KÓNY - ENESE - BEZI

 

Kónyban vízvezeték öblítés kezdődik, Enese és Bezi felé fognak haladni

 

 

 

2019. május 22-től előreláthatólag június 7-ig Kónyban érdemes lesz ivóvizet tartalékolni, vízhálózat tisztítás miatt elszíneződött ivóvízzel találkozhatnak. Ingadozhat a víznyomás és rövid idejű vízhiány is előfordulhat a egy-egy utcában. A fehér ruhák mosását ebben az időszakban célszerű lesz késő délutánra, estére halasztani.

 

A vízvezeték tisztításra munkanapokon, 8 órától 14 óráig kerül sor. A település lakosságát falragaszokon értesítettük, a helyi óvodával, iskolával és kifőző konyhával együtt.

 

Kóny után Enese és Bezi irányába haladnak majd tovább a vízvezeték tisztítással.

Az öblítési munkákról weblapunkon folyamatosan tájékoztatást adunk.  

 

Az itt alkalmazott sűrített levegős öblítés mellékhatása, hogy apró légbuborékok fehérre színezhetik a csapvizet. Ez kiengedve néhány perc alatt eltávozik, és a víz újból átlátszó lesz. Az új módszer sokkal hatékonyabb és gyorsabb a hagyományos vízöblítésnél, a víz felhasználása pedig jóval kevesebb.

 

 

 

Idén tavasszal hasonló sűrített levegős vízvezeték tisztítást végeztünk Győrújfalú, Győrzámoly, Győrladamér, Dunaszeg, Dunaszentpál,  Mecsér, Vámosszabadi, Kisbajcs településeken és Győr észak-nyugati kerületeiben, így sikerült eredményesen megelőzni a vízelszíneződéssel járó panaszokat.

 

 

Szeretnénk megköszönni az itt élők türelmét, megértését.

Pályázat