Ünnepi víz-esetek

    

Győrben csak kisebb hibaelhárításokra vcolt szükség az ünnepi időszakban, a Pengős, a Csaba és a Nyár utcákban.

 

Az ünnepi időszakában messze bejött a papírforma, jóval kevesebb csőtörés volt a szokásosnál. Vízbekötés javításra a Pengős, Nyár és Csaba utcákban volt szükség, mindhárom helyen, a járdán bontottuk fel a burkolatot. Ivóvíz gerincvezetéket Győrben legutóbb december 19-én javítottunk az Iparkamara mögött, ahol a közeli építkezés teherautói alatt roppant meg a vízvezeték.

Csatornadugulás jóval több volt, bőven volt dolga az ügyeleteseknek 25 db csatornadugulást és 9 db szennyvízátemelő meghibásodást javítottunk.

Az Újkapu utcában a nagy mélység és az omlás veszély miatt a kivitelezőknek nem sikerült befejezni utcai csatorna felújítást. Még úgy sem, hogy a Liszt Ferenc utca felől is elindult egy csatornaépítő brigád. Folytatják a munkát, ha az időjárás jelentősen nem változik meg, január 25-re végezni tudnak. Csatornás hibaelhárító csapatunk jelenleg az Ipar utca szervizútján cserél egy csatorna aknát, ezután a Szt. István u. 59. sz. társasház csatorna bekötésen kell javítanunk.

A Szabolcska út Mester utcai csomópontjánál a kivitelezők nemrég végeztek a csatorna felújítással. A forgalmas csomópontban rövidesen betonborítás készül a felbontott részre.  

Pusztaszeri úton szintén közműcsere volt, az új vezetékek már működnek. Ideiglenes zúzottkő útburkolat készült az utcában. Olvasóink türelmét kérjük, egy közműépítés sajnos mindig kellemetlenségekkel jár, igyekszünk az útburkolatot elfogadható állapotban tartani.

Kérjük, ezután is legalább olyan jól figyeljenek oda a vízmérők szigetelésére, mint eddig. Ha mégis megtörténne a baj - és még nem repedt el a vízmérő üvege - akkor a kisebb jégdugók nagyon óvatosan házilag is kimelegíthetők. Ha mégis elpattanna a vízmérő üvege, akkor menthetetlenül cseréltetni kell. A csere a 96/311 753 telefonszámon rendelhető meg. A fagyott mérő cseréjének díja 29 272 Ft. Reméljük, minél kevesebbel találkozunk.

Győrben 2018- ban a legkevesebb ivóvíz karácsony másnapján fogyott, ezen a napon a győri vízfogyasztás alig haladta meg a harmincezer köbmétert. Minden kedves ügyfelünknek sikeres új esztendőt kívánunk !

 

 

 

 

 

 

 

Pályázat