GYŐR - vízvezeték cserék az Ifjúság köúton

 

Győrben az Ifjúság körúton az 1. sz.- 97. sz. közt és a Földes Gábor u. 1. sz. - 7. sz. közt vízvezeték felújítási munkák miatt november 30-ig munkanapokon 8 órától 14 óráig több alkalommal, egy vagy több épületet érintő vízelzárásra kerül sor. Nagyobb területet érintő vízelzárás ivóvizes tartálykocsit biztosítunk. 

 

A felújítás idejére, november 30-ig érdemes otthon néhány palack ivóvizet tartalékolni. Javasoljuk, hogy mosógépeiket inkább az esti órákban vagy hétvégén működtessék.  

 

A vízelzárások alkalmával meg fog változni az ivóvíz áramlás iránya, így a környéken átmeneti víznyomás ingadozásra és ivóvíz elszíneződésre lehet számítani.

 

Az elszíneződést a vízben lévő vas vegyületek okozzák, melyek nem károsak az egészségre, de az ivóvíz háztartási célú felhasználását megnehezítik.

 

Amennyiben bármilyen problémájuk merülne fel, kérjük, forduljanak éjjel nappal hívható diszpécser szolgálatunkhoz a 96/311-753 telefonszámon. 

 

Az esetleges kellemetlenségekért, és a közlekedés akadályozásáért szíves elnézésüket és türelmüket kérjük. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Győrben az Ifjúság körúton az 1. sz.- 97. sz. közt és a Földes Gábor u. 1. sz. - 7. sz. közt november 18-án szombaton 8 órától 14 óráig teljes vízelzárásra volt szükség, a vízvezeték felújítási munkák miatt. Ivóvizes tartálykocsikból juthattak vízhez az érintett területen. 

 

 

 

 

 

  

2017. november 8-án szerdán 8 órától  14 óráig az Ifjúság körút 52. háztól a 62. sz. házig tartó szakaszon, valamint a Szivárvány óvodában és az Ady Aréna sportközpontban volt vízelzárás. A felújítási munkák idejére érdemes néhány palack ivóvizet tartalékolni. A tervezett vízelzárásokról a szokott módon értesítettük fogyasztóinkat.  A vízelzárás idején ivóvizes tartálykocsiból juthatnak vízhez. Köszönjük türelmüket!  

 


 

2017. november 7-én kedden az Ifjúság körút 1. számú háztól a 37. számú házig volt vízelzárás,  8 órától  12 óráig. Köszönjük türelmüket!  

 

 

  

2017. november 6-án csőtörés történt az Ifjúság körúti felújítási munkák helyszínén, a hibaelhárítás idején váratlanul víznyomáscsökkenéssel és vízhiánnyal találkoztattak Fogyasztóink. A hibát elhárítottuk, az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük! Köszönjük türelmüket!  

 

  

A munkálatok október 25 én a Kodály Zoltán utcai csomópont környékén kezdődtek. A szakemberek várhatóan november végére érik el a Szigethy Attila utcai csomópontot. 

 

GYŐR - vízvezeték cserék az Ifjúság köúton

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ!