GYŐRSZENTIVÁN- nyomás ingadozás és vízelszíneződés várható

 

Május hónapban Győrszentivánon sűrített levegős eljárással tisztítjuk a vízhálózatot.

 

Május 22.-én Kedden a Körtér, Egressy, Lehár, Vajda, Ezerjó, Sugár, Lőtér, Huszka, Fenyő és Fecske utcákban tisztítjuk a vízhálózatot. Nyomás ingadozásra víz elszíneződésre elsősorban ezekben az utcákban számíthatnak 8 órától 17 óráig.  

 

A sűrített levegős  eljárás a szokásos vízöblítésnél jóval rövidebb ideig tart, de sokkal hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé.

A beavatkozás idején az érintett területen ingadozni fog a víznyomás és átmenetileg elszíneződik az ivóvíz.

Természetesen ez idő alatt is fogyasztható a vezetékes víz, de minden karbantartási munkánál ivóvizes tartálykocsit is irányítunk a körzetekbe.

Kérjük, hogy az érintett területen a fehér ruhák mosát ne a sűrített levegős öblítés időszakára ütemezzék.
Mosás előtt szemrevételezéssel szíveskedjenek ellenőrizni a megfelelő vízminőséget.

A sűrített leegős öblítés után előfordulhat, hogy levegő kerül a vízvezeték rendszerbe. Legtöbbször a vízcsapok megnyitásakor 1-2 pec alatt távozni szokott a levegő.
Ha ez nem történne meg, kérük jelentse be a 96/311 753 telefonszámon és ügyeleteseink a vízmérő aknában elvégzik a légtelenítést. 

A karbantartás további menetrendjét csak az előző napi munka függvényében tudjuk meghatározni, a pontos menetrendet cikkünkben közöljük.

Az öblítési munkák befejezése után az érintett területek lakói vízdíj kompenzációt fognak kapni, melyet számlájukból automatikusan jóvá fogunk írni. Az okozott kellemetlenségért türelmüket és megértésüket kéri a Pannon-Víz Zrt.

 

 

Következő frissítés : május 16. szerda 16 órakor.

 

 

 

 

 

 

GYŐRSZENTIVÁN- nyomás ingadozás és vízelszíneződés várható

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!