Mórichida Szennyvíztisztító

A szennyvízelvezető rendszer négy település szennyvízét gyűjti össze: Mórichida, Árpás, Rábaszentmiklós és Egyed. Az elosztóhálózat és a szennyvíztisztító 2009-től működik, gravitációs csatornahálózat épült, köztéri szennyvízátemelőkkel. 

Szany Vízmű

A vízellátó rendszer három települést lát el ivóvízzel: Szanyt, Sobort, és Rábaszentandrást. Az elosztóhálózat és a vízműtelep 1969 és 1970 közt épült, Rábaszentandrás 1984-ben, Sobor 1988-ban csatlakozott a rendszerhez.

Rábapordány - új mélyfúrású kutat adtak át

Új mélyfúrású kutat adtak át nemrég Rábapordány vízműtelepen, így jövő tavasztól már két jó minőségű víztermelő kút szolgálja ki a rábaközi vízműrendszer háromezer fogyasztóját.

Húsvéti aranyeső Szilsárkányban

Ragyogott a húsvéti napsütésben a rábaközi Szilsárkány település vízműtelepe. A hetvenes években épült vízműtelepet a közelmúltban újítottuk fel. A  parkosítás során aranyeső bokrok kerültek a vízműtelep kertjébe, melyek idén húsvétra virágba borultak.

Győrsövényház szennyvíztisztító

Legújabb szennyvíztisztítónk 2011. ősztől működik Győrsövényházon. Jelenleg a próbaüzem zajlik, az eleveniszapos technológiával tisztított szennyvíz befogadója a Rábca folyó. Riportunkban Bertha Zoltán, Csornai Üzemménökségünk vezetője mutatja be a telepet.

Félmilliárdból épült szennyvízhálózat Győrsövényházon

Elkészült Győrsövényház elmúlt évtizedeinek legnagyobb beruházása, ünnepélyesen átadták a község szennyvízcsatorna-hálózatát és szennyvíztisztítóját.

Vér a csornai csatornában

Január 6-án Csorna belvárosában egy konténerből közel három köbméter vér ömlött ki és került a város csapadékvíz elvezető rendszerébe...

Szennyvízátemelő felújítás Csornán - VIDEO

Csornán befejeztük a Szent István téri szennyvízátemelő felújítását. Déri István üzemmérnökség vezetőnk nyilatkozik a munkáról. 

Szili vízmű

A szili sportpálya mellett található mélyfúrású kutakból szivattyúzott vizet vas és mangántalanítás után juttatjuk el Szil, Zsebeháza és Magyarkeresztúr fogyasztóihoz.

Rábacsécsényi vízmű

A nyolcvanas ével második felében épült Rába parti vízellátó rendszer öt településre juttatja el a mélyfúrású kutakból kiszivattyúzott, majd vastalanított vizet.

Mórichida Vízmű

A vízellátó rendszer négy települést lát el ivóvízzel: Mórichidát, Árpást, Rábaszentmiklóst és Egyedet.  A gerincvezetékek és a vízbekötések egyaránt műanyag (KMPVC) csövekből készültek. A vízműtelep területén lévő két mélyfúrású kútból védett rétegvízhez, artézi vízhez jutunk.

Rábatamási Szennyvíztisztító

A szennyvízelvezető rendszer Rábatamási település szennyvízét gyűjti össze Az elosztóhálózat és a szennyvíztisztító 2013-tól működik, gravitációs csatornahálózat épült, köztéri szennyvízátemelőkkel. 

Csorna - katasztrófavédelmi gyakorlat

A gyakorlat során az átemelő aknából három különböző módon mentettek ki feltételezetten sérült, eszméletét vesztett embert – tudtuk meg Bertha Zoltántól, a Pannon-Víz Zrt. Csornai Üzemmérnökség vezetőjétől.

Szanyi vízmű

Szennyvízberuházás Rábatamásiban

Jövőre elkészülhet az 500 millió forintos szennyvízberuházás Rábatamásiban.  Spiteller László polgármester szerint decemberben eldőlhet, mely cég végzi a település legnagyobb beruházását...

CSORNA - Rábaközi Napok - VIDEO

Idén ünnepli várossá válásának 40. évfordulóját Csorna. Az évforduló alkalmából rendezett Rábaközi Napok főzőversenyén csapatunk ezüstérmet kapott!

RÁBAKÖZ - „Tudják Önök milyen vizet isznak…?” -VIDEO

Csorna térségéből több fogyasztónk jelezte, hogy egy udvarias, megnyerő modorú hölgy vízminőségi problémát emlegetve, telefonon kereste őket. A Pannon-Víz Zrt. elhatárolódik az akciótól.

Rákóczisok Csornán

A vízmű rajzpályázatain való több éves kimagasló szereplésért a csornai II. Rákóczi Ferenc Katolikus Közoktatási Központ tanulóinak 2010. június 15-én bemutató napot tartottunk a csornai vízműtelepen. A bemutató képeit itt láthatják!

Bogyoszlói vízmű

A Bogyoszló és Jobaháza közt található szépen karbantartott vízműtelepen nemrég cseréltük a gépház technológiai vezetékeit.

Rábapordányi vízmű

2010 tavaszán felújítást kezdtünk a vízműtelep gépázában és az udvari vezetékeken, a vízellátás természetesen a munkálatok idején is folyamatos.