Rangos szakmai elismerés: Bognár Lajos Víz Világnapi Emlékéremmel tüntették ki

 

Rangos országos kitüntetést, a Magyar Víziközmű Szövetség Víz Világnapi Emlékérmét kapta Bognár Lajos, a Pannon-Víz Zrt. Kapuvári Üzemmérnökségének vezető szerelője.

1974-ben szerzett víz-gázkészülék szerelő bizonyítványt a kapuvári Berg Gusztáv szakmunkásképző iskolában, később a helyi gimnáziumban érettségizett.
Szakmai gyakorlatát szülővárosa leghíresebb vízvezeték-szerelő mesterénél, Payr Henriknél végezte. Kezdetben karbantartó szerelőként, majd lakatosként dolgozott helyi üzemekben.

A Pannon-Víz Zrt. jogelődjénél, a Győr Környéke Vízmű és Fürdő Vállalatnál 1981. augusztus 26-án helyezkedett el hálózatszerelőként.

Az uszodamesteri vizsga letétele után nyaranta a helyi termálfürdőben, szezonon kívül pedig hálózatszerelőként dolgozott.
Szakmai tudását tanfolyamokon és előadásokon folyamatosan, tökéletesítette.
Szorgalma és példamutató hozzáállása a legjobbak közé emelte. 2012-től az üzemmérnökség raktárát is vezeti, ahol nagy hasznát veszi kiváló anyagismeretének és gyakorlati tapasztalatának.

Többször részt vett a MAVÍZ szerelőversenyein, a 2012-es versenyen Ő volt a Pannon-Víz győztes csapatának kapitánya.

 Fent: balról Kurdi Viktor, a Magyar Víziközmű Szövetség Elnöke, középen Bognár Lajos, az ünnepelt, mellette Nagy Edit, a Magyar Víziközmű SZövetség Főtitkára.

Bornár Lajost munkatársai kísérték a kitüntetés átadásra, középen Molnár Rita, a Pannon-Víz Zrt. Kapuvári Üzemmérnökségének vezetője mellette Lipovics János Győri Üzemmérnökség vezető 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pályázat