Válogatás legolvasottabb cikkeinkből

 

Vízminőség - vízkeménység 

Kávéfőzőt, vasalót, vagy mosogatógépet vásárolt? Cikkünkből megtudhatja, hogy az Ön lakóhelyén milyen kemény a víz. Itt találja részletes vízminőségi adatainkat, településenként. 

 https://www.pannon-viz.hu/cikk/vizkemenyseg.html

 

  

 

Víz és csatornadíjak, rezsicsökkentés, díjkalkulátor

2013. július 1-jétől 10%-kal csökkent a víz- és csatornadíj, az alapdíj, valamint a nem közművel összegyűjtött szennyvíz díja lakossági felhasználók, társasházak, lakásszövetkezetek lakossági felhasználói esetében. Díjkalkulátorunkkal kiszámíthatja, mennyit kell fizetnie. 

https://www.pannon-viz.hu/cikk/rezsicsokkentes.html

 

   

 

Váltson e-számlára!

Ha már fizetni kell, tegye meg a legegyszerűbben! Kényelmes, biztonságos és ingyenes! A Pannon-víz Zrt. megkezdte e-számla szolgáltatását lakossági ügyfeleinek, mellyel gyorsan, biztonságosan kaphatják meg számlájukat és kényelmesen egyenlíthetik ki számlatartozásukat.

 https://www.pannon-viz.hu/cikk/e-szamla-a-legjobb-megoldas.html

 

 

 

Vizes jótanácsok ingatlan vásárláshoz

Cikkünkben összefoglaljuk, mit érdemes ellenőrizni egy családi ház vagy nyaraló vásárlásakor a házi vízvezetékeknél.

https://www.pannon-viz.hu/cikk/jo-tanacsok-ingatlan-vasarlashoz.html

 

  

 

Elhasznált védőeszközök

Kérjük, hogy az elhasznált védőeszközöket, kesztyűket, maszkokat és egyéb egészségügyi teékeket ne a wc-be, lefolyókba dobják. A szennyvízhálózatban és szivattyúkban dugulásokat okoznak az oda nem való anyagok. Javasoljuk, hogy ezeket az anyagokat gyűjtsék műanyag zacskóba, majd jól összekötve tegyék a kommunális hulladék közé. Ezzel az apró lépéssel is sokat tesznek a járvány terjedésének megfékezéséért.

 https://www.pannon-viz.hu/cikk/kerjuk-az-elhasznalt-vedoeszkozoket-ne-dobjak-a-wc-be-lefolyoba.html

 

 

 

Ha eldugult a víznyelő - VIDEO

Kérjük, lehetőség szerint tartsák szabadon a víznyelők környékét, hogy azok működni tudjanak. A víznyelők ellenőrzése és tisztítása folyamatos, és köszönjük, hogy hibabejelentéseikkel is segítetik munkánkat. Aki víznyelő dugulást szeretne bejelenteni, kérjük hívja a 06 80 20 40 86 os zöld számot! 

https://www.pannon-viz.hu/cikk/ha_eldugult_a_viznyelo.html

  

 

 

 

 

Víztisztító ügynökök szemfényvesztése - VIDEO

Ne dőljenek be a házaló víztisztító ügynököknek, akik vízvizsgálat ürügyén balekokat keresnek és borsos áron megvetetik velük a csodálatos berendezésüket. A készülék mindent eltávolít a vízből, de természetesen csak abból a vízből, amit előzőleg már valaki ivóvíz mnőségűre megtisztított. Videónkban láthatják az átverés részleteit

https://www.pannon-viz.hu/cikk/szemfenyvesztes.html

 

 

 

 

 

Csatornabűz? Van megoldás! 

 

 Társasházak, többszintes épületek lakásaiban előfordulhat, hogy a fürdőszobában, mellékhelységekben vagy a lépcsőházban penetráns szag terjeng. Az ingatlan tulajdonosa joggal gondolhat arra, hogy valami nincs rendben a szennyvízelvezető rendszer körül, és igaza is van. 

 https://www.pannon-viz.hu/cikk/mi_ez_a_buz_a_lakasban.html

 

 

Előzzük meg az elöntéseket! Kérjük, ne vezessen csapadékvizet a szennyvízelvezető csatornába!

Záporoknál ez a mélyebb fekvésű területek elöntéséhez vezet, fel fog törni az utcára a csatorna tartalma!

 

https://www.pannon-viz.hu/cikk/elozzuk-meg-az-elonteseket.html