Archívum

GYŐR - Bartók Béla út - pénteken tudjuk javítani az 52. sz előtti csőtörést

2021. június 30. 07:40

Június 24-én csütörtökön a Bartók Béla út 32. sz. előtt, a szervíz úton, pénteken az 52. sz előtt javítunk csőtörést. Itt egy különleges alkatrész rendelésével sikerül majd elérni, hogy a vízszolgáltatás közel folyamatos marad a javítás idején is.  A Bartók Béla út ezen szakaszára ivóvizes tartálykocsit irányítunk.  

GYŐR - Brigád utca

2021. június 30. 07:40

Június 24-én pénteken reggel csőtörés történt Győrben, a Brigád utca 3. sz előtt. A hibaelhárítást megkezdtük, várhatóan még délelőtt sikerül helyreállítani a vízszolgáltatást. 

GYŐR - Szent Imre út és környéke

2021. június 23. 17:55

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez hétfőn 8 órától 14 óráig a győri Szent Imre úton, a vasuti átjáró és a Régi Veszprémi út körforgalom közti szakaszán, valamint a Bagoly és az Iker utcákban. Az új kerékpár út építéséhez az eddigi előkészítő munkákon túl, még két föld alatti tűzcsapot is át kell helyeznünk. A térségbe ivóvizes tartálykocsit irányítunk. 

GYŐR -megjavítottuk a csőtörést a Hermann Ottó utcában

2021. június 17. 16:23

GYŐR - Hermann Ottó utca -szombaton délelőtt csőtörés történt az utcában, a hibát elhárítottuk. A Hermann Ottó u. 15.-17.-19. és  a 14.-16. számú háztömböket ellátó vezetéket hétfőn teljes egészében kicseréljük. vízelzárással érintett fogyasztóinkat előzetesen értesítjük. Köszönjük türelmüket!

GYŐR- Kismegyer

2021. június 08. 18:23

Csőtörést javítunk Győr-Kismegyeren a Summás utcában. A hibaelhárítás után, visszanyitáskor a környéken levegős lesz a víz és átmeneti ivóvíz elszíneződés is előfordulhat. Köszönjük türelmüket! 

GYŐRLADAMÉR - Országút és környéke

2021. június 04. 11:05

GYŐRLADAMÉR - vízhálózat bővítés miatt ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez a Kossuth u., Árpád út, Országút út térségében június 3-án csütörtökön 8 órától 10 óráig. Új ivóvíz bekötést készízünk majd egy helyi vállalkozás részére, az előkészítő munkákat elvégeztük, a rákötés csütörtökön délelőtt lesz. 

GYŐR- Szent Imre út és Jereváni út

2021. június 07. 11:47

Két helyszínen ingadozhat a víznyomás június 1-én kedden délelőtt Győrben: a Jereváni úton a Zöld utca és József Attila út közti szakaszon, valamint a Szent Imre út elején, a Szigethy A. u. és a Somogyi Béla utca közti szakaszon. Mindkét helyszínen. Mindkét szakaszon hibakivizsgálás zajlik. Köszönjük türelmüket!  

Kitüntetett vízművesek: Nyiriné Horváth Katalin és Hancz András

2021. július 22. 14:12

Két kiváló szakemberünk a napokban vehette át a Magyar Víziközmű Szövetség 2020-as évre szóló szakmai  elismeréseit. Több évtizedes szakmai munkájáért Nyiriné Horváth Katalin technológiai osztályvezetőnk Víz Világnapi Emlékérmet, Hancz András laboratórium vezetőnk pedig  Elismerő Oklevelet vehetett át Rácz Attilától, a Pannon-víz Zrt. elnök-vezérigazgatójától. Gratulálunk! 

BANA - ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz

2021. június 15. 10:56

2021 június 4-ig ingadozhat a víznyomás Bana településen és átmeneti vízelszíneződés is megjelenhet. A változás oka, hogy töltetet cserélünk a vízműtelep vas - mangántalanító szűrőjében. A munkával júnis 4-ig végzünk, addig a világos ruhák mosása előtt érdemes ellenőrizni a víz átlátszóságát. Köszönjük türelmüket!

GYŐR - Lomb utca és környéke

2021. május 27. 17:35

Helyreállítottuk a vízszolgáltatást, megjavítottuk a szombat déli csőtörést a Lomb utcában. Szombat délután még levegős lehez a víz, ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. Köszönjük türelmüket!  

GYŐRZÁMOLY és GYŐRLADAMÉR -DUNASZEG- DUNASZENTPÁL -MECSÉR -köszönjük türelmüket!

2021. június 23. 17:59

Egész éjszakás megfeszített munkával sikerült - egy ideiglenes, föld felett  vezeték megépítésével - helyreállítani a vízszolgáltatást Győrzámoly, Győrladamér, Dunaszeg, Dunaszentpál és Mecsér településeken! Köszönjük fogyasztóink türelmét és megértését! Külön köszönjük azokat a segítő és bíztató megnyilvánulásokat, elismeréseket,  melyeket munkatársaink a hibaelhárítás során személyesen és a közösségi oldalakon tapasztaltak! Rácz Attila elnök-vezérigazgató

GYŐR - Tulipán u.- Újító u. környéke - köszönjük türelmüket!

2021. május 27. 17:36

Ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez Győrben, a Tulipán utca és az Újító utca környékén május 17-én hétfőn délután. munkatársaink azonnal megkezdtek a javítást, és este 9 re helyreállítjották az ivóvíz szolgáltatást. 

CSORNA - FARÁD - vízhálózat öblítés 2021 május 25 től

2021. június 23. 17:58

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat 2021. május 25 től megkezdjük Csorna város vízvezetékeinek éjszakai öblítését. A munkálatok június 7-től Farádon, ezt követően Dörben folytatódnak. 

Intézkedések a koronavírus járvánnyal kapcsolatban- FRISSÍTVE

2021. június 21. 11:14

Ezúton tájékoztatom a PANNON-VÍZ Zrt. valamennyi fogyasztóját, hogy a meghirdetett rendkívüli járványügyi intézkedések lezárásáig – fogyasztóink és dolgozóink biztonsága, az ellátás zavartalan fenntartása érdekében - az alábbi intézkedéseket hozom >>>  

 

BARBACS - Szeder utca és környéke

2021. május 07. 12:38

Május 6-án csütörtökön délelőtt csőtörést javítunk Barbacson, a Szeder utcában. A  környéken ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. A világos ruhák mosását célszerű későbbre halasztani! Köszönjük türelmüket!

SOPRONNÉMETI - Rákóczi u.- Vasút utca

2021. június 25. 08:36

Csőtörést javítunk csütörtök reggel Sopronnémetiben, a Rákóczi és Vasút utcák térségében. A környéken rövid ideig szünetelninfog a vízszolgáltatás. Köszönjük türelmüket! 

SZÁRFÖLD - Horgászverseny

2021. július 12. 16:13

A rendezvényt, Rácz Attila, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója nyitotta meg. Hangsúlyozta, hogy a jelenlegi helyzetben különösen fontosak az ilyen rendezvények, melyek segítenek a járvány okozta feszültségek oldásában,javítják a dolgozók közérzetét.

GYŐR - újra nyit Bartók Béla utcai ügyfélszolgálatunk

2021. június 30. 07:57

Központi Ügyfélszolgálati irodánkban (Győr, Bartók Béla u. 10 /C) 2021. június 21. hétfőtől ismét lehetőség nyílik személyes ügyintézésre. Kérjük ügyfeleinket, hogy az egészségügyi veszélyhelyzetre vonatkozó szabályok betartására fokozatosan ügyeljenek!

GYŐRSZABADHEGY - Új utca és környéke

2021. június 15. 10:57

Győrszabadhegy, Új utca - csőtörés történtkedden délután az Új utcában, a hiba elhrítását azonnal megkezdjük. a javítás iidjén ivóvizs tartálykocsiból juthatnak vízhez a környéken lakók. A térségben ingadozni fog a víznyomás, átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. Munkatársaink a helyszínen vannak. Köszönjük türelmüket! 

GYŐR - MÉNFŐCSANAK - Győri út - Tass Vezér utca

2021. június 08. 18:23

GYŐR-MÉNFŐCSANAK - Győri u. -  Tass Vezér utca - sikerült átvezetni a védőcsövet az út alatt, azonban újabb meghibásodás történt, mely közel tizenöt környékbeli családi házat érit. Munkatársaink a helyszínen vannak, a legrövidbb időn belűl helyre fogják állítani a vízszolgáltatást. Köszöük türelmüket!

Győr, Tábor utca

2021. június 04. 11:06

Hibaelhárítás miatt fogjuk felbontani az útburkolatot Győrben, a Tábor utcában. Agy utcai vízelzáró javítására lesz szükség. Vízelzárást nem terezünk, de a környéken ingadozhat a víznyomás. Köszönjük tüelmüket! 

GYŐRZÁMOLY- Tölgyfa, Akác és Cseresznyefa utcák

2021. június 07. 09:10

Helyreállítottuk a vízszolgáltatást  Győrzámolyon a Tölgyfa utcában. Pénteken délután kezdett szivárogni a víz, a javítást azonnal megkezdtük. A meghibásodás nem a főnyomóvezetéken történt. A Tölgyfa, Akác és Cseresznyefa utcák lakói péntek délután ivóvizes tartályból juthattak vízhez. Visszanyitás után levegős lesz a víz és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. Köszönjük türelmüket! 

GYŐRZÁMOLY - helyére került a végleges főnyomócső

2021. június 23. 17:56

Elkészült a végleges főnyomó vezeték a múlt heti csőtörés helyén, pénteken helyeztük üzembe. Köszönjük türelmüket! 

GYŐR - Győzelem utca

2021. május 28. 14:27

GYŐR - Győzelem utca - vezessenek óvatosan, víz került az útburkolatra! Munkatársaink a Győzelem utcai víztárolót ürítik le. Az utca egy szakaszán az út közepén épült a csapadékvíz folyóka, melyben száraz időben szokatlan a vízmozgás.

GYŐR - Pásztor utca - sikeres volt az öblítés

2021. május 27. 17:35

Május 21-én éjszaka egy hibaelhárítás kapcsán Győr-Nádorvárosban, a Pásztor utcában öblítettük az utcai vízvezetéket.  Az öblítésre a vízhálózatban kiülepedett apró szemcsés vas vegyületek miatt volt szükség. Köszönjük türelmüket! 

VESZKÉNY, SZÁRFÖLD és BABOT helyreállítottuk a vízszolgáltatást

2021. május 27. 17:36

Kedden délután csőrörés történt a településeket ellátó ivíóvíz távvezetéken. A javítást azonnal megkezdtük, este 9 órára sikerült helyreállítani a vízszolgáltatást.  Visszanyitás utn ingadozni fog a víznyomás, elszínződhet és levegős lehet a csapvíz! Köszönjük türelmüket!

CSORNA - Tátra utca - vízvezeték felújítás kezdődik

2021. július 22. 14:09

Vízvezeték felújítás kezdődik a napokban Csornán, a Tátra utcában. A Pannon-Víz Zrt. szakemberei 810 méter hosszban cserélik ki az elhasználódott utcai vízvezetéket, korszerű, üzembiztos műanyag (KPE) nyomócsőre. 

Munkatársat keresünk: csatornamosó-kocsi vezető

2021. május 28. 14:19

 Munkatársat keresünk kapuvári szennyvíztisztító telepünkre, csatornamosó- gépjármű vezető munkakörbe  https://www.pannon-viz.hu/cikk/allasajanlatok.html

GYŐR- Szent István út sávlezárás a Bisinger hídnál

2021. május 27. 17:33

A csatorna sérülést javítottuk, az aknafal és a csatornacső közti tömítés ment tönkre. A beszakadást helyreállítottuk. Betonozás és aszfaltozás után jövő hét közepétől ismét teljes szélességben járható a főútvonal. Vezessenek óvatosan!

Újra jönnek a vízóra leolvasók

2021. július 12. 16:14

A napokban megkezdtük a családi házas beépítésű körzetek vízmérőinek leolvasását - tudtuk meg Horváthné Szabó Zsófiától, a Pannon-Víz Zrt. ügyviteli csoportvezetőjétől. Hosszú idő után újra személyesen keressük fel fogyasztóinkat.  A járványügyi szabályok szigorú betartásával dolgozunk, ez egy-egy fogyasztónál néhány percet vesz csak igénybe.