GYŐR - VÍZTORONY LÁTOGATÁS - VIDEO

  

 

 

Szeptember 22. szombat 10 től 13 óráig víztorony látogatás

A nagy sikerre való tekintettel idén is megnyitja kapuit Győrben a Szabadhegyi víztorony!!

A hegytetőn álló impozáns mérnöki alkotás sok látogatót vonz, kilátó teraszáról remek panoráma nyílik városra és a környékre. Ha szerencsénk lesz, tiszta időben láthatjuk a Vértes, a Soproni-hegység, a pozsonyi TV torony, sőt akár az ausztriai Schneeberg is.

A víztorony földszinti előtérben megcsodálhatják a Harcsás féle falkiút gyűjtemény legszebb darabjait és Varga Ervin makett készítő eddig be nem mutatott víztorony makettjeiben is gyönyörködhetnek.

Lesz még arcfestés a kicsiknek, be lehet ülni egy kismarkolóba, és bemutatkozik egy csatornatisztító gépkocsi is. Ha az időjárás engedi, a kicsik ismét  játszhatnak a Győrkőc fesztiválon nagy sikert aratott Big Waterplay asztali vizes játékkal.

A földszinti előtérben Béres Márton fotó kiállítását láthatják, „Víztoronyban víztoronyról” címmel. A tehetséges fiatal győri fotós többször különleges fényviszonyok közt is megörökítette a győri víztornyokból nyíló panorámát. Különösen érdekesek az éjszaka, vagy havas táli estéken készített képei. Béres Márton fotói ismerősek lehetnek a Kisalföld -ből is, évekig a  megyei napilapnál dolgozott, jelenleg pedig a leghíresebb rendőrségi magazin fotósa.

A víztorony látogatáson való részvételhez se regisztráció , se előzetes bejelentkezés nem szükséges. Egyedül annyi korlátozásra számíthatnak, hogy a kilátó terasz teltsége esetén szabályozni fogjuk a feljutást. Ilyenkor 8-10 fős csoportokban csak annyian mehetnek majd fel, ahányan lejöttek.

A víztorony látogatás vendégei közt hagyományosan most is kisorsolunk egy szódavíz készítő gépet. Jöjjenek el és élvezzék a kilátást .