Archívum

BÖRCS - helyreállítottuk a vízszolgáltatást, este még ingadozhat a víznyomás

2020. október 09. 09:22

BÖRCS - csütörtökön délután egy kitört tűzcsap okozott gondot Börcsön. Előbb lecsökkent víznyomással, később vízhiánnyal találkoztak a település lakói. Az üzemzavart az okozta, hogy 2020. október 8-án délután Abda északi részén, a Pillingér pusztánál ismeretlenek kitörtek egy tűzcsapot.  Munkatársaink délután öt órára helyre tudták állítani a vízszolgáltatást.   

TÁJÉKOZTATÁS

2020. október 12. 21:26

 Ezúton is tájékoztatom fogyasztóinkat, hogy  sajnálatos módon cégünk munkavállalói között pozitív koronavírus tesztet mutattak ki a vizsgálatok. Társaságunk haladéktalanul megtette a szükséges intézkedéseket.  Valamennyi érintett munkatársunkat a cég költségén kivizsgáltattunk, és további kontakt vizsgálatot rendeltem el. Ahol lehetséges, dolgozóink azonnali hatállyal teljes Home Office munkavégzésre állnak át. Az átállás a szolgáltatást nem érinti, az ügyfélszolgálati munka elektronikus rendszerben tovább folytatódik. Ügyfélszolgálati elérhetőségeink >>> 

GYŐR - IPARI PARK - sikerült helyreállítani a vízszolgáltatást

2020. október 08. 13:13

2020. október 7-én szerdán 9:30-kor földmunka közben megsértették a Győri Ipari Parkot ellátó főnyomó vízvezetéket.  Felkészültünk az Ipari Park 10-től 12-ig tartó vízelzárására. Most kapzuk a hírt, hogy a hibát sikerült úgy elhárítani, hogy az Ipari Park vízellátása folyamatos maradt. Köszönjük türelmüket! 

Rácz Attila István - változások a Pannon-Víz Zrt.-nél

2020. október 12. 21:14

Rácz Attila István, a Pannon-Víz Zrt. szeptember 1-én kinevezett elnök-vezérigazgatója jelentős szervezeti, és ezzel kapcsolatban személyi változásokat hajtott végre a társaságon belül. Az elnök-vezérigazgató a Győr-Plusz médiának nyilatkozott a változásokról. 

 

GYŐR - Rát Mátyás tér - csatorna javítás

2020. október 06. 08:44

Vezessenek óvatosan Győrben, a Rába kettős híd újvárosi lehajtójánál! Csatorna javítás miatt bontottuk fel az úttestet. Az Aranyszarvas fogadó szennyvíznyomócsövét újítottuk fel, új műanyag csővel béleljük ki a régi vezetéket. A körforgalmi csomópontban munkagépek mozgására számítsanak. A hét közepétől ismét átjárható lesz a lezárt szakasz. 

GYŐR- fertőtlenítették a Pannon-Víz Zrt. ügyfélszolgálatát és központi irodaházát

2021. október 11. 12:22

A Pannon-Víz ZRt. ügyfélszolgálatán és központi irodaházában megtörtént a teljes körű fertőtlenítés. Az ügyfélszolgálat átmeneti ideig zárva tart, a félfogadás elektronikus úton folyamatos >>> Kollégáinknak mihamarabbi gyógyulást kívánunk! Rácz Attila elnök-vezérigazgató

Hegyi Zoltán vezeti a PANNON-VÍZ Elnöki Tanácsadó Testületét

2020. október 06. 17:29

A „Hegyi Zoli” név fogalom, olyan érték, melyre vigyáznunk kell! Nagyon örülök, hogy igazgató úr elfogadta a felkérésemet, mert még hosszú ideig szeretném magam mögött tudni támogatását- fogalmazott Rácz Attila elnök vezérigazgató. Riportunkban Hegyi Zoltánnal, a PANNON-VÍZ Elnöki Tanácsadó Testületéek vezetőjével beszélgettünk.

GYŐR - Honvéd liget -köszönjük türelmüket!

2020. október 01. 16:58

Csőtörés történt csütörtök reggel a Honvéd ligetben, az önkormányzati irodaházban és a Szárnyaskerék Hotelben a javítás idején ivóvizes tartályból juthattak vízhez. Köszönjük türelmüket, a hibát elhárítottuk.

Győr - Bálint Mihály utca - köszönjük türelmüket!

2020. október 01. 09:20

Csőtörést javítottunk Győr-Újvárosban, a Bálint Mihály utcában, a Transzpotház köznél. A hibát elhárítottuk, szerda délután a környéken ingadozni fog a víznyomás és levegős lehet a víz. Köszönjük türelmüket! 

Győr - Őrhely utca

2020. szeptember 30. 15:37

Csőrtörést javítunk Győr-Kismegyeren, az Őrhely utcában. Szerelőink a helyszínen vannak, a hiba elhárításán dolgozunk, várhatóan 1-2 órán belűl helyre tudjuk állítani a vízszolgáltatást. Szerdán délután az Őrhely utca környén ingadozni fog a víznyomás, levegős lesz az ivóvíz, és átmeneti vízelszíneződésre is számíthatnak.- Köszönjk türelmüket! 

Győr, Szent Imre u. - József A. u. csomópont

2020. szeptember 26. 09:06

Földmunkagép markolta el a vízvezetéket pénteken délben Győrben, a József A. u. -Szent Imre út csomópontnál, a József A. u. 109. sz. ingatlan előtt. Valószínű, hogy sikerül utcai vízelzárás nélkül megjavítani a csőtörést. A környéken víznyomás ingadozásra számítsanak, szerelőink a helyszínen vannak. 

GYŐR-SZABADHEGY - hétvégén elszíneződött vízzel találkozhattak - köszönjük türelmüket

2020. szeptember 30. 13:10

Győr-Szabadhegyen szeptember 26-án szombaton és 27-én vasárnap átmeneti vízelszíneződéssel találkozhattak. Egy új főnyomó vezetékethelyeztünk üzembe az Ipari Parkban, emiatt más irányból jut vízhez a városrész.  Az ivóvíz elszíneződéseket az utcai vízvezetékekben leülepedett vas-mangán vegyületek felkeveredése, illetve a rendszerbe bekerült levegő okozza. A világos ruhák mosását célszerű lesz későbbre halasztani. 

GYŐR - Otthon utca és Kartács utca

2020. szeptember 24. 13:26

Ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez Győrben, az Otthon utca - Kartács utca térségében 2020. szeptember 23-án szerdán délelőtt. A vízszolgáltatást helyreállítottuk, csütörtökön még pár perces vízelzárásra szükség lesz a kicserélt vezeték csatlakoztatásához. Visszanyitás után ingadozni fog a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet a víz. Köszönjük türelmüket! 

Terjedhet-e a koronavírus ivóvízzel vagy szennyvízzel?

2020. szeptember 30. 15:48

Jelen tudásunk szerint a koronavírus egy légúti vírus, amely elsősorban emberről emberre, cseppfertőzéssel terjed. Bár a legutóbbi vizsgálatok kimutatták a vírust fertőzött személy vizeletében, illetve székletében (nagyon kevés vizsgálat alapján), egyelőre nincs közvetlen bizonyíték ilyen úton történő terjedésre. 

Győr Szitásdomb u. és Bárányréti u.

2020. szeptember 22. 07:49

Hétfőn délelőtt Győrszentivánon a Bárányréti utcában és Győr-Kisbácsán, a Szitásdomb utcában javítottunk csőtörést. Mindkét helyen helyreállítottuk a vízszolgáltatást. Visszanyitás után ingadozni fog a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet a csapvíz. Köszönjük türelmüket!  

Búcsúzunk szeretett munkatársunktól: Musitz Andrea

2020. október 14. 10:31

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett munkatársnőnk Musitz Andrea, a Pannon-Víz Zrt. értékesítési osztályának dolgozója 2020. október 8-án, életének 53-ik évében, hirtelen fellépő keringési rendellenességben váratlanul elhunyt. Emlékét megőrizzük, osztozunk a hozzátartozók fájdalmában!

GYŐR - Zrínyi utca és Egysori út - két kisebb javítás csütörtök délelőtt

2020. október 08. 17:15

Október 8-án csütörtökön délelőtt Győr-Nádorvárosban, a Zrínyi utcában és Győr -Szentivánon az Egysori úton dolgozunk. Utcai vízelzárást nem tervezünk, de a javítások helyszínén rövid  ideig ingadozhat a víznyomás. Köszönjük türelmüket! 

LÉBÉNY - elszíneződhet az ivóvíz a déli városrészben

2020. október 07. 10:36

LÉBÉNY - kedden vízelszíneződéssel találkozhatnak fogyasztóink a település déli részén, a Magyar u. - Gábor Áron u. - Vörösmarty utca térségében. Az ivóvíz elszíneződését vas és mangán vegyületek okozzák, melyek a felgyorsult vízáramlás miatt felkeveredtek az utcai vízvezetékekben. Az elszíneződött ivóvíz nem káros az egészségre, ülepítés után a víz fogyasztható.

Új kihívás októberre: Aqua Challenge

2020. október 08. 17:15

EGY HÓNAP A VÍZIVÁS JEGYÉBEN! Csatlakozz a kihíváshoz és október 1-31. között próbáld meg csak vízzel csillapítani a szomjad! TUDTAD? Az emberi testnek átlagosan 70%-a víz. A nap folyamán elvesztett vízmennyiség folyamatos pótlása feltétele a tüdőnk, szívünk, agyunk és egyéb szerveink megfelelő működésének, és hozzájárul a fizikai teljesítőképesség szinten tartásához, sőt a testsúly megőrzéséhez is. Nyereményjátékon is részt vehetsz, részletek rövidesen!

 

Bemutatkoznak üzemmérnökség vezetőink: Spissich Ákos, Győri üzemmérnökség

2021. október 11. 12:15

Spissich Ákos  a Pannon-Víz Zrt. Győri Üzemmérnökségének vezetője. 1994-ben a kecskeméti Automatizálási és Műszaki Főiskolán szerezett gépészmérnöki diplomát. 1995-ben állt munkába a Pannon-Víz Rt-nél. Ebben a 25 évben több helyen és munkakörben is dolgozott a társaságon belül, valamint 2007-ben vízellátás – csatornázás szakmérnöki diplomát szerzett... 

Munkatársat keresünk: vízhálózat szerelő, karbantartó

2020. október 04. 14:03

A PANNON-VÍZ ZRT munkatársat keres Győri Üzemmérnökségére vízhálózat szerelő, karbantartó munkakörbe.  Várjuk jelentkezését, amennyiben víz-, csatorna- és közműrendszer-szerelő szakképesítéssel, illetve szakmai gyakorlattal rendelkezik! Hosszú távú munkalehetőséget kínálunk azonnali munkakezdéssel, határozatlan idejű szerződéssel...

GYŐR - Kálvária u. - Bakonyi u. - Práter u. csomópont környéke

2020. október 01. 14:57

Csőtörés történt egy tervezett vízszerelési munka során Győrben, a Kálvária u - Bakonyi u.- Práter u. csomópontban. Rövid ideig szünetelt a vízszolgáltatás a környéken. A hibát elhárítottuk, csütörtökön kora délután levegős lesz a víz és átmeneti nyomásingadozásra számíthatnak. 

IKRÉNY - köszönjük türelmüket!

2020. október 01. 11:07

Ikrényben szeptember 30. szerda éjszaka vízvezetéket öblítettünk, csütörtökön a reggeli, délelőtti órákban még levegős lehet az ivóvíz . Köszönjük türelmüket!

TÉT és GYARMAT - a csapadékos idő miatt késni fogunk a szennyvíziszap kiszállítással

2020. október 01. 09:47

A Tét és Gyarmat közt elhelyezkedő szántóföldekre szeptember 23-tól szeptember 30-ig terveztük kiszállítani a szennyvíziszapot. A kiszállítást elkezdtük, de sajnos az eső miatt le kellett állítani a munkát. Néhány nap múlva újra tudunk kezdeni, ahogy a szántóföldekre rá lehet menni a munkagépekkel.  A termőföldeken szétterített iszapot a gazdák a lehető leggyorsabban beszántják-betárcsázzák, így az iszapban lévő tápanyagok hasznosulni tudnak.

Ha eldugult a víznyelő - VIDEO

2021. július 22. 14:11

Kérjük, lehetőség szerint tartsák szabadon a víznyelők környékét, hogy azok működni tudjanak. A víznyelők ellenőrzése és tisztítása folyamatos, és köszönjük, hogy hibabejelentéseikkel is segítetik munkánkat. Aki víznyelő dugulást szeretne bejelenteni, kérjük hívja a 06 80 20 40 86 os zöld számot! 

GYŐR-PINNYÉD, ABDA, BÖRCS - tegyenek félre vizet kedd éjszakára

2020. szeptember 30. 15:47

Győr-Pinnyéd, Abda és Börcs területén szeptember 29-én kedden este érdemes lesz ivóvizet félretenni, mert 23 órától másnap hajnali 2 óráig szünetel majd az ivóvíz szolgáltatás. Egy új vízelzárót építünk be a főnyomó vezetékbe.  Szeptember 30-án szerda hajnalban  nyomásingadozás és átmeneti vízelszíneződés fordulhat majd elő .

Új főmérnök a Pannon-Víz Zrt.-nél

2020. szeptember 30. 15:49

Molnár Rita 2006-tól a Pannon-Víz Zrt. Kapuári Üzemmérnökségét irányította, a környék huszonegy településének vízellátásáért és szennyvízelvezetéséért felelt. Nevéhez fűződik a Kapuvári Szennyvíztisztító teljes korszerűsítése, amely rövidesen a gázmotorok felszerelésével válik teljessé. 2020. szeptember 22-től a Pannon- Víz Zrt. főmérnöke, a társaság műszaki egységeinek vezetője. 

GYŐR - mai csőtörés javítások

2020. szeptember 23. 14:37

2020. szeptember 22-én szerdán délelőtt Győrben a Lomnic u.- Nagy Imre utca csomópontban, az Otthon u. - Kartács utca csomópontban, és a Magtár u. Solyom u. kereszteződésben javítunk csőtöréseket. A szerelések miatt víznyomás ingadozás, esetleg rövid idejű vízhiány várható. Köszönjük türelmüket! 

 

NAGYSZENTJÁNOS - rövid ideig lecsökkent a víznyomás

2020. szeptember 22. 07:49

2020. szeptember 21-én hétfőn 13 órától Nagyszentjános területén rövid ideig víznyomás csökkenéssel, vízhiánnyal találkozhattak Fogyasztóink. A hibát kijavítottuk, a szolgáltatás fokozatosan mindenhol helreáll. A kora délutáni órákban Nagyszentjánoson  levegős lesz az ivóvíz és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. 

GYŐR - Bükkfa u. Szentiváni u. - Tó utca

2020. szeptember 17. 17:47

2020. szeptember 17-én csütörtökön 8-tól 14-óráig szünetelni fog a vezetékes vízszolgáltatás a Győri Ipari Park egy részén. A vízelzárásra a Hecsei úton zajló főnyomó vezeték cseréje miatt van szükség. Visszanyitás után ingadozni fog a víznyomás, levegős és fehéres színű lesz a víz és a vezetékekben lévő lerakódások miatt szürkés-barnás vízelszíneződés is előfordulhat.Érintett fogyasztóinkat kiértesítettük.