Fagyizz a szünidő előtt!

 Játékunkban a Rábacsanaik Ovi víztorony látogatásán és a Rábatamási Iskola vizes előadásán készült csoportképpel nyertek fagyizást a gyerekek. Gratulálunk a nyerteseknek! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Két iskolai osztály, vagy óvodás csoport nyerhet fagyizást egy pannon-vizes csoportképpel!

Nem kell mást tenned, mint a pannon-vizes programunkon  - iskolai előadáson, víztorony látogatáson, víz-világnapon -  készített csoportképeteket beküldeni a kviz@pannon--viz.hu címre!

Érdemes gyorsnak lenni, mert a beérkezett képekre Facebook oldalunkon szavazni is lehet!

A két legtöbb szavazatot begyűjtő csoportképen szereplők nyernek.

A szavazás 2019. június 10-én hétffőn 10 órakor zárul. 

 

Részvételi szabályzat

Az akcióban csak olyan óvodás csoportok, vagy iskolai osztályok vehetnek részt, akik bármilyen pannon-vizes programon részt vettek és erről a program helyszínén készült, saját készítésű, csoportkép jellegű felvétellel rendelkeznek.

Felvételeiket a kviz@pannon-viz.hu címre várjuk.

Az akció időtartama kihirdetéstől 2019. június 10-én hétfőn 10 óráig tart.

Adatvédelmi okokból kérjük, csak olyan felvételt szíveskedjenek küldeni, melynek elkészítéséhez a felvételen szereplő kiskorúak szülei hozzájárultak. A hozzájárulás meglétét kérjük, külön említsék meg a kép beküldésekor.

A beküldött képhez mellékelhetnek kísérő szöveget. Megadható az óvoda, vagy az iskola neve, a csoport vagy az osztály neve, a kép készítés helyszíne, időpontja, de nem adható meg a képen szereplő személyek neve.

A felvételek az akció időtartama alatt Facebook oldalunkra felkerülnek, ott szavazni lehet rájuk, lájkolással. További célokra nem használjuk a felvételeket.

A nyeremény kettő darab, egyenként 20 ezer Ft értékű fagylalt vagy jégkrém.

A nyeremény átadására előzetes egyeztetés után kerül sor.

A csoportos fagyizásról weblapunkra fénnykép felvételt kérünk.