A gyermeknapi kis-markolót Csaranko Ákos nyerte! Gratulálunk!

 

 Gyermeknapi rajzpályázatunk nyertese CSARANKO ÁKOS! Gratulálunk!

Várjuk a nyertes jelentkezését!

 

 

 

 

 

Nyerj kis-markolót gyermeknapra!

Várjuk a jövő kis gépkezelőinek rajzait!

Aki szeretné megnyerni a képen látható működőképes játék markolót, nem kell mást tennie, csak rajzolni egy hasonlót és az erről készített fotót beküldeni a kviz@pannon-viz.hu címre.

A legjobban készült rajzot közzétesszük és készítője megnyeri a képen látható működőképes kis-markolót! 

A „valódi CAT kis-markoló” régóta a pannon-vizes nyílt napok egyik legnépszerűbb látnivalója. Sok gyerek szerint nincs annál jobb móka, mint felmászni a gépkezelő mellé és vele együtt megmozdítani a hidraulikus kanalat. Az ügyesebbek még egy kis földet is rakhatnak vele, vagy kisebb árkot is áshatnak.

Nyílt napokon legtöbbször Csekő Roland, a Pannon - Víz Zrt. ügyeletese szokta bemutatni a Pannon-Víz ügyeletes kis-markolóját. Roland más sok-sok hibaelhárításon dolgozott ilyen géppel. „Szeretjük, mert gyorsan és pontosan lehet vele dolgozni, befér a szűk belvárosi utcákba, kapualjakba, még úgy is, hogy mellette álla tehergépkocsi. Fordulékonysága, fürgesége remekül kihasználható.

Ha Te is szeretnéd kipróbálni, milyen érzés a homokozóban saját markolódat irányítani, akkor rajzolj nekünk! A jövő kis gépkezelőinek rajzait május 23 –án kedden délig várjuk!

 

 

 

 

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT: 

A játékban a Pannon-Víz Zrt. fogyasztói vehetnek részt, kivéve cégünk dolgozóit és családtagjait. 

A játékban bármilyen technikával elkészített gyermekrajzzal vehetnek részt.

Kérjük, a rajzról készítsenek fényképet, melyet jpg formátumban, max 1,5 MB méretben szíveskedjenek elküldeni  a kviz@pannon-viz.hu e-mail címre.

A beérkezés határideje 2017 május 23. kedd 12:00.

Elsősorban e mailben várjuk a rajzokat, de felajánljuk a személyes átvételt is. Ha a Pannon-Víz Zrt. központjában, Győr, Országút u. 4. sz. alatt, a portán munkanapokon 6.00 és 15:30 óra közt, 2017 május 23. kedd 12:00-ig leadják rajzokat, szintén rész vehetnek a játékban.

A nyertes nevét és a nyertes rajzot web és facebook oldalunkon május 23. kedd 14:00-ig közzétesszük. Ha telefonszámot is megadnak, a nyertest telefonon is értesítjük.

Egy pályázó több pályaművet is beküldhet, de kérjük, hogy a rajzokat egyénileg készítsék. Nem csoportosan elkészített alkotást várunk.

A nyeremény előre egyeztetett időpontban átvehető a Pannon-Víz központjában. Igény szerint a kiszállítás is megoldható, de csak a Pannon-Víz Zrt. működési területén belül.

Postázás nem megoldható.

A rajzot beküldők hozzájárulnak, hogy nevük és az ajándék átvételét ábrázoló fényképük a Pannon-Víz Zrt. weblapján megjelenjen.

A nyeremény egy Lena típusú játék jármű. 3 éves kor alatt nem használható, balesetveszély miatt, mert az apró részek fulladást okozhatnak. Terhelhetősége 50 kg.

 

 

 

 

 

Pályázat