Bajnokcsapat!

Aranyérmes és kupagyőztes lett a Pannon-Víz Zrt. labdarúgó csapata a debreceni MAVÍZ labdarúgó tornán!!
A MAVÍZ II. labdarúgó kupára 22 férficsapat és 7 női csapat nevezett. A csoportmérkőzéseket május 28-án Zalaegerszegen, a ZTE stadionban és Miskolcon a DVTK stadionban játszották le a csapatok. Mindkét helyszínről két-két férfi illetve két-két női csapat jutott a debreceni elődöntőkbe. A  Pannon-Víz csapata a zalaegerszegi torna győzteseként jutott tovább.
A IV. ÖKO-AQUA nyitányaként június 16-án 10:oo-kor kezdődött zárómérkőzések helyszínén, a Nagyerdei Sportcentrumban szemerkélő eső fogadta a csapatokat és a szurkolókat. Az elődöntőket -sorsolás alapján- egy keleti és egy nyugati csapat játszotta. A döntő mérkőzések idejére a zuhogóra erősödő eső sem rettentette el a csapatokat és a szurkolókat. A szabadtéri műfüves pályákon nyolc sorsdöntő mérkőzés után alakult ki a végeredmény: Társaságunk férficsapata aranyérmet szerzett. A férfiak mezőnyében a Dunántúli Regionális Vízmű csapata ezüstérmes, a Heves Megyei Vízmű csapata pedig bronzérmes.
A hölgyek eredményei: I. helyezés Fővárosi Vízmű, II. helyezés Érd és Térsége Vízmű, III. helyezés  BÁCSVÍZ Zrt. Minden részvevőnek gratulálunk! A díjakat Tőke László, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója adta át.

A MAVÍZ focikupa jövőre folytatódik. A nyugati csoportmeccsek rendezését a győztes Pannon-Víz Zrt, a keleti mérkőzések lebonyolítását a bronzérmes Heves megyei vízmű vállalta. Az elődöntőkre és döntőre a XV. Vízi Közmű Konferencia nyitányaként Sopronban kerül sor 2011. júniusában.

Szöveg: Vízmű Panoráma nyomán, kép Kiss István

Pályázat