Archívum

Elhunyt Macher Zoltán

2019. május 30. 16:27

A Pannon-Víz Zrt. vezetősége és munkatársai mély fájdalommal tudatják, hogy szeretett munkatársuk, Macher Zoltán, a Társaság Nyúli Üzemmérnökségének vezetője elhunyt. Emlékét megőrizzük .

GYŐR, 2019 március - víziközmű felújítások

2019. április 18. 17:38

Cikkünkben beszámolunk az Áldozat utca, Külső Bácsai út, Reptéri út, Lehel út, Hűtőházi út, Pusztaszeri út, Szabolcska utca környékén zajló víziközmű beruházásokról. Ha kérdése van, közvetlen a szakértőktől kaphat választ .   

GYŐR - Sport utca és környéke

2019. február 28. 16:14

GYŐR, Sport utca - ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez a Sport utcában és környékén 2019. február 26-án kedden délután. A környékbeli építkezésen, útátfúrás közben megrongálták az ivóvíz vezetéket. A hiba elhárításán dolgozunk.

GYŐR - Teleki út

2019. február 18. 17:15

Győr, Teleki út - helyreállítottuk a vízszolgáltatást a ma délelőtti csőtörés helyszínén, a Bajcsy Zsilinszky úti körforgalomnál. A csomópont környékén hétfőn délután ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. A fehér ruhák mosását célszerű későbbre halasztani. Képünkön Szalay Hencz, a győri vízhálózat munkatársa mutatja a javításhoz használt alkatrészt. Az útfelbontás helyét még ma este zúzottkővel visszatöltjük. Kérjük, a környéken vezessenek óvatosan! Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket kérjük!

GYŐR - vízvezeték javítás a Csokonai utcában

2019. január 11. 08:49

2019. január 10-én csütörtökön déelőtt, 8-tól 12 óráig vízvezeték javítás miatt szünetel a vízszolgáltatás Győrben, a Csokonai utcában. A Szigethy A. u. és a Mónus Illés utca közti szakaszon lesz a vízelzárás, érintett fogyasztóinkat kiértesítettük.  Előbbi visszanyitás lehetséges. Csütörtökön a déli órákban a Csokonnai utca környéken víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre lehet számítani. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük! 

Ünnepi víz-esetek

2019. január 22. 16:41

Az ünnepi időszakában messze bejött a papírforma, jóval kevesebb csőtörés volt a szokásosnál. Vízbekötés javításra a Pengős, Nyár és Csaba utcákban volt szükség, mindhárom helyen, a járdán bontottuk fel a burkolatot. Az utolsó gerincvezeték törés december 19-én volt, az Iparkamara mögött, ahol a közeli építkezés teherautói alatt roppant meg a vízvezeték. 

GYŐRÚJBARÁT - köszönjük türelmüket

2019. január 04. 06:06

2018. december 12-én szerdán Győrújbaráton a Veres Péter és az István utcák vonalában, a Gárdonyi és a Széchenyi utcai csomópont közt vízhálózat karbantartási munka miatt szünetelt a vízszolgáltatás. A  környéken ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez. A karbantartást befejeztük, köszönjük ürelmüket.  Az okozott kellemetlenségért szíves türelmünet és megértésüket kérjük!

Adler Szabolcs és Halász Péter nyerte a kismarkolót Mikulásra!!

2019. január 22. 21:03

Megdupláztuk a nyereményt, így két kisgyermeknek hozott a mikuulás kismarkolót! A két szerencsés nyertes ADLER SZABOLCS nyúli és HALÁSZ PÉTER himodi kisdiák! Gratulálunk!  

Védekezzünk a fagykárok ellen - VIDEO

2019. március 01. 16:39

Megérkezett a hideg, vigyázzanak a vízmérőkre, vízvezetékekre. Mínusz 4 Celsius fok alatt már akkor is számíthatunk fagykárokra, ha a vízmérő akna fedele félre van csúszva. Ha nem vigyázunk, kár fog minket érni: nemcsak az elfagyott mérő pótlásának költségei, de az elfolyt víz díja is minket terhel. 

ÉCS-GYARMAT-TÉT köszönjük türelmüket, befejeztük a szennyvíziszap kiszállítást

2019. április 01. 16:33

Écs térségében március 5-én, Gyarmat és Tét közt pedig március 7-én és 8-án megtörtént a szennyvíziszap kiszállítása.  A szeles száraz időnek köszöhetően alig volt bűzpanasz, az iszapot a lehető leggyorsabban beszántották a gazdák. Köszönjük türelmüket !  

GYŐR-RÉVFALU- csütörtökön más irányból jutnak vízhez (2018. okt. 18. )

2018. október 23. 12:11

Víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre számíthatnak Győr-Révfalu térségében október 18-án csütörtökön 8 órától 16 óráig. A szakemberek a révfalui városrész megnövekedett vízfogyasztást kiszolgáló új, Zemplén utcai főnyomó-vezetéket kötik csütörtökön délelőtt kötik rá a Hédervári úti főnyomócsőre. A szerelés idején a térség folyamatos vízellátását egy ideiglenes, föld feletti vezeték biztosítja majd. Az elszíneződést az ivóvíz vas és mangán tartalma okozza. A ivóvíz továbbra is fogyasztható, fürdésre ugyanúgy használható, de a fehér ruhák mosását célszerű lesz péntekre halasztani. Az okozott kellemetlenségéért szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

GYŐRÚJBARÁT - szerdán délelőtt vízelzárás a Veres Péter és Gárdonyi utcákban

2018. október 23. 12:07

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez Győrújbaráton 2018. október 17-én szerdán,  a Gárdonyi utcában és a Veres Péter utca egy részén vízvezeték karbantartás miatt. A vízszünet a Gárdonyi utcát teljes hosszban, 8 órától 10 óráig érinti. A Veres Péter utcában a 2 -től a 60-as számú házak közti szakaszon, 8 órától  14 óráig szünetel a vízszolgáltatás. Előbbi visszanyitás lehetséges...

GYŐR - Sávlezárás a Szigethy A. úton a Verseny csomópontnál

2018. november 18. 12:45

Félpályás útlezárásra, útszűkületre és sebesség korlátozásra számítsanak a Szigethy Attila úton közlekedők, a Verseny utca magasságában. Az új forgalmi csomópont kialakítása előtt a szakemberek felújítják, kibélelik a főútvonalat keresztező  ivóvíz főnyomócsövet. A munkálatok miatt mindkét irányban csak 1-1 sáv lesz járható a főútvonalon. Vízelzárásra nem kell számítani, minden háztartásban lesz ivóvíz.

 

GYŐR - hétfőtől teljes szélességben járható az Ipar utcai híd

2018. október 08. 06:15

Szeptember 17 hétfő hajnalig útszükület és sávlezárás lassítja a forgalmat Győrben az Ipar utcai híd Adyvádos felőli felhajtójánál. Vízi közmű rekonstrukció kezdődött a szomszédos Pusztaszeri úton, a szakemberek az új vezeték csatlakozását alakították ki az Ipar út szélső sávja alatt. Néhány elhasználódott aknafedlap cseréjére is sor került.   

GYŐR - Újlak utca

2018. október 12. 15:18

Az Újlak utcai csőtörés helyszínén egy hőtáv vezeték javítására is szükség lesz, ezért késik a munkaterület helyreállítása. A hőszolgáltató szakemberei előreláthatólag  szeptember közepére végeznek a javítással. Sajnáljuk, hogy a csomópontban egy gödröt  kell kikerülni az arra közlekedőknek.  .

DUNASZENTPÁL- MECSÉR vízhálózat öblítés

2019. április 01. 16:35

Március 18-19-20 közt  DUNASZENTPÁL és MECSÉR térségében víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre számíthatnak. Az utcai vízvezetékekekt öblítjük. , GAz öblítések idejére érdemes vizet tartalékolni ezeken a településeken, de ivóvizes tartálykocsi is lesz a helyszínén.  Győrújfalun, Győrzámolyon, Győrladaméron és Dunaszegen végeztünk az öblítéssel, köszönjük türelmüket! - további információk a képre  kattintva 

GYŐR - Áldozat utca és környéke 2019. március 8.

2019. március 12. 18:01

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez Győr-Révfaluban, az Áldozat utca környékén, és a Hédervári út egy szakaszán, március 8-án pénteken 8 órától 14 óráig. A tartálykocsi a Duna utca - Áldozat utca csomópontban lesz. Előbbi visszanyitás lehetséges, a környéken víznyomás ingadozásra és átmeneti víz elszíneződésre számíthatnak. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.. 

GYŐR - Vízvezeték felújítások 2019. február

2019. április 01. 16:40

 Lehel utca - Hűtőházi u. -  Pusztaszeri út - Szabolcska út - Reptéri út - Aradi vértanuk útja - Czuczor Gergely utca -Külső Bácsai út - Újkapu utca -cikkünkben az aktuális víziközmű felújításokról számolunk  be

GYŐR - Aradi Vértanúk útja

2019. február 18. 17:16

Kérjük, vezessenek óvatosan Győrben az Aradi Vértanúk útja -  Bajcsy Zsilinszky út csomópontban! Január 18-án kicseréltünk egy vízbekötést, az átvágást ideiglenesen csak betonozásal tudtuk helyreállítani. Köszönjük türelmüket!

GYŐR - csőtörést javítottunk a Verseny utcánál - köszönjük türelmüket!

2019. január 22. 21:06

2018. január 9-én szerdán délelőtt vízvezetéket javítottunk Győrben a Verseny utca és a Szigethy A. utca csomópont környékén. Szerdán a déli órákban a környéken víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre lehet száámítani. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. 

Gazdára talált a karácsonyi szódagép

2019. január 22. 21:07

A karácsonyi Viz-Kvíz helyes megfejtői közül  JÁNOKI ISTVÁNNÉ, Győr, Kodály Zoltán utcai olvasónknak kedvezett a szerencse. Gratulálunk! A kérdéseke adott helyes válaszokat a képre kattintva olvashatják.

TÉNYŐ- SOKORÓPÁTKA - köszönjük türelmüket

2019. január 04. 06:03

2018. december 10-én hétfőn délután csőtörést javítottunk Tényő és Sokorópátka közt. A hibaelhárítás idején a települések magasabb fekvésű részein víznyomás csökkenéssel, esetenként vízhiányal találkozhattak. A sérült főnyomó vezetéket munkatársaink megjavították. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

GYARMAT - Vízhálózat mosatás

2018. december 29. 10:33

November végén a nappali órákban ingadozhat a víznyomás Gyarmaton, a vízvezeték hálózat öblítése miatt. A napokban ért véget a felújítás a Gyarmati vízműtelepen - tudtuk meg Németh Szilárd üzemelés vezetőtől. Kicseréltük a technológiai vezetékeket, korszerű, energiatakarékos blokk szivattyúkat telepítettünk .

CSORNA - FARÁD - DÖR - vízhálózat öblítés

2019. január 03. 21:53

2018. november 5 től november 23-ig az éjszakai órákban átmeneti nyomásingadozásra és vízelszíneződésre számíthatnak. A megszokott jó vízminőség fenntartása érdekében a vízellátó csőhálózatot rendszeresen öblítenünk kell.  Munkatársaink az éjszakai órákban öblítik az utcai vízvezetékeket, hogy minél kisebb kellemetlenséget okozzanak. Az öblítési munkákkal szakaszosan haladunk, a vízműteleptől távolodva. 

GYŐR - Lajta utcai gyalogátkelő - köszönjük türelmüket!

2018. november 18. 12:46

A gyalogátkelő melletti zöld területen csőtörés történt a főnyomó vezetéken. A hibát javítottuk, de az itt lévő tűzcsap leágazás miatt egy speciális alkatrészre volt szükség. A beépítés elkészült, köszönjük türelmüket!

GYŐR-ÚJVÁROS - vízelzárás a Dankó és a Hungária utcákban

2018. október 23. 12:08

2018. október 16-án vízvezeték felújítás miatt vízelzárásra kerül sor Győr-Újvásosban a Dankó Pista és a Hungária utcákban 8 órától 14 óráig. Előbbi visszanyitás lehetséges. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket, megértésüket kérjük!

KAPUVÁR, VITNYÉD, ÖNTÉSMAJOR, OSLI, VESZKÉNY, SZÁRFÖLD, BABÓT - hálózatöblítés

2018. október 23. 12:06

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy 2018. október 8-tól (hétfő) október 12-ig (péntek) vízhálózataink karbantartását, tisztítását végezzük KAPUVÁR, VITNYÉD, ÖNTÉSMAJOR, OSLI, VESZKÉNY, SZÁRFÖLD, BABÓT térségében. A munkák során nyomáscsökkenés és a víz átmeneti elszíneződése várható, ezért előre is megértésüket kérjük. Kérjük a fehér ruhák mosása előtt szíveskedjenek ellenőrizni a vízminőséget! További információ a 96/242-944 és a 96/241-553 telefonszámon kapható.

SZIL- hétfőn délelőtt ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez

2018. szeptember 18. 21:38

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez 2018. szeptember 17-én hétfőn 8 órától 11 óráig Szilban. A Pannon-Víz Zrt. szakemberei a települést ellátó ivóvíz főnyomóvezeték elzáróját cserélik. A vízszolgáltatás szüneteltetéséről a település lakosságát külön kiértesítettük. Előbbi visszanyitás lehetséges. A vezeték visszanyitásakor átmenetileg ingadozhat a víznyomás és elszíneződhet az ivóvíz. 

TÉT - köszönjük türelmüket!

2018. szeptember 21. 16:17

2018. szeptember 10-én hétfőn Téten utcai vízeklzárókat cseréltünk. A beavatkozás miatt a település több utcájban ivóvizes tartálykocsiból juhattak vízhez. Köszönjük türelmüket! 

GYŐR - 2018. szeptember 4. felhőszakadás

2018. október 09. 21:52

A szeptember 4-i felhőszakadás idején négy nagyteljesítményű csatorornatisztító gépkocsi val felszerelt brigádunk dolgozik Győrben. Legtöbb bejelentés Győr-Gyárváros térségéből érkezett, a Madách, Bólyai, Nagysándor utcákban nem tudta azonnal elnyelni a csatorna a csapadékvizet, rövid ideig összefüggően állt a víz. A mélyebb fekvésű közterületeken máshol is előfordult összefüggő vízborítás, az elvezető rendszer a legnagyobb kapacitással működik. Ha Önök is vízzel borított víznyelőt látnak, kérjük jelezzék a 06 80 20 40 86 -os zöld számon. Munkatársaink késő estig ellenőrzik az elvezető rendszert, ahol szükséges azonnal beavatkoznak.