AZ EXTRÉM MARCALVÁROSI VÍZTORONY

Győr már négy évtizede büszkélkedhet nem mindennapi impozáns víztornyával, ami ezidáig is extrémnek számított méretének köszönhetően és néhány éve különleges színvilága miatt is.

 

Azonban, most már nem csak maga az építmény különleges, hanem környezete is kivételessé vált, hiszen a mai napon átadásra került a korábbihoz képest jóval nagyobb és egyedibb extrém sportpálya, az új "Görpark". Az ország egyik legnagyobb víztornyának közvetlen környezetében az Önkormányzat támogatásával megépült az ország jelenleg egyik legnagyobb ilyen típusú pályája.

 

Az új "Görpark" ünnepélyes átadó ünnepségén köszöntő beszédében Dr. Dézsi Csaba András, Győr Megyei Jogú Város polgármestere, Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős államtitkár, Radnóti Ákos, Győr Megyei Jogú Város sportért is felelős alpolgármestere, Rácz Attila, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója, Tóth Dénes, az Utcai Sportok Egyesület elnöke és Takács - Kiss Márta, a Magyar Országos Görkorcsolya és Gördeszka Szövetség, gördeszka szakági elnöke nyitották meg az új pálya "kapuit" az extrém sport szerelmesei előtt.

 

A megnyitó második felében vállalkozószellemű kicsik és nagyok kipróbálhatták az új pálya csodáit.

 

Büszkék lehetünk arra, hogy Győr ilyen különleges lehetőséget biztosít a sportolni vágyóknak.

 

 

Fotók:

Készítette: Borsi Viktória

 

                               

 

Pályázat