Kerti medencék feltöltése

A jó idő beköszöntével nem tudunk elképzelni nagyobb felüdülést a forró nyári napokon, mint egy hűsítő csobbanást a kerti medencében.

 

Manapság egyre népszerűbbé váltak a családi házas és kertvárosias övezetekben a fix telepítésű medencéken kívül a gyorsan és praktikusan felállítható családi medencék is, melyek széles választékban fordulnak elő a piacon. Mivel egyre jobban melegszik az idő, így szeretnénk felhívni Felhasználóink figyelmét az alábbiakra.

 

A nyári lubickolás sok örömet és kellemes kikapcsolódást tud okozni számunkra, azonban érdemes nagyobb gondot fordítani ezeknek a vizes szórakoztató eszközeinknek az előkészítésére. A meleg hónapokban megnövekszik a vízkészlet felhasználása és ha sokan egy időben,  hirtelen töltik fel medencéjüket, az a rendszer üzemállapotát, áramlását befolyásolja és a víz felkeveredését okozhatja a hálózatban, ami pedig vízminőségi problémákat idézhet elő.

 

Ezért szeretnénk felkérni a Tisztelt Felhasználókat, hogy a kerti medencék feltöltését ne hirtelen végezzék el, hanem lassabb ütemben 2-3 napra tervezzék. Célszerű továbbá a nyári csúcsfogyasztás miatt az automatikus öntözőberendezéseket is az éjszakai órákban este tizenegy órától a hajnali órákig működtetni. Mindez nem csak a vízhálózat működését segíti, de a növényzetnek is kedvezőbb.

 

Társaságunk célja, hogy a nyári meleg időszakban megnövekedett fogyasztás mellett is kiváló minőségű ivóvizet tudjunk biztosítani felhasználóink számára.

 

 

Pályázat