Archívum

Győr - Liszt Ferenc utca - csatorna javítás miatt megváltozik a forgalmi rend

2020. december 04. 16:32

Beszakadt a csatorna a Liszt Ferenc utcában, a javítás idején megváltozik a környéken a forgalmi rend. A Liszt Ferenc utca a Teleki út felől zsákutca lesz, az Újkapu utca irányánból érkezők pedig kihajthatnak a Lukács Sándor utca felé. A szennyvízelvezetés folyamatos lesz, a parkolás és a közlekedés viszon jóval nehezebb lesz. A javítás befejezéséig türelmünet kérjük.  

Vízhálózat mosatás a Rábaközben - köszönjük türelmüket!

2020. november 18. 06:31

 A Dél-Rábaköz településein befejeztük a vízhálózatok őszi öblítését. Köszönjük türelmüket! 

GYŐR - Jereváni út - befejeztük a javítást, néhány napig sávlezárásra számítsanak!

2020. november 16. 09:51

Győr- Jereváni út - köszönjük türelmüket, megjavítottuk a csőtörést, újra van víz a Jereváni úti lakásokban! 2020 november 12 én csütörtök délelőtt egy hajnali csőtörés miatt ivóvizes tartálykocsiból juhattak csak vízhez. A Lepke utcai körforgalom és a József Attila utcai csomópont közt tört el a 150 mm átmérőjű főnyomó vezeték. A Jereváni úton közlekedjenek óvatosan, a József Attila út felé haladva sávlezárásra számítsanak!

NAGYSZENTJÁNOS - víztorony karbantartás

2020. november 12. 18:16

Nagyszentjánoson november 9-én hétfőn reggeltől a kora délutáni órákig víznyomás-ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre lehet számítani. A szakemberek megkezdik nagyszentjánosi víztorony karbantartását, emiatt a környékbeli háztartások más irányból fognak vízhez jutni. Az átállás után néhány órával ismét átlátszó lesz az ivóvíz. A víztorony tartályát felújítják, a gépészeti berendezéseket, csővezetékeket kicserélik. 

 

Győr -Pinnyéden, Abdán, Börcsön és Ikrényben köszönjük a türelmet, befejeztük az öblítéseket!

2020. november 16. 08:09

 Köszönjük türelmüket! Az öbllítésről sóló hirdetések megosztásáért Földiné Majláth Melinda, Veronika Csillagné Varga, Erika Királyné Makrai, Krisztina Farkasné Kiss és Varga Norbert pannon-vizes kulacsot nyert. A nyerteseket értesítjük! 

ÖTTEVÉNY - helyreállítottuk a vízszolgáltatást

2020. november 04. 08:57

Csőtörés történt a települést ellátó ivóvíz főnyomó vezetéken, a vízműtelep melletti szántóföldön tört el a vezeték. A hiba javítását azonal megkezdtük. 16 órától 21 óráig ivóvizes tartálykocsikból juthattak vízhez Öttevényen. A javtás rendkívül nehéz körülmények közt kezdődött  vízzel borított szántófödön. 21 órára sikerült helyreállítani a vízszolgáltatást. Az esti, éjszakai órákban még ingadozni fog a víznyomás a településen. 

GYŐR - TÖLTÉSTAVA - átfúrás az M1 autópálya alatt - VIDEO

2020. november 05. 17:02

2020. október 31-én szombaton délután sikeresen átjutott az ivóvíz főnyomó vezeték az M1 autópálya alatt, Győr és Töltéstava közt. Nyomáspróba és fertőtlenítés után ez a vezeték látja majd el Töltéstava - Pér - Mezöőrs térségét. Az autópálya alatti vezeték 80 méter hosszú, 200 mm átmérőjű, és védőcsőben húzódik. Az új vezeték jóval nagyobb biztonsággal látha mazjd el a környező településeket

 

Szorult helyzetbe került édesanyának segítettek csatornás munkatársaink

2020. október 31. 21:02

A mai nap a slusszkulcsom egy rácsos fedelű aknában landolt Győrben, a kórházi parkolóban. Hívásomra hamar jöttek a Pannon-Víz hibaelhárítói. Nagyon gyorsan odaértek, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, annak ellenére, hogy ilyen trutyiban kellett keresniük a kulcsom, de meglett és nagyon hálás vagyok nekik! Működik is, sikeresen hazajutottam a 15 hónapos kisfiammal, hála nekik...

Győr, Jókai utca - kedden harmadszor száll fel a gőz a csatornából

2020. november 04. 09:50

Kedden hatrmadszor száll fel a gőz a Jókai utcai csatornából. A szűk belvárosi utca alatt 4-5 méteres mélységben húzódó szennyvízcsatornát csőbéleléssel újítják fel. Többször sikeresen használtuk ezt az új módszert - tudtuk meg Lipovics Jánostól, a Pannon-Víz Zrt. Győri Üzemmérnökség vezetőjétől. Az eljárás különösen előnyös ott, ahol viszonylag kevés hely áll rendelkezésre, mélyen van a csatorna és sok más közművezeték, és kábel alatt legalul van a felújítandó csatornánk. A Jókai utcában mindhárom feltétel teljesült. Az utolsó szakasz bélelése következik. 

GYŐR - Szent Imre út

2020. október 25. 11:22

GYŐRSZABADHEGY - csütörtökön 8 órától 12 óráig ismét vízelzárásra lesz szükség a Szent Imre út páros oldalán, a vasúttól a Régi Veszprémi útig, valamint a Régi Veszprémi úton és a Serfőző utcában. Az Iker és a Bagoly utca vízellátása folyamatos marad. A csütörtöki beavatkozásra az épülő kerékpárút miatt lesz szükség, át kell helyeznünk egy tűzcsapot. Visszanyitás után - 2020. október 22-én csütörtök délután- ingadozni fog a víznyomás, levegős lesz az ivóvíz és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. Az érintett területeken érdemes lesz félretenni csütörtök délelőttre fogyasztásuknak megfelelő mennyiségű vizet, de ivóvizes tartálykocsiból is juthatnak vízhez. Köszönjük türelmüket!

GYŐR - Írinyi János utca - köszönjük türelmüket!

2021. október 11. 12:21

Hétfőn reggel csőtörés történt Győrben, az Irinyi János utcában. A hibát elhárítottuk, visszanyitás után ingadozni fog a víznyomás, levegős lesz az ivóvíz és átmeneti elszíneződés is előfordulhat. A mosást érdemes keddre halasztani.     

Győrben napokig esett - tettük a dolgunkat

2020. október 21. 10:03

Az elmúlt napokban szinte folyamatosan esett az eső, ezzel párhuzamosan pedig folyamatosan dolgoznak a megfelelő vízelvezetés biztosításán a Pannon-Víz, a Győr-Szol, az Útkezelő és a Magyar Közút szakemberei. Rácz Attila, a Pannon-Víz vezérigazgatója és a csapadékvízzel foglalkozó operatív törzs vezetője ugyanis az összehangolt munkában hisz, amiből az említett szervezetek mindegyike kiveszi a részét.

IKRÉNY - köszönjük türelmüket, befejeztük a vízhálózat mosatást!

2020. október 18. 12:56

Október 12-től utcáról utcára haladva átöblítettük az ikrényi közterületi ivóvíz vezetékeket. A tervezettnél gyorsabban, összesen négy nap alatt végeztünk.  Az itt használt sűrített levegős vízhálózat mosatás lényegesen gyorsabb és hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé a hagyományos vízöblítésnél. Köszönjük türelmüket!

BŐSÁRKÁNY - kezdődhetnek a csatorna rákötések

2020. október 19. 16:23

Régi álmuk válik valóra a napokban bősárkányi fogyasztóinknak, október 15-től megkedhetik a rákötéseket a szennyvízelvezető rendszerre. Ennek egyik legfontosabb feltétele, hogy igazolnia kell, hogy a házi szennyvízszikkasztók, szennyvízgyűjtők tartalmának elszállítáását. Az ezekben lévő berothadt szennyvíz a közcsatornában erőteljes csatornabűzt okozna.

CSORNA -Liszt Ferenc út

2020. október 10. 12:14

Október 9-én péntek délután több egymást követő csőtörés történt Csornán, a Liszt Ferenc utcában. A szolgáltatást helyreállítottuk. Munkatársaink mindenkit személyesen felkerestek, Köszönjük türelmüket!

GYŐR - Sziget-Újváros -Pinnyéd városrészek

2020. november 23. 12:28

2020. november 18-án szerdán délelőtt ingadozhat a víznyomás és átmenetileg levegős lehet az ivóvíz Győrben Sziget, Újváros és Pinnyéd térségében. A városrészek rövid ideig más irányból fognak vízhez jutni egy karbantartási munka előkészítése miatt.Révfalu Vízműtelep mellett egy vezeték szakasz csőbélelését készítjük elő. Köszönjük türelmüket! 

NAGYSZENTJÁNOS - megjavítottuk a csőtörést, újra van víz az Erdőszél lakóparkban

2020. november 16. 08:47

NAGYSZENTJÁNOS - csütörtök délután csőtörést javítottunk Györnyű és Nagyszentjános közti főnyomóvezetéken. A javítás idején arra kértük Nagyszentjános lakóit, hogy mérsékeljék vízfogyasztásukat.   A javítás sikeres volt, köszönjük együttműködésüket. A település újra a megszolkott irányból jut vízhez. 

 

GYŐR - Kardán utca - átfúrták az ivóvíz főnyomócsövünket - VIDEO

2020. november 12. 10:18

Gázvezeték építés közben ivóvíz főnyomócsövet fúrt át egy idegen kivitelező cég ma délben Győrben, a Kardán utcában. A 300 mm átmérőjű főnyomó vezetéken több száz m3 víz folyt el. Munkatársainknak sikerült a sérült vezetéket kiiktatni a hálózatból, a térség vízellátását pedig más irányból megoldani.  Újabb VIDEO - közvetlen a csőtörés után 

GYŐR-PINNYÉD, ABDA, BÖRCS, IKRÉNY - vízhálózat mosatás

2021. október 11. 12:24

2020. november 6-án pénteken Győr-Pinnyéd városrészben továbbá Abda, Börcs és Ikrény településeken éjszakára érdemes lesz ivóvizet tartalékolni. Vízhálózat tisztítás miatt elszíneződött ivóvízzel találkozhatnak. Ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízhiány is előfordulhat. Éjszakánként 22 órától 04 óráig a térséget ellátó ivóvíz főnyomó vezetékeket tisztítjuk. Az esti fürdést célszerű lesz előbb befejezni, éjszakára vizet félretenni, a mosást pedig a délutáni órákra ütemezni. Jövő héten Győr-Pinnyéden nem csak éjszaka, hanem nappal is mostani fogjuk a vízhálózatot. 

Lakásmérő és mellékmérő cserék 2020. november - december

2020. november 11. 17:52

Közel kétezer-ötszáz ügyfelünk kapott vevelet a napokban, hogy mellékmérőjük hitelessége rövidesen lejár. Győrben valamivel több mint kéterzer vízmérőt alvállalkozónk, a Tömös Kft fog kicserélni, Győrön kívül pedig a pannon-vizes szerelők végzik a munkát. A mellémérők  cseréjét egy 2013 -as törvényi változás miatt a fogyasztó fizeti. Tudnivalókat, tájékozatást a képre kattintva talál.

Búcsúzunk szeretett munkatársunktól: Szemenyei László

2020. november 05. 17:01

1988-tól dolgozott társaságunknál, vízhálózati szerelőként. Nyúl, Pannonhalma és Pázmándfalu körzetében több település vízellátó hálózatának kiépítésében vett részt. A Nyúli Üzemmérnökség hibaelhárító csapatának aktív tagja volt. Egészségi állapota miatt az utóbbi években a hibaelhárítási feladatokból kevesebb részt vállalhatott, gépész-diszpécseri feladatokat látott el a Nyúli Vízműtelepen. 32 éves munkaviszony után idén december 16-án készült nyugdíjba vonulni.

GYŐR - NÁDORVÁROS - Eörsy Péter utca és Liezen Mayer utca

2020. október 31. 20:28

Október 30-án pénteken két vízvezeték javításon dolgozunk, a Liezen Mayer u. 42. sz. előtt egy tűzcsapot cserélünk, az Eörsy Péter u. 9. sz. előtt pedig a vízbekötést cserékjük ki. Az Eörsy Péter utcában rövid ideig szünetelni fog a vízszolgáltatás, érintett fogyasztóinkat kiértesítettük.

GYŐR - Rákóczi u. - megváltozik a forgalmi rend

2020. október 29. 19:38

Néhány napig megváltozik a forgalmi rend Győrben, a Rákóczi út környékén. Kicseréljük a Rákóczi u. 25. sz. ingatlapn víz és csatorna bekötését. Október 27-én kedden délelőtt rövid ideig szünetelni fog a vízszolgáltatás.    

GYŐR - Bajcsy Zs. - Tarcsay V. csomópont - elmarkolták a vízbekötést

2020. október 21. 18:47

Csőrtörés miatt szünetel a vízszolgáltatás Győrben, Bajcsy Zsilinszky út - Tarcsay Vilmos u. csomópontban. Gázvezeték felújítás közben markolták el a vízbekötésünket. Szerelőink a helyszínen vannak, várhatóan még délelőtt sikerül helyreálltani a vízszolgáltatást. A környéken ingadozni fog a víznyomás, levegős lesz a csapvíz és átmeneti vízselszíneződés is előfordulhat. 

KAJÁRPÉC - köszönjük türelmüket!

2020. október 21. 09:43

2020. október 20-án kedden vízhálózat felújítás miatt ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez Kajárpéc több utcájában. A  kitűzött munkát elvégeztük, kedd délután még ingadozhat a víznyomás, levegős lehet a víz és átmeneti vízelszíneződéssel is találkozhatnak. Köszönjük türelmüket! 

TÉNYŐ - Árpád út és környéke - köszönjük türelmüket!

2020. október 21. 09:43

Utcai vízelzárok cseréje miatt ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez hétfőn Tényőn az Árpád úton és a környező mellékutcákban. A munkát elvégeztük, visszanyitás után ingadozni fog a víznyomás, levegős lesz az ivóvíz és átmeneti elszíneződés is előfordulhat. A mosást célszerű lesz kkeddre halasztani. 

Középpontban a fogyasztó - elégedettség felmérés

2020. október 25. 11:25

A Pannon-Víz Zrt. működési területén a felmérést a Kutatópont Kft. kérdezőbiztosai végzik, a mintavétel során kiválasztott felhasználási helyek személyes felkeresésével. A kérdezőbiztos igazolja magát, majd a szolgáltatás és az ivóvíz minőségével, a számlázással, díjfizetéssel, ügyfélszolgálattal, hibaelhárítással kapcsolatban fog kérdéseket feltenni. A felmérés célja az ügyfelek véleményének megismerése, szolgáltatásunk színvonalának emelése.

Bemutatkoznak vezetőink: Lipovics János, Kapuvár-Csornai Üzemmérnökség vezető

2021. október 11. 12:10

2017-től a Pannon-Víz Zrt. vezető munkatársa, 2021. szeptemberétől a Kapuvár-Csornai Üzemmérnökségének vezetője és megbízott főmérnök. Nevéhez fűződik a győri nyersvíz kapacitás jelentős bővítése, a vízhálózat öblítési program kidolgozása. Több jelentős viziközmű rekonstrukciós nagyberuházásban vett részt, irányításával újult meg több térségi vízműtelep. 

Bemutatkoznak üzemmérnökség vezetőink: Bertha Zoltán

2020. október 27. 10:23

1984-ben született, Beleden nőtt fel, első diplomáját a győri Széchenyi István Egyetemen szerezte. Kezdetben környezetvédelmi beruházásokkal, pályázatokkal és közbeszerzésekkel foglalkozott. 2011-től a Pannon-Víz ZRt. Csornai Üzemmérnökségének vezetője. Első nagy munkája a Csorna belvárosában húzódó főgyűjtő csatorna cseréje volt. 

GYŐR - Petőfi tér- töltet csere a biofilterben

2020. október 12. 21:15

Új töltetet kapott a Petőfi téri szennyvízátemelő biofiltere, így a környéken lényegesen enyhülni fog a bűzhatás. Az aktív szén töltet nagy fajlagos felületének köszönhetően megköti a bűzt okozó szerves anyagokat.