Archívum

GYŐR - Márvány utca

2019. május 23. 15:20

2019. május 23-án 8 órától 12 óráig szünetel az ivóvíz szolgálttatás Győr-Szigetben, a Márvány utcában. Az 1. sz. ház bekötővezetéke hibásodott meg, a hibát május 22-én elhárítottuk, de a bekötés teljes cseréje szükséges. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. 

GYŐR-PINNYÉD, ABDA, BÖRCS, IKRÉNY

2019. május 17. 17:23

2019. május 13-tól 18-ig Győr-Pinnyéd városrészben továbbá Abda, Börcs és Ikrény településeken érdemes lesz ivóvizet tartalékolni. Vízhálózat tisztítás miatt elszíneződött ivóvízzel találkozhatnak. Ingadozhat a víznyomás és átmeneti vízhiány is előfordulhat. Éjszakánként ( hétfőtől péntekig, 23 órától 04 óráig) a fenti körzeteket ellátó ivóvíz főnyomó vezetékeket tisztítjuk. Az otthoni fürdést 23 óráig célszerű lesz befejezni, éjszakára vizet félretenni, a mosást pedig a délutáni, esti órákra ütemezni.  Pinnyéd körzetében nem csak éjszaka, hanem nappal is (május 13-tól 18-ig, munkanapokon 8 órától 14 óráig ) dolgozni fogunk. Utcáról utcára haladva át fogjuk át öblíteni a pinnyédi vízvezetékeket. Így, a héten Pinnyéden nem csak éjszaka, hanem 8 órától 14 óráig is számíthatnak elszíneződött ivóvízre, ingadozó a víznyomásra és átmeneti vízhiányra. Célszerű lesz itt is ivóvizet félretenni, a mosást pedig a délutáni, esti órákra ütemezni, a fürdést pedig 23 óráig befejezni.

GYŐRÚJBARÁT - Liszt Ferenc utca

2019. május 13. 07:37

Győrújbaráton, a Liszt Ferenc utca alsó szakaszán érdemes lesz ivóvizet félretenni csütörtök délelőtre. Május 9-én csütörtökön, 8 órától 12 óráig vízhálózat bővítés miatt szünetelni fog az ivóíz szolgáltatás az Erzsébet utca és a Veres Péter utca /Kontra sarok közt. Előbbi visszanyitás lehetséges. Visszanyitáskor ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.  

GYŐR - viziközmű felújítások 2019. áprilisban

2019. május 30. 16:25

Rövidesen új munka kezdődik a Külső Bácsai úton és a Malom utcában, végeztünk a Lehel, Reptéri és Hűtőházi úton, a Puszaszeri úton pedig rövidesen kezdődik az útépítés. Kérdése van, kiegészítést szeretne? Közvetlen a szakértőktől kaphat választ.  

GYŐR - Engel lakópark

2019. április 15. 12:03

Köszönjük türelmüket, április 8-án a déli órákra helyreállt az ivóvíz szolgáltatás a győri Engel lakóparkban. Egy új társasház vízvezeték rákötése miatt víznyomás csökkenéssel és vízhiánnyal találkozhattak, a délelőtti óákban. 

Győr Kisbácsa, Nagybácsa, Szitásdomb, Ergényi lakótelep, valamint Vámosszabadi - Szitásdomb lakópark

2019. április 18. 17:37

Április 8-án hétfőtől várhatóan április 18. csütörtökig, munkanapokon, 8 órától 14 óráig vízhálózat tisztítás miatt ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz a fenti városrészekben, lakóövezetekben. Javasoljuk, hogy szíveskedjenek féretenni a nappali órákra  fogyasztásuknnak megfelelő mennyiségű ivóvizet. A fehér ruhák mosása előtt pedig érdemes ellenőrizni a víz átlátszóságát.

KISBAJCS

2019. április 07. 08:38

Április 5-én pénteken 8 órától 14 óráig Kisbajcs térségében, a Szavai csatornától délre elhelyezkedő utcákban érdemes előre tartalékolni a fogyasztásunknak megfelelő mennyiségű ivóvizet. A fehér ruhák mosása előtt célszerű lesz ellenőrizni a víz átlátszóságát. A szakemberek sűrített levegővel tisztítják a vízhálózatot. Várhatóan ezzel sikerül befejezni a kisbajcsi hálózat tisztítást .  

GYŐR- átmeneti víznyomás változás és vízelszíneződés várható a keleti városrészekben

2019. április 01. 16:32

Víznyomás változás és átmeneti vízelszíneződés fordulhat elő Győr keleti városrészeiben, elsősorban Gyárváros, Adyváros , Győrszabadhegy térségében, március 28-án. Vízhiány sehol sem lesz, de a fehér ruhák mosása előtt érdemes ellenőrizni a víz átlátszóságát. A változás oka, hogy a Győrt ellátó ivóvíz főnyomó vezetéken a Pesti út- Reptéri út térségében hibaelhárításra lesz szükség. Az okozott kellemetlenségért szíves türelmüket és megértésüket kérjük  !

GYŐR - Likócs városrész - éjszakai hálózat öblítés

2019. április 01. 16:33

A Reptéri úti főnyomócső felújítás idején Likócs városrészben lakó fogyasztóink más irányból jutnak ivóvízhez. A változás miatt nyomás ingadozásra és átmeneti víz elszíneződésre számíthatnak. Apró légbuborékok is megjelenhetnek a vízben, melyektől enyhén fehéres színe lehet a csapvíznek. A légbuborékok 1-2 perc alatt távoznak a vízből. Az új forgalmi csomópont környékén már tavaly elkezdődött a munka, most 200 méter ivóvíz főnyomó vezetéket cserélünk a Reptéri út mellett . 

DUNASZENTPÁL- MECSÉR vízhálózat öblítés

2019. április 01. 16:35

Március 18-19-20 közt  DUNASZENTPÁL és MECSÉR térségében víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre számíthatnak. Az utcai vízvezetékekekt öblítjük. , GAz öblítések idejére érdemes vizet tartalékolni ezeken a településeken, de ivóvizes tartálykocsi is lesz a helyszínén.  Győrújfalun, Győrzámolyon, Győrladaméron és Dunaszegen végeztünk az öblítéssel, köszönjük türelmüket! - további információk a képre  kattintva 

GYŐR - Áldozat utca és környéke 2019. március 8.

2019. március 12. 18:01

Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez Győr-Révfaluban, az Áldozat utca környékén, és a Hédervári út egy szakaszán, március 8-án pénteken 8 órától 14 óráig. A tartálykocsi a Duna utca - Áldozat utca csomópontban lesz. Előbbi visszanyitás lehetséges, a környéken víznyomás ingadozásra és átmeneti víz elszíneződésre számíthatnak. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.. 

GYŐR - Vízvezeték felújítások 2019. február

2019. április 01. 16:40

 Lehel utca - Hűtőházi u. -  Pusztaszeri út - Szabolcska út - Reptéri út - Aradi vértanuk útja - Czuczor Gergely utca -Külső Bácsai út - Újkapu utca -cikkünkben az aktuális víziközmű felújításokról számolunk  be

GYŐR - Aradi Vértanúk útja

2019. február 18. 17:16

Kérjük, vezessenek óvatosan Győrben az Aradi Vértanúk útja -  Bajcsy Zsilinszky út csomópontban! Január 18-án kicseréltünk egy vízbekötést, az átvágást ideiglenesen csak betonozásal tudtuk helyreállítani. Köszönjük türelmüket!

GYŐR - csőtörést javítottunk a Verseny utcánál - köszönjük türelmüket!

2019. január 22. 21:06

2018. január 9-én szerdán délelőtt vízvezetéket javítottunk Győrben a Verseny utca és a Szigethy A. utca csomópont környékén. Szerdán a déli órákban a környéken víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre lehet száámítani. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. 

Gazdára talált a karácsonyi szódagép

2019. január 22. 21:07

A karácsonyi Viz-Kvíz helyes megfejtői közül  JÁNOKI ISTVÁNNÉ, Győr, Kodály Zoltán utcai olvasónknak kedvezett a szerencse. Gratulálunk! A kérdéseke adott helyes válaszokat a képre kattintva olvashatják.

KÓNY - ENESE - BEZI

2019. június 11. 16:21

2019. május 22-től előreláthatólag június 7-ig Kónyban érdemes lesz ivóvizet tartalékolni, vízhálózat tisztítás miatt elszíneződött ivóvízzel találkozhatnak. Ingadozhat a víznyomás és rövid idejű vízhiány is előfordulhat a egy-egy utcában. A vízvezeték tisztításra munkanapokon, 8 órától 14 óráig kerül sor. A település lakosságát falragaszokon értesítettük. Kóny után Enese és Bezi öblítése következik majd.

GYARMAT - köszönjük türelmüket!

2019. május 30. 16:00

Gyarmat község területén május 17-én vízvezetéket tisztítottunk, ezért ingadozhatott a víznyomás, elszíneződhetett az ivóvíz és rövid idejű vízhiánnyal is találkozhattak. A munka végére értünk, a vezetéket kitisztítottuk, köszönjük türelmüket !

BŐNY - BANA szennyvíziszap szállítás

2019. május 13. 07:51

Köszönjük türelmüket, Bőny és Bana térségében befejeztük a szennyvíziszap kiszállítást. A művelet miatt némi szaghatással találkozhattak a környéken lakók és az arra közlekedők. A szennyvíztisztító telepen képződött szennyvíziszapot - az érvényes engedélyek birtokában - a szennyvíztisztító telep környékén lévő szántóföldekre szállítottuk ki, ahol az iszapot a gazdák a lehető leggyorsabban beszántották .

TÉNYŐ

2019. április 15. 12:00

Április 10-én szerdán délelőttre érdemes előre ivóvizet tartalékolni Tényőn, a Kossuth u. - Külső sor - Kétsor - Békavár utcák térségében. Vízvezeték szerelés miatt szerdán 8 órától 14 óráig szünetelni fog a vezetékes vízszolgáltatás. Előbbi visszanyitás lehetséges. A Rigácsi u. 8. sz. előtt ideiglenes vízvételi helyet alakítunk ki.

CIRÁK - DÉNESFA

2019. április 15. 11:55

Köszönjük türelmüket, 2019. április 4-én csütörtökön egyy sürgős hibaelhárítás miatt víznyomás csökkenéssel és vízhiánnyal találkozhattak. A déli órákra sikerült helyreállítani  a vízszolgáltatást.

ABDA - BÖRCS - IKRÉNY és GYŐR-PINNYÉD

2019. április 07. 08:37

Köszönjük türelmüket, sikeres volt az éjszakai javítás, a hálózat kora hajnaltól ismét működik, a vízszolgáltatás fokozatosan áll helyre!  Előzmény: sürgős éjszakai volt szükség a településeket ellátó ivóvíz főnyomó vezetéken, ezért 2019. április 3-án szerdán 22 órától másnap hajnali 3 óráig víznyomás csökkenéssel és vízhiányal találkozhattak a fenti körzetekben .

GYŐRSZENTIVÁN - Kálmán Imre út és Kishegyi út

2019. április 07. 08:36

2019. április 3-án szerdán, 8 órától 14 óráig, szünetelni fog a vezetékes vízszolgáltatás Győrszentivánon a Kálmán Imre utcában a Vajda János utcai csomóponttól északra, a Kishegyi utcában teljes egészében, valamint az Eisemann Mihály és Ábrahám Pál utcák előtti szakaszon. A körzetbe ivóvizes tartálykocsit iránytunk. Javasoljuk, szíveskedjenek félretenni a fogyasztásunkak megfelelő mennyiségű  ivóvizet . 

Állatkerti belépőket nyerhet a beküldött képével!!

2019. április 01. 16:55

 Ha valaki szeretne ellátogatni a győri állatkertbe, küldjön nekünk egy víztorony látogatáson készült képet! A felvételeket a kviz@pannon-viz.hu címre, vagy Facebook oldlunkra várjuk! A jól sikerült képeket közzétesszük! 

 

Elhunyt Macher Zoltán

2019. május 30. 16:27

A Pannon-Víz Zrt. vezetősége és munkatársai mély fájdalommal tudatják, hogy szeretett munkatársuk, Macher Zoltán, a Társaság Nyúli Üzemmérnökségének vezetője elhunyt. Emlékét megőrizzük .

GYŐR, 2019 március - víziközmű felújítások

2019. április 18. 17:38

Cikkünkben beszámolunk az Áldozat utca, Külső Bácsai út, Reptéri út, Lehel út, Hűtőházi út, Pusztaszeri út, Szabolcska utca környékén zajló víziközmű beruházásokról. Ha kérdése van, közvetlen a szakértőktől kaphat választ .   

GYŐR - Sport utca és környéke

2019. február 28. 16:14

GYŐR, Sport utca - ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez a Sport utcában és környékén 2019. február 26-án kedden délután. A környékbeli építkezésen, útátfúrás közben megrongálták az ivóvíz vezetéket. A hiba elhárításán dolgozunk.

GYŐR - Teleki út

2019. február 18. 17:15

Győr, Teleki út - helyreállítottuk a vízszolgáltatást a ma délelőtti csőtörés helyszínén, a Bajcsy Zsilinszky úti körforgalomnál. A csomópont környékén hétfőn délután ingadozhat a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. A fehér ruhák mosását célszerű későbbre halasztani. Képünkön Szalay Hencz, a győri vízhálózat munkatársa mutatja a javításhoz használt alkatrészt. Az útfelbontás helyét még ma este zúzottkővel visszatöltjük. Kérjük, a környéken vezessenek óvatosan! Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket kérjük!

GYŐR - vízvezeték javítás a Csokonai utcában

2019. január 11. 08:49

2019. január 10-én csütörtökön déelőtt, 8-tól 12 óráig vízvezeték javítás miatt szünetel a vízszolgáltatás Győrben, a Csokonai utcában. A Szigethy A. u. és a Mónus Illés utca közti szakaszon lesz a vízelzárás, érintett fogyasztóinkat kiértesítettük.  Előbbi visszanyitás lehetséges. Csütörtökön a déli órákban a Csokonnai utca környéken víznyomás ingadozásra és átmeneti vízelszíneződésre lehet számítani. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük! 

Ünnepi víz-esetek

2019. január 22. 16:41

Az ünnepi időszakában messze bejött a papírforma, jóval kevesebb csőtörés volt a szokásosnál. Vízbekötés javításra a Pengős, Nyár és Csaba utcákban volt szükség, mindhárom helyen, a járdán bontottuk fel a burkolatot. Az utolsó gerincvezeték törés december 19-én volt, az Iparkamara mögött, ahol a közeli építkezés teherautói alatt roppant meg a vízvezeték. 

GYŐRÚJBARÁT - köszönjük türelmüket

2019. január 04. 06:06

2018. december 12-én szerdán Győrújbaráton a Veres Péter és az István utcák vonalában, a Gárdonyi és a Széchenyi utcai csomópont közt vízhálózat karbantartási munka miatt szünetelt a vízszolgáltatás. A  környéken ivóvizes tartálykocsiból juthattak vízhez. A karbantartást befejeztük, köszönjük ürelmüket.  Az okozott kellemetlenségért szíves türelmünet és megértésüket kérjük!