Hibaelhárítás - példás együttműködés az áramszolgáltatóval

   Itt csatlakoztatták az ideiglenes energia betáplálást. Balról Takács László ügyeletes gépész, Rácz Attila elnök-veztérigazgató, Lipovics János üzemmérnökség vezető és Schmeidl Zoltán gépész-villanyszerelő

Nagyszabású hibaelhárítással kezdődött az új esztendő a Pannon-Víz Zrt.-nél. Kábelszakadás miatt leállt Győr legnagyobb szennyvízátemelője a Mártírok útján. A lehető leggyorsabban meg kellett oldani az ideiglenes energia ellátást, hogy mielőbb újra tudjanak indulni a szivattyúk.

Az E-on és a Pannon-Víz Zrt. példás együttműködésével, január 1-én éjszaka nagyteljesítményű diesel aggregátorokat állítottak üzembe a szakemberek. Ezzel az ideiglenes energiabetáplálással működtek a szivattyúk. Az áramszolgáltató szakemberei ez idő alatt megjavították a sérült villamos kábelt.

A szennyvízelvezetés folyamatosan működött, fogyasztóink észre sem vették a beavatkozást. Rácz Attila, a Pannon-Víz Zrt. elnök vezérigazgatója és Lipovics János, a cég Győri Üzemmérnökségének vezetője a helyszínen ellenőrizte a hibaelhárítást és újévi jókivánságokkal köszöntötte a hibaelhárításban résztvevőket.    

Pályázat