Szeretnél egy markolót Mikulásra

       

Keressük a jövő gépkezelőit!

Szeretnél egy markolót Mikulásra? 


Rajzolj nekünk egyet, és megnyerheted a képen látható építő- játékot! Rajzolhatsz olyat, amilyet az utcán láttál, de tervezhetsz egy újat is! Nem kell mást tenned, mint szüleidet megkérni, hogy a rajzodról készített képet fényképezze le és küldje el nekünk december 6-ig. A pályázat lezárult, a nyerteseket értesítettük, a nyertes rajzoklent láthatók! 

Négy építőjátékot kaptunk a Mikulástól. Azt kérte, osszuk el úgy, hogy ne egy helyre kerüljön az összes. Ezért külön-külön díjazzuk a Győri,- Nyúli-, Csornai-, és Kapuvári üzemmérnökségünk területéről érkező rajzokat.

Tervezz, rajzolj és nyerd meg a négy építőjáték egyikét!

------------------------------------------------------------------------------

Szeretnénk, ha a pályázaton részt vevő gyermekek közül minél többen kedvet kapnának a korszerű és modern építőgépekkel felnőttként is dolgozni - tudtuk meg Tóth Attilától, a Pannon-Víz Zrt. humánpolitikai osztályvezetőjétől. Az építőjáték pontosan azokat a tulajdonságokat - a kezek finom motoros mozgását, a kreativitást és a kombinatív készségeket - fejleszti, melyek ma különlegesen értékesek a munkaerő piacon - tette hozzá az osztályvezető.  

A markolóról készült rajzokat fényképezve, (vagy szkennelve) e mailben várjuk a kviz@pannon-viz.hu e mail címre, max 4 Mb méretben. A rajzok személyes leadására sajnos most nincs lehetőség. Az e-maileket legkésőbb december 6-ig várjuk. A pályázaton Fogyasztóink vehetnek részt, ezért kérjük, az e-mailben szíveskedjenek megadni fogyasztói számukat.

Az eredményhirdetésre hétfőn (december 7.) délután kerül sor, a nyerteseket értesítjük, a nyertes rajzokat közzétesszük, a nyereményeket előre egyeztetett időpontban munkatársaink fogják átadni!  

 

A nyertes rajzok: 

 

 

 

 

A nyertesek nevét a GDPR nyilatkozat kitöltése után közölhetjük. 

 

 

 

Pályázat