Kóstolja meg a palackozott Pannonvizet is!

Meleg ital készítéséhez is kitűnő választás a PANNON-VÍZ Zrt. italadagoló automatája! Rendkívül kedvező ajánlattal várjuk vállalkozások, intézmények jelentkezését: havi 5 ballon rendelése esetén ingyen adjuk az italadagolót, és ingyenes a kiszállítás.

Ügyfélkörünk egyre bővül, egyre többen választják a PANNON-VÍZ italadagoló automatáját: irodákba, iskolákba, munkahelyekre szállítunk. Büszkén mondhatjuk, hogy a finom győri víznek mindenhol sikere van. A 19 literes palackokba a Szigetközben lévő parti szűrésű kútjaink kitűnő minőségű vízét töltjük. A vízkezelés során – hasonlóan a győri csapvízhez - egyedül a vízben lévő vasat és a mangánt távolítjuk el, klórozás vagy bármilyen más vegyszer hozzáadása nélkül. Ne az ország más részéből, esetleg külföldről hozassa a vizesballonokat, válassza a kitűnő helyi terméket, rendeljen a PANNON-VÍZ-től!

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ajánlatunk, a vizrendeles@pannon-viz.hu e-mail címen, vagy a +36 20 346 6069 telefonszámon Érsekné Schőberl Magdolna további felvilágosítást ad.

A Bérleti és szolgáltatási szerződés letölthető itt...

 

ÖSSZES OLDOTT ÁSVÁNYI ANYAG: 520 mg/l

KALCIUM: 99 mg/l
NATRIUM: 15 mg/l
KALIUM:  2,5 mg/l
MAGNÉZIUM ÖSSZES: 25,8 mg/l
KEMÉNYSÉG:160-200 CaO mg/l
PH 7,1 -7,5