CSORNA - Mártírok tere - rekonstrukció

 

  

Értesítjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy Csorna Mártírok terén és a Szent István tér 29-33. számú (Palota sori) ingatlanok környékén a Pannon-Víz Zrt. ivóvízvezeték rekonstrukciót kezd.

 

A munkálatok 2017. június 20-án kezdődnek és előreláthatólag 2017. június 30-án fejeződnek be. Ebben az időszakban munkanapokon 8:00 óra és 14:00 óra közt az ivóvíz szolgáltatás időszakosan szünetelni fog. A tervezett vízelzárásokról az érintett ingatlanok lakóit előzetesen értesíteni fogjuk.

 

Kérjük az itt lakókat, hogy vízelzárások idejére lehetőség szerint szíveskedjenek tartalékolni vizet vödrökben, palackokban. A munkálatok idején ivóvíz vételi lehetőséget alakítunk ki a közelben lévő tűzcsapon is, az Arany János – Eötvös utcák csomópontjában. Lehetőség lesz tartályos gépjárműről is vizet vételezni a helyszínen.

 

A munkálatok megkezdése előtt 2017. június 19-én 18:00 órakor a Mártírok tere nyugati oldali parkolóit lezárjuk. Ezúton kérjük a környéken közlekedőket, hogy az ideiglenesen megváltozott közlekedési és parkolási rendhez szíveskedjenek alkalmazkodni.

 

Szíves türelmüket és megértésüket ezúton is köszönjük.

 

PANNON-VÍZ Zrt.

Pályázat