GYŐR- Újkapu utca

 

Köszönjük türelmület, befejeztük a fekújítást!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Korábban írtuk:

 

 

Útlezárás és csatorna csere az Újkapu utcában

Útlezárás és csatorna csere zajlik az Újkapu utcában, a Móricz Zsigmond rakpart és a Bástya utca közti szakaszon.

Az autóval közlekedőknek csak kisebb forgalmi terelésre kell számítani, a Bástya utca átjárható marad.  Révfalu felől érkezve a Kiss János és a Bástya utcán át kerülhető ki az építkezés.

Az Újkapu utcában az útfelújítás előtt kicseréljük a csatorna vezetéket. Kőagyag csatornacsöveket építünk be, mely stabilitását és kopásállóságát tekintve a legjobb választás.

Az ötméteres mélységben végzett munkát várhatóan a jelenlegi talajvíz viszonyok közt sikerül befejezni. Célunk, hogy az iskolakezdésre mindenképpen végezzünk, ismét járható legyen a most lezárt szakasz.

Ezt követően indul majd a második ütem a Bástya utca és a Liszt Ferenc utca közti szakaszon. Itt nemrég egy meghibásodás kapcsán már kicseréltünk 37 méter fővezetéket, most ezen túl, egészen a Liszt Ferenc utcáig új csövek kerülnek a föld alá. A II. ütem jóval nagyobb előkészítést igényel, a környék teljes forgalmi rendje meg fog változni, erről időben tájékoztatjuk olvasóinkat.    

A munkálatok alatt az ivóvíz ellátás és a szennyvíz elvezetés folyamatos lesz. Az okozott kellemetlenségekért az ott lakók és az arra közlekedők szíves türelmét, megértését kérjük !