GYŐR- Újkapu utca

 

GYŐR - Móricz Zsigmond rakpart - Újkapu utca - Ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez 2018. augusztus 28-án, kedden, 8 órától 14 óráig Győrben a Móricz Zsigmond rakparton a 6.- 8.-10.-12. (A B) sz. házakban és az Újkapu utca rakpart és a Bástya utca közti szakaszán. Előbbi visszakapcsolás lehetséges. Visszanyitás után, kedden kora délután a környéken átmenetileg ingadozhat a víznyomás és elszíneződhet az ivóvíz. Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

 

 

 

 

 

 

Útlezárás és csatorna csere az Újkapu utcában

Hétfőn reggel útlezárás és csatorna csere kezdődött az Újkapu utcában, a Móricz Zsigmond rakpart és a Bástya utca közti szakaszon.

Az autóval közlekedőknek csak kisebb forgalmi terelésre kell számítani, a Bástya utca átjárható marad.  Révfalu felől érkezve a Kiss János és a Bástya utcán át kerülhető ki az építkezés.

Az Újkapu utcában az útfelújítás előtt kicseréljük a csatorna vezetéket. Kőagyag csatornacsöveket építünk be, mely stabilitását és kopásállóságát tekintve a legjobb választás.

Az ötméteres mélységben végzett munkát várhatóan a jelenlegi talajvíz viszonyok közt sikerül befejezni. Célunk, hogy az iskolakezdésre mindenképpen végezzünk, ismét járható legyen a most lezárt szakasz.

Ezt követően indul majd a második ütem a Bástya utca és a Liszt Ferenc utca közti szakaszon. Itt nemrég egy meghibásodás kapcsán már kicseréltünk 37 méter fővezetéket, most ezen túl, egészen a Liszt Ferenc utcáig új csövek kerülnek a föld alá. A II. ütem jóval nagyobb előkészítést igényel, a környék teljes forgalmi rendje meg fog változni, erről időben tájékoztatjuk olvasóinkat.    

A munkálatok alatt az ivóvíz ellátás és a szennyvíz elvezetés folyamatos lesz. Az okozott kellemetlenségekért az ott lakók és az arra közlekedők szíves türelmét, megértését kérjük !