Víz Világnapi pályázatok 2015 EREDMÉNYHIRDETÉS

A díjátadó ünnepség csoportképe: 

  Az ünnepség képeit Facebook oldalunkon láthatják. 

 

 

 

A díjnyertes képek: 

 

A 8-10 éves korcsoport díjazottjai:

     

      III. díj                       II. díj                               I. díj

 

A 5-8 éves korcsoport díjazottjai:

  

                       III. díj                                          II. díj                                                I. díj

 

 

Elnök-vezérigazgatói különdíj:

 

 

 

A felső tagozatos korcsoport díjazottjai

 

    

         III. díj                      II. díj                 I. díj

 

 

A víz világnapi séta kategória nyertese és egyben Elnök-vezérigazgatói különdíjas:

 

 A díjátadó ünnepség képeit Facebook oldalunkon láthatják. 

 

 

A pannon-víz plusz kategória nyertese

Győrújfalui Általános Iskola   alsó tagozatának csoportképe a 2015. évi Víz Világnap pályázatra

 

  

 

 A díjátadó ünnepség képeit Facebook oldalunkon láthatják. 

 

 

 

KORÁBBAN: 

 

A Pannon-Víz Zrt víz–világnapi pályázatai ismét sok nyerési lehetőséget kínálnak a gyerekeknek.

 

  • „Gyermekrajz pályázat”, a legkisebbeknek: ivóvízhez, csapvízhez, vízfogyasztáshoz köthető műveket várunk az apróságoktól. Ebben a kategóriában óvodások vagy alsó tagozatos iskolások bármilyen technikával elkészített, A 4-es méretű alkotásait várjuk.
  • Víz világnapi séta, a nagyobbaknak: látogassatok meg egy közeli vízműtelepet, kérdezzetek, fényképezzetek, rajzoljatok! Tudjátok meg, hogyan jut el a víz a kutakból a vízcsapokba! A programhoz előzetes egyeztetés szükséges, a 96/522 600 /160-as telefonszámon, de kérhetitek bármely kollégánk segítségét is. Ebben a kategóriában általános vagy középiskolás gyerekek pályaműveit várjuk. A pályázatra bármilyen technikával elkészített, kreatív, rajztechnikai kiegészítésű A3-as méretű alkotást várunk.
  • „Pannon-Víz plusz”, a kreatívoknak: olyan fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készített képet várunk – akár képszerkeztővel átalakítva - amiben az ivóvizes-csapvizes motívum jelenik meg. A hétköznapitól eltérő, humoros megközelítés előnyt jelent. Lehet vidám csoportkép egy ivókútnál, tűzcsapnál, vagy akár egy jól sikerült vizes koccintós felvétel is. A pályaműveket jpg formátumban, max 2 MB méretben, e-mailben várjuk.

 

A kategóriák legjobbjait állatkerti belépőkkel és értékes ajándékokkal jutalmazzuk. A legjobban sikerült alkotásokra szavazni lehet a Pannon viz Facebook oldalán. A legtöbb szavazatot begyűjtő pályamű közönségdíjat kap, és a szavazók is állatkerti belépőket nyerhetnek. A pályaműveket március 17-én kedden 15:00-ig várjuk. Kérjük, hogy az első két kategória pályázói személyesen ügyfélszolgálatainkon  adják le, vagy postán küldjék el a pályaműveket ( 9025 Győr, Országút u. 4.). A harmadik kategória pályaműveit a kviz@pannon-viz.hu  címre várjuk.  A pályaművek hátoldalára, kérjük írják rá, (illetve az e-mailben adják meg) a pályázó elérhetőségét. Pályázatunkon csak a Pannon-Víz Zrt. fogyasztói vehetnek részt. A pályaművek Társaságunk tulajdonába kerülnek, később felhasználhatjuk azokat. Kérdése van? Írjon e-mailt a kviz@pannon-viz.hu címre, szívesen adunk további felvilágosítást. Rajzoljatok, fényképezzetek, pályázzatok és nyerjetek! 

Megérkeztek az első rajzok víz-világnapi pályázatunkra! Szavazzanak a legjobban tetsző képekre, a legtöbb szavazatot begyűjtő pályamű alkotója közönségdíjat kap. Szavazataikkal március 17-ig  minden este állatkerti belépőt nyerhetnek!

SZAVAZNI ITT LEHET 

Az első állatkerti belépő nyertese: NAGYNÉ BERTHA HAJNI! Gratulálunk. A nyertes jelentkezett, nyereményét postán küldjük el. 
A második álllatkerti belépőt TÓTH ANETT  nyerte. 

 

 

 

A tavalyi vVíz-világnapi séta nyertesei: Moldován Fruzsina, Kőházi Noémi, György Bernadett, Szalontai Alexa, Zsámár Alexandra, Balázs Melissza, Fitz Sándor, és Papp Bernadett.
Győr, Kovács Margit Alapfokú Művészeti Iskola tanulói

 

Pályázat