GYŐR - Kodály Zoltán út - csütörtökön és pénteken javítás, szerdán próbazárás

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a Kodály Zoltán utcai műszaki hiba elhárítása során további előre nem látható hálózati hibákat tártunk fel. Megállapításunk szerint a szivárgások elhárításához jelentős műszaki beavatkozások szükségesek.

Annak érdelében, hogy fogyasztóinkat időben tájékoztatni tudjuk az esetleges kizárásokról, a beavatkozások időpontját jövő hétre kitoltuk. A három napos kiértesítési határidőt figyelembe véve, április 15- 16-ra tervezzük a beavatkozást. Eddig az időpontig a területen szivárgások nyomai tapasztalhatók.

 

Munkatársaink folyamatosan ellenőrzik az érintett területet, a szükséges beavatkozásokról pedig  fogyasztóinkat folyamatosan tájékoztatjuk.

Fenti intézkedéseink célja a folyamatos ellátás biztosítása, ezzel egyidőben a váratlan műszaki meghibásodások megelőzése illetve elhárítása.

Megértésüket köszönjük! 

 

 

 

 

 

 

 

2021. április 7-én és 8-án és 9-én délelőtt rövid idejű vízhiánnyal és víznyomás csökkenéssel találkozhattak fogyasztóink a Kodály Zoltán utca - Ifjúság körtút csomópont környékén.


Szerelőink a Kodály Zoltán utcában egy 400 mm átmérőjű főnyomó vezeték hibaelhárításán dolgoztak.
Szerdán délelőtt javítóidomot helyeztek fel a főnyomó vezetékre.
Csütörtökön reggel a javítóidom utánhúzására volt szükség.
Pénteken délelőtt egy újabb lyukadás történt a vezetéken.
Sajnos újabb műszaki meghibásodások jelentkeztek a vezetéken, az előző javítástól néhány méterre.

 

 

Pályázat