Újabb kisbaba érkezett a Pannon-Víz családjába

A Pannon-Víz Zrt. vezetése számára az alapfeladat ellátása mellett fontos a dolgozóink megbecsülése és családok támogatásának fenntartása, sőt: bővítése. Ezt a 2022. szeptemberében elnyert családbarát munkahely és szolgáltatóhely tanúsítvány is tükröz. 

 

Biztosak vagyunk abban, hogy a családbarát munkahelyi környezet megteremtésének számos olyan összetevője van, amelyek nem pusztán a munkajövedelmeket jelentik. 

 

Az iskolakezdési támogatás, a felsőoktatási hallgatói ösztöndíjak mellett családbarát programok szervezésével is igyekszünk munkavállalóink és családtagjaik számára kiszámíthatóbbá, komfortosabbá tenni a mindennapokat. Ezért újabb és újabb támogatási formákat indítunk el, így 2022. szeptemberétől ajándékcsomaggal kedveskedünk dolgozóink családjának bővülésekor. Mindig nagy örömünkre szolgál, amikor újabb kisbaba érkezik a Pannon-Víz családjába.  

 

Legutóbb Tompa Lénát, Takács Kata munkatársunk kislányát, üdvözölhettük „vízműves családunkban”, aki 2022. szeptember 21-én született.

Lénát és édesanyját ajándékcsomaggal köszöntötte Rácz Attila, a Társaság elnök-vezérigazgatója és a Pannon-Víz dolgozói üzemmérnökségünkön. 

 

Szívből gratulálunk az egész családnak, jó egészséget és sok örömet kívánunk mindannyiuknak! 

Pályázat