Csorna - katasztrófavédelmi gyakorlat

A gyakorlat során az átemelő aknából három különböző módon mentettek ki feltételezetten sérült, eszméletét vesztett embert – tudtuk meg Bertha Zoltántól, a Pannon-Víz Zrt. Csornai Üzemmérnökség vezetőjétől.

Győrsövényház szennyvíztisztító

Legújabb szennyvíztisztítónk 2011. ősztől működik Győrsövényházon. Jelenleg a próbaüzem zajlik, az eleveniszapos technológiával tisztított szennyvíz befogadója a Rábca folyó. Riportunkban Bertha Zoltán, Csornai Üzemménökségünk vezetője mutatja be a telepet.

Vér a csornai csatornában

Január 6-án Csorna belvárosában egy konténerből közel három köbméter vér ömlött ki és került a város csapadékvíz elvezető rendszerébe...

Rábacsécsényi vízmű

A nyolcvanas ével második felében épült Rába parti vízellátó rendszer öt településre juttatja el a mélyfúrású kutakból kiszivattyúzott, majd vastalanított vizet.

Szanyi vízmű

Félmilliárdból épült szennyvízhálózat Győrsövényházon

Elkészült Győrsövényház elmúlt évtizedeinek legnagyobb beruházása, ünnepélyesen átadták a község szennyvízcsatorna-hálózatát és szennyvíztisztítóját.

Rákóczisok Csornán

A vízmű rajzpályázatain való több éves kimagasló szereplésért a csornai II. Rákóczi Ferenc Katolikus Közoktatási Központ tanulóinak 2010. június 15-én bemutató napot tartottunk a csornai vízműtelepen. A bemutató képeit itt láthatják!

1 2
Pályázat