Archívum

GYŐR - Liget utca - Haladás u. - csőtörés

2021. szeptember 03. 12:35

Helyreállítottuk a vízszolgáltatást Győr-Újvárosban, a Liget utca - Haladás utca csomópontnál a hétfő reggeli csőtörés után. A körzetet ellátó utcai azbesztcement vezeték sérült meg, a meghibásodott szakaszt kicseréltük. Visszanytás után, hétfőn délután levegős lesz az ivóvíz és a légbuborékok hhatására átemeneti vízselszíneződés is előfordulhat.  

GYŐR- Ménfőcsanak, Szép Ernő utca környéke

2021. augusztus 31. 08:07

Helyreállítottuk a vízszolgáltatást Ménfőcsanakon, a Szép Ernő utcai csőtörés után. A körzetben pénteken kora délután levegős lesz a víz és átmeneti vízelszíneződés is előfordulhat. Köszönjük türelmüket

GYŐR - Nagy Imre út - Lomnic utcai csomópont

2021. október 11. 11:34

Győr- Nádorvárosban, a Nagy Imre út - Lomnic út csomópontban vízvezeték felújítás miatt megváltozott a forgalmi rend, a Lomnic utca bizonyos szakaszai egyirányúvá váltak. Kérjük, vezessenek óvatosan!

GYŐR - Baross út - csatorna javítás

2021. szeptember 03. 12:44

Csatornabekötés cserét hajtanak végre munkatársaink a Győr, Baross út 19. sz. előtt  A kivitelezés ideje alatt a Baross úton a gyalogos forgalom és az áruszállítás biztosított.  

 

BŐSÁRKÁNY- Ifjúság utca

2021. október 11. 11:19

A Pannon-Víz Zrt. munkatársai Bősárkányban az Ifjúság utca 15. és 45. számú ingatlanok közti szakaszon augusztus 16-ától az azbesztcement ivóvízvezetékek cseréjét fogják végezni. A vezetékkiváltás a Petőfi Sándor utcai csomóponttól indul. A rekonstrukciós munkákat hétköznaponként 8:00-14:00 óra között végezzük. A munkavégzés során az Ifjúság utcában időszakosan vízhiány is felléphet, a település többi részén a szolgáltatás zavartalanul fog működni.

 

CSÖVI és barátai - NYÚL, 2021. július 24. - VIDEO

2021. augusztus 05. 06:01

A nagysikerű győri Föld -napi bemutató után NYÚL lesz a következő helyszín! Minden érdeklődőt szeretettel várunk a nyúli sportpályán, 2021. július 24-én szombaton délután háromtól! Velünk lesz Csövi, az aligátor teknős, patkányok és csótányok érkeznek az állatkertből, játszhatnak Big Waterplay-t, lesz szerencsekerék és vízi-közmű terepasztal! 

PANNONHALMA - ÉCS -GYŐRSÁG térségében bűzhatásra számíthatnak, szennyvíziszappal trágyázzák szántóföldeket

2021. augusztus 16. 07:57

Pannonhalma, Écs, Győrság térségében bűzhatásra számíthatnak, szennyvíziszappal fogják trágyázni a szántóföldeket. Az écsi szennyvíztisztítóból július 26 tól augusztus 10-ig tartó időszakban történik majd a szállítás, három egymást követő napon. A pontos időpontot az időjárás függvényében lehet majd meghatározni. 

GYŐR - Árhullám vonul le a Dunán

2021. augusztus 16. 07:59

Tisztelt Fogyasztóink! Ezúton tájékoztatom a PANNON-VÍZ Zrt. valamennyi fogyasztóját, hogy a Dunán levonuló árhullám idején az ivóvíz szolgáltatás és szennyvízelvezetés továbbra is zavartalanul működni fog.
A védekezési feladatokról folyamatosan egyeztetünk az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság szakembereivel.

KAPUVÁR- csőtörés a Fürdő utcai lakótelepen

2021. július 19. 12:44

Csőtörés történt Kapuváron, a Fürdő utcai lakótelepet ellátó ivóvíz vezetéken. Munaktársaink a helyszínen vannak, várhatóan a kora délutáni órákra helyre tdják álltani a vízszolgáltatóást. A javítás idejéb a Lakótelepi Óvioda mellett kialakított vízvételi helyen juthatnak víthez. Köszönjük türelmüket! 

GYŐR - Bisinger sétány

2021. július 22. 14:08

Csatornajavítás miatt középen le kellett lezárni a sétányt. Most mindkét irányból meg lehet közelíteni a parkolókat, de az áthaladás néhány napig nem lehetséges. Köszönjük türelmüket! Vezessenek óvatosan! 

GYŐR - Ipar út - sávlezárás az ETO Parknál VIDEO

2021. augusztus 25. 08:07

Gázvezeték felújítás közben fúrták el a vízvezetéket az Ipar úton, az ETO Park mellett. A vízcsőtörést magjavítottuk. Az útburkolat súlyosan károsodott, több helyen felnyomta a fúróiszap. Az Ipar út az ETO Paknál 2x 1 sávban járható, vezessenek óvatosan. 

GYŐR - Reptéri út - Kandó Kálmán út -kész az új csatorna

2021. szeptember 08. 16:50

Győrben, a Kandó Kálmán út - Reptéri út csomópontban elkészült a csatorna csere, rövidesen kezdődik az útépítés.  Vezessenek óvatosan, megváltozott a forgalmi rend. Ideiglenesen a hűtőház előtti parkolóba tereljük az átmenő forgalmat! Néhány méterrel áthelyezzük a buszmegállót is. 

GYŐR - Liezen Mayer utca megjavítottuk a csőtörést - VIDEO

2021. július 12. 16:12

Csőtörést javítunk Győrben, a Liezen Mayer utcában. Kedden délután tört fel a víz, hibaelhárító csapatunk a helyszínen van, váhatóan az esti órákra sikerül helyreállítani a vízszolgáltatást. A környéken lakók a Liezen Mayer u. 90-es szám előtti tűzcsapra szerelt vízcsapról juthatnak vízhez. 

GYŐRSZENTIVÁN - Diák utca

2021. július 05. 10:49

Június 30-án szerda délután ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez Győszentivánon, a Diák utca térségében. Délután tört el a vízvezeték, munkatársaink dolgoznak a javításon, várhatóan az esti órákra sikerül helyreállítani a vízstolgáltatást. Köszönjük türelmnüket !

Pápoc - Páli

2021. július 22. 14:09

PÁLI - PÁPOC - június utolsó hétvégéjén közösségi oldalakon aggódó környezetvédők keresték az okát a Rába folyó pápoci szakaszán tapasztalható habzásnak. Ezúton is jelezzük, hogy a térségben működő Páli Szennyvíztisztítónk jól működik, a tisztított szennyvizet minden tekintetben megfelelő minőségben, a vízjogi engedély szerint juttatjuk a Rábába.

Győrzámoly, Győrladamér, Dunaszeg, Dunaszentpál és Mecsér

2021. szeptember 03. 12:36

Augusztus 31-én kedden délelőtt ingadozhat a víznyomás, és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. A térséget ellátó ivóvíz főnyomóvezeték egy szakaszát cseréljük ki. Vízhiányra nem kell számítani. Az említett településeken célszerű lesz  a világos ruhák mosását másnapra halasztani. Köszönjük türelmüket! 

Állásajánlatok

2021. október 22. 11:23

 

GYŐR - Széchenyi tér csatorna javítás a nyárzáró koncert után

2021. október 11. 11:20

A Széchenyi tér Szabadsajtó utca felőli végén, a nyárzáró koncert után néhány napon át csatornabélelők dolgoztak. Forgalom elterelésre nem volt szükség, a munkára forgalom által elzárt területen került sor.

GYŐR - új kiállítás a Pannon-Víznél - Városi struktúrák Tóth Enikő festőművész képei

2021. október 11. 11:24

Mint beszámoltunk róla, a Pannon-Víz Zrt. Országút utcai irodaházában lehetőséget ad dolgozóinak és családtagjainak képzőművészeti alkotásaik bemutatására. Csoma Katalin után most Tóth Enikő kapott kiállítási lehetőséget. A központi irodaházban egy válogatást láthatnak, melyek közül néhány képen emblematikus győri épületeket is felfedezhetnek a látogatók.

 

BOGYOSZLÓ -POTYOND - SOPRONNÉMETI

2021. augusztus 05. 05:58

BOGYOSZLÓ - POTYOND - SOPRONNÉMETI - újabb beavatkozásra volt szükség a bogyoszlói főnyomó vezetéken, a hibát elhárítottuk. a hálózat fokozatosan telik fel, fokozatosan mindenhol helyreáll majd a megszokott víznyomás.  Ma este még fehéres színe lehet az ivóvíznek a javítéskor bekerülő levegő miatt Köszönjük türelmüket! 

Csatornahálózati munkatársakat keresünk

2021. október 11. 11:34

Győri munkahelye keresünk csatornaműkezelő villanyszerelőt, - gépkocsivezetőt és segédmunkást. Biztos, bejelentett munalehetőséget kínálunk egy nagy cégnél, azonnali belépéssel!

GYŐR - levonult az árhullám, itt a jó idő, újból működnek a párakapuk

2021. október 11. 12:34

Az árhullám rendben levonult, újból itt a jó idő, péntektől ismét működnek a párakapuk. Győrben a Megyeháza téren, a Baross úti csónakos szobornál, a Széchenyi téren és a Dunakapu téren frissülhetnek fel az arra járók.

GYŐRÚJBARÁT - Imre utca - elmarkolták a vízvezetéket

2021. július 22. 14:07

Egy idegen vállalkozó földmunkagéppel sértette meg az ivóvíz vezetékünket Győrújbaráton, az Ipari Parkban. Munkatársaink a helyszínen vannak, a hiba elhárításán dolgozunk. Várhatóan a délutáni órákra sikerül helyreállítsni az ivóvíz szolgáltatást. Köszönjük türelmüket! 

ABDA - BÖRCS - PINNYÉD

2021. július 22. 14:08

Pénteken a déli órákban rövid ideig lecsökkent a víznyomás Abda és Börcs településen, valamint Győr-Pinnyéd egyes részein. A változást az okozta, hogy a térséget ellátó főnyomó vezetéken végeztünk egy kisebb beavatkozást. A javítás sikeres volt, a víznyomás fokozatosan mindenhol helyreáll. Köszönjük türelmüket! 

GYŐR - Lomnic u.- Mónus Illés u. Zrínyi u. környéke

2021. július 19. 12:44

Vízcsőtörés történt egy tervezett vízvezeték javítás helyszínén Győr-Nádorvárosban, a Mónus Illés utcában. Előzetes kiértesítés csak az előre tervezett területre  történt, így több környező fogyasztónknál váratlanul jelentkezett a vízhiány. Ivóvizes tartálykocsit irányítottunk a helyszínre.

CSORNA és KAPUVÁR - újra személyesen fogadjuk ügyfeleinket

2021. augusztus 25. 14:25

Csornai és Kapuvári Üzemmérnökségünk ügyfélszolgálati fiókirodáiban is újra kezdődődött a személyes ügyfélfogadás. Egyelőre rövidített nyitvatartással, kedden, szerdán és csütörtökön 7 órától 13 óráig fogadjuk ügyfeleinket. Kérjük, ha megoldható szíveskesjenek előnyben részesíteni a gyorsabb és biztonságosabb on-line ügyintézést! 

GYŐR - Ipar út

2021. július 22. 14:11

GYŐR -egyik legforgalmasabb helyszínünén, az Ipar úton a felüljáró és a Kartács utca között végeztünk a vízvezeték cserével. Az azbeszt cement nyomócső helyett korszerű műanyag vezetéken jut el a víz fogyasztóinkhoz. A héten már az útépítők dolgoznak. Aszfaltozás után rövidesen újra visszaadják a forgalomnak az Ipar úti szélső sávot. 

GYŐR - Bácsai út

2021. július 06. 17:14

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez a Bácsai úton, az Irinyi János utcai csomópont környékén. A 200 mm-es főnyomóvezetéken történt csőtörés, hibaelhárító csapatunk a helysznen van, várhatóan néhány órán belűl helyreállítják a vízszolgáltatást.  Köszönjük türelmüket! 

GYŐR- MARCALVÁROS -2021. június 30.- köszönjük türelmüket!

2021. július 05. 10:51

GYŐR, MARCARVÁROS I. - megjavítottuk a csőtörést a Lajta út - Ikva út csomópontban, köszönjük türelmüket! Egy ivóvíz főnyomó vezeték meghibárodása okzott gondot. mindössze két fogyasztónk jelezte, hogy a térségben lecsökkent a víznyomás. 

KAJÁRPÉC - Kapus utca és környéke

2021. június 30. 07:39

Ingadozhat a víznyomás, a magasabb területeken időszakos vízhiány is előfordulhat Kajárpéc magasabb fekvésű utcáiban. Egy utcai vízelzáró hibaelhárításán dolgoznka munkatársaink, várhatóan a délutáni rákra újból feltöltődik a rendszer és helyreáll a megszoott víznyomás.