Archívum

GYŐR - Marcalvárosi víztorony - VIDEO

2020. október 08. 11:20

Egy kortárs képzőművészeti projekt keretében kapott új külsőt a marcalvárosi víztorony. Az építmény új megjelenése szakított a korábbi szürke-bordó színnel, dinamikus és játékos sokszínűségével Győr egyik színfoltjává vált. Az újrafestés Maurer Dóra Kossuth-díjas grafikus, festő irányításával zajlott másfél hónapon keresztül, a kivitelezés pedig egy fiatal művész, Varga Bertalan keze munkáját dicséri. A kortárs külsőt kapott víztorony ünnepélyes avatását Radnóti Ákos alpolgármester bejelentette, a jövőben megvilágítást is kap majd a város új dísze.

Kóstolja meg a palackozott Pannonvizet is!

2021. február 11. 17:53

Ital automatánk nemcsak hideg, hanem meleg italok készítéséhez is kitűnő választás. Forróvíz adagolásával egy percen belűl elkészíthetjük a teát,   kávét vagy forró levest. Zárt térbe percek alatt telepíthető, csak 220 Voltos elektomos csatlakozásrra van szükség. A Győr határában lévő parti szűrésű kutak kiváló minőségű vize ózonos fertőtlenítés után kerül a 19 literes ballonokba. 

Ügyfélszolgálati irodáink ünnepi nyitvatartása

2021. január 02. 12:49

Karácsony és szilveszter közt munkanapokon  telefonos ügyfélszolgálatunk, 7:30 tól 13:30-ig érhető el a 96/522 630 as hívószámon. Itt lehet időpontot egyeztetni a kártyás mérők egyenleg feltöltéséhez is. Műszaki hibaelhárításunk változatlanul éjjel nappal elérhető a 06 80 20 40 86 -os telefonszámon. 

GYŐR - ÚJVÁROS, Bokréta utca és környéke

2020. december 23. 11:01

2020. december 22-én kedden délelőtt Győr Újvárosban, a Bokréta utcában hibaelhárításra volt szükség, rövid idejű utcazárással. A környéken ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. A hibaelhárítás után öblítjük a környék vízvezetékeit. Köszönjük türelmüket!

Víziközmű tervezőt keresünk! Legyen Ön is a munkatársunk!

2021. január 20. 18:19

Feladatok: víziközművek tervezése (tanulmányterv, vízjogi létesítési engedélyes terv, kiviteli terv); Elvárások: felsőfokú műszaki szakképesítés (mélyépítő, vízépítő mérnöki végzettség); Amit kínálunk: hosszú távú munkalehetőség, határozatlan idejű szerződés, szakmai fejlődési és továbbképzési lehetőség. Pályakezdő tervezők jelentkezését is várjuk! Szerezd meg a tervezői gyakorlatot nálunk!

 

GYŐR-PINNYÉD, ABDA, BÖRCS, IKRÉNY - vízhálózat mosatás

2020. november 09. 11:37

2020. november 6-án pénteken Győr-Pinnyéd városrészben továbbá Abda, Börcs és Ikrény településeken éjszakára érdemes lesz ivóvizet tartalékolni. Vízhálózat tisztítás miatt elszíneződött ivóvízzel találkozhatnak. Ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízhiány is előfordulhat. Éjszakánként 22 órától 04 óráig a térséget ellátó ivóvíz főnyomó vezetékeket tisztítjuk. Az esti fürdést célszerű lesz előbb befejezni, éjszakára vizet félretenni, a mosást pedig a délutáni órákra ütemezni. Jövő héten Győr-Pinnyéden nem csak éjszaka, hanem nappal is mostani fogjuk a vízhálózatot. 

Ne dőljön be a házalóknak!

2020. szeptember 21. 11:50

A győri vezetékes víz minőségét megkérdőjelező telefonhívásokról számolt be a napokban egyre több fogyasztók. A víztisztító berendezéseket forgalmazó kft-k gyakori módszere, hogy a csapvízről valótlanságokat állítanak...

Mellékvízmérők hitelesítése

2020. szeptember 16. 13:32

Egy nemrég életbe lképett törvényi változás szerint, ha lejár a mellékvízmérők hitelesítési ideje, azt a fogyasztónak kell újra hitelesíteni...

GYŐRZÁMOLY - GYŐRLADAMÉR -DUNASZEG -DUNASZENTPÁL - MECSÉR

2021. május 06. 09:03

Csőrtörést javítottunk vasárnap reggel a szigetközi településeket ellátő főnyomővezetéken. A hibát elhárítottuk, a vízszolgáltatást helyreállítottuk, de átmeneti víznyomás ingadozásra és vízelszíneztődésre számízhatnak. A javítás során levegő kerülzt a főnyomó vezetékbe, emiatt rövid ideig fehéres színe lahat a víznek. 

GYŐR - Lomnic utca

2021. május 06. 09:03

Vízvezetéket fogunk javítani a Lomnic utcában április 30-án pénteken. Egy meghibásodott tűzcsapot fogunk kicserélni. Vízelzárással érintett fogyasztóinkat értesíteni fogjuk. 

GYŐR - Corvin utca

2021. május 07. 12:43

További vízvezeték javításra lesz szükség Győr-Nádorvárosban, a Corvin utcában. A Malom liget melletti szakaszon a múlt heti csatorna csere közben egy leszakadó beton tömb roppantotta össze a vízvezetéket. Akkor ideiglenesen helyreállítottuk a vízszolgáltatást, most a végleges szerelés következik. A vízelzárás időpontjáról érintett fogyasztóink értesítést kapnnak. 

GYŐR - Nagy Sándor József út Toldi út csomópont

2021. május 07. 12:39

További vízvezeték javításra lesz szükség a Nagy Sándor József utcában, a Toldi utcai csomópontnál. A hibaelhárítást az útburkolat alá elásott vasúti talpfák nehezítették, emitt jóval nagyobb területen kellett felbontanunk az úttestet. Vevzesenek óvatosan!

NYÚL - Berek utca

2021. május 07. 12:39

Vízcsőtörést okozott egy löszfal leszakadása Nyúlon a Berek utcában. Az omlás következtében megsérült az itt húzódó 80 mm-es vízvezeték, így ezt ideiglenes vezetékkel kellett pótolnunk. Az omlás délután történt,  a késő esti órákra sikerült helyreállítani a vízszolgáltatást. Köszönjük türelmüket!

GYŐR- Lajta utca - ahogy ígértük, egy hét után itt vannak az útépítők

2021. április 17. 21:05

GYŐR - Lajta utca - ahogy ígértük, egy héttel a nagypénteki csőtörés után megjelentek az útépítő gépek a helyszínen, megkezdődött az útburkolat helyreállítása.

Győr vízellátásának nagyjai - Hauzer György

2021. április 17. 21:04

Hauzer György 1868-ban mint önálló rézműves telepedett le Győrött. Öntődéje és rézgyára a kor ipari-technológiai színvonalát meghaladó üzem volt Győr belvárosában. Műhelye az Arany János utcában, az Arrabona áruház helyén volt. Itt készült az a barokk motívumokkal díszített falikút, melyet a Harcsás gyűjtemény egyik legszebb darabjaként láthatott a közönség.⛲️

Dinamikusabb szemléletet honosított meg az új vezérigazgató

2021. február 11. 15:28

„Az, aki megelégszik a tegnap eredményeivel, másnapra elavulttá válik” - vallja Rácz Attila, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója. A közgazdasági szakember számos nemzetközi munkacsoportban dolgozott már, és az ott látott technikákat szeretné itt is használni.

 

VÁMOSSZABADI - karácsonyi csőtörés az Ipari Parkban

2021. január 04. 07:26

A pannon-vizes hibaelhárítóknak karácsonykor egy Vámosszabadiban történt csőtörés adott munkát. A Duna menti település Ipari Parkjában nagy területet árasztott el a víz. A szigetközi kavics talajban könnyen utat talált magának a csőtöréskor kifolyó víz, így közel 150 m2 -es terület került víz alá. A sérülés helyét hangfrekvenciás beméréssel sikerült azonosítani. A pontos helymeghatározás után a javítás már rutin munka volt. A hibaelhárítás lakossági fogyasztót nem érintett, minden lakóépületben folyamatosan volt ivóvíz.

Tudnivalók az új Online Ügyfélszolgálatról

2021. január 05. 14:44

Megújult Online Ügyfélszolgálatunk! Gyorsan és egyszerűen lehet vízmérő állást jelenteni, akár több felhasználási hely vízmérő adatai is tárolhatók. A mérőállás bejelentéshez már fotó is csatolható. Bízunk benne, hogy az új fejlesztés elnyeri Felhasználóink elégedettségét, és az újításoknak köszönhetően tovább bővül az online ügyintézést választó ügyfeleink száma.

Csatorna mosókocsi vezetőt keresünk!

2021. január 12. 15:10

Csatorna mosó kocsi vezetőt keresünk, kapuvári munkavégzéssel,  C kategóriás jogosítvánnyal. Azonnali munkakezdés, hosszú távú munkalehetőség, határozatlan idejű szerződés!  

GYŐR - Sárás - helyreállítottuk a vízszolgáltatást

2020. november 29. 08:00

Helyreállítottuk a vízszolgáltatást Győr-Sárás térségében, ahol kedden délelőtt elmarkolták az ivóvíz vezetéket. Délután, a vezeték visszanyiása után, nyomásingadozásra számíthatnak, és levegős lesz az ivóvíz. Ez azt jelenti hogy az apró légbuborékok fehérre színezik majd a vizet. A kiengedett csapvíz rövid időn belűl letissztul. Előfordulhat barnás színű vízelszíneződés is, ezt a vízvezetékekben leülepedett vas vegyületek okozzák. 

GYŐR- fertőtlenítették a Pannon-Víz Zrt. ügyfélszolgálatát és központi irodaházát

2020. október 06. 17:50

A Pannon-Víz ZRt. ügyfélszolgálatán és központi irodaházában megtörtént a teljes körű fertőtlenítés. Az ügyfélszolgálat átmeneti ideig zárva tart, a félfogadás elektronikus úton folyamatos >>> Kollégáinknak mihamarabbi gyógyulást kívánunk! Rácz Attila elnök-vezérigazgató

GYŐR - Írinyi János utca - köszönjük türelmüket!

2020. október 21. 09:33

Hétfőn reggel csőtörés történt Győrben, az Irinyi János utcában. A hibát elhárítottuk, visszanyitás után ingadozni fog a víznyomás, levegős lesz az ivóvíz és átmeneti elszíneződés is előfordulhat. A mosást érdemes keddre halasztani.     

BARBACS - Szeder utca és környéke

2021. május 07. 12:38

Május 6-án csütörtökön délelőtt csőtörést javítunk Barbacson, a Szeder utcában. A  környéken ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. A világos ruhák mosását célszerű későbbre halasztani! Köszönjük türelmüket!

GYŐR -Kovács Margit utca

2021. május 07. 12:39

GYŐR, Marcalváros - csatorna javítás kezdődik a napokban a Kovács Margit u. 15. sz. társasház előtt. Háromméteres mélységben kell felbontanunk a főgyűjtő csatornát a hiba elhárításához. Kérjük, vezessenek óvatosan, aki teheti válasszon más útvonalat! 

GYŐR - Pálfy u. 4. - csőtörés miatt ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez

2021. május 07. 12:44

GYŐR, Pálffy u. 4. - köszönjük türelmüket, megjavítottuk a csőtörést. Jövő hét hétfőn a teljes vízbekötést kisceréljük. Vízelzárással érintett fogyasztóinkat értesíteni fogjuk! 

Győr, Kálmán Imre út

2021. április 28. 11:03

GYŐRSZENTIVÁN, Kálmán Imre út - április 24-én vízbekötést javítunk a Kálmán Imre u. 79. sz, előtt. Szombaton délelőtt a környéken kalók más irányból jutnak majd vízhet, ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. Mosás előtt érdemes allanőrizni a vízátlátszóságát. 

GYŐR - Ifjúság krt. 38.-48. hétfőre érdemes vizet tartalékolni

2021. április 23. 13:15

Köszönjük türelmüket, végeztünk a javítással! 

GYŐR - Adyváros - köszönjük türelmüket!

2021. május 07. 12:40

Elhárítottuk a hibát a Kodály Zoltán utcában, a sérült rossz állapotú vezetéket végleg kikapcxsoltuk a hálózatból. Köszönjük türelmüket!

GYŐR -VÁMOSSZABADI - Szitásdomb lakópark

2021. április 12. 18:40

Április 9-én pénteken reggel 9 óra környékén egy üzemzavar miatt lecsökkent a víznyomás a Szitásdomb lakóparkban. A hibát szakembereink elhárították, a szolgáltatás helyreállt. A lakóparkban pénteken délelőtt levegős lehet a víz, a légbuborékok fehérre színezhetik a vizet és szürkés elszíneződés is előfordulhat. 

GYŐR - Répce utca - hibaelhárítás

2021. április 12. 18:41

Enyhe vízszivárgásra vonult ki ügyeletünk kedd délelőtt Győr-Marcalvárosba, a Répce utcába. A vezeték kibontása után néhány percigh magasra tört a víz, de gyorsan rákerült a jívítóbilincs a csőre. A napokban ki fogjuk cserélni a Répce utca 17. sz. társasház vízbekötését. Az érintetteknek előzetesen értesítést küldünk a terveuett vízelzárásról. 

1 2 3 4 5