Ne váljunk áldozattá a csalókkal szemben!

 

Az esetlegesen felmerülő félrevezetések elkerülése végett fontosnak tartjuk felhívni Felhasználóink figyelmét arra, hogy munkatársaink csak az alábbi ügyekben kereshetik fel Felhasználóinkat ügyintézés céljából.

 

A Pannon-Víz Zrt. munkatársai évente egy alkalommal keresik fel személyesen a háztartásokat a vízmérők éves leolvasása miatt, aminek időintervallumáról számlájából tájékozódhatnak. A lakossági felhasználási helyek felkeresése mindig a megadott hónap 1-15. napja között történik. Kiemelten fontos megemlítenünk, hogy pénzt, aláírást, egyéb adatot nem kérhet a leolvasó a felkeresés során. A vízmérő leolvasók „pannon-vizes” emblémával ellátott formaruhát viselnek és az adatokat digitálisan PDA készülékekben rögzítik.

 

Minden leolvasónk egyedi sorszámmal ellátott fényképes igazolvánnyal rendelkezik, melynek érvényességéről a 96/522-601-es telefonszámot tárcsázva megbizonyosodhatnak, amennyiben kétségük támad az Önöket felkereső szakembert illetően.

 

A Pannon-Víz Zrt., valamint a megbízott Alvállalkozó 8 évente vízmérő cseréket végez. A mérőcseréről minden esetben jegyzőkönyv készül. Mielőtt aláírnák a jegyzőkönyvet, győződjenek meg róla, hogy a cserélt óra állása és a jegyzőkönyvre írt adatok megegyeznek-e. A társasházi mellékmérő cseréjének költségei a Felhasználót terhelik, melynek fizetése a helyszínen történik.

 

A vízmérőkkel kapcsolatos műszaki ügyintézéseken kívül bejelentett műszaki hibával kapcsolatban kereshetik fel Önöket szakembereink. A közterületen, illetve a vízmérő aknában keletkezett hibák elhárításáért a Pannon-Víz Zrt. a Felhasználók felé helyszíni díjat nem számol fel. A mérő óra utáni belső hálózaton felmerülő meghibásodás esetén vízvezeték szerelő megbízása szükséges.

 

Rendkívül fontos, hogy Szolgáltatónk telefonon keresztül személyes adatokat nem kér, mivel a szükséges adatokat a szerződés megkötésekor a Felhasználó már megadta.

 

Kérjük legyenek óvatosak és éberek, ne dőljenek be jóhiszeműen a csalóknak! Ha bárminemű kétségük merülne fel a leolvasások, vízmérőcserék, telefonhívások alkalmával, kérjük tárcsázzák az éjjel-nappal hívható 96/522-601-es telefonszámot vagy a 06-80-20-40-86 ingyenes zöldszámot!

Pályázat