A Pannon-Víz Zrt. működésének következő szelete: a logisztika

Mára szinte mindenki számára természetes, hogy a csapot megnyitva abból egészséges és tiszta ivóvíz folyik, mint ahogy az is, hogy a víz a lefolyókon keresztül távozik háztartásinkból.

Ennek biztosítása mögött rengeteg folyamat és feladat elvégzése áll.

 

És hogy kik ezért a felelősek? Győr és térségében a Pannon-Víz Zrt. és elhivatott munkatársai.

 

A biztonságos ivóvízellátáshoz és szennyvízkezeléshez elengedhetetlen a megfelelő eszközpark biztosítása. Mindezek hátterében pedig számos munkatársunk mindennapi munkája áll.

Köztük vannak, akik már több évtizede vesznek részt a víziközmű-szolgáltatásban.

 

Varga Lajos a Pannon-Víz Zrt. logisztikai osztályvezetője 35 éve segíti Társaságunk működését, elkötelezett munkájáért az elmúlt évben jubileumi kitüntetésben is részesült.

 

Munkatársunk a Bercsényi Miklós Szakközépiskolában végzett, mint autószerelő, majd további tanulmányait a győri Széchenyi István Egyetem elődjénél, az akkori Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskolán végezte el gépjármű üzem-üzemmérnöki szakon.

 

         

 

Lajos a katonaságot követően, 1987 februárjában került a Pannon-Víz Zrt. jogelődjéhez, a Győr és Könyéke Vízmű és Fürdő Vállalathoz. Kezdetben gépjármű ügyintézőként látta el feladatait, majd szorgalmas és példaértékű munkájáért társaságunk szállítási osztályvezetőjévé, illetve logisztikai osztályvezetőjévé nevezték ki.

 

Munkatársunk 161 gépjárműnek és további egyéb forgalmi rendszámmal ellátott eszköznek a jogszabály szerinti üzemeltetéséért, javíttatásáért, műszaki vizsgáztatásáért felelős a közreműködő kollégák segítségével. Fontos szerepe van társasági szinten az új gépjárművek beszerzésében, a döntéselőkészítő anyagok elkészítésében.

 

        

Lajos szívéhez a víz szabadidejében is közel áll. Korábban rendszeresen részt vett a céges sárkányhajózásban, az utóbbi időben pedig inkább a vitorlázás érdekli, ahova munkatársaival szeret eljárni.

 

A Pannon-Víz Zrt. büszke arra, hogy dolgozói között ilyen elkötelezett és értékes szakemberek segítik működését. Társaságunk ezúton is köszöni Varga Lajos példaértékű munkáját!

Pályázat