MEGNYITJA KAPUIT A SZŐGYEI VÍZMŰTELEP!

Mindig lelkesen várjuk a tavasz kezdetét, hisz márciusban még inkább jelen van a víz iránti szeretet és tisztelet az emberek körében.

 

 

1992-től kezdődően minden év március 22-én a Víz Világnapját ünnepeljük, mely célja, hogy ráirányítsa figyelmünket a mindenki számára elérhető tiszta és egészséges víz fontosságára és az édesvízkészletek veszélyeztetettségére.

 

Társaságunk számára fontos, hogy minél nagyobb betekintést nyújtson a víziközmű-szolgáltatás mindennapjaiba, a kiszolgáló létesítmények működésébe, valamint a tudatos és felelős vízhasználat világába.

 

 

Így a KEHOP-2.1.7-19-2019-00022 azonosítószámú, „A klímaváltozás hatása a vízbázis védelmére a PANNON-VÍZ Zrt., az AQUA Szolgáltató Kft. és a Soproni Vízmű Zrt. területén: szemléletformálás a lakosság körében” elnevezésű pályázat keretében, ami Magyarország Kormánya megbízásából az Európai Unió 117.399.727,- Ft összegű támogatásával valósul meg, a Víz Világnapján Társaságunk megnyitja a szőgyei vízműtelep kapuit minden érdeklődő előtt!

 

Szívesen fogadjuk oktatási intézmények osztályainak jelentkezését is nyíltnapunkra, ahol a gyermekek személyesen megtapasztalhatják és megismerhetik, hogy a tiszta és egészséges ivóvíz milyen technológiai folyamatokon halad keresztül, mielőtt megérkezik otthonaikba.

 

A vízműtelepen látható és hallható szakmai ismeretek és érdekes információk bővíthetik a kilátogatók tudását, ismereteit és egy életre szóló emlékül szolgálhat számukra.

 

Várunk minden kedves érdeklődőt nyíltnapunkra március 22-én 9 és 15 óra között Szőgye Vízműtelepünkön a 9062 Kisbajcs-Szőgye, Duna u. 2. szám alatt.

 

 

Osztályok érkezése esetén kérjük, küldjék el előzetesen jelentkezésüket a Pannon-Víz Zrt.-hez a vezerigtitkar@pannon-viz.hue-mail címre!

Pályázat