GYŐR- Munkácsy út - újra átjárható a csomópont

  

November 11-től ismét átjárható a Munkácsy úti körforgalom. Köszönjük türelmüket! Egyelőre zúzottkővel állítottuk heléyre a burkolatot, néhány nap szikkadás (konszolidáció) után következik az útépítés.

 

 

November 7-én csütörtökön 10 órától a csúcsforgalom idején érdemes lesz elkerülni Győrben a Munkácsy úti körforgalmat, mert csatornaépítés miatt torlódások várhatók.

Néhány napig megváltozik a forgalmi rend, nem használhatják körforgalomként a csomópontot az autósok.

A munkák befejezése után, azaz november 11-én hétfőn hajnaltól, ismét a megszokott módon közlekedhetnek az arra járók.
Ekkor még csak zúzottkő borítás lesz az útfelbontás helyén, az aszfaltozás majd néhány nap múlva készül el.

Csütörtöktől a Benczúr utca felől érkezőknek ajánlott a Zechmeister utca felé kihajtani a csomópontból és a Rába Kettős hídon át haladhatnak tovább Újváros, Sziget vagy Révfalu irányába.

A Petőfi híd felől érkezőknek legegyszerűbb a Benczúr utca irányába elhagyni a csomópontot, mert a Munkácsy út irányába nem fordulhatnak majd ki. A Belváros irányába az Újlak utca – Révai u. útvonalat javasoljuk.

A Munkácsy út felől csak behajtani lehet a csomópontba, és a Zechmeister utca felé lehet legkönnyebben kihajtani, majd a Rába Kettős hídon át
haladhatnak tovább Újváros, Sziget vagy Révfalu irányába.

Kérjük, vezessenek óvatosan és körültekintően!

A csatorna építők jelenleg még a Bajcsy-Zsilinszky út vonalában dolgoznak, de csütörtöktől a csomópont alatt folytatják a 800 mm átmérőjű kőagyag csövek fektetését.

Köszönjük türelmüket!

 

 

Az útlezárásról szóló hír megosztásáért Facebook oldalunkon nyereményt ajánlottunk fel,

a szerencsés nyertes Turi Henriett! 

Gratulálunk!