IVÓVÍZELLÁTÁS SZÜNETEL: Csornán a Soproni u. és Mátyás király u. egy szakaszán

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy csőtörés történt Csornán a Soproni u. 40. szám előtt az ivóvíz gerincvezetéken.

 

A javítási munkák miatt az ivóvízellátás átmeneti szünetelésére lehet számítani a Soproni úton a Győr felöli körforgalom (keleti körforgalom) és a Mátyás király u. közötti szakaszán, továbbá a Mátyás király úton a Soproni út és Petőfi u. közötti szakaszán

 

A javítások idejére lajtos kocsiból ivóvízvételezést biztosít Társaságunk a szolgáltatásból kiesett felhasználók részére a Soproni u.- Mátyás király u. sarkánál.

 

Továbbá felhívjuk a Tisztelt Közlekedők figyelmét, hogy a Csorna keleti körforgalmából kivezető szakaszon Győr irányába a Győr felé vezető oldalon forgalomkorlátozásra lehet számítani. Kérjük vezessenek körültekintően!

 

Az üzem visszaállítását követően a rendszer levegős lehet, illetve a víz átmeneti elszíneződése várható a környéken.

 

Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a szükséges és elkerülhetetlen beavatkozást követően a víz esetleges elszíneződése rövid időn belül megszűnik, egészség károsító hatása nem lesz. Érdemes kiengedni a vízcsapot, elősegítve ezzel a víz színének mielőbbi letisztulását. 


Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Pályázat