GYŐR - viziközmű felújítások 2019. áprilisban

Víziközmű felújítások 2019. április 

 


 

Győr, Külső Bácsai út  

A Külső Bácsai úton, a Boglárka és a Benedek Elek utca közt április második felében megkezdjük az ivóvíz vezeték és a vízbekötések cseréjét. Az építkezés ideje alatt a környéken megváltozik a forgalmi rend. Első ütemben megépül az új ivóvíz gerincvezeték, majd nyomáspróba és fertőtlenítés után, előre egyeztetett időpontban történnek az átkötések. Részletek rövidesen.


 

Győr, Malom út  

Ménfőcsanakon, a Malom utcában rövidesen megkezdjük az ivóvíz vezeték és a vízbekötések cseréjét. Jelenleg a pályáztatás zajlik, várhatóan májusban kezdődhet az építkezés. Az építkezés ideje alatt a környéken megválztozik a forgalmi rend. Első ütemben megépül az új ivóvíz gerincvezeték, majd nyomáspróba és fertőtlenítés után, előre egyeztetett időpontban történnek majd az átkötések. Részletek rövidesen.


Győr, Pusztaszeri út

A Pusztaszeri úton a közműveket már tavaly kicseréltük, április második felében pedig kezdődik az útépítés. Az utcában az Ipar úttól a Bárczy Gusztáv utcáig, 265 méter hosszban cseréltünk víz és csatorna vezetéket. Egyenlőre ideiglenes zúzottkő útburkolat készült az utcában, őrölt aszfalt megerősítéssel. 


Győr, Hűtőházi  út

Befejeztük a csatorna felújítást a Hűtőházi út - Kandó Kálmán utca térségében. 90 méter hosszban cseréltük ki az itt húzódó vezetéket, kőagyag csatornacsövekre.  


Győr, Áldozat utca, Mező utca, Horgony utca

A csapadékvíz elvezetési munkákhoz kapcsolódva a térségben kicseréltük az ivóvíz gerinc vezetékeket és a vízbekötéseket. Fogyasztóink többsége már az új vezetékről kapja a vizet, röidesen befejezzük az átkötéseket.


Győr, Reptéri út, Pesti út

Ivóvíz főnyomó vezetéket újítottunk fel Győr-Likócson, a Reptéri út - Pesti út csomópontnál. Megújult a várost ellátó 600 mm átmérőjű „Kelti Főnyomó” vezeték egy szakasza is. A munkaterületet átvették az útépítők. 


Győr-Nádorváros, Lehel utca,

Az épülő új vásárcsarnok környékén, a Lehel utcában, a Tihanyi Árpád úttól a Lehel utcai csomópontig cseréltük a vízvezetékeket. Fogyasztóink már az új vezetékről kapják a vizet, a munka műszaki átadása április második felében lesz. 


 

  

Győr, Czuczor Gergely utca

A belvárosban, a Czuczor Gergely utcában, a Vaskakas bábszínház előtt újabb útfelbontásra lesz szükség, az épület lépcsője alatt is ki kell cserélni a csatorna bekötést. Az utcai vezetékkel nincs gond.  

 


  

Kérdésük, észrevételük van? Kérjük küldjék el az iktato@pannon-viz.hu címre, ígérjük rövid időn belűél válaszolni fogunk.