IVÓVÍZELLÁTÁS SZÜNETEL: Győrben az Ipar út környékén

Legfrissebb bejegyzésünk (2022.10.27. 17:35):

 

Értesítjük a Tisztelt Felhasználókat, hogy a vezeték javítását érintő munkákat munkatársaink befejezték, az ivóvízszolgáltatás helyreállításra került. 

 

Köszönjük türelmüket!

 

 

Frissített bejegyzésünk:

 

Értesítjük a Tisztelt Felhasználókat, hogy a javítási munkák során újabb problémák adódtak az ivóvíz rendszeren. A felmerült további javítások végett az ivóvízszolgáltatás előreláthatólag 20:00 óráig szünetel.

A munkálatok idejére ivóvízvételezést biztosítunk.

Megértésüket köszönjük!

 

Korábbi bejegyzésünk:

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Győrben az Ipar úton a Pusztaszeri út magasságában a korábbi vezeték meghibásodáshoz kapcsolódóan további javítási munkákat szükséges elvégeznie Társaságunknak.  

 

A javítási munkák miatt 2022. október 27-én(csütörtökön) előre láthatólag 8:00 és 12:00 között az ivóvízellátás szünetelésére lehet számítani az érintett területen.

 

Az üzem visszaállítását követően a rendszer levegős lehet, a víz átmeneti elszíneződése várható a környéken. Közöljük, hogy a szükséges és elkerülhetetlen beavatkozást követően a víz esetleges elszíneződése megszűnik, egészség károsító hatása nem lesz, azonban érdemes kiengedni a vízcsapot, elősegítve ezzel a víz színének letisztulását. 

Pályázat