Rajzpályázat kicsiknek, a tiszta ivóvízért!

RAJZPÁLYÁZAT

ÓVODÁS ÉS ALSÓ TAGOZATOS GYERMEKEK RÉSZÉRE

 


A Pannon-Víz Zrt. a működési területéhez tartozó nevelési és oktatási intézményei számára rajzpályázatot hirdet óvodás és alsó tagozatos gyermekek részére az alábbiak szerint:

 

A rajzpályázat célja:

A mindennapi életünkhöz nélkülözhetetlen ivóvíz biztosítása és szennyvízelvezetési szolgáltatások mellett Társaságunk kiemelt figyelmet fordít a lakosság tudatos szemléletformálására, melynek segítségével erősíteni tudjuk a természet és a víz iránti tiszteletet, szeretetet. Úgy gondoljuk, mindezt nem lehet elég korán elkezdeni, hisz már gyermekkorban kialakulnak a világról alkotott alapvető nézeteink. A pályázattal szeretnénk felhívni az ifjú nemzedék figyelmét a felszíni és felszín alatti vizeink védelmének, megőrzésének, fenntartható felhasználásának és a szennyezések elkerülésének fontosságára, előcsalogatva közben a gyermekek fantáziáját, kreatív oldalát.

 

A pályázat témája: Kincsünk, a víz


Pályázatunk keretében olyan egyénileg készített rajzokat várunk a gyermekektől, amin bemutatják, hogy hogyan segítenék a Föld megmentését, a Földön található élőhelyek, környezetünk és vizeink tisztaságának megóvását, a takarékos vízhasználatot.

 

A rajzpályázatra készített alkotások beérkezési határideje: 2023. március 20. (hétfő) 12:00

 

A rajzpályázatra készített alkotások beküldésének módja:

Postai úton vagy e-mail-ben, az alábbi elérhetőségekre:
PANNON-VÍZ Regionális Önkormányzati Víziközmű-szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság, 9025 Győr, Országút u. 4. vagy 9002 Győr 2, Pf.: 217
A rajz hátoldalára vagy az e-mail szövegébe kérjük az alkotó nevének és korcsoportjának feltüntetését, valamint szülő/nevelő/tanár telefonszámát, elérhetőségének szerepeltetését.

 

Digitális úton a pályaműveket a vezerigtitkar@pannon-viz.hu e-mail címre várjuk pdf formátumban. A digitális alapú pályaművek megküldése során az e-mailben kérjük feltüntetni az alkotó nevét, korcsoportját és szülő/pályázó/tanár telefonszámát.

 


Pályázók köre:
Gyermek rajzpályázat kategóriában két korcsoportban várjuk a pályaműveket

 

1. korcsoport: óvodás gyermekek
2. korcsoport: általános iskola alsó tagozatos diákjai

 

A beérkezett pályaművekből szakértő zsűri választja ki kategóriánként az 5 legszebb pályamunkát, akiknek készítői értékes ajándékcsomagot vehetnek át.


A pályázat eredményhirdetése: 2023. március 22. A díjazottak neveit Facebook oldalunkon és honlapunkon tesszük közzé.

 

A pályamunkákra vonatkozó előírások/kritériumok:
• Egyéni pályamunkákat várunk.
• Egy pályázó több pályamunkával is indulhat, maximális szám 5 darab
• A rajz mérete: A/4, A/3 méret
• A pályaművek elkészítése során bármilyen technika választható, a rajz készülhet ceruzával, zselés- vagy filctollal, zsírkrétával vagy akár festéssel is.
• A művek elbírálása során elsőrendű szempont, hogy az alkotás kapcsolódik-e a pályázat jelmondatához és leírásához.
• A pályázatban induló munkák eredményhirdetést követően feltöltésre kerülnek weboldalunkra (www.pannon-viz.hu)
• A kiírásnak nem megfelelő pályaművek kizárásra kerülnek a versenyből.

 

A rajzpályázat lebonyolításával összefüggésben végzett adatkezelésről szóló tájékoztatást jelen felhívás részeként az érintettek rendelkezésére bocsátjuk, ezzel a tájékoztatást megadottnak tekintjük.


Adatkezelési tájékoztató

 

A rajzpályázatra való nevezés díjtalan!

 

A legtöbb rajzot beküldő 3 intézmény pályázóit vendégül látjuk egy előzetesen egyeztetett időpontban a Győr-Szabadhegyi víztoronyban.

 

Sok sikert, jó szórakozást és kreatív alkotást kívánunk!

Pályázat