Több ezer aknás vízmérő vár cserére az idei évben

Megkezdődnek az ütemezett vízmérő cserék a Pannon-Víz Zrt. működési területén, melyről minden esetben előzetesen értesítjük az érintett felhasználókat.

 

A mérők cseréje és hitelesítése a víziközmű-szolgáltatók 8 évente ellátandó törvényi kötelezettsége.

 

Mivel idén is jelentős számú, több mint tizennégyezer mérőt szükséges cserélnie Társaságunknak, így szeretnénk kérni a felhasználók közreműködését az alábbiak betartásával abban, hogy munkatársaink akadálytalanul elvégezhessék az előírt szerelési munkákat.

 

A vízmérő akna karbantartása, tisztítása, szerelhető állapotban tartása rendeleti előírás alapján a felhasználó feladata. Ennek megfelelően kérjük az előzetesen kiküldésre kerülő értesítőben szereplő időpontra az akna rendbetételének elvégzését. Abban az esetben, ha a feltüntetett időpont valamilyen oknál fogva a felhasználó részére nem megfelelő, úgy szíveskedjenek a kiértesítésben leírtaknak megfelelően eljárni.

 

A vízmérőcserét végző szakembereink egyedi sorszámmal ellátott fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, melynek érvényességéről a 96/522-601-es telefonszámot tárcsázva megbizonyosodhatnak, amennyiben kétségük támad az Önöket felkereső szakembert illetően.

 

A mérőcserék gyors, gördülékeny cserélhetősége érdekében kérjük szíves türelmüket, közreműködésüket!

Pályázat