Archívum

TÉNYŐ

2019. április 15. 12:00

Április 10-én szerdán délelőttre érdemes előre ivóvizet tartalékolni Tényőn, a Kossuth u. - Külső sor - Kétsor - Békavár utcák térségében. Vízvezeték szerelés miatt szerdán 8 órától 14 óráig szünetelni fog a vezetékes vízszolgáltatás. Előbbi visszanyitás lehetséges. A Rigácsi u. 8. sz. előtt ideiglenes vízvételi helyet alakítunk ki.

CIRÁK - DÉNESFA

2019. április 15. 11:55

Köszönjük türelmüket, 2019. április 4-én csütörtökön egyy sürgős hibaelhárítás miatt víznyomás csökkenéssel és vízhiánnyal találkozhattak. A déli órákra sikerült helyreállítani  a vízszolgáltatást.

ABDA - BÖRCS - IKRÉNY és GYŐR-PINNYÉD

2019. április 07. 08:37

Köszönjük türelmüket, sikeres volt az éjszakai javítás, a hálózat kora hajnaltól ismét működik, a vízszolgáltatás fokozatosan áll helyre!  Előzmény: sürgős éjszakai volt szükség a településeket ellátó ivóvíz főnyomó vezetéken, ezért 2019. április 3-án szerdán 22 órától másnap hajnali 3 óráig víznyomás csökkenéssel és vízhiányal találkozhattak a fenti körzetekben .

GYŐRSZENTIVÁN - Kálmán Imre út és Kishegyi út

2019. április 07. 08:36

2019. április 3-án szerdán, 8 órától 14 óráig, szünetelni fog a vezetékes vízszolgáltatás Győrszentivánon a Kálmán Imre utcában a Vajda János utcai csomóponttól északra, a Kishegyi utcában teljes egészében, valamint az Eisemann Mihály és Ábrahám Pál utcák előtti szakaszon. A körzetbe ivóvizes tartálykocsit iránytunk. Javasoljuk, szíveskedjenek félretenni a fogyasztásunkak megfelelő mennyiségű  ivóvizet . 

Állatkerti belépőket nyerhet a beküldött képével!!

2019. április 01. 16:55

 Ha valaki szeretne ellátogatni a győri állatkertbe, küldjön nekünk egy víztorony látogatáson készült képet! A felvételeket a kviz@pannon-viz.hu címre, vagy Facebook oldlunkra várjuk! A jól sikerült képeket közzétesszük! 

 

DUNASZENTPÁL- MECSÉR vízhálózat öblítés

2019. április 01. 16:35

Március 18-19-20 közt  DUNASZENTPÁL és MECSÉR térségében víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre számíthatnak. Az utcai vízvezetékekekt öblítjük. , GAz öblítések idejére érdemes vizet tartalékolni ezeken a településeken, de ivóvizes tartálykocsi is lesz a helyszínén.  Győrújfalun, Győrzámolyon, Győrladaméron és Dunaszegen végeztünk az öblítéssel, köszönjük türelmüket! - további információk a képre  kattintva 

GYŐR - Áldozat utca és környéke 2019. március 8.

2019. március 12. 18:01

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez Győr-Révfaluban, az Áldozat utca környékén, és a Hédervári út egy szakaszán, március 8-án pénteken 8 órától 14 óráig. A tartálykocsi a Duna utca - Áldozat utca csomópontban lesz. Előbbi visszanyitás lehetséges, a környéken víznyomás ingadozásra és átmeneti víz elszíneződésre számíthatnak. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.. 

GYŐR - Vízvezeték felújítások 2019. február

2019. április 01. 16:40

 Lehel utca - Hűtőházi u. -  Pusztaszeri út - Szabolcska út - Reptéri út - Aradi vértanuk útja - Czuczor Gergely utca -Külső Bácsai út - Újkapu utca -cikkünkben az aktuális víziközmű felújításokról számolunk  be

GYŐR - Aradi Vértanúk útja

2019. február 18. 17:16

Kérjük, vezessenek óvatosan Győrben az Aradi Vértanúk útja -  Bajcsy Zsilinszky út csomópontban! Január 18-án kicseréltünk egy vízbekötést, az átvágást ideiglenesen csak betonozásal tudtuk helyreállítani. Köszönjük türelmüket!

GYŐR - csőtörést javítottunk a Verseny utcánál - köszönjük türelmüket!

2019. január 22. 21:06

2018. január 9-én szerdán délelőtt vízvezetéket javítottunk Győrben a Verseny utca és a Szigethy A. utca csomópont környékén. Szerdán a déli órákban a környéken víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre lehet száámítani. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. 

Gazdára talált a karácsonyi szódagép

2019. január 22. 21:07

A karácsonyi Viz-Kvíz helyes megfejtői közül  JÁNOKI ISTVÁNNÉ, Győr, Kodály Zoltán utcai olvasónknak kedvezett a szerencse. Gratulálunk! A kérdéseke adott helyes válaszokat a képre kattintva olvashatják.

TÉNYŐ- SOKORÓPÁTKA - köszönjük türelmüket

2019. január 04. 06:03

2018. december 10-én hétfőn délután csőtörést javítottunk Tényő és Sokorópátka közt. A hibaelhárítás idején a települések magasabb fekvésű részein víznyomás csökkenéssel, esetenként vízhiányal találkozhattak. A sérült főnyomó vezetéket munkatársaink megjavították. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

GYARMAT - Vízhálózat mosatás

2018. december 29. 10:33

November végén a nappali órákban ingadozhat a víznyomás Gyarmaton, a vízvezeték hálózat öblítése miatt. A napokban ért véget a felújítás a Gyarmati vízműtelepen - tudtuk meg Németh Szilárd üzemelés vezetőtől. Kicseréltük a technológiai vezetékeket, korszerű, energiatakarékos blokk szivattyúkat telepítettünk .

CSORNA - FARÁD - DÖR - vízhálózat öblítés

2019. január 03. 21:53

2018. november 5 től november 23-ig az éjszakai órákban átmeneti nyomásingadozásra és vízelszíneződésre számíthatnak. A megszokott jó vízminőség fenntartása érdekében a vízellátó csőhálózatot rendszeresen öblítenünk kell.  Munkatársaink az éjszakai órákban öblítik az utcai vízvezetékeket, hogy minél kisebb kellemetlenséget okozzanak. Az öblítési munkákkal szakaszosan haladunk, a vízműteleptől távolodva. 

GYŐR - Lajta utcai gyalogátkelő - köszönjük türelmüket!

2018. november 18. 12:46

A gyalogátkelő melletti zöld területen csőtörés történt a főnyomó vezetéken. A hibát javítottuk, de az itt lévő tűzcsap leágazás miatt egy speciális alkatrészre volt szükség. A beépítés elkészült, köszönjük türelmüket!

GYŐR - Engel lakópark

2019. április 15. 12:03

Köszönjük türelmüket, április 8-án a déli órákra helyreállt az ivóvíz szolgáltatás a győri Engel lakóparkban. Egy új társasház vízvezeték rákötése miatt víznyomás csökkenéssel és vízhiánnyal találkozhattak, a délelőtti óákban. 

Győr Kisbácsa, Nagybácsa, Szitásdomb, Ergényi lakótelep, valamint Vámosszabadi - Szitásdomb lakópark

2019. április 18. 17:37

Április 8-án hétfőtől várhatóan április 18. csütörtökig, munkanapokon, 8 órától 14 óráig vízhálózat tisztítás miatt ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz a fenti városrészekben, lakóövezetekben. Javasoljuk, hogy szíveskedjenek féretenni a nappali órákra  fogyasztásuknnak megfelelő mennyiségű ivóvizet. A fehér ruhák mosása előtt pedig érdemes ellenőrizni a víz átlátszóságát.

KISBAJCS

2019. április 07. 08:38

Április 5-én pénteken 8 órától 14 óráig Kisbajcs térségében, a Szavai csatornától délre elhelyezkedő utcákban érdemes előre tartalékolni a fogyasztásunknak megfelelő mennyiségű ivóvizet. A fehér ruhák mosása előtt célszerű lesz ellenőrizni a víz átlátszóságát. A szakemberek sűrített levegővel tisztítják a vízhálózatot. Várhatóan ezzel sikerül befejezni a kisbajcsi hálózat tisztítást .  

GYŐR- átmeneti víznyomás változás és vízelszíneződés várható a keleti városrészekben

2019. április 01. 16:32

Víznyomás változás és átmeneti vízelszíneződés fordulhat elő Győr keleti városrészeiben, elsősorban Gyárváros, Adyváros , Győrszabadhegy térségében, március 28-án. Vízhiány sehol sem lesz, de a fehér ruhák mosása előtt érdemes ellenőrizni a víz átlátszóságát. A változás oka, hogy a Győrt ellátó ivóvíz főnyomó vezetéken a Pesti út- Reptéri út térségében hibaelhárításra lesz szükség. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük  !

GYŐR - Likócs városrész - éjszakai hálózat öblítés

2019. április 01. 16:33

A Reptéri úti főnyomócső felújítás idején Likócs városrészben lakó fogyasztóink más irányból jutnak ivóvízhez. A változás miatt nyomás ingadozásra és átmeneti víz elszíneződésre számíthatnak. Apró légbuborékok is megjelenhetnek a vízben, melyektől enyhén fehéres színe lehet a csapvíznek. A légbuborékok 1-2 perc alatt távoznak a vízből. Az új forgalmi csomópont környékén már tavaly elkezdődött a munka, most 200 méter ivóvíz főnyomó vezetéket cserélünk a Reptéri út mellett . 

GYŐR, 2019 március - víziközmű felújítások

2019. április 18. 17:38

Cikkünkben beszámolunk az Áldozat utca, Külső Bácsai út, Reptéri út, Lehel út, Hűtőházi út, Pusztaszeri út, Szabolcska utca környékén zajló víziközmű beruházásokról. Ha kérdése van, közvetlen a szakértőktől kaphat választ .   

GYŐR - Sport utca és környéke

2019. február 28. 16:14

GYŐR, Sport utca - ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez a Sport utcában és környékén 2019. február 26-án kedden délután. A környékbeli építkezésen, útátfúrás közben megrongálták az ivóvíz vezetéket. A hiba elhárításán dolgozunk.

GYŐR - Teleki út

2019. február 18. 17:15

Győr, Teleki út - helyreállítottuk a vízszolgáltatást a ma délelőtti csőtörés helyszínén, a Bajcsy Zsilinszky úti körforgalomnál. A csomópont környékén hétfőn délután ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. A fehér ruhák mosását célszerű későbbre halasztani. Képünkön Szalay Hencz, a győri vízhálózat munkatársa mutatja a javításhoz használt alkatrészt. Az útfelbontás helyét még ma este zúzottkővel visszatöltjük. Kérjük, a környéken vezessenek óvatosan! Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket kérjük!

GYŐR - vízvezeték javítás a Csokonai utcában

2019. január 11. 08:49

2019. január 10-én csütörtökön déelőtt, 8-tól 12 óráig vízvezeték javítás miatt szünetel a vízszolgáltatás Győrben, a Csokonai utcában. A Szigethy A. u. és a Mónus Illés utca közti szakaszon lesz a vízelzárás, érintett fogyasztóinkat kiértesítettük.  Előbbi visszanyitás lehetséges. Csütörtökön a déli órákban a Csokonnai utca környéken víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre lehet számítani. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük! 

Ünnepi víz-esetek

2019. január 22. 16:41

Az ünnepi időszakában messze bejött a papírforma, jóval kevesebb csőtörés volt a szokásosnál. Vízbekötés javításra a Pengős, Nyár és Csaba utcákban volt szükség, mindhárom helyen, a járdán bontottuk fel a burkolatot. Az utolsó gerincvezeték törés december 19-én volt, az Iparkamara mögött, ahol a közeli építkezés teherautói alatt roppant meg a vízvezeték. 

GYŐRÚJBARÁT - köszönjük türelmüket

2019. január 04. 06:06

2018. december 12-én szerdán Győrújbaráton a Veres Péter és az István utcák vonalában, a Gárdonyi és a Széchenyi utcai csomópont közt vízhálózat karbantartási munka miatt szünetelt a vízszolgáltatás. A  környéken ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez. A karbantartást befejeztük, köszönjük ürelmüket.  Az okozott kellemetlenségért szíves türelmünet és megértésüket kérjük!

Adler Szabolcs és Halász Péter nyerte a kismarkolót Mikulásra!!

2019. január 22. 21:03

Megdupláztuk a nyereményt, így két kisgyermeknek hozott a mikuulás kismarkolót! A két szerencsés nyertes ADLER SZABOLCS nyúli és HALÁSZ PÉTER himodi kisdiák! Gratulálunk!  

Védekezzünk a fagykárok ellen - VIDEO

2019. március 01. 16:39

Megérkezett a hideg, vigyázzanak a vízmérőkre, vízvezetékekre. Mínusz 4 Celsius fok alatt már akkor is számíthatunk fagykárokra, ha a vízmérő akna fedele félre van csúszva. Ha nem vigyázunk, kár fog minket érni: nemcsak az elfagyott mérő pótlásának költségei, de az elfolyt víz díja is minket terhel. 

ÉCS-GYARMAT-TÉT köszönjük türelmüket, befejeztük a szennyvíziszap kiszállítást

2019. április 01. 16:33

Écs térségében március 5-én, Gyarmat és Tét közt pedig március 7-én és 8-án megtörtént a szennyvíziszap kiszállítása.  A szeles száraz időnek köszöhetően alig volt bűzpanasz, az iszapot a lehető leggyorsabban beszántották a gazdák. Köszönjük türelmüket !  

GYŐR-RÉVFALU- csütörtökön más irányból jutnak vízhez (2018. okt. 18. )

2018. október 23. 12:11

Víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre számíthatnak Győr-Révfalu térségében október 18-án csütörtökön 8 órától 16 óráig. A szakemberek a révfalui városrész megnövekedett vízfogyasztást kiszolgáló új, Zemplén utcai főnyomó-vezetéket kötik csütörtökön délelőtt kötik rá a Hédervári úti főnyomócsőre. A szerelés idején a térség folyamatos vízellátását egy ideiglenes, föld feletti vezeték biztosítja majd. Az elszíneződést az ivóvíz vas és mangán tartalma okozza. A ivóvíz továbbra is fogyasztható, fürdésre ugyanúgy használható, de a fehér ruhák mosását célszerű lesz péntekre halasztani. Az okozott kellemetlenségéért szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

1 2 3 4 5