelzárókat cseréljük. Ha kérik, házhoz küldjük az ivóvizes tartálykocsit, igényeiket a 96/311 753 telefonszámon jelezhetik. Előbbi visszanyitás lehetséges.

 

GYŐR - Útlezárás a Szabolcska utcában

2018. július 10. 16:47

Vízcsőtörés javításhoz teljes szélességben le kellett zárni a Szabolcska utcát a Török István és a Mester utca közti szakaszon. A szakemberek kicserélik a sérült ivóvíz vezetéket és csatorna aknát. A helyreállítás néhány napot vesz igénybe, addig a Szabolcska utca érintett szakasza zsákutcaként használható. Köszönjük türelmüket! 

Fagyizz a szünidő előtt!

2018. július 04. 17:02

Gratulálunk a nyerteseknek! Játékunkban csoportos fagyizást lehetett nyerni egy pannon-vizes programon készült csoportlképpel. Nyert a Győrújfalui Általános Iskola csoportja és a Fekete István Iskola első osztálya. Gratulálunk!

TÉT - vízhálózat öblítés

2018. június 14. 16:25

Tét térségében átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz a vízhálózat öblítése miatt.  Az ivóvíz minőségét folyamatosan ellenőrizzük, az elszíneződött ivóvíz nem káros az egészségre, vastartalma viszont a szokásosnál magasabb lehet. Az okozott kellemetlenségekért fogyasztóink türelmét és megértését kérjük!

GYŐRÚJFALU - GYŐRZÁMOLY -GYŐRLADAMÉR térsége

2018. június 13. 15:25

Győrújfalú, Győrzámoly, Győrladamér térségében az esti órákban átmeneti vízelszíneződéssel találkozhatnak, munkatársaink öblítik a hálózatot. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük! 

GYŐR, Külső Baross út - módosul a határidő, viszont nem tolódik jövőre semmi

2018. július 10. 17:21

Köszönjük türelmüket, elkészült a Külső Baross uti csatornacsere és az útépítés! 

Győr - április 9-én víznyomás ingadozás és vízelszíneződés várható

2018. április 20. 11:37

Megváltozott víznyomással és átmeneti ivóvíz elszíneződéssel találkozhatnak április 9-én hétfőn  Győr Újváros, Sziget és Nádorváros térségében. A szolgáltató kéri, hogy a fehér ruhák mosása előtt szemrevételezéssel szíveskedjenek ellenőrizni a vízminőséget. Az elszíneződött ivóvíz vas és mangán vegyületeket tartalmaz, melyek nem károsak az egészségre, de az ivóvíz háztartási célú felhasználását megnehezítik. Az okozott kellemetlenségért türelmüket és megértésüket kéri a Pannon-víz Zrt.

Hibaelhárítás az Ifjúság körúton

2018. április 24. 16:55

Március 23-án pénteken délután Győrben, az Ifjúság körút 62. szám előtt ivóvíz csőtörés történt. Az eltört csőszakaszt a Pannon-Víz Zrt. szakemberei hétfőn kicserélték, a beavatkozás az ivóvíz ellátásban nem okozott fennakadást, a sérült szakasz kizárása fogyasztókat nem érintette.
A csőtörés környezetének burkolat helyreállítása elkezdődött, azonban az Ifjúság körút felújításának befejezése a Húsvét utáni héten várható.

GYŐR - hétfőtől teljes szélességben járható az Ipar utcai híd

2018. október 08. 06:15

Szeptember 17 hétfő hajnalig útszükület és sávlezárás lassítja a forgalmat Győrben az Ipar utcai híd Adyvádos felőli felhajtójánál. Vízi közmű rekonstrukció kezdődött a szomszédos Pusztaszeri úton, a szakemberek az új vezeték csatlakozását alakították ki az Ipar út szélső sávja alatt. Néhány elhasználódott aknafedlap cseréjére is sor került.   

GYŐR - Újlak utca

2018. október 12. 15:18

Az Újlak utcai csőtörés helyszínén egy hőtáv vezeték javítására is szükség lesz, ezért késik a munkaterület helyreállítása. A hőszolgáltató szakemberei előreláthatólag  szeptember közepére végeznek a javítással. Sajnáljuk, hogy a csomópontban egy gödröt  kell kikerülni az arra közlekedőknek.  .

GYŐR - Szigethy A. u. Köszönjük türelmüket!

2018. október 09. 21:53

Az ígért határidőre elkészültünk a Szigethy Attila úton a Nádor utcai csomópontnál a csőtörés javításával. Az útépítők helyreállították a munkatarületet. Köszönjük türelmüket!

IKRÉNY - vízhálózat mosatás

2018. október 09. 21:54

A hőségriadó miatt felfüggesztettük Ikrény területén végzett vízhálózat karbantartási munkákat, így a kánikulai időszakban folyamatos lesz a vízellátás a községben. A munklálatok folytatása a kánikulai időszak után várható. Az ütemezésről újabb értesítést küldünk ikrényi fogyasztóinknak. 

 

GYŐR - Gyárvárosban és Adyvárosban elszíneződdhet az ivóvíz

2018. július 30. 11:08

Átmeneti ivóvíz elszíneződéssel és nyomás ingadozással találkozhatnak július 23 és 27 közt Győr Gyárváros és Adyváros területén. A változás oka, hogy az állatkert bővítése miatt át kell helyezni az ivóvíz főnyomóvezeték egy szakaszát 

KORONCÓ - köszönjük türelmüket!

2018. október 09. 21:52

Köszönjük türelmüket, sikeres volt a koroncói főnyomóvezeték vízelzárőinak cseréje, a vártnál hamarabb sikerült visszanyitni a vezetéket. Az útburkolat helyreállításáig, néhány napig még útszükületre számítsanak Koronyón, a Győri út és a Széchenyi út csomópontjában. 

GYŐR - június 19 éjszaka - öblítés a Jedlik hídnál

2018. június 25. 14:29

Június 19-én kedden éjszaka Győr - Révfalu térségében víznyomás csökkenésre és vízelszíneződésre számíthatnak. A szakemberek a Jedlik hídon kialakított öblítési ponton fognak vizet kiengedni a Mosoni-Dunába. A felgyorsult vízáramlás magával ragadja a főnyomó vezetékekben lévő lerakódásokat. Az intenzív vízmozgás gyakorlatilag leborotválja a vezetékek belső faláról az elszíneződést okozó lerakódásokat. Az öblítést 23 órakor kezdjük és legkésőbb hajnali 5 órakor fejezzük be.Természetesen a munkálatok  idején is fogyasztható az ivóvíz, de ivóvizes tartálykocsit is irányítunk a körzetbe. Kérjük, hogy a fehér ruhák mosása előtt szemrevételezéssel szíveskedjenek ellenőrizni a megfelelő vízminőséget.

GYŐR - 2018. június 13-i felhőszakadás

2018. október 09. 21:55

Négy nagyteljesítményű csatornás gépjármű bevetésére került sor a tegnapi győri felhőszakadás során. Négy záporkiömlőn összesen 50 000 m3 csapadékvízzel higított szennyvizet zsilipeltünk a folyókba. A záporkiömlők a szennyvízelvezető rendszer csapadékvízzel való túlterhelésekor lépnek működésbe. Ez az ötvenezer m3 éves, könnyen lehet, hogy többéves rekordnak számít. 

CSORNA - köszönjük türelmüket!

2018. július 20. 11:44

Június első hetében befejeztük Csorna város, Farád és Dör község éjszakai vízhálózat mosatását. A megszokott jó vízminőség fenntartása érdekében a vízellátó csőhálózatot rendszeresen öblítenünk kell, ez történt most is. Köszönjükn türelmüket. 

ÖTTEVÉNY és KUNSZIGET -vastalanító töltet csere

2018. július 09. 10:40

Öttevényen és Kunszigeten átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz a vastalanító tartály töltet cseréje miatt. Az öttevényi vízműtelepen 10 évente esedékes kicserélni a szűrőkavicsot,  ennek az ideje érkezett most el. A tartályból 18 m3 szűrőanyagot távolítunk el, és elvégezzük az ilyenkor szükséges karbantartást, majd betöltjük és aktiváljuk az új szűrőanyagot.  A beavatkozás után öblíteni fogjuk a kéttelepülés vízellátó rendszerét. Az ivóvíz minőségét folyamatosan ellenőrizzük, az elszíneződött ivóvíz nem káros az egészségre, vastartalma viszont a szokásosnál magasabb lehet. A munkálatok június 14-ig tartanak. Az okozott kellemetlenségekért fogyasztóink türelmét és megértését kérjük !

GYŐR - köszönjük türelmüket, elkészült a csatornacsere az Árpád úton

2018. július 10. 17:20

2018. májusban Győr belvárosában az Árpád útnak a Tarcsay Vilmos utca és a Kiss János utca közti szakaszán kicseréltünk egy csatornaszakaszt. Az okozott kellemetlenségekért az itt lakók és az erre közlekedők szíves türelmét és megértését kérjük.

GYŐR - éjszakai főnyomóvezeték öblítés

2018. június 14. 16:16

Május 30-án szerdán és május 31-én csütörtökön Győr - Révfalu térségében az éjszakai órákban víznyomás csökkenésre és vízelszíneződésre számíthatnak. A szakemberek előbb a Kossuth híd közelében, majd a Jedlik hídon kialakított öblítési pontokon fognak több ezer m3 vizet kiengedni a Mosoni-Dunába. 

Tavaszi vizes teendők

2018. május 29. 16:32

A jó időben egyre többen látogatnak ki  a hétvégi házakba. Kérjük, hogy a ház tulajdonosok tavaszi teendőik közé illesszék be az itt olvasottakat is!

Még most is találkozhatunk fagykárokkal

2018. július 10. 17:19

Ha olyan hétvégi házzal, nyaralóval találkoznak, melynél tócsa alakult ki a vízmérő akna körül akkor célszerű értesíteni a tulajdonost. A további károk megelőzése érdekében hívják ügyeleteseinket is a 96 311 753-as telefonszámon.

Tét és Gyarmat térségében iszapszállítás miatt némi szaghatásra számíthatnak

2018. április 24. 16:56

Tét és Gyarmat térségében a napokban kerül sor kerül sor a szokásos tavaszi szennyvíziszap kiszállításra. A szállítás idején a környéken kellemetlen szaghatásra számíthatnak, szíves elnézésüket kérjük.  A téti szennyvíztisztító telepen képződött szennyvíziszapot - az érvényes hatósági engedélyek birtokában, mezőgazdasági területekre szállítjuk ki, és ott a lehető leggyorsabban beszántják a gazdák. A szennyvíztisztítás végtermékében, az iszapban lévő értékes tápanyagok így hasznosulhatnak. Az iszapszállítás az időjárás függvényében történik, várhatóan néhány napot vesz igénybe. A munkák befejezésének határideje március 30.

1 2 3 4 5