ÉCS – PANNONHALMA - RAVAZD és GYŐRSÁG - köszönjük türelmüket!

 

 KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET, SIKERESEN ÁTÉPÍTETTÜK A CSOMÓPONTOT! 

 

 

ÉCS – PANNONHALMA - RAVAZD és GYŐRSÁG

 

Kérjük, a fenti települések lakóit, hogy 2020. április 15-én szerdán, 8 órától 14 óráig lehetőség szerint mérsékeljék vízfogyasztásukat! Célszerű lenne előre tartalékolniuk szerda délelőttre elegendő mennyiségű vizet!

 

Ugyanebben az időben Écsen vízelzárásra is szükség lesz: a Fő utcában, a Táncsics u. és a Coop ABC közti szakaszon, valamint a Táncsics u. déli oldalán és a Kápolna utcában.  Zárással érintett fogyasztóinkat előzetesen értesítjük. Nekik mindenképpen javasoljuk, hogy tartalékoljanak ivóvizet. A Fő utca ezen szakaszára ivóvizes tartálykocsit irányítunk.

 

Győrság területén szerda délelőtt a megszokottnál kisebb lesz a víznyomás.

 

Tudjuk, hogy ezekben a nehéz időkben jobban kell a víz, mint valaha, de a biztonságos vízellátáshoz elengedhetetlen beavatkozásra lesz szükség.

 

Ez idő alatt Écs-Pannonhalma- Ravazd és Győrság települések más irányból fognak vízhez jutni. A megszokottnál kevesebb mennyiség áll majd rendelkezésre. Écsen, a Fő utca alatt húzódó, a térséget ellátó 250 mm átmérőjű főnyomó vezetéken fognak utcai vízelzárókat (tolózárakat) cserélni.  

 

Visszanyitás után, szerda délután, ingadozni fog a víznyomás és átmenetileg elszíneződhet az ivóvíz. A fehér ruhák mosását célszerű csütörtökre halasztani. Az elszíneződött ivóvíz vas és mangán vegyületeket tartalmaz, melyek nem károsak az egészségre, de a víz esztétikai értékét rontják. Ülepítés után a víz fogyasztható.

 

Écsen, a 82. sz. főútvonalon / Fő utcában/ a Coop ABC környékén sebességkorlátozásra és útszűkületre számítsanak.

 

Köszönjük együttműködésüket !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pályázat