Adler Szabolcs és Halász Péter nyerte a kismarkolót Mikulásra!!

Játékunkban pannon-vizes kismarkolót nyerhettek mikulásra a rajzot vagyfényképet beküldő kisgyermekek.

Köszönjük a sok szép rajzot és fényképet!

 

Megdupláztuk a nyereményt, így két nyertest hirdethetünk: ADLER SZABOLCS nyúli és HALÁSZ PÉTER himodi kisgyermek játszhat a markolóval. 

A nyerteseket értesítjük! 

 

  

 

 

 

 

 

Régebben írtuk: 

 

Szeretnél egy kismarkolót Mikulásra?

A pannon-vizes kismarkoló vizes bemutatóink legnépszerűbb darabja. Mikulásra ehhez hasonló Lego játék markolót nyerhetsz, ha küldesz nekünk a pannon-vizes kismarkolóról készített rajzot, vagy fényképet! Víztorony látogatásokon, vizes bemutatókon sok-sok fotó készült a markolóval ismerkedő gyerekekről. Ha kapunk egyet, az most nyerő lehet!

Nem kell mást tenned, mint megkérni szüleidet, hogy a lerajzolt, vagy az igazi kismarkolóról készített fényképet küldjék el a kviz@pannon-viz.hu címre. Beérkezési határidő december 3. hétfő 12 óra. A nyertes rajzot december 3-án délután web és Facebook oldalunkon közzétesszük, a nyertest értesítjük.

  

 

Részvételi szabályzatunk:

Az akcióban csak a Pannon-Víz Zrt. fogyasztói vehetnek részt, kivéve cégünk munkavállalóit.
Felvételeiket a kviz@pannon-viz.hu címre várjuk. A felvétel beérkezési határideje december 3. hétfő 12 óra. Eredményhirdetés dec. 3. hétfő 14 órakor, web és Facebook oldalunkon. A nyertest e-mailben értesítjük. Ha a nyertes telefonszámot is megadott, telefonon is értesítjük.

Kérjük a szülőket, vegyék figyelembe, hogy a nyereményként felajánlott játék 5 tő 12 éves korú gyermekeknek ajánlott! Három éves kor alatt semmiképpen sem használható! A nyeremény a Lego City sorozat 60185 sz. játéka. 2018-as kiadás, bontatlan csomagolásban.

Adatvédelmi okokból kérjük, ha a beküldött fényképen kiskorú gyermek szerepel, akkor beküldéskor szíveskedjenek jelezni, hogy a gyermek szülei hozzájárultak a felvétel közzétételéhez. A hozzájárulás meglétét kérjük, kísérőszövegként, külön mondatban említsék meg. A beküldött képhez célszerű mellékelni telefonszámot, de kérjük több személyes adatot ne adjanak meg.  

A beküldött felvételek a Pannon-Víz Zrt. web és Facebook oldalára, valamint a Győr Plussz hetilap 2018 dec. 6-i számába bekerülhetnek, egyéb közzétételre nem kerül sor.  

 

 

Az igazi kismarkolóról Csekő Rolanddal, a Pannon-Víz Zrt. gépkezelőjével beszélgettünk. „Szeretjük, mert nagyon mozgékony, fordulékony, szűk helyeken, kapualjakban is jól lehet vele dolgozni. A gumis lánctalp nem tesz kárt a burkolatokban. A Győrkőcfesztivál alatt például nyugodtan használhattuk a gépet a Széchenyi téren is. Hosszú árkok, nagy gödrök ásásához nem ez a legmegfelelőbb, erre valók a nagyyobb földmunkagépeink. A hibaelhárítási feladataink döntő többségére viszont ezzel a géppel vonulunk ki. Vizes bemutatókon mindig hosszú sor kígyózik a kismarkolónál. A csöppségek alig várják, hogy beülhessenek a vezető ölébe. Ha van valamelyikkőtöknek egy ilyen fényképe, az most nyerő lehet !

 

Pályázat