Archívum

Viziközmű terepasztal

2021. február 18. 22:24

Terepasztalunkon egy képzeletbeli városrész makettjén meséljük el, hogyan jut el a víz a vízcsapokba, és hogy mi történik a lefolyón távozó szennyvízzel. Nemrég arra kértük olvasóinkat, írjanak nekünk erről terepesztalról. Nyertesünk így fogalmazott: "Csoda világ kisautó vízforgása jól látható. Terepasztal házikó, ott pedig a tűzoltó. Létráskocsi slagoló dolgozik a szippantó. Kocsik alatt csatorna érkezik a kulacska!

GYŐR - megmértük, milyen hideg a víz

2021. február 19. 13:13

A szigetköz kavicsos talajába fúrt parti szűrésű kutakban 12,5 C˚ hőmérsékletű a víz. Huszonöt-harminc méteres mélységben nem szokott nagyon ingadozni a hőmérséklet. Nyáron is csak legfeljebb két-három fokkal melegebb. Győrbe hatalmas átmérőjű csővezetéken érkezik a víz, ebben nem nagyon tud lehűlni A legnagyobb változás az utcai elosztó vezetékben lehet. A Sió utcai közkifolyónál 11,2 C˚-os hőmérsékletet mértünk. 

Ne dőljön be a házalóknak! - VIDEO

2021. február 14. 16:10

Ne dőljenek be a házaló víztisztító ügynököknek, akik vízvizsgálat ürügyén balekokat keresnek és borsos áron megvetetik velük a csodálatos berendezésüket. A készülék mindent eltávolít a vízből, de természetesen csak abból a vízből, amit előzőleg már valaki ivóvíz mnőségűre megtisztított. Videónkban láthatják az átverés részleteit>>>

GYŐR - Ifjúság körút - a helyreállítás befejezéséig türelmüket kérjük!

2021. február 09. 22:00

Január utolsó hetében főnyomó vezetéket javítottunk Győrben, az Ifjúság körút páratlan oldali társasházai és a hőtáv vezeték közt. A hibát elhártottuk, a zöldterület helyreállításásig szíves türelmüket kérjük!  A hibaelhárítás során a főnyomó vezetéket sikerült nyomás alatt megjavítani, így vízelzárásra nem volt szükség. 

DÖR - megkezdhetők a szennyvízrákötésék

2021. február 11. 17:38

Régi álmuk válik valóra a napokban döri fogyasztóinknak, megkezdhetik a rákötéseket a szennyvízelvezető rendszerre. Ennek egyik legfontosabb feltétele, hogy igazolnia kell, hogy a házi szennyvízszikkasztók, szennyvízgyűjtők tartalmának elszállítását. Az ezekben lévő berothadt szennyvíz a közcsatornában erőteljes csatornabűzt okozna.

Győrladamér - Dunaszeg - Dunaszentpál - Mecsér- helyreállítottuk a vízszolgáltatást

2021. január 21. 20:54

Pénteken délelőtt 9.30-tól fokozatosan áll helyre a vízszolgáltatás  Dunaszeg, Dunaszentpál, Mecsér és Győrladamér településeken. Hajnalban tört el a főnyomócső munkatársaink kicserélték a sérült vezetéket. Visszanyitás után a körzetben levegős lesz az ivóvíz, ingadozni fog a víznyomás és átmeneti elszíneződés is megjelenhet.  A világos ruhák mosását célszerű szombatra halasztani.

GYŐR - Pátzay Pál utca - helyreállítottuk a vízszolgáltatást

2021. január 15. 05:58

2021. janár 3- án vasárnap reggeltől kora délutánig ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez Győrben, a Pátzay Pál u. 38. sz. környékén lévő nyolc épületben.  Az utcai főnyomócső, egy  160 mm es PVC ivóvíz vezeték tört el, a szolgáltatást kora déliutánra sikerült helyreállítani.  - köszönjük türelmüket!

VÁMOSSZABADI - karácsonyi csőtörés az Ipari Parkban

2021. október 11. 12:33

A pannon-vizes hibaelhárítóknak karácsonykor egy Vámosszabadiban történt csőtörés adott munkát. A Duna menti település Ipari Parkjában nagy területet árasztott el a víz. A szigetközi kavics talajban könnyen utat talált magának a csőtöréskor kifolyó víz, így közel 150 m2 -es terület került víz alá. A sérülés helyét hangfrekvenciás beméréssel sikerült azonosítani. A pontos helymeghatározás után a javítás már rutin munka volt. A hibaelhárítás lakossági fogyasztót nem érintett, minden lakóépületben folyamatosan volt ivóvíz.

GYŐR-LIKÓCS tűzcsapot törtek ki a Pesti úton

2020. december 26. 15:11

2020. december 22-én délután tűzcsapot törtek ki Győr - Likócson a Pesti úton. A környéken lecsökkenhet a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. Munkatársaink a helyszínen vannak, várhatóan a sérült tűzcsapot el fogják tudni zárni. Képünk illusztráció

GYŐR - ÚJVÁROS, Bokréta utca és környéke

2021. október 11. 12:32

2020. december 22-én kedden délelőtt Győr Újvárosban, a Bokréta utcában hibaelhárításra volt szükség, rövid idejű utcazárással. A környéken ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. A hibaelhárítás után öblítjük a környék vízvezetékeit. Köszönjük türelmüket!

BAKONYSZENTLÁSZLÓ - vízhálózat karbantartás december 17-én

2020. december 18. 09:20

2020. december 17-én Bakonyszentlászlón a  Kossuth, Dózsa György és a Törökbálint utcákban, közel 60 háztartásban  8 órától 12 óráig szünetel az ivóvíz szolgáltatás. Vízhálózat karbantartást végzünk, előbbi visszanyitás lehetséges. Érintett fogyasztóinkat kiértesítettük a vízelzárásról. Visszanyitás után ingadozni fog a víznyomás és átmeneti vízelszíneződés is lehetséges. 

TÁP - TÁPSZENTMIKLÓS

2020. december 11. 17:13

2020. december 11-én pénteken délelőtt lecsökkenhet a víznyomás Táp térségében egy vízhálózat karbantartási munka miatt. A beavatkozás néhány tápszentmiklósi fogyasztónkat vízhiánnyal is érinti, Őket előre kiértesítettük. Várhatóan a déli órákra helyreáll a megszokott víznyomás.

Szeretnél egy markolót Mikulásra

2020. december 14. 16:55

Gazdára találtak a Mikulásra felajánlott építőjátékok! A nyerteseket értesítettük, nézzék meg e nyertes rajzokat! Az egyik díjazot kiegyerek felajánlotta nyereményét karitatív célra, vele holnap riportot készítünk! 

GYŐR-SZABADHEGY -A Serfőző u. és a Domus környékén tartalékoljanak vizet péntek délelőtt

2020. december 07. 15:09

December 4-én péntek délelőtt vízelzárásra lesz szükség Győr-Szabadhegyen, a Serfőző u. és a Domus raktárváros környékén. Érintett fogyasztóinkat írásban értesíteni fogjuk. Célszerű lesz ivóvizet tartalékolni péntek délelőttre. Ha kérik, ivóvizes tartálykocsit is tudunk küldeni. Visszanyitás után, péntek délután a víznyomás rövid ideig ingadozni fog és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. Köszönjük türelmüket!

GYŐR - Sárás - helyreállítottuk a vízszolgáltatást

2021. október 11. 12:25

Helyreállítottuk a vízszolgáltatást Győr-Sárás térségében, ahol kedden délelőtt elmarkolták az ivóvíz vezetéket. Délután, a vezeték visszanyiása után, nyomásingadozásra számíthatnak, és levegős lesz az ivóvíz. Ez azt jelenti hogy az apró légbuborékok fehérre színezik majd a vizet. A kiengedett csapvíz rövid időn belűl letissztul. Előfordulhat barnás színű vízelszíneződés is, ezt a vízvezetékekben leülepedett vas vegyületek okozzák. 

CSORNA - enyhe fertőtlenítőszer szagot érezhette az ivóvízben

2021. február 17. 09:11

Csorna vízműtelepen a mai nap során karbantartást végeztünk. A folyamat részeként fertőtlenítettük a tisztítási technológiát, melynek hatására enyhe (minimális) szaghatás volt érezhető a kimenő hálózati vízben. Tájékoztatjuk Fogyasztóinkat, hogy a fertőtlenítőszer koncentrációja határérték alatti. A szaghatás rövidesen megszűnik. Megértésüket köszönjük!

GYŐR - Mester utca

2021. február 12. 14:09

Útszükületre számítsanak Győrben, a Mester utcában, vízbekötés javítás miatt bontottuk fel a burkolatot. A hibát elhárítottuk, a munkaterületet rövideen helyreállítjuk, egyelőre zúzottkővel. Vezessenek óvatosan.

Új kutakkal készülünk a nyári csúcsfogyasztásra

2021. február 12. 14:09

Új kutakkal készülnek a nyári csúcsfogyasztásra a pannon-vizesek, a metsző februári hidegben kútfúrók dolgoznak Győr határában. Minden szakmának megvannak a szépségei. Nekik például tél közepén kell kiköltözniük lakókocsiba egy mezőre, mozgatni és igazítani a hatalmas fém csöveket, fúrófejeket. 

GYŐR - Újváros, Szalay Imre, Tavasz és Liget utcák - csőtörés javítás

2021. február 05. 12:37

Január 28-án csütörtökön további javításra volt szükség Győr-Újvárosban, a szerdai Vak utcai beavatokozás környékén. Csürtörtökön délelőtt sürgősen ki kellett cserélnünk egy meghibásodott utcai vízelzárót, emiatt a Szalay Imre és a Liget utca egy részén, valamint a Tavasz utcában rövid ideig  szünetelt az ivóvíz szolgáltatás. Visszanyitás után ingadozni fog a víznyomás, levegős lesz a csapvíz és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat.  Köszönjük türelmüket!

Győr - Bálint Mihály utca - Beér köz

2021. február 09. 22:01

Győr Újvárosban, a Bálint Mihály utcában csatorna csere zajlik. A szűk utcát még teljesen elfoglalja a hatalmas markológép, de már temeti vissza az árkot a frissen cserélt csatorna fölött. Az út tengelyében 20 méteres szakaszon, négy méter mélységben cserélték ki a szakemberek a régi beton csatornacsövet korszerű műanyag csőre. Egyelőre zúzottkővel fogják helyreállítani a munkaterületet, így az utca rövidesen járható lesz. 

Megújúlt az Online Ügyfélszolgálatunk!

2021. február 15. 17:06

Január 1-től megújult on-line ügyfélszolgálatunk! Kérjük, hogy telefonjáról távolítsa el a régi Pannon-Víz applikációt, és a Google Play ill. az App Store áruházakból töltse le az újat! - tudtuk meg Vadász Ernő informatikai osztályvezetőtől. "Az új elnök-vezérigazgató határozott kérése volt, hogy az informatikai rendszert abszolút fogyasztó központúvá kell tenni. Ennek eredményeivel találkozhatnak felhasználóink."  

Hibaelhárítás - példás együttműködés az áramszolgáltatóval

2021. január 12. 15:06

Nagyszabású hibaelhárítással kezdődött az új esztendő a Pannon-Víz Zrt.-nél. Január elsején kábelszakadás miatt leállt Győr legnagyobb szennyvízátemelője a Mártírok útján. A lehető leggyorsabban meg kellett oldani az ideiglenes energia ellátást, hogy mielőbb újra tudjanak indulni a szivattyúk. 

Ügyfélszolgálati irodáink ünnepi nyitvatartása

2021. október 11. 12:33

Karácsony és szilveszter közt munkanapokon  telefonos ügyfélszolgálatunk, 7:30 tól 13:30-ig érhető el a 96/522 630 as hívószámon. Itt lehet időpontot egyeztetni a kártyás mérők egyenleg feltöltéséhez is. Műszaki hibaelhárításunk változatlanul éjjel nappal elérhető a 06 80 20 40 86 -os telefonszámon. 

Elkelt a karácsonyi szódagép!

2020. december 28. 12:36

Karácsonyi játkunkban öt egyszerű kérdés megválaszolásával szódegépet lehetett nyerni. A helyes válaszok: a Pannon-Víz Zrt. jogelődje 1884 ben alakult, ingyenesen hívható hibabejelentő számunk 0680204086, a csapvíz környezetbarát, az aknában lévő vízórát mindenképpen szigeteljük, és karácsonyra cipősdoboz akcióban gyűjtöttünk ajándékokat. A szerencsés nyertes a Limpók házaspár Győr-Adyvárosból.

GYŐR- SASHEGY december 17-én ingadozni fog a víznyomás

2020. december 18. 09:19

Győr Sashegy térségében 2020. december 17-én csütörtökön 8 órától 14 óráig ingadozni fog a víznyomás. Előbbi visszanyitás lehetséges, megközelítőleg egy órás szerelési feladatot kell elvégeznünk. Érintett fogyasztóinkat kiértesítettük a munkáról. Ezzel a beavatkozásal válik véglegessé az M1 autópálya alatt átvezető új főnyomócső üzembe helyezése. Köszönjük türelmüket!  . 

Karácsonyfa a Bárczy Gusztáv Iskolába

2020. december 30. 21:37

A fenyő évtizedekig díszítette Nyúli Üzemmérnökségünk kertjét. Idén korszerűsítjük Nyúli Ügyfélszolgálatunkat, és az akadálymentes bejáró építéséhez ki kell vágnunk Zoltán egykori fenyőfáját. Nemsokára Győrbe fogja vinni egy teherautó és karácsonyfa lesz belőle egy győri iskolában. Néhány hétig a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium kisdiákjai gyönyörködnek majd benne.

GYŐR-SASHEGY- ingadozhat a víznyomás

2020. december 07. 15:11

Győr-Sahegy magasabb részein élő fogyasztóink a napokban más irányból, Töltéstava felől jutottak vízhez, így ingadozhatott a víznyomás a körzetben. Rövidesen üzembehelyezzük az autópálya alatt átfűzött új nyomóvezetéket, így ismét állandó lesz a víznyomás a térségben.

Csatorna mosókocsi vezetőt keresünk!

2021. október 11. 12:33

Csatorna mosó kocsi vezetőt keresünk, kapuvári munkavégzéssel,  C kategóriás jogosítvánnyal. Azonnali munkakezdés, hosszú távú munkalehetőség, határozatlan idejű szerződés!  

Ha beleejtenek valamit a víznyelőbe...

2020. december 04. 16:38

Ma délután egy fiatalember kért segítséget diszpécserszolgálatunknál: sluszkulcsa a víznyelőbe esett. Ügyeleteseink gyorsan odaértek az Újlak utcai víznyelőhöz és kiemelték a kulcsot. Ha Önöknek is hasonló gondjuk lesz, hívják a Pannon-Víz diszpécserét a 06 80 20 40 86-os telefonszámon! A leesett dolgokért semmiképp se másszanak le a víznyelőbe, mert veszélyes!

 

Búcsúzunk munkatársunktól: Horváth Gábor

2020. november 29. 09:15

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Horváth Gábor munkatársunk életének 59-ik évében elhunyt. Huszonhat évet dolgozott társaságunknál, gépészeként az écsi szennyvíztisztítóban teljesített szolgálatot. Megbízható és odaadó munkatársunk volt, aktív szerepe volt a szennyvíztisztító telep átalakításában és az új kollégák betanításában.