Győr - folytatódik a csatorna javítás az Újkapu utcában

 

Csatorna csere az Újkapu utcában

 

Az Újkapu utca környékén várhatóan további egy hónapig megváltozik a forgalmi rend, az utcai csatorna cseréje is szükséges.  

Január végén az Újkapu utca 5. számú társasház csatorna bekötését cseréltük. A munka utólagos ellenőrzése során az utcai csatorna gerincvezeték meghibásodását tártuk fel.

A biztonságos szennyvízelvezetéshez ki kell cserélnünk az út tengelyében húzódó 37 méteres csatorna szakaszt. Az Apáca utcához hasonlóan itt is kőagyag csatornacsöveket építünk be, mely stabilitását és kopásállóságát tekintve a legjobb választás.

A szennyvízelvezetés a csatorna javítás idején is változatlanul működni fog. Az ötméteres mélységben végzett munkát várhatóan még a jelenlegi alacsony talajvíz viszonyok közt sikerül befejezni.

Az Újkapu utca lezárásával a környéken több helyen megváltozik a forgalmi rend, kérjük ne megszokásból vezessenek és a parkoljanak. Révfalu felől érkezve vagy rögtön a rakparton balra fordulva, vagy a Bástya utcában a mélygarázs irányába kerülhetik ki a javítást.  Az okozott kellemetlenségekért az ott lakók és az arra közlekedők szíves türelmét, megértését kérjük!

  

 

 

 Január végén az Újkapu 5. számú ház csatora bekötését cseréltük, most is hasonló forgalmi rend lesz érvényben.

 

Fotó: Kisalföld 

 

Győr - folytatódik a csatorna javítás az Újkapu utcában

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!