III. Pannon-Víz Zrt. Horgászverseny

Idén harmadik alkalommal került megrendezésre a Pannon-Víz Zrt. kedvelt horgászversenye dolgozói és családtagjaik körében.

 

Ebben az évben egy új helyszínen, Bősárkány határában mérettették meg magukat horgászaink egy jó hangulatú pecázás keretében. A verseny nem mindennapi módon indult, hiszen az időjárási tényezők nehezítő körülményt jelentettek a versenyzők számára. De az igazán elhivatott horgászokat még a szakadó eső sem tántorította el attól, hogy szeretett időtöltésüknek éljenek és elinduljanak a versenyen.

 

A reggeli megnyitót követően 11 induló ült ki viszontagságos időben a tó partjára, köztük egy hölgy versenyzővel. A 4 óra alatt horgászaink több mint 140 kilogramm halat akasztottak horogra, közte pontyot, afrikai harcsát és compót is.

 

A versenyt közös ebéd és eredményhirdetés zárta.

 

A díjátadón Lipovics János a Kapuvár-Csorna Üzemmérnökség vezetője, Társaságunk főmérnöke és Márkus Tibor a Csornai Szennyvíztelep munkatársa adták át a díjakat a dobogós versenyzőknek.

 

Az első helyezést 38,2 kilogrammal Bozsóky Attila munkatársunk nyerte el, aki fittyet hányva az időjárásra, elsők között ült ki a víz partjára. A második helyezést 21,48 kilogrammal Nagy Imre, a harmadik helyezést 18,8 kilogrammal Mészáros Áron nyerte.

 

Ezúton is gratulálunk nyerteseinknek és a többi indulónak is köszönjük részvételét, akiket még az időjárás sem tántorított el attól, hogy horogra akasszák a nagy halakat és együtt töltsék velünk ezt a napot!

 

Akik nem tudtak részt venni a Pannon-Víz Zrt. III horgászversenyén, azok a következő fordulón velünk tarthatnak!

 

 

Fotók:

(készítette: Borsi Viktória)

 

                               

Pályázat