GYŐR, 2019 március - víziközmű felújítások

Víziközmű felújítások 2019. március

 


 


Győr, Áldozat utca, Mező utca, Horgony utca

A csapadékvíz elvezetési munkákhoz kapcsolódva a térségben kicseréljük az ivóvíz gerinc vezetékeket és a vízbekötéseket. Fogyasztóink egy része már az új vezetékről kapja a vizet, az átkötések zajlanak. Nemrég készült el a Hédervári úti főnyomó vezeték rákötés, emiatt a környéken vízelzárás volt.


Győr, Külső Bácsai út  

A Külső Bácsai úton, a Boglárka és a Benedek Elek utca közt rövidesen kezdődik az ivóvíz vezeték és a vízbekötések cseréje. Részletek rövidesen.


Győr, Reptéri út, Pesti út

Ivóvíz főnyomó vezetéket újítunk fel Győr-Likócson, a Reptéri út - Pesti út csomópontnál ,megújul a várost ellátó 600 mm átmérőjű „Kelti Főnyomó” vezeték egy szakasza is. A vezeték rákötése miatt március 18-tól néhány napon át ingadozhat a víznyomás Győr keleti városrészeiben.


Győr, Lehel utca 

Győr-Nádorvárosban, a Lehel utcában, az épülő vásárcsarnok környékén víziközmű csere zajlik. A Tihanyi Árpád úttól kezdődött a munka, az ivóvíz gerincvezeték fektetése zajlik. Előbb megépül majd az új ivóvíz vezeték, majd nyomáspróba és fertőtlenítés után egyenként kötjük át fogyasztóinkat az új vezetékre.


Győr, Hűtőházi  út

Csatorna felújítás zajlik a Hűtőházi út - Kandó Kálmán utca térségében. A kenyérgyárral szembeni buszmegállót le kellett zárnunk. 90 méter hosszban kicseréljük az itt húzódó csatornát. Az új vezeték kőagyag csövekből épül. Ebben a körzetben csak ipari fogyasztókat szolgálunk ki, az építkezés ideje alatt a szennyvizet diesel szivattyúval továbbítjuk.


Győr, Pusztaszeri út

A Pusztaszeri úton az Ipar úttól a Bárczy Gusztáv utcáig, még tavaly 265 méter hosszban befejeztük a közműcserét. Egyenlőre ideiglenes zúzottkő útburkolat készült az utcában, őrölt aszfalt megerősítéssel. Útépítő alvállalkozónktól megrendeltük a teljes úthelyreállítást. 


Győr, Szabolcska utca 

A Szabolcska utcában a csatorna cserét még decemberben sikerült befejezni. A Mester utcai csomópontban az átvágást ideiglenes beton burkolattal erősítettük meg. A terveket időközben módosítani kellett, a teljes útfelújítás helyett csak a csatorna csere helyén készül el az új útburkolat. Az útépítők március közepén fognak kezdeni.


Győr, Újkapu utca

Az Újkapu utcában január közepén befejeződött a csatorna és vízvezetékek cseréje. A csatorna kamerás ellenőrzés a napokban zajlik, két csatorna aknánál kisebb utómunkára lesz szükség. AZ utca többi részén a gázvezeték építők dolgoznak.   


Győr, Aradi vértanuk útja 

A Bajcsy Zsilinszky és az Aradi vértanúk útja csomópontban januárban kicseréltünk egy ivóvíz bekötő vezetéket. Januárban ideiglenes beton burkolat készült, az útépítők rövidesen elkészítik az új aszfaltot. 


Győr, Czuczor Gergely utca

A belvárosban, a Czuczor Gergely utcában, a Vaskakas bábszínház előtt sajnos újabb útfelbontásra lesz szükség, az épület lépcsője alatt is ki kell cserélni a csatorna bekötést. Az utcai vezetékkel nincs gond.  

 


  

Télen az aszfaltkeverő telep nem működött, az üzemszünet alatt csak ideiglenes fagyálló beton-burkolatot tudtunk készíteni. 
Útépítő alvállalkozónknak leadtuk a rendeléseket, az aszfaltozásokat folyamatosan pótolják. 

Az építkezések, felújítások miatt szeretnénk kérni fogyasztóink türelmét és megértését!

Kérdésük, észrevételük van? Kérjük küldjék el az iktato@pannon-viz.hu címre, ígérjük rövid időn belűél válaszolni fogunk .   

 

Pályázat