VÍZ VILÁGNAP - minden személyes találkozással járó program elmarad

  

A felelősség, amit közel háromszázezer fogyasztó egészséges és biztonságos vízellátása és szennyvízelvezetése jelent, arra késztette Társaságunkat, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük a járvány jelentette kockázatokat. Ehhez kérjük és megköszönjük partnereink és ügyfeleink együttműködését és támogatását, valamint megértését az esetleges kényelmetlenségek miatt!

 

Minden személyes találkozással járó programunkat elhalasztjuk, így elmarad, így a Víz Világnapjára tervezett víztorony látogatás, az öt iskolai bemutatót tartalmazó Road Show, az összes üzemlátogatás, vetélkedő, az ovis és iskolás vizes bemutatók, a gátőrfutás és a koszorúzás is.

A rendezvényeket igyekszünk későbbi időpontban megtartani, a szervezőkkel tatjuk a kapcsolatot, illetve tájékoztatni fogjuk olvasóinkat!

 

Víz-világnapi pályázatunk nem marad el, a pályázatról bővebben a nyitó oldalon lévő cikkünkben olvashatnak. 

 

A Pannon-Víz Zrt. mindent megtesz azért, hogy zavartalan és biztonságos szolgáltatást nyújtson valamennyi felhasználójának. Az ellátás biztonságának alapja ebben a helyzetben a szolgáltatásban résztvevő munkatársaink egészségének megőrzése, a szükséges munkavállalói létszám biztosítása. Ennek érdekében számos belső, munkatársainkat és munkafolyamatainkat érintő intézkedést is életbe léptettünk.

 

 

Pályázat