1 éves Csövi, a Pannon-Víz Zrt. kedvelt plüss kabalája

Egy évvel ezelőtt mutattuk be a kalandos múltú teknősről formázott plüss kabala figuránkat Csövit, aki azóta nagy utat járt be velünk.

Elkísért bennünket számos óvodai, iskolai vízbázisvédelmi előadásunkra, valamint egyéb rendezvényekre, programokra, ahol nemcsak a gyermekek, de a felnőttek is nagyon megszerették.

 

Talán már nem kell bemutatnunk senkinek sem az igazi, híres aligátorteknőst Csövit, akit korábban munkatársunk csatornatisztítás közben talált Győrben 2013-ban, hiszen különös történetével legendává vált a környéken.

 

Ez a nem mindennapi teknős akkor a győri csatornában talált magának menedéket, miután vélhetően valaki megunhatta és útnak ereszthette. Csövi azóta a Xantus János Állatkertben kapott helyet, ahol hozzáértő kezek gondoskodnak róla és bárki kedvére találkozhat vele.

 

Ez a kivételes teknős különös történetével a Pannon-Víz Zrt. kabalájává és vízbázisvédelmi előadásaink, programjaink állandó résztvevőjévé vált és az elmúlt időben még élőben is találkozhattak vele a rendezvényeinkre kilátogató érdeklődők.

 

Mivel Csövi a veszélyes fajok közé tartozik, így nem mindig tud részese lenni programjainknak, ezért alkotta meg Társaságunk Csövi pihe-puha változatát, hogy bármikor, bárhol velünk lehessen.

 

Nagy népszerűségének köszönhetően sokan versengtek eddig érte, így különböző játékok során lehetőséget adtunk megszerzésére. Az elmúlt egy évben felhasználóink számos nyereményjáték útján vagy a gyermekek rajzversenyünkön elért eredményes helyezésükért vihették haza plüss kabalánkat.

 


Érdemes továbbra is követni bennünket, hiszen újabb és újabb nyereményjátékokkal érkezünk, amiknek során kis kedvencünket, Csövit is megszerezhetik a játékban résztvevők!

 
 
Pályázat