Fagyizz a szünidő előtt!

 

Gratulálunk a nyerteseknek!

Játékunkban pannon-vizes programon készített csoportképpel lehetett nyerni 30 ezer Ft értékű csoportos fagyizást. 

Nyert a Győrújfalui Általános Iskola csoportja és a Fekete István Általános Iskola csoportja.

Várjuk a képet beküldő pedagógusok jelentkezését. 

 

 

Három iskolai osztály vagy óvodás csoport nyerhet fagyizást egy pannon-vizes csoportképpel! Nem kell mást tenned, mint a pannon-vizes programunkon készített csoportképeteket beküldeni a kviz@pannon--viz.hu címre! Érdemes gyorsnak lenni, mert a beérkezett képekre Facebook oldalunkon szavazni is lehet! A két legtöbb szavazatot begyűjtő csoportképen szereplők nyernek. Eredményhirdetés június 8-án 12 órakor

 

Részvételi szabályzat

Az akcióban csak olyan óvodás csoportok, vagy iskolai osztályok vehetnek részt, akik bármilyen pannon-vizes programon részt vettek és erről saját készítésű, csoportkép jellegű felvétellel rendelkeznek.

Felvételeiket a kviz@pannon-viz.hu címre várjuk. Az akció időtartama kihirdetéstől június 8. án pénteken 12 óráig tart.

Adatvédelmi okokból kérjük, csak olyan felvételt szíveskedjenek küldeni, melynek elkészítéséhez a felvételen szereplő kiskorúak szülei hozzájárultak. A hozzájárulás meglétét kérjük, külön említsék meg a kép beküldésekor. A beküldött képhez mellékelhetnek kísérő szöveget. Megadható az óvoda, vagy az iskola neve, a csoport vagy az osztály neve, a kép készítés helyszíne, időpontja, de nem adható meg a képen szereplő személyek neve.

A felvételek az akció időtartama alatt Facebook oldalunkra felkerülnek, ott szavazni lehet rájuk, lájkolással. További célokra nem használjuk a felvételeket.

A nyeremény 30 ezer Ft értékű fagylalt vagy jégkrém. A nyeremény beváltására előzetes egyeztetés után kerül sor.