Intézkedések a koronavírus járvánnyal kapcsolatban- FRISSÍTVE

 

 

 


Tisztelt Fogyasztóink!


Ezúton tájékoztatom a PANNON-VÍZ Zrt. valamennyi fogyasztóját, hogy a meghirdetett rendkívüli járványügyi intézkedések lezárásáig – fogyasztóink és dolgozóink biztonsága, az ellátás zavartalan fenntartása érdekében - az alábbi intézkedéseket hozom:


Ügyfélszolgálati irodáink zárva vannak, a személyes ügyfélfogadás szünetel. Ezzel egyidőben az elektronikus ügyintézés folyamatos.


• A telefonos ügyfélszolgálatunkat megerősítettük, az esetleges megnövekedett várakozási időért megértésüket kérjük!


• Kérjük, használják a megújult elektronikus felületeinket, és ne felejtsék el megadni felhasználói azonosítójukat!


• A személyes vízóra leolvasást és az aknás vízmérők cseréjét a járványügyi rendszabályok szigorú betartása mellett újraindítottuk.


• A győri lakásvízmérők cseréjét alvállalkozónk az óvintézkedések betartása mellett elvégzi. Ön ettől minden következmény nélkül elállhat. Ez esetben kérjük, hogy egyeztessen új időpontot a vállalkozóval!

Javasoljuk új mobil applikációnk használatát, mellyel gyorsan és biztonságosan juttathatják el vízmérőállásukat, folyamatosan értesülhetnek híreinkről.


Ha további kérdése van kérjük keressen minket az iktato@pannon-viz.hu címen, vagy küldjön üzenetet weblapunkon, mobil applikációnkon!

Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy a jelen intézkedések 2021. március 8. naptól a kormány által meghirdetett rendkívüli intézkedések lezárásáig érvényben maradnak, célunk az alapszolgáltatás folyamatos fenntartása, fogyasztóink és dolgozóink egészségének védelme.

Köszönjük együttműködésüket!

Kérem vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Rácz Attila
Elnök-vezérigazgató
PANNON-VÍZ Zrt.

 

 

 

 

 

Pályázat