GYŐR - vízvezeték cserék az Ifjúság köúton

 


Hosszabbítás az Ifjúság körúton

 

A rekonstrukciós munkák során előre nem tervezhető többlet feladatok miatt 2017. december 11-ig, munkanapokon 8 órától 15 óráig továbbra is számtani kell kisebb-nagyobb vízelzárásokra az Ifjúság körúton.

 

Az érintett szakasz a Ifjúság körút páratlan oldala 1-től 97-ig, a páros oldal 2 től 76 ig, (kivéve a 34.-50. és 64.) továbbá a Földes Gábor u. páratlan oldala az 1-től 7-ig. 

 

Nagyobb területet érintő vízelzárás ivóvizes tartálykocsit biztosítunk. A felújítás idejére érdemes otthon néhány palack ivóvizet tartalékolni. Javasoljuk, hogy mosógépeiket inkább az esti órákban vagy hétvégén működtessék.

  

A vízelzárások alkalmával meg fog változni az ivóvíz áramlás iránya, így a környéken átmeneti víznyomás ingadozásra és ivóvíz elszíneződésre lehet számítani.
Az elszíneződést a vízben lévő vas vegyületek okozzák, melyek nem károsak az egészségre, de az ivóvíz háztartási célú felhasználását megnehezítik.
Amennyiben bármilyen problémájuk merülne fel, kérjük, forduljanak éjjel nappal hívható diszpécser szolgálatunkhoz a 06 80 20 40 86  telefonszámon.
Az esetleges kellemetlenségekért, és a közlekedés akadályozásáért szíves elnézésüket és türelmüket kérjük.